4582
-
Firebat #580 :):) , hmm megnézem majd akkor, mert dirket figyeltem, land factory melleé építettem, 3. meg 1es szintű generatorokat, de nem nagyon láttam hogy csökkent volna, de ez 20-asba volt, majd megnézem itt is
én most a 'zöld'ekre vagyok rá kattanva, a Galactic Colossus miatt :D
de amúgy nekem még a pirosak a kedvenceim :P , nem hiába monkeylord fan vagyok :D , nah meg Galactic Colossus =D
jövőhéten, játszhatnánk lanba! ha lenne kedved ?! -
#579 Egyébként érdekes, nemegészen értem a logikáját, arra tudok gondolni, hogy mivel így közvetlenül össze van kötve kisebb az energiaveszteség (szállításnál), és ezért "csökken" az energiaigény :) -
#578 Egyébként nekem tuti ez az "emberekből megmaradt faction" (mittomén mi a neve, kék logó) lesz a kedvencem a pajzsgenerátorok miatt...nagyon tutik :). A az exp egysége meg nagyon durva...saját pajzs, egységet gyárt, BB ágyú... -
#577 Egyébként nekem egy dolog hiányzik: Az áram csak úgy a levegőben halad, miért nincsenek vezetékek? :D Milyen poén lenne má, ha a monkeylord vezetéket húzna maga után, igaz tuti van UPS-e, de akkor lézerágyú melett szerintem az nem tart soká -
#576 Ha generátort raksz mellé akkor az energiaigénye csökken!
Azt nem néztem még, hogy számít e ha nagyobb generátort rakok mellé....
Attól erősebb nem lesz a pajzs, csak kevesebbet fogyaszt....ami lényeges....nemtudom meddig nézted, de a végén már 3 vagy 4 3as szintű generátorom vol, mert akkora volt az energiaigény...
Azért raktam a mass csinálót is generátor mellé, hogy kevesebbet egyen...
Azu egység kevesebbe klerülnek... azt néztem, hogy a kis generátorok 1 ponttal csökkentik az energiaszükségletet.... -
Firebat #575 meg, sztem,tök rossz hogy a nagy egyégeket, átnevezi, pl a monkeylord-nak más volt a neve, nekem ez nem tetszik -
Firebat #574 hehe
én is inkább így csinálom, hogy 'felépítem a gazdaságot' és aztán kezdek bele a támadásba
de amúgy jó kis védelem volt ;)
én még mindig nem értem, azt az épület support dolgot, látttam hogy tettél
pow generatort, a legelső shield gen. mellé, nem tom mit supportolt, de a monkeylord ugyan úgy leszedte, mintha nem lett volna ott generator
-
#573 Nem néztem vissza. Nem nem akartam támadni, nuke-al akartam kivégezni. Az az igazság, hogy eddig fél óráknál többet nem játszottam még és kíváncsi voltam miket tud ez a népség. Meg egyébként is defenzív emberke vagyok. Szeretem jól felépíteni a "gazdaságot" mielőtt megyek támadni. És ha már támadás van akkor szeretem a nagy csatákat, ahol nem annyi hogy megyek és elsöpröm, hanem túléli, ő is jön, tehát a hosszú kemény meccseket szeretem...Nem a 10 perces rushot. Visszanéztem egy korábbi replayt (ott lestem el hogy nyomja a gép). Ha nagyon akarnék akkor simán bemehetnék kinyírni...nagyon sokáig nicns katonai egysége, énmeg legyárthatok egy csomó első szintűt azt rush. De mi ebben az élvezet? Mi ebben a taktika/stratégia? :) -
Firebat #572 jó kis game lehetett
amúgy nem akartál támadni?:D:D
meg, nem tom te megnézted-e,de amikor már ment a monkeylordocska, akkor már ugye építtte a következőt,és az amikor kész lett, az beakadt!!! :D nem mozdult, még azelőtt volt kész hogy a 2. gunship, ment.... :D -
#571 Rendesen fel kell készülni...nézd meg a replayem, valamikor a 20. perc környékén már majdnem kész volt az a védelmem ami a játék végiég kísért :)
meg lehet csinálni, csak tundi kell hogyan :D -
Firebat #570 hmm, felpeccseltem,
a menű jó, amikor smirmishbe kilehet választani az ai-t meg minden az nem tetszik
játszok mediumon, 1-2 dolgo megváltozott .okok . 32 perc körül járok és, jön 1 monkeylord.......... de vmi más volt a neve, vmi kaka, mondom ez tiszta szar, így nem lehet játszani, hogy már az elején lerushol..... a 20-as verzió jobb volt én sztem
remélem a teljesben nem így lesz hogy, már félóránál, lehet készülődni az exit-re -
#569 Nah megszületett az új replay, ezúttal 1 óra és 9 perc, de most nem azért fejeztem be mert sztszedtek, hanem mert iszonyatosan akadt már. Ugyanúgy jött a 30.percben a monkeylord, csak mostmár megfelelő volt a fogadtatás :). Érdeklődők erre fáradjanak :)
CSak pár órát lesz fent, legkésőbb este leszedem. -
#568 Hát késő...tegnap játszottm még1et szal az már nincs meg, de eddigi tapasztalataim alapján a gép mindíg ugyanúgy játszik....szal lejátszok egy rövid easy-vel és tuti jön majd :) -
Firebat #567 nekem , dual core-om van, de csak 1 GB/ddr2-es :P
én nem értem azt hogy, építettem, két nuke elhárítót is, jön a nuke, és felrobban a bázisom..................... nem értem hogy tudnám, felrobbantani, pedig.......ááh idegesítő, bezzeg neki működik a nuke elhárító, ( volt benne nuke elhárító rakéta, azt hiszem szám szerint 4 az 1-ikben, és hatókörében is benne volt... )
igen, repülők..... építettem tech 2-es bombázót, és az istennek se akar, földi egységet bombázni.....remélem, a teljesben ,lesz 1 jópár változtatás -
postmortem #566 Én már csak sárdobálás címszó alatt fogok ide írogatni úgy látom...
1. a kérdésre, hogy mit várok bétától:
Koncepcionálisan összerakott koherens gémet, amiben a változtatások az egységek adatainak +/- 5%-os buherálása lesz a végleges előtt.
2. nem tudom hova tenni ezeket az egység bónusz dolgokat, kifejezetten megfoghatatlan, hogy egy 3-as szintű technikailag elvileg kiforrott cucc profitál egy tehcnikailag alacsony szintű épület közelségéből... Ha már mindenáron akartak bele ilyet rakni, akkor miért nem lehet a nyersanyag disztribúciót valamilyen látható csatornán megvalósítani, és akkor legyen veszteség nagyobb távolságok esetén. Ennek még a játékmenet szempontjából is több értelme van. Nem hiszem, hogyha valaki odáig jut, hogy az ellenfél bázisában a fúziós erőműig elér, akkor az energia raktárakat kezdi el lelőni, és nem a fúzióst. Egy vezeték megrongálása viszont a bázistól távol is megtörténhet, sőt arra kényszerítheti a játékost, hogy megvédje a startégiailag fontosabb útvonalakat, elosztókat.
3. a védelmet nem igazán lehet védelemnek nevezni. Gyakorlatilag nincs meg az a koncepció, hogy oda építünk egy drágább üteget, ahol az profitálhat a domborzat adottságaiból. A védelem általában arról szól, hogy kevesebb nyersanyagból mindenféle helyzeti előnyt kihasználva tud eredményes lenni. Mindennek az ára a helyhez kötöttség. Most amikor megtámadom a gépet látszik, hogy az ütegtornyokból építi a kerítést, és már az alap szintű ütegek olyan tűzerőt képvislenek, hogy még a 3-as szintű egységek is elhullanak -.-
4. a repülők valami hihetetlen módon csak megadott egységekre lőhetnek. Agyament dolog, hogy egy vadászrepülő nem tud földi célpontokra lőni. Oké ne tudjon alap szinten, de hogy a legmagasabb szinten se!!! Ugyanez a nonszensz dolog figyelhető meg a földi rakétás egységeknél.
Csak egy kérdés a végére... Ha ez a játék a globális stratégiáról szól, akkor miért nem lehet egy összesített felületen látni, hogy mely gyárak mely egységeke gyártják ??? -
#565 zsolo, rakd fel a 30 perces monkeylordos replayt valahová -
#564 Valakinek akinek dual coreja, 1,5 GB ramja van, a nézze már meg hogy 2vs2 ben 3vs3 ban szaggat-e neki a.l-lel -
#563 hamacsit töltsd le (keress vissza a fórumban) -
#562 ja + nukeot is építettem, kb 2/3 ig épült fel, kár hogy nem lehetet elmenteni
viszont a medium a.l. lassan terjeszkedik metal exactorok terén
nekem 30 volt kb neki meg 15(20*20 as map, az átlós map)
Na mondjuk a metalt megosztottam neki(ha maxon van a tárolómennyiséged, akkor átutalja a termelésnek azt a százalékát, amit beállítottál) -
Firebat #561 hmm:):)
nálam, easy-n olyan 1 óra, 20-nál ár küldi a nagy egységet, és építi az interkontinentális ágyút, meg a nuke silo-t
én most balanced-en próbálkozok :) , elég jóó , dinamikus az egész játék menet, nem unatkozok az biztos :) , bár amivel jön az elején hanyat sem dobok tőle :):), az már más kérdés, hogy örülök ha nekem is van egységem, és vissza verem :D -
#560 míg a 2 easy a.l. semmi experimentel unitot -
#559 nekem medium szövetséges a.l. 3 monkeylordot küldött
míg az easy 2 semmi experimentel unitot
én meg 1 fatboyt 1 battleshipet, és 1 félig felépített szuper artellery ágyút :) -
Firebat #558 értem, remélem majd ide kilinkelitek, vagy elmondjátok ha van :D
amúgy, ha felpeccselem, akkor majd mehetnénk vmikor, lan-ozni!!??! -
#557 patch van crack nincs -
Firebat #556 és amúgy, 3.0-ra nincs peccs és crack?:D -
Firebat #555 csak, attól félek, vagyis, nem akarom azt ami neked van, hogy még ízin is, 30 perc múlva monkeylordal jöjjön.....bár hogy ha ez a peccs eltörli al aggzást, akkor mehet B) -
#554 2.0->2.7-re patchel mondjuk? :) -
Firebat #553 hmm,és akkor hogy tudom felpeccselni? -
#552 amit belinkelte, az jó hozzá
www.mezfutar.hu/sup/lua.rar ezt a data könyvtárba kell rakni(2.7 es verziónál jó csak) -
Firebat #551 hm értem
nem tom, azt se tom hogy lehet :)
meg crack-t se tudok hozzá
-
#550 nem, a pajzs maximum hagyományos egységek ellen véd egy exp egység pillanatok alatt lekapja.
viszont van nuke elhárító 3. szinten..
miért nem frissítesz 2.7-re? -
Firebat #549 hmm, nem tudom lejátszani a repleyeket, mert gondolom más verziójú,csak a 20-as tudom
amúgy, a nuke-ot a shield generator, tényleg kitudja védeni?!?! -
#548 Hát ez röhej, megint easy AI. 31. perc monkeylord. 36. perc exp gunship.
Ez egyszerűen nevetséges!
Ha érdekel valakit felrakhatom valahová a replayt... -
#547 pedig fennt van a replay, akkor lépek,ki mikor a 4. ik monkeylord jön
2vs2 allyban játszottam, kedvenc egységem pedig a base commander, minél több annál jobb :)))
2.7 is fenn van piratebay.org pld -
Firebat #546 nekem a 20-as van meg, azaz 2.0 (azt hiszem) -
#545 Hát énj nem értem ti milyen AIkkel játszotok. Én most nyomtam easy Ai ellen, 30. percben monkeylord + exp gunship jött és annyi is volt nekem... -
Firebat #544 amúgy, a 2.7, meg a 3-as már nem szaggat/laggzik gép ellen már?!?vissza olvasva ilyeneket látok,de nincs megerősítve
torrenten meg csak a 2.0 ( 20 ) -t találtam :S -
Firebat #543 nem tom letölteni
pedig most megnézném
médium ellen, huhh
neked mi a kedvenc egységed?:) -
#542 mindhárom gép medium a.l. -
#541 www.mezfutar.hu/sup/2VS2_SKIRMISH.SupremeCommanderReplay
2vs2 skirmish 3 gép+én ellen jött 3 monkeylorddal,2 gunshippel, de nem egyszerre, de ez is elég volt a védelmünknek a másik géppel
másik gépen 1gb rammal, 9800pro