4582
-
#740 Végre sikerült neten játszani,csak winsok fix kellett, meg antivirus, anti-spywaret kikapcsolni
replay(mi nyertünk)
Field of Isis 2vs2
http://rapidshare.com/files/7851405/GPGNET_Zoli.ace.html -
Petko #739 nem kell atkonfigolni, hanem a forceware driver felrak valami tuzfalat, azt le kell szedni es kesz, ennyi az egesz -
#738 akkor konfigurald at az NFORCE driveredet vagy mit (nekem VIA NB.-m van szal fogalmam sincs pontosan mit is kell csinalni remelem van valaki el is tudja mondani) az okozza a fekete kepernyot remelem teljes verzioban mar patchelve lesz vagy mi
azt meg hogy mikor jon ki csak a kiadoi tudjak (de mivel nem jott ki karacsonyra nyakamat ra hogy nem is jan. 1 lesz a megjelenes inkabb husvet kornyeke) -
Kakaoo #737 Sziasztok.
Nem tudjátok, mikor jön ki a játék? A legutolsó értesüléseim szerint 07/01/01, de ezt azóta sehol sem erősitették meg :( Azért lenne fontos mert gépet is vennék, mert a mostanimon azért nem zökkenőmentes és szeretném full felbontáson élvezni ahogy berobban egy Commander (reményeim szerint az ellené), viszont a lehető leguccsó pillanatban vennék gépet, hogy a rászánt pénzből a legjobbat kapjam...
Már nagyon játszanék vele, de ez a "fekete képernyő" effektus nagyon elvette a bétázástól a hangulatomat. -
#736 Ja kezdés taktika:
1 metal 2 power 1 metal 1 land facory:
metalhoz kapcsolódik a factory, a 2 power gen is kapcsolódik,de hagyj helyet a metal storeganek a metalmellé(csak 3 at tudsz rakni,mert a 4-ik helyét a factory foglalja el)
+2 metal +2 power +1 air/land (a térkép nagyságától függően)
5 enginner: 1 erőmű, 1 metal storageok,1 wallt(falat) épít, 2 metalt épit(vagy 1 épít 1 assistál factorynak) commander vagy assist vagy point def-t épít, vagy vizi mapon naval factoryt
2 scout, 5 light bot 2 air def, utána 10 heavy robot/tank 5 lev1 tüzérség,10 heavy 5 art(nagyon jókat tud lőni az lev_1_tüzér még mantisok ellen is volt olyanom hogy volt 8 tüzérem és szépen egy csoportba tömörültek a mantisok, 15 mantisnak annyi :)) -
#735 rated gameokat csak en jatszom ?
egyebket mar 9/5 -
Petko #734 valami szoftvered van fennt ami belenyúl a hálózatkezelésbe, nforce network manager pl. vagy valami egyéb tűzfal stb. -
#733 nem tudjátok miért van az hogy ha játszani akarok, akkor elindul a supC,de csak fekete képernyőt látok egy windowsos kurzorral(6112 es 9103 as portokat megnyitottam a SupC-nak és GPGNetnek, virusírtót kikapcsoltam) -
#732 3vs1 ben lenyomtam 3 medium a.i t mondjuk sokáig tartott, és kétszer be is jött oldalról a bázisomra elöszőr commanderrel, majd monkeylorddal
http://rapidshare.com/files/6911998/Zoli3vs1.ace.html
ja és nem tudta a program kiirni, hogy mennyi fémet, és energiát termeltem ,ilyen sem volt még :)
GPGnet meg nem mükszik, próbálom a nem peccselős megoldással -
#731 734 deuvox 7/5 1631 haladok :) -
BladeW #730 Ha kell beta key kuldj egy privit, en mar nem hasznalom az enyemet! -
#729 Fileplanet nem műkszik,THQ sem -
#728 Nem tudjátok hogy lehet e még beta keyt szedni valahonnan? -
#727 replayek.
ahol a 20*20 as ferde földsávos map van ott amíg a 3. ik monkeylord elkészült aludtam vagy 20-30 percet biztosan :)
http://rapidshare.com/files/6567482/LastGame3_8b.ace.html
http://rapidshare.com/files/6567217/LastGame3_8.ace.html http://rapidshare.com/files/6567422/LastGame3_8_.ace.html
a Supreme Comandernek egy nagy hibája van, ha nem lesz gyorstekerés a replayekben, vagy egy sáv, amin lehet keresni, mert ez így elég kínszenvedés -
Borg #726 Szvsz sehova. Én se találtam őket. -
bw #725 hova teszi a screenshotokat. aktívan nyomkodtam a ctrl+f-et, de nem leletem a screshotikat. Merre vannak ? :D -
Petko #724 igen -
Borg #723 Ehe:)
Flying Fortressel rámentem, aztán ahogy a commandere kipukkadt a bázisa közepén, lezuhant a frizbim is :) Na ez meg letépte a bázisa maradékát...
Itt már taktikásabb voltam, csészealj+galactic colossus is ment :)
De csészealj jobbabb, azt csináljatok. Igaz, hogy kevesebb HP, viszont mozgékonyabb mint a colossus, és erre csak a légvédelem tud lőni... -
Firebat #722 még,mindig osztogatnak,open beta kulcsot?:) -
Borg #721 Thx!
A shield generator véd, de attól még lát illetve be is tud célozni mindent az ellen.
Az úgy van, hogy a shieldnek van egy adott HP-je, és az fogja fel a becsapódó lövedéket. A shield generátorba ugyanúgy be tudsz vezetni power generátorokat, amik megtámogatják az erejét/ujratöltődését. -
Petko #720 fejleszteni egyszerű, - van egy ikon ami akkor nyomható meg ha commandert kijelölöd... ott van balra az I szintű egységfültől azthiszem
az upgradek amiket tudok már:
a cyberian ACU bal karján:
microwave laser - hasonló durva lézert kap mint a monkeylord
nanite torpedo - vízi egységek elleni fegyver
hátizsák:
resource allocation backpack - jóval megnöveli a commander termelését (valami olyasmi hogy +1 mass +10 engeryből lesz +5 mass +750 energy)
cloacking backpack - egyérelmű, tud majd cloakolni -> ezt tovább lehet fejleszteni stealth generátorra és akkor a radar ellen is rejtve marad
-personal teleport - ez is egyértelmű, még nem próbáltam amúgy
jobb kar:
advanced cooling - gyorsabban lő
engineering suite 2 --> 3 - tudja építeni a magasabb lvl. épületeket illetve szerintem gyorsabban is
a support CU upgradejei:
bal kar:
focus convertor - na erről gőzöm nincs mit csinál
hátizsák:
self repair pack - egyértelmű, saját magát tudja javítani
personal cloak - ugyanaz mint az ACU-nál
nanite missile - légvédelmi rakéta
jobb kar:
switchback engineer suite - elvileg olcsóbban tud építeni de nem tudom a pontos adatokat mennyivel
ja rakéták ellen van védelem
tactikai lvl2 missile - van takitkai lvl2 missile defense, gyakorlatba nem láttam de elvileg ez automatikusan lézerrel lelövi a kis rakétát
startégiai nuke (lvl3) - startégiai missile védelem lvl3, ezt ugyanúgy tölteni (gyártani) kell rakétával és elvileg ha nuke közeleg akkor kilő automatikusan egy másik kis rakétát ami elfogja a nukeot a levegőben
ja az artillery nagyon zavar hogy nem tudom a stealth generátor hogy működik pontosan, hogy használ e valamit vagy nem, illetve a shield generátorba se vagyok biztos hogy most az véde e ellene jól
-
#719 Az artillery-t gyorsan mozgó célpontokkal érdemes támadni. Gyorsan mozgó célt rakétással a kemény de lassú célpontot pedig mozgó artillery-vel. és a scoutokkal lassítani. Én legalábbis ezt tenném:) -
Borg #718 Én arra sem jöttem még rá, hogy a commanderem hogyan fejlesszem. Hogy lehet rá valamit pakolni?
Az artillery ellen én csak úgy tudtam eddig védekezni, hogy kiküldtem rájuk egységeket... missile támadás ellen pedig ugye van asszem tech2-től strategic missile defense.
De több meccset én is úgy vesztettem el, hogy még mielőtt felkészülhettem volna rá, valamelyik faj már ilyen zöld taknyokkal artilleryzett, ami ugye egy lövéssel kitép egy épületet szinte... Mondjuk ezt a módszert én is alkalmazom :) Kiröppentek 2-3 scoutot, azok felfedezik az enemy bázisát, és utána már az is elég, ha csak vakon bekattintok attack-ot az artillerynek, nem kell az is, hogy ott követett cél van e vagy sincs... -
Petko #717 na ma este is fenn leszek a gpgnet Hungary csatonráján
nekem taktikába valaki rávilágíthatna hogy az artillery ellen hogy lehet védekezni, ugyanis a radar jammer vagy stealth generator esetében pont azt várnám el hogy a tüzérség ne tudjon célozni de mégis mintha sikerülne...
aztán ha valakinek lenne egy listája a commander illetve a support commander eszközökről az is jó lenne
a nanite torpedo, nanite missile az mi pontosan? illetve a resource allocation backpack? meg a support commandernel is van valami focus izé, és switchback engineering set... nem tudom mit csinálnak pontosan -
Borg #716 2 mass
2 power (az egyik mass mellé közvetlen)
1 land factory (a mass és a 2 powergennel érintkezve)
2 mass (a commanderrel, közben a factory már nyom 2 tech 1 engineert)
Ezután 1 engineer egyből megy ki a többi masst beépíteni, 1 épít egy reactort az áram "lelőhelyre", a commander meg némi point defenset épít. A gyár lenyom 5-10 közepes tankot (vagy megfelelőt), aztán máris fejlődik tech2-re. -
Thanatos #715 én ált a kezdőhely körül lévő 4 mass helyről 3at ébitek be + mind mellé power gen és aztán a factory, mongyuk nagyon rusholos enemy ellen ez lehet nem nyerő :D -
#714 Hmmm, játszottam a bétával/játszok. Nagyon állat játék ez!
Egy kis stratégiai segítséget kérnék:
Mi az ideális kezdés (ált 1v1-ben játszok)? Eddig először 1 mass extr, 3 power gen, 1 lad factory, aztán a nagy mucóval minden bányahelyet beépítek. Miután kész a land factory, 2 építő, sok-sok power gen-t építenek, gyárban pedig 10 tank, 2 építővel a védelmet megcsinálum. Utánna ahogy éppen jön... -
bw #713 helo
singeplayer bétájához már nem lehet hozzájutni?
a feketeképernyős problémára ezt találtam a hivatalos béta fórumon:
Topic: [Sticky] Black screen solution
Morbius
Mech Marine
#1 Oct 28, 06 - 10:35 AM Edit Reply Quote Reply
Edited by Morbius on Oct 28 2006 10:59AM (2 times)
The lowest common denominator, in my opinion, comes down to the network stack for this issue.
GPG has stated that in their testing, it appears that the network socket is not initializing properly. Now GPGnet can not communicate to supcom, and it freezes, waiting for info that never comes. Terminate the gpgnet process and supcom can at least continue, albeit we now can only do sandbox mode.
So, if GPG has correctly isolated it down to that being the problem, then where does that leave us, the beta participants? It generally means there likely isn't going to be one program specifically, that is a fix.
Now, its been a while since I've rebuilt my stack from the ground up. So I may be off in some terminology or what not. But, here's my theory on it.
From System Info (start / all programs / accessories / system tools / system info), on the left side we open components, then network, then protocol. We can see our network stack settings in here. Generally there should be 14 or 15 entries for a clean system install (forget which number is the correct [14 or 15]). Generally, these are all protocols provided by MS. But if we install a virus scanner or firewall, it loads itself into the network stack here, so that it can intercept certain things as they come in. So in mine, the first four entries are NOD32 (NOD antivirus), rather then MS entries.
Could this be the cause of my software conflict, causing the network socket not to initialize? It very well could be. Will that be the cause for everyone else though? Nope. Disabling NOD may not be enough. I might have to physically remove NOD, so that these entries are put back to their original state with MS drivers. This, may or may not be the issue, but its very definitely a good working theory.
This would explain why we have so many varying solutions that only work on a few systems. Some are fixed with this network management thing and others don't even have that software. The list of of what has fixed it for some people is probably at about a dozen entries so far. Some have fixed it with dotnetfx, others by disabling firewall/anti virus, and even one fixed it by reinstalling directx (even though he already had the current version).
This tells us something. First off, that its not likely hardware specifically that's causing it. And secondly, with so many varied solutions, GPG will have to most likely find another way to program their network interactions. Whatever they are doing, it conflicts with far too many systems (systems that otherwise work fine).
At any rate, to test this, I then completely uninstalled NOD. Just disabling it, was not enough because that leaves NOD's drivers in the network stack (as seen in system info). Totally removing NOD, replaces the network stack back to the original MS drivers.
So, check your stack. If you see entries like NOD (in the top line of each entry, which is the Name field), then uninstall it. You may have a different anti virus. You may have a different firewall and it might show in the list. It could be an anti trojan or some network management thing. The thing to keep in mind, is that you should not guess which things are MS or not. If you do not know, then leave it be. But you might recognize a program name that you have installed yourself. If you do, uninstall that program and see if you can get in now.
For me, I just tested it. And this was my first time ever getting past the black screen of death. This means, wrong or right in my theory, that at least we know that NOD users also have to completely uninstall NOD to get it working.
So my assumption then, is that GPG has directly tried to interact with the network socket, but those of that have certain portions of our stack replaced with a virus scanner or other tool, are now hosed.
If someone is willing to check their stack, and and possibly identify what items are non-MS and uninstall those. That would help verify this. -
Petko #712 én már nyomtam neked invitot friendlistre de nem fogadtad el
mind1, én otthagyom ma estére is a gépemet a Hungary csatornán, meg a haverjaim is jönnek hátha lesz valami játék -
#711 deuvox 1014. vagyok 3/3 al :) sajna nem tok tul sokat jatszani -
Borg #710 Nekem is jobban akad, vagyis nem akad, hanem alacsonyabb az FPS. Érezhetően.
Valszeg szimplán azért, mert fejlesztettek a grafikáján. -
Nwis86 #709 F12 vel jön ebe az a ablak
1ébként nálam 3.8 sokkal jobban akad mint a 2.7:( igaz itt már lehet kamerát forgatni és addig zoomolni ameddig csak akarok de lehet hogy előzőbe is lehetett csak nem jöttem rá:) viszont ez úgy akad hogy 5 perc után ki kell lépnem:( -
Reyes #708 Ööö...tudom, én vagyok a hülye, de F1-re nem dobja ki nekem a játék az összes bill. kombinációt, csak egy üres ablakot...:) -
Thanatos #707 mese habbal :D:D:D:D -
#706 Miután szakdolgozom így kicsit nagyobb a tétje mintha csak elsős vagy másodikos lennék:D -
BladeW #705 Nalam sajna nem indul a GPGnet, a program files-bol(?) hianyol valami exet, igy lefagy a multi. Mindenesetre megnezni a jatekot jo volt skirmishben, de megvarom a veglegest. -
Thanatos #704 csak 3at? bah..., de lightos az élet nálatok... :D -
#703 én csak 3 ZH-t írok a héten úgyhogy biztos nem leszek. -
Firebat #702 lehet, kikéne próbálni, az legalább nem akad :) mint a skirmish -
Borg #701 A black screen bug nagy úr... maradok a skirmishnél.