8545
Spore
  • kopaszrobert
    Egy újabb videóamiből kapunk egypár újabb infót a játékról.
  • rotator
    Áááááá, én a Silicoidokat akarooom!
  • Kmarha
    gyurma feeling nyami :)
  • Twetr0x
    Teljes mértékben, persze sémák alapján, de minden testrész tudsz még formálni miután felraktad. :)
  • Kmarha
    olyan egy játékban sincs, hogy teljes mértékben! :)

De megláttjuk, aki nagyon ügyes (igazi modellező zseni :D) biztos létre tud hozni humanoidokat. :) Mondjuk én a régi kedvenc Master of Orion játékbeli lényeket akarom majd megalkotni (Psilon, Klackon..) :)
  • Twetr0x
    Egész biztos lehet valami emberszabásút alkotni. Elvégre teljes mértékben te döntöd el, hogy hogy nézzen ki a lényed.
  • rotator
    Nem tudom, embert lehet-e majd csinálni, vagy maradunk a plüssállatfiguráknál. :)
  • Code92
    ehh rózsaszín ég alatt nevelgetsz hellokittyket míg én a bínószerű százlábúimmal rombolom az univerzumot, (jah az kimaradt h. 6 szmű és 2 feje is lesz) :-)
  • Fantos
    ja, pink powaa :P
  • Agamemnon
    Gondolom lesz olyan is :)
  • kopaszrobert
    de mondjuk tök lol lenne Rózsaszín (XD) égboltú bolygón felnevelni a teremtményem(eimet)
  • Fantos
    :(
  • kopaszrobert
    Semmi sem biztos :D
  • Agamemnon
    Nem. :))
  • Fantos
    de az ég biztos kék lessz benne?
  • kopaszrobert
    Az infot ITT is leírják.
  • Agamemnon
    Ja.

Na, azt betöltötte :))
  • Hmuda
    A síma ":-)" szmájlira gondoltam.
  • Agamemnon
    Nem vettem komolyan. Csak fun-ból írtam úgy.

Amúgy nekem nem töltötte be a szmájlit.
  • Hmuda
    Ne vedd már zokon, csak hülyéskedtem (lásd szmájli).
  • Agamemnon
    Elnézést, hogy beírtam. :(

Amúgy a forrás az SG maga. Onnét másoltam át egy az egyben.
  • Hmuda
    Különböző források egybehangzóan állítják, hogy a Spore karakter szerkesztője még a játék teljes verziójának megjelenése előtt felkerül a világhálóra.
    Legfrissebb híreink: az ég kék! :-)
  • Agamemnon
    Különböző források egybehangzóan állítják, hogy a Spore karakter szerkesztője még a játék teljes verziójának megjelenése előtt felkerül a világhálóra.

Ezt erősítette meg ma Will Wright is, aki a meglepő lépés fontosságát azzal magyarázta, hogy szerinte a játékosoknak szükségük van arra, hogy a tervező segítségével még a megjelenés előtt belekóstoljanak az evolúciós játék sokszínűségébe. A Sims megálmodója szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Spore konzolokra is megjelenik, de az elsődleges platform továbbra is a PC.
  • Agamemnon
    Bízzunk benne, bízzunk benne.
  • rotator
    Egy friss Will Wright interjú szerint 2008. tavasz a cél még mindig...
  • Agamemnon
    Igen, csak január 1. is lehet 2008-ban, illetve december 31. is. És azért nem mindegy...
  • Carlos
    Biztos dátum eddig akkor a 2008.
    Szóval várun...várunk...
  • Malakai
    Korábban is volt már dátum nem hivatalos oldalakon, szal nem mondhatni első konkrétnak ilyen szemszögből. :)
  • Hmuda
    Csak egy adalék. Az amazon.co.uk meg március 30-t ír. Szóval tényleg ne élje bele magát senki, mert mindenki csak találgat.
  • Agamemnon
    :-)
  • Hmuda
    Nem a megfelelő ember szájából hangoztt el, de abszolúte idevág:

"Amíg mi be nem jelentjük, addig minden amit mások mondanak, az hülyeség."

Tekintve, hogy minden nem-hivatalos dátum csak szimpla találgatás (igen, még az üzletláncok kitalációi is), ezért nem nevezném konkrét dátumnak.

Csak a miheztartás végett, mielőtt nagyon beleélné magát valaki. :-)
  • Agamemnon
    Senki nem állította, hogy hiteles adat, de ez talán az első konkrét írott dátum, gondoltam megosztom.
  • Hmuda
    Kulcsszó: amazon.com

Majd ha hivatalosan is bejelentik a dátumot akkor van értelme a dolognak, de már millió-egy hasonló találgatás volt és az amazon.com is csak hasraütésszerűen kitalált valamit, amivel kitöltik a dátum helyét amíg pontos infót nem kapnak.
  • Agamemnon
    Forrás: PC Dome

Hamarosan egy teljes mértékben különcködő játékot kapunk kézhez, hiszen a Spore egyáltalán nem sorolható be a tucatjátékok kategóriájába. De mikor is lesz ez a "hamarosan"?

Will Wright legújabb remekműve egyáltalán nem hoz majd szégyent elődjeire - The Sims, SimCity vagy SimFarm -, hiszen ismét egy erősen szélsőséges játékot kapunk hamarosan a kezeink közé. A stuff amolyan Populous - Civilization vegyület, melyben óvatosan elhelyeztek némi The Sims szerű nevelési/kezelési rendszert is. Először az apró kis lényünk táplálása a cél, hogy aztán bizonyos (több forrás szerint is meglehetősen rövid) időn belűl eljusson a szaporodás fázisához. Ezek után az élet utat tör magának, így egy egész civilizációt hozhatunk létre, melyben kényünk-kedvünk szerint alakíthatjuk a fajok alakjait, a városok épületeit és még rengeteg egyéb dolgot. A világűr felfedezése ekkor indul el, s egy hatalmas online csatározásba torkolik. Piszkosul jól hangzik...

Na de addig is álmodozás helyett térjünk rá a lényegre, hiszen ha a szimatunk - méginkább az Amazon.com orra - nem csal, akkor a Spore című csoda 2008. március 3-án fog megjelenni az összes előre bejelentett platformra - szóval PC-re és DS-re. Az oldalon egyébként 50 dolláros áron árulják a programot. Sajnos a kiadó/fejlesztő vállalat egyáltalán nem támasztotta még alá ezt az információt, így egyelőre kezeljük óvatosan a dolgot.
  • Carlos
    Szerintem beparázott, hogy nem warezolhat.
  • JackSparrow88
    Nemtom amúgy én ezt csak hallottam h mintha internetes lenne de ha nem az akkor viszont simán kell majd...
  • Kmarha
    onnan hogy a mások álltal létrehozott világokat is meg lehet majd látogatni. Azt hiszik hogy MMORPG és bizony lehetne is azt csinálni belőle (bár szerintem felesleges)

JS88: single lesz, csak mint a Moviesban a feltöltött filmeket, vagy a Simsben a csinált családot (és még sorolhatnám), úgy a Spore-ban mások álltal generált és feltöltött világokat is lehúzhatod, már ha eredeti játékod lesz, nem netről lopott.
  • Malakai
    Ez kimondottan singleplayer játék lesz.

Az emberek honnan veszik az ilyen marhaságokat? :)
  • JackSparrow88
    Ez télleg csak internetes lesz? Vagy ha lesz is benne single rész biztos nem arra lesz kiélezve ugyebár...
  • Keszike222
    Amúgy most mikora ígérték a megjelenést?Mert sokszor inkább más időpontot adtak a megjelenésnek és így követni se tudom.