8545
Spore
-
#775 Ez abszolút nem problémás, sőt kényelmesebb mint egy tudatlan/nemtörődöm bolti eladóval vitatkozni. :-) -
#774 Nem tudok arról, hogy bármit is megváltoztattak volna, a folyamatos content-letöltés eddig is bent volt és máig a feature-ök között van.
Pont ugyanez a helyzet a sporepediával is. A kártyás enciklopédiát már a kezdetek óta tervezték és nem való másra, minthogy rendben tartsa az összes content-et ami a játékban elérhető és afféle katalógusként szolgáljon azoknak akik nem csak a random letöltött dolgokat akarják a játékban látni, hanem teszem azt a haverok kreálmányait is. Az, hogy a régi koncepciót továbbfejlesztették azzal, hogy lehetővé teszik bizonyos tartalmak kiszűrését még nem jelenti azt, hogy kiszedtek dolgokat.
Jelenlegi állás szerint a játék még mindig maga dönti el, hogy mire van szüksége egy komplett ökoszisztéma létrehozásához és még mindig saját maga tölti le a szükséges dolgokat...csak ha valaki ezt kézzel akarja csinálni akkor arra is lehetősége lesz. -
#773 Nem tudom, szerintem ez egy jó dolog. SzVSz a játékosok 80%-a elég borzasztó dolgokat fog összehozni. Szeretném kiválasztani hogy mit szeretnék látni a játékban és mit nem. Plusz nem nagyon szeretnék minden sarkon összefutni egy újabb teletubbyval. :) -
#772 Szomorú vagyok. -
#771 Na jó nem tudom miért floodolok és miért nem írom egybe. :S
Szóval felnéztem a mostani sporepedia oldalra. Ott azt írja hogy ha a thumbokat letöltöd, akkor azokban a png filokben vennek a lények is. Ezek a .png-k meg 25-31k-sok, szóval tényleg semmiség. -
#770 LOL! XD -
#769 Na egyre nyugodtabb vagyok :D -
#768 131072 egészen pontosan, ha 40k-s fileokkal számolunk :D -
#767 Nincs para. Egészen biztos vagyok benne hogy nem tölt folyamatosan, de egyébként ha jól számolom kb 150ezer contentet kéne letöltened hogy túllépd a havi 5 giga keretet -
#766 Köszi! De azért váltok már, mert amúgyse jön be nekem ez a korlátolt net :S A hűségnyilatkozat ugye nem vonatkozik a tarifára? -
#765 5 gb csak elírtam :D -
#764 Nyugi, elméletileg olyan kicsik a fileok, hogy ez nem fogja leterhelni a neted, akkor se, ha az autómatikus letöltés benne lesz... -
#763 Húú az a baj, hogy nekem ráadásul korlátozott a netem :S %GB-os adatforgalmat engedélyez, aztán nagyon drága ha túllépem! És ha ez most töltöget nekem mindent le akkor az nemigazán lesz jó! Akkor nemártana lecserélnem korlátlanra mi? :D Már tervezem egy ideje, szal lehet eljött az idő a spore miatt is :D -
#762 Hehe. Pont erre is válaszoltam véletlen :D Lásd a választ lentebb. Egy mondatban: nincs folyamatos letöltés, bár a lehetőségét lehet bent hagyták, de magát a koncepciót végülis lecserélték. A kiadott videókban mondjuk volt róla szó hogy a sporepediában be lehet állítani hogy csak bizonyos fajta, vagy bizonyos emberektől származó cuccot lássál, de nem hiszem hogy ez a folyamatos letöltést jelentené -
#761 Ahogy ZsZso írja a játék rendszeresen letöltöget pár kbyteos fileokat, de valószinüleg nem történik semmi, hogyha ezt nem tudja megtenni, max szegényesebb lesz a játékélmény.
Multiplayer pedig továbbra sem lesz...
Szerk: Hm, én úgy gondoltam, hogy a sporepedia és az átstreamelt dolgok együtt működnének a játékban.. Teszemazt felmászhatsz a sporepediara és leszedhetsz neked tetsző dolgokat, vagy amikor a játékban elérsz egy másik bolygóra, ami lakott, akkor autómatikusan letöltöget dolgokat... -
#760 Elvileg nem. Régebben az volt a terv hogy a játék beavatkozás nélkül "folyamatosan" tölti át más játékosoktól a "content"-eket(bocs nem tudok rá hirtelen jó szót), de ez le lett cserélve a Sporepedia nevű okosságra, hogy csak azt szedd le amit akarsz. Szóval ha nem 56k modemes kapcsolatod van, meg szakadozik másodpercenként akkor nem lehet baj, de még úgy is max az aktivációval lehetnek gondok, mivel egy-egy lény file van vagy 50k :) -
#759 Én is ezt akartam írni, de egy dolog miatt mégsem tettem.
Azt írták, hogy más lényeit is láthatom a játékba, más által készített járműveket, házakat is le tudom gyártani secc-perc alatt. Szerintem a teljes játékélményhez nem árt ha folyamatosan online lesz, mivel valószínűleg biz. időközönként meg kell szólítania a netes adatbázist.
(Ha jól tudom nem böngészőben kell majd letölteni a tartalmakat, hanem játékba bele lesz integrálva ez a funckió is.) -
#758 Akkor az se baj ha lassú a netem igaz? És csak aktiválni kell a játékot és utánna ha mondjuk "megszűnik" a netem az se baj ugye? :D -
#757 Nincs se kedvem, se időm leírni, hogy miért jó a játék, leírom én hogy szoktam megtudni olyan információkat, amikre kíváncsi voltál.
1. a fórum első lapján nézelődöm. A normálisabb emberek leírást is csatolnak az első hozzászóláshoz, nem csak odab@sszák, hogy "innnnye, itt egy újabb játék!".
2. www.youtube.com ... beírom a játék nevét (jelen esetben "Spore" (" nélkül) és megnézem az elsőre informatívnak látszódó videókat. -
#756 Teljesen single player.
Netre 2 időpontban lesz szükség(legalábbis a teljes játéknál).
1, A játék telepítése utáni KÖTELEZŐ aktivációhoz
2, Ha fel akarsz tölteni youtubera, sporepediára -
#755 Tudtommal ez online játék ezért folyamat. -
#754 Ez a netes vásárlásra is igaz lesz, csak szerintem macerásabb.
itt
Claim back the price of the Spore Creature Creator when you purchase the main Spore game!*
* You will be sent a coupon code to the value of 9.99€ following the release of the Spore Creature Creator. Once the main Spore game is available for pre-order on EA Store, add it to your basket and enter the code in the relevant field to claim back the cost of the Spore Creature Creator 9.99€ -
#753 Az hogy az editor árát ha megveszed, akkor majd levonják a teljesből. -
#752 Milyen 576 pletyka? -
#751 "a játékhoz internetkapcsolat szükséges"
vajon folyamatos vagy csak bejelentkezéskor? -
#750 Én már az oldal beindulása óta gondolkozom, hogy előrendelem és ma reggel megszületett az elhatározás. Holnap megteszem és a kiadás pillanatában le fogom tölteni, nem kell majd szórakoznom később bolti dolgokkal (és ha az 576-pletyka igaz akkor valószinűleg nem csak a bolti verzió ad majd kedvezményt editor után a teljes játékra). -
#749 :D -
#748 Hehe ez a 10 tetoválás ajándékba dolog azért kicsit gány. Nem csak 10évesek fogják ám játszani. duh... -
Már elő lehet rendelni! -
#746 lehet hogy P3-asomon is menne.
-
#745 Közbe kaptunk egy minimális gépigényt is.
WINDOWS XP
* 2.0 GHz P4 processor, vagy ezzel egyenértékű
* 512 MB RAM
* 128 MB-s videókártya Pixel Shader 2.0-val
* Legalább 6 giga szabad hely
WINDOWS VISTA
* 2.0 GHz P4 processor, vagy ezzel egyenértékű
* 768 MB RAM
* 128 MB-s videókártya Pixel Shader 2.0-vel
* Legalább 6 giga szabad hely
Támogatott videókártyák
* ATI Radeon széria
o 9500, 9600, 9800
o X300, X600, X700, X800, X850
o X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
o 2400, 2600, 2900,
o 3650, 3850
* NVIDIA GeForce széria
o FX 5900, FX 5950
o 6200, 6500, 6600, 6800,
o 7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
o 8400, 8500, 8600, 8800
* Intel Extreme Graphics
o GMA 950, GMA X3000, GMA X3100
Ha volt már akkor bocsi. Alig várom már a játékot:) Bennem is megszülettet már jópár lény kénézete:) -
#744 lol csak most tudtam meg, hogy lesz Spore pc-re.
Mekkora vaok.
Lol gyenge gépigény, 17.-én demo....
Halvány fingom sincs, hogy ez mi a szent lerakat, de ki fogom próbálni az bittos.
Ha tud nekem valaki mondani, egy kis összegzést, hogy mi a játék légyege, a játékmenet, vagy a játék egyedisége, akkor legyenszives 3-4 mondatban válaszoljon.
THX
Csak azért mert hypeolják orba-szájba, de konkrétan semmit nem értek, hogy ez miben más mint a több játék. -
#743 Nagyjából igen :D
Csak több csáppal, szemmel és lábbal :D -
#742 A Spore
PC-n
Megjelenés dátuma:
05.09.2008
:S -
#741 :DDDDD -
#740 -
#739 én vmi kis sárkányféleségben gondolkozom :P -
#738 Annyira várom már hogy kijöjjön az editor hogy már le is rajzoltam milyen lesz az első karakterem. :)
H.P. Lovecraft összecsinálná magát örömében olyan lesz :D -
#737 Durvák a figurák! :D
Áááááá... -
#736 ááááááá...még egy hét...