4582
-
Thanatos #700 én lehet még késöbb benézek, amugy lelkesedés eddig se nagyon volt :( -
Petko #699 vége a nagy lelkesedésnek? én GPGneten várok hátha valaki betoppan a "Hungary" channelre, de eddig senki... -
Firebat #698 ok bye :)
baldeW: ez béta, ami csak 1más ellen jó , nem skirmish-re tevezték ezt még, majd esetleg a demó. -
Borg #697 nincs, bye -
BladeW #696 Nah 5x5-s palyan egymasnak eresztettem 2 medium AI-t es 10 perc utan eszeveszett szaggatasba kezdett a jatek. Alig volt legyartva par egyseg ("embereknek" kb 10 gyalogos meg par arty, cybranoknak 0(!) hadero - csak nehany felderito egyseg)
Konfigom: 3000+ Athlon XP, 1 giga ram, Gef6800 128mb -
Firebat #695 jéé, van, 3.8 ?:D
abban sincs , skirmish?:D -
Borg #694 Na most a 3.8-ban eljutottam oda, hogy a pókos fajjal voltam, és megépítettem egy monkeylord-ot. Ez eddig is sikerült már, viszont ezzel mikor nekimentem az ellenség bázisának, akkor rámzavarta a commanderét, ami persze felrobbant. Viszont ebben a robbanásban a monkeylordom most egy 1hp-nyit se sérült... ami így vicces volt, mert sérülés nélkül végiggyalultam vele a térképet, de ha ellenem jön egy ilyen, akkor
Az előző verzióban a commander robbanása még a monkeylordot is letépte, szal vigyázni kellett, hogy hogyan megyek rá... -
Petko #693 na én bennt vagyok a lobbyban, "Hungary" csatorna -
Reyes #692 Nyomtam F1-et...Kijön egy ablak, amiben nincs semmo, csak le lehet Ok-zni...ennyi:S -
Reyes #691 Jóvanna:)
Általában feltalálom magam:)
Egyébként gondolkodtam rajta:P -
#690 néha lenyomtad az F1-et is? -
Reyes #689 Valaki lenne olyan rendes, és leírná, hogy a milyen billentyűparancsok vannak a játékban?
Mert olvasom, hogy valaki azt is be tudja állítani, hogy ha az egységei két oldalról támadnak, akkor egyszerre érjenek a célponthoz, vagy hogy lehet alakzatokba rendezni az egységeket, de a legfontosabb ( ami azt hsizem, a StraCraft/Warcraft-okban volt először---> A+jobb egérkatt.), hogy melyik billel lehet olyan parancsot kiadni, hogy ahova kattintok, addig a pontig minden ellenséges egységet pusztítson el.
Mer olvastam, hogy a TA-ben is volt 1000 féle parancs, mindent a legapróbb mozzanatig be lehetett állítani...hát én úgy toltam végig, hogy egy bill. kombót sem tudtam:D Most viszont nem lenne rossz.,.. -
Borg #688 Nemtom, nem próbáltam. De valszeg ugyanugy feketét dob vele, hiszen ahhoz a részéhez nem nyúl ez a patch.
Lényegében semmihez sem nyúl, csak a menüpontokat reaktiválja. -
mnorbi #687 köszi , patchet nem inditottam el. Amugy evvel tudok csatlakozni gpnetre vagy az már igy nem megy ?? -
Borg #686 Jól tetted fel a patchet?
Be kell másolni ugye a patch tartalmát a helyére, és utána elindítani még a patch.exe-t is.
Utána lehet indítani a gamet, rendesen, gpgnet nélkül, és az eddig inaktív gombok, mint pl a skirmish is választható lesz. Nekem ott nem connectol semmit. -
Borg #685 Naja. Sajnos ez szerintem is így van, hogy a második két faj extra építhető dolgai sokkal ütősebbek.
A kék logós faj experimental cuccai vagy semmit sem érnek, vagy csak bizonyos környezetbe, vagy lehetetlenül sokáig épülnek.
A másik faj pókja, meg repülő bizbasza viszont üt mint a váltóáram, és ha ki is nyírják, leszab maga körül mindent a robbanással, pont mint a commander. -
mnorbi #684 nekem azt irja skirmishre katintáskor hogy trying to connect... valami ötlet mit csináltam rosszul ? -
Reyes #683 Nah megnéztem még1x, és minden mediumon, egy ellenfél ellen 10< FPS-sel megy, ami szvsz megszokható, és nem zavaró...
Az előbbi szaggatásos kommenthez hozzátartozik, hogy 4 ellenféllel játszottem:)
Wháháhá a zöldekkel megcsináltam azt a böszme Flying Fortress-t....Hát ez nagyon vadállat, de sztem a fiúk túl sokszor nézték meg a függetlenség napját:)
Hülye fejemmel az egységlimitet 100-ra tettem, így a Turtle AI szépen kiépítkezte magát, aztán se előre, se hátra:S
Mind1, megépült a Fortress, aztán beküldtem a bázisa közepébe rendet tenni. Öcsém, mekkorát robban ez...:D Lepucolta az egész bázisát, meg utána amilyen nyomot hagy:) Nagyon komoly lett az animácója is, ahogy felrobban! Közben majdnem kéász lett a Galactic "mech", de már nem tudtam kipróbálni:S
Már előre látom, milyen komoly partykat lehet majd nyomni, legalább nemunatkozok a vizsgaidőszakban:) -
mnorbi #682 csak nekem tünik úgy hogy az a piros faj cy.. sokkal erösebb mint a másik 2 ? Az egységei folyamatosan tüzelnek lézerrel és mindig találnak a másik 2 nek meg sajnos nem (( -
Thanatos #681 jah valszinű tényleg a sok egység nyirja ki, amikor az egységek jórésze lepucolodot a te kapituláciodal meg bucser egy jó adag egységének kiesésével rögtön visszatért a game élvezhető kategóriába... -
Borg #680 Nekem minden maxon van, kivéve az árnyékot, plusz az AA ki van kapcsolva.
És így - nemtom hány fps-el, de - teljesen jól fut.
Egyébként a skirmisből nemtom figyeltétek e, de kivették az 50-es unit cap-et. Mostmár 100-tól indul felfelé. -
Petko #679 igen erre gondoltam pontosan:) -
Petko #678 egyébként ahogy én tapasztaltam nem igazán közvetlenül a grafika limites, hanem a cput eszi meg ha sok egység van, illetve ai.
Multiba 3 an nyomtuk és nem igazán befolyásolja hogy milyen graf beallítás van (attól csak a scrollozás lesz lassabb, gyorsabb)... amikor viszont már elég sok egység van a terepen nekem fél percenként "impulzus" szerüen teljesen beállt másodpercekre, aztán utánna megint ment normálisan. -
#677 Ugye láttad a grafika minőségét. Pl nekem csont nélkül fut. Igaz nem is középkategóriás gépem van. Vedd le az árnyékokat valamint alapból fent van a 2-szeres FSAA azt is vedd le.
Egyébként mintha a játék inkább procilimitált lenne. Valamint olvastam olyat is, hogy dual core előnyben. -
Reyes #676 Vagy az is lehet, hogy a játék nincs kellően optimalizálva, ugyanis BETA!!!
Megjegyzem, nem sírni akartam az előbb, hogy szaggat, csak leírtam, a teljest remélhetőleg optimalizálják, én meg addig leveszem a graf.-ot:) -
Reyes #675 Nem szúrtam el semmit, csak max grafikán toltam:P -
Borg #674 Hát akkor valamit nagyon elszúrtál, mert az én gépem is kb ilyen. -
Reyes #673 Az én configomon az elejétől kezdve 5-10 fps-sel megy az 5x5-ös pályán... -
BladeW #672 Ok, ha addig esetleg jatszanal megegyet, leirhatnad a tapasztalataid. Nekem meg jo par ora amig lejon a kliens. -
Borg #671 Nem próbáltam. -
Gabbbar #670 Nekem is pont ez van. Én sem tudok ellene mit tenni, illetve csak annyit hogy skirmisht jászok a multi helyett. De az is jó:) Csak belassul nekem a vége fele:( -
BladeW #669 Hurrá!
Nagyobb mapon tovabbra is belassul? -
Borg #668 Haha, megy a skirmish AI 3.8-al :)
patch
Az 5x5-ös pályán 1 Turtle AI ellen simán játszottam végig, különösebb lassulás nélkül.
Néhány menü át lett rendezve az épületeknél, illetve mostmár van pl tech3 mass fabricator is. Több új egységet viszont nem vettem észre, esetleg még a land scout (az első kasztnál), bár ezt nemtom volt e eddig is.
Az AI amúgy teszi a dolgát, viszont pl nem épített itt már agyba főbe wall-okat. Ami egyébként eddig bugos volt, mert a végén még minden wall-t is egyesével szét kellett lődözni a victoryhoz, hiába nem volt egy egysége se már.
A Titan robotok itt már nekem lődöztek rakétákat is, szal nem csak a pulse fegyvereiket használták. A tech3 messzehordó artilleryjeit persze itt se sikerült készre építenem addig, amig apránként leszedtem az AI mindenét.. szal nem tudtam kipróbálni őket. Néhol viszont beleütköztem egy olyan bugba, hogy hiába adtam ki egy engineernek, hogy építsen valamit, az istennek sem volt hajlandó oda és azt letenni...
Amit még észrevettem, hogy sok egységnek bővült az animációja, valamivel jobb lett a commanderek felrobbanása is, tehát a grafikán is dolgoztak még.
Ja és AI ellen ofkorsz nincs fekete képernyő bug :) -
Kakaoo #667 Sziasztok!
Én informatikus vagyok foglalkozásomat tekintve és 2 gép is van itthon (1 asszonynak mert WoWozunk :) ), de egyik gépen sem akar elindulni ez a nyavaja (az 1-ik Nforce a másik VIA)...kinyirtam az antivirusomat a tüzfalat a routert, leszedtem az összes nyavaját ami akadályozhatná, de nem, nem és nem akar menni... a kép ugyan fekete de valami van a háttérben mert a kurzor néha "egér"-ről "kéz"-é változik bizinyos poziciókon. Én azt gyanitom ez a GPG ami a háttérben lefagy, mert ha eleget ügyeskedem a CTR-ALT-DEL és az ALT-TAB nyomkodásával, akkor ki tudok lépni és akkor a háttérben már nem fut a GPG....sőt mikor visszalépek már kép is van egy "Trying to Connect" felirattal amire hiába nyomok nem történik semmi, pedig a gomb él és csak az "ESC"-re reagál.. kicsit el vagyok kenődve mert ez volt a kedvenc RTS-em és pont erről csúszok le kicsit.
Bocsi ha sokat irtam, de várom cálaszotokat, segitségeteket! Köszönöm -
#666 nick : deuvox -
Borg #665 Franc, ez nekem is fekete képernyőt csinál csak... -
Mester01 #664 Jolvan akkor majd kiprobálom mikor lesz 1 demo... -
Petko #663 én majd leszek, csak legközelebb vasárnap este -
Gabbbar #662 Sziasztok!
Gabbbar néven fentvagyok. Ha valakinek lenne kedve játszani irjon! -
Petko #661 A 'fekete képernyős probléma' csak haladó felhasználóknak: Az Nvidia ForceWare hálózati elérés manager (Nvidia ForceWare Network Access Manager), amely az Nforce chipsetes alaplapok drivereivel installálódhat fel, egy fő okozója ezeknek a problémáknak. Ha fel van installálva, szedd le és próbáld meg úgy a betat.
A többi már csak arról szól hogy az alaplap CD-jéről visszarakhatod, meghogy nem vállalnak felelősséget ha tönkreteszed a gépet.