4582
-
#419 Ok, egy utolsót. -
Thanatos #418 ucso proba privibe kuldom adatokat -
Thanatos #417 mos tén hosztolok ezt nem akarod megprobálni?? -
#416 Uraim, már ennyi. Hamachival jól ment a lag kezdetéig, DirectIP-vel meg behozta az üres lobbyt, vártam öt percet, de semmit nem javult.
További jó játékot. :-) -
Halesz89 #415 Lelkesedés az van csak gép nincs mert én játszanék csak nagyon akad, remélem ez a betaverzió miatt van .Szal ha lesz egész akkor játszunk.Csak győzzük kivárni. -
kuks #414 Pls!!!
Valaki írja már le hogy mekkora a gépigénye! Visszaolvastam de nem találtam!
Előre is kök! -
Thanatos #413 mondtam már többször hogy tessék megzsarolni a rendszergizdát :) -
#412 Ó lelkesedés az van, csak hozzáférés nincs :/ -
Thanatos #411 megvolt második menet is petko-val, ezt már legalább sikerült végigjáccani :) ha lenne még két jelentkező lehetne nyomni egy 2v2-t is, bár nem tul nagy a lelkesedés itt látom :/ -
Thanatos #410 nah emgvolt első game igaz elhalálozott egy alttab miatt :D
de eégsz jó volt :) ha valaki esetleg akar jön akkor jöjjön fel a hamachi networkre :) -
Thanatos #409 nah elvielg inditottam egy hostot, akinek van kedve probákozzon :)
tüzfalon, outereken hasonlokon engedjétek át hamachi-t és supreme commandert is... -
Thanatos #408 ha megy hamachi akkor az egy lan-t szimulál gyk, ergo akik fentvanak egy hamachi networkon azok látják egymást lan-on igy lan-on lehet hostolni és joinolni :) -
Thanatos #407 problémák adodtak rtfmZolinál igy elmaradt, de ha van kedved akkor hostolhatok :) -
Thanatos #406 multira katt és bent már van lan..., kivül télleg szürke -
sickb #405 Megcsináltam ezt a hamacit , Téged látlak is, viszont nem értem hogy működik ez az egész.:)
-
#404 Nekem a multi alatt csak a GPGNet van, az meg ugye az eredeti azoknak akik bejutottak a bétába. A hamaci pedig lanon megy nem? Arra én nem tudtam rámenni csak a skirmis-re.... -
sickb #403 Na van szerver?
-
#402 Na látom már van béta.Be s van állítvan,nemsoká lejön. NÉGY ÉS FÉL ÓRRAA?? b+!Mindegy.Leszedem majd hozzá a sok bisz-baszt,patch hekk meg mittomén mi,és majd gémelek.Multizni csak hamachin lehet,v a gémben is lehet szerverekt keresni és játszani?? -
Thanatos #401 oks
a network:
név: supremehun
pass: commanderhun
-
#400 fenn van a hamaci -
Thanatos #399 tökmind1, de leginkább a legújabb... :) -
#398 melyik verzió, ez a legújabb HamachiSetup-1.0.0.62-en.exe -
Thanatos #397 hamachi.cc
-
#396 ki kéne próbálni, hamacsit honnan tudom leszedni? -
Thanatos #395 izé, direct ip is megy? én azthittem hogy only hamachi
-
#394 17:45 től indíts -
#393 most is lehet, indíts servert,adjál ipt,portot -
Thanatos #392 most akkor 20 vagy msotantól? csak mert a kető között van egy szük 3 óra... :PPP én spec ráérek mostantól is -
#391 20:00 legyen mondjuk
-
#390 mostantól -
Thanatos #389 nem halasztották eztis jövő tavaszra vagy a jóisten tudja mikorra? :/ -
#388 A télen valamikor... -
Thanatos #387 a ma estét te mikortol számitod? :D -
#386 Mikor fog megjelenni a teljes game? -
#385 valaki, akinek elég jó a gépe, és a netkapcsolata is jó feltöltésben, az nyomjon szervert -
#384 Csak elég lassú az itthoni gép, alaplapi videokari 128mb(megosztott) 512mb ram athlon 2000+, sajna nem saját gépről játszom -
#383 én ma este biztos ráérek -
Thanatos #382 szerda talán nekem is jó de nem igérem tutira :) -
Borg #381 Én meg majd talán szerdán, kora délután esetleg. -
Thanatos #380 passz