4582
-
Firebat #540 huhh:D
én játszottam turt ellen, de nem jött 20 perc múlva, Monkeylordal
viszont, de aggódj, easy-be is jön monkeylordal! :) csak nem 20 perc után, hanem , 1:20 óra környékén, ha nem támadod,
én úgy csináltam hogy 2 easy-t beállítottam, elvoltam az 1ikkel, utána meg jött a másik , experimental-lal , oszt heló :D
a medium az meg durva már, olyan 1: 10 környékén, ( óra)
én most balanced-ete próbálom, de nem nagyon megy :D -
#539 LOL hát ez az mai nem igaz, most játszottam turtle ellen. nem jött 20 percig semmivel. 20. percben jött egy monkeylordal :D. Ezt még túléltem, de védelmem nem maradt és jött egy experimantal gunship azt annyi.
Az easy folyamatosan küldi a gyenge szar egységeket, a többit nem próbáltam. -
Firebat #538 értem én, ez világos is azt hiszem ( de köszi azért hogy bővebben kifejtetted ;) )
csak arra akarok kilyukadni hogy itt a srácok emlegetnek itt ilyen ai gyorsítót, hogy ennek célja, és funkciója ?! ? -
Borg #537 A turtle meg a rush egyértelmű, az előbbin csak a bázisán motoszkál, meg néha egy-egy lightos támadást intéz. Szal ott a bázisát elfoglalni lesz nehéz. A rush ai meg támad folyamatosan, csőstül jön mindene.
A maradék meg a szokásos. -
Firebat #536 érdekelne mit, mert ugye bár ez a beta , nem errel szól ( ai meg skirmish ) ,
az egy másik dolgok, hogy 1 kis programozással, engedélyezni lehet
nah már most, ugye bár van alapból 5 'fokozat'
Easy
Medium
Balanced
Rush
Turtle
és akor mit változtat?!
-
Petko #535 de azért nem rossz az annyira mert ponthogy a debugloggolás miatt lassul, és ez az amit kiszedett -
#534 Na belenézve ez már tényleg változtat valamit az AIn -
#533 Köszi! megnézem -
#532 nem tudja visszatölteni az állást, exception -
#531 bocsi egyébként, de a torrent azt írta hogy ugyanaz, és úgy néz ki mégse
Ezzel nekem megy, és tudok savelni is,megnezem vissza is tudom e tölteni -
#530 www.mezfutar.hu/sup/lua.rar -
#529 a másik a jó, feltöltöm -
#528 Programoztam már, szal van elképzelésem....
Csak ebből sajnbos nem derül ki (reménykedtem), hogy miért fagy ezzel a játék nekem.. -
Borg #527 Ha programoztál már, akkor tudhatod, hogy ennyi már bőven megburít egy programot :) Sokszor 1-1 betűn múlhat az is, hogy egyátalán működik-e. Egy ilyen méretű programnál pedig egy iteráció kiiktatása már jelentős lehet a teljesítményre nézve.
Nem véletlenül béta ez. -
#526 Hát ez lol:
Ennyi a különbség a crack és a speed hack között. grat! -
#525 2.7 -
Firebat #524 jaja értem,
amúgy neked, milyen verziójú a béta? -
#523 Most raktam vissza az eredeti cracket és úgy megy....ez a "gyorsító" baszott el valamit...de nagyon -
Firebat #522 mármint, módosítsd !! ami benne van,
nem tom, neked nem volt meg?! és nem tudtál vele játszani?! -
#521 mire írjam át? :D -
Firebat #520 pont az hogy, nem kell , vagyis nem szükséges az akkor jön 'létre', nekme akkor jöt létre , amikro játszottam 1et, és megint akartam játszani és nem ngedett, amikor töröltem a fájlt/átneveztem, akkor már engfedett
írd át a lua fájlt -
#519 Nincs ilyen fájlom :(
el tudnád nekem küldeni a te prefs fájlodat, szerintem ha lenne megoldaná! -
Firebat #518 igen találkoztam vele
nem tom, már hogy javult meg, de amikor átírtam a lua fájl, akkor ment
jah nem, menny dokumentum és szettingsz \ a te neved \ local settings\application data \ gas powered\ és itt töröld ki a game.prefs nevű fájl, vagy írd át a prefs-t akár mire, ha átírod akkor nem kell mindne belépésnél, profilt csinálnod
zoli:nekem a 20-as vrzió van meg , nem tom hogy tiéd pontosan hanyas, de ha volna kedved, meg működne is, lanozhatnánk vmikor ?!?! :) -
#517 Most telepítettem újra a rendszerem és a következő problémába botlottam:
Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet a megoldás? -
Petko #516 ott a linkben egy táblázat amit az #505 ben linkeltem
ha generátorokat raksz a factoryhoz akkor pl olcsóbban fog gyártani egységet -
Petko #515 nem vették ki, marhaságot írtak... ugyanúgy bennevan, csak van az exeben egy ellenőrző algoritmus plusszba ami nem hagyja hogy bármilyen hostolásos része menjen a játéknak annélkül hogy a háttérben a gpgnet futna és be van loginolva -
Firebat #514 áh,én médiumon, nem bírok a géppel :)
nekem amikor már olyan, 100 fölött van a pop akkor lassúlbe, 1 20x20 km-eres pályán,
az ai gyorsítónak, akkor mi a funkciója? hogy gyorsítsa a ai-t vagy mi.....
remélem azért nem ilyen lesz a game, remélem sikerül majd vhogy mégjobban optimalizálni, mert ez így nem jó,hogy 100 fölött már néha beakad
jah és Zoli ( ^^ ) : neked mi a kedvenc egységed ? a nagyok közül, nekem a === Monkeylord :D , de most megtetszett a Galatic Colossus :) ( 240000 Hp , nem semmi, és a legerősebb is szvsz ) -
#513 Köszi! -
#512 www.mezfutar.hu/sup/Supreme_Commander_27_Speed_patch.zip
-
egy skirmisht nyomtam 2vs2 én +3 gép, és olyan tech 3 elején lassult be
a.l. gyorsítóval
2006. okt. 31. 01:35 #432
c:\doc&sett\felhasználói_neved\Local S\Application data\Gas Powered\SupremeCommander\replays ide kell rakni hogy münködjön
2006. okt. 31. 01:32 #431
replay itt: www.mezfutar.hu/sup/
nekem volt megint a legtöbb pontom bebe
-
Firebat #509 és a replays-t emúgy hova kell másolni!!!!!!!! ??? :S -
Firebat #508 tényleg
az miért jó ha,mondjuk a land factory-hoz generátorokat kapcsolunk?!?! nam nagyon értem, a gép mindig azt csinálja :) , gyorsabban fogja ezáltaál építani az egységeket?! meg a mass ex......-hez is oda szoktam kapcsolni a generátort, de minek?!?!
remélem tud vki válaszolni rá :)
-
Firebat #507 ez mi is pontosan? leírást légyszi róla
petko: amúgy én is átírtam a lua file-t és úgy műköüdik nekem is persze,
én azt olvastam hivatalos fórumon hogy a 30-asból kivetteék a skirmish-t és a lant!!!!!! meg az ai-t is ezzel 1ütt gondolom!!! -
#506 Ha valaki leszedte fel tudná rakni valahová (lehetőleg ne rapidshare-re, de ha más nem az is jó) megköszönném! -
Petko #505 itt egy elég jó topic, amiben van letölthető excel file, és egy képes demonstráció ami felsorolja hogy milyen bonusokat adnak a bizonyos épület csatlakozási variációk:
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=154625
Meg van egy másik updatelt .30 as skirmish, ai, lan stb. mod is de sajnos az a helyzet hogy a lua scriptek átírásával meg lehet oldani mint előtte, annyiban más most a helyzet, hogy .30 asban a bináris exebe irtak át egykét dolgot hogy amikor hostol vagy kapcsolódik mindíg ellenőrzi hogy a háttérben a hivatalos gpgnetre fel van e csatlakozva. Szóval nekünk ez nem sokat segít de azért berakom.
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=154763 -
#504 ugyanaz a kettő -
#503 kijöttek al. gyorsítások:
http://thepiratebay.org/tor/3549352/Supreme_Commander_27_AI_speedup.rar
http://thepiratebay.org/tor/3549183/Supreme_Commander_27_Speed_patch.zip
valamelyiket az egyik közül próbáljátok ki, de mentsétek el előtte, amit felülír -
Firebat #502 nem tom ti hogy vagytok vele, de én tudok játszani az MP beta-val , ( skirmish modban, gép ellen ) úgy hogy elég jó :P:P ,csak hát nem tom, ha tényleg ilyen nagy gép kell hozzá akkor :X nem tom ( 100-on felüli populáció néhol bebe akad :S:S ) -
sickb #501 Nincs
Ezen a linken csekkolhatod. -
#500 30-as verziohoz meg nem latott senki sem cracket?