4582
  • Mester01
    The 'black screen issue,' for advanced users only: The Nvidia ForceWare Network Access Manager, which sometimes comes installed with NForce chipset motherboards and similar products, is a significant culprit to these reports. If you have this installed, try uninstalling it and evaluating your beta performance. Typically, you can re-install this software from the CDs or DVDs that ship with your hardware. Please note that this is an unsupported suggestion and we do not warrant any increase in performance. Moreover, please refer to the Terms of Service and the EULA before attempting to modify your hardware and software configurations.

Oké akkor legyen valaki oly szives leforditani :)
  • mnorbi
    ott irja gpgneten az elölap hogy milyen chipsetű alaplapoknál mit kell csinalni ha elsötétedik a kép..
  • doRleon3
    Hasonló problémával küzdök, úgyhogy a válasz engem is érdekelne...
  • Mester01
    Erre valaki nem tudd válaszolni?
  • Bucser
    Napikam:D Nezzük már meg:D

milyen néven tolod?
  • gvarga12
    megneztem emberek, eleg jo
    :)
  • Petko
    mit nem lehet rajta összehozni?
  • Kenarf
    Valaki tudja hogy lehet a 3.8 skirmnisht singlebe jatszanyi? Mert a multit nem nagyon lehet osszehozni.
  • Mester01
    Lenne egy kis problémám...
    Mikor szeretnék csinálni/belépni egy server(re) akkor elsötétül a kép és csak az eger kurzor látszik semmi más...
  • Borg
    Akinek kell, tudok adni PÜ-ben magyar direkt letöltési linket 3.8-hoz.
  • Bucser
    Meccset nézek majd utána megyek.
  • Petko
    nekem tökéletesen megy a fileplanet főoldalon levő kulcsgeneraló...
    csak egy sima fileplanet accouint kell (nem előfizetős) aztán adja a kulcsot miután benyomsz néhány adatot
  • Petko
    na gyertek már magyarok baszki
    ott a lobbyban csatornalistát lehuzzátok, select channel... és van egy "Hungary" nevű... csak 2-3 an vagyunk eddig
  • Borg
    Konkrétan hogy a rákba lehet ott kulcsot szerezni?
    Mert nekem azt irja, hogy subscriber kell legyen x dollárért, hogy joinolhassak a beta programba...
  • Thanatos
    még midnig ad tudtommal
    legalábbis tegnap este mgé tuti volt szal szvsz ez már neme lfogyos
    mars regizni és gyere gamelni :D
  • Mester01
    oké mar megvan sry!
  • Mester01
    Béta CD kulcsot lehet szerezni? Vagy csak a FILPLANET adot és lekéstem róla?
  • Thanatos
    oks nekem jó :) elvielg ma én vagyok estig ha nem kezdek bele másba :)
  • Petko
    arra rájöttem hogy van alul a medál ikonos ranklist gomb, ott rákeresek a nevetekre, megnézem a profilt, és jobb klikk a profilon a névre és lehet friend listbe invitolni (offlineban is).. szóval veletek ketten így tettem
    de ahogy írtam ha gondoljátok folyamatosan fenntarthatnánk egy Hungary csatornát és akkor ott mindenki megtalálja a másikat
  • Thanatos
    anyira nem probáltam ki mert ugye nincs kivel..., amcsikal meg inkább msot nem jáccanék mert ha 100%ot fejlődött a netkod velük akkoris lagzilajcsi lenne szvsz...
  • mnorbi
    sziasztok .

norb néven vagyok fent.
  • STREEX
    ÉS jobban fut mint a régi verzió?
  • Thanatos
    Thanatos_HUN nekem elvileg, legalábbis ezzel kell beloginolni :D
  • Petko
    meg lehetne a lobbyba egy Hungary nevü csatorna aztán oda mindenki joinolhat
  • Petko
    majd írjatok ide accountneveket, és a lobbyba csinálok klánt és behívlak
  • Thanatos
    lehet, ettől függetlenül én változatlanul inkább a multit probálnám ki valaki jelentkezővel :)
  • Petko
    ja, de most hogy midenki csinalhat gpgnet accountot, működik a régi trükk hogy a lua scripteket átírjuk... majd megcsinálom holnap
  • Thanatos
    nos skirmish meg lan meg dc nincs benne, igy gondolom ai se...
  • Thanatos
    nekem msot ért véget patchelés minyá megnézem
  • Petko
    még nem töltöttem le, de egy dolog biztos... ha nincs is benne, bele lehet tenni, és mivel openbeta bárki játszhat vele
  • Borg
    AI van ebben, meg skirmish?
  • Thanatos
    én már amiota először modntad fp bétát azóta jelentkezőkre várok de senki..., maugy nekem msot tölti update-t gpgnet...
  • Petko
    na senki sem vette még észre hogy fileplaneten open betara váltott? van új 3.8 as kliens is... szóval bárki nyomhatja mostmár hivatalosan is

http://www.fileplanet.com/promotions/supremecommander/open/landing.aspx

Majd ha leszünk elegen, meg lesz időm, kéne szervezni valami kis magyar közösséget, aztán nyomni a cuccot rendesen.
  • Firebat
    jólnézki ;);)
  • STREEX
    Megjelent a dobozkép
  • Firebat
    hm, ma játszottam,medium ellen, 20x20as pályán, viszonylag nem akadt, azért mert levettem a grafot :) , igaz a víz hihetetlenül kontrasztos, kiflyt a szemem, de jó volt végül is, nem tom mitörtént, sztem a battleshipem kilőtte a commanderjét, vagy a 'védelmem' mert küldözgeetett commandert, ha jól láttam a front vonal nál azt a nagy pukkot :D , mindenesetre jó volt lehet felkéne tenni....halahova .... aki tud jó helyet szivesen feltöltöm a replayt, amúy valami 1 óra körül végeztem is 'vele'
  • Firebat
    értem,óóóóóóóó :P:P
    nah de majd a teljes :P:P:P
  • Thanatos
    igen amiat...
    multiban csak lag van :P
  • Firebat
    :P:P
    képzelem milyen jó lehet, multiba is nyomni:D , gondolom ott sem jobb, ha játszik vagy 3 ember, egy 20x20 km-es pályán,vagy nekünk az AI-miatt akad?!?!
  • Borg
    Nos hát 2 easy AI ellen már az 5x5-ös map sem gut :)
    Egy az hogy elkezdett akadni, de két AI ugy kiterjeszkedett a mass lelőhelyekre, hogy tök lassan tudtam csak fejlődni. Aztán mikor már épp a monkey-m 75%-ánál jártam, elkezdett artilleryzni... ilyen zöld bigyók hullottak a bázisra, semmit nem tudtam tenni ellene. Lenyomták az egész bázisom még mielőtt a monkey elkészült volna...