8545
Spore
-
#575 Egy újabb videóamiből kapunk egypár újabb infót a játékról. -
#574 Áááááá, én a Silicoidokat akarooom! -
#573 gyurma feeling nyami :) -
#572 Teljes mértékben, persze sémák alapján, de minden testrész tudsz még formálni miután felraktad. :) -
#571 olyan egy játékban sincs, hogy teljes mértékben! :)
De megláttjuk, aki nagyon ügyes (igazi modellező zseni :D) biztos létre tud hozni humanoidokat. :) Mondjuk én a régi kedvenc Master of Orion játékbeli lényeket akarom majd megalkotni (Psilon, Klackon..) :) -
#570 Egész biztos lehet valami emberszabásút alkotni. Elvégre teljes mértékben te döntöd el, hogy hogy nézzen ki a lényed. -
#569 Nem tudom, embert lehet-e majd csinálni, vagy maradunk a plüssállatfiguráknál. :) -
Code92 #568 ehh rózsaszín ég alatt nevelgetsz hellokittyket míg én a bínószerű százlábúimmal rombolom az univerzumot, (jah az kimaradt h. 6 szmű és 2 feje is lesz) :-) -
#567 ja, pink powaa :P -
#566 Gondolom lesz olyan is :) -
#565 de mondjuk tök lol lenne Rózsaszín (XD) égboltú bolygón felnevelni a teremtményem(eimet) -
#564 :( -
#563 Semmi sem biztos :D -
#562 Nem. :)) -
#561 de az ég biztos kék lessz benne? -
#560 Az infot ITT is leírják. -
#559 Ja.
Na, azt betöltötte :)) -
#558 A síma ":-)" szmájlira gondoltam. -
#557 Nem vettem komolyan. Csak fun-ból írtam úgy.
Amúgy nekem nem töltötte be a szmájlit. -
#556 Ne vedd már zokon, csak hülyéskedtem (lásd szmájli). -
#555 Elnézést, hogy beírtam. :(
Amúgy a forrás az SG maga. Onnét másoltam át egy az egyben. -
#554 Különböző források egybehangzóan állítják, hogy a Spore karakter szerkesztője még a játék teljes verziójának megjelenése előtt felkerül a világhálóra.
Legfrissebb híreink: az ég kék! :-)
-
#553 Különböző források egybehangzóan állítják, hogy a Spore karakter szerkesztője még a játék teljes verziójának megjelenése előtt felkerül a világhálóra.
Ezt erősítette meg ma Will Wright is, aki a meglepő lépés fontosságát azzal magyarázta, hogy szerinte a játékosoknak szükségük van arra, hogy a tervező segítségével még a megjelenés előtt belekóstoljanak az evolúciós játék sokszínűségébe. A Sims megálmodója szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Spore konzolokra is megjelenik, de az elsődleges platform továbbra is a PC.
-
#552 Bízzunk benne, bízzunk benne. -
#551 Egy friss Will Wright interjú szerint 2008. tavasz a cél még mindig... -
#550 Igen, csak január 1. is lehet 2008-ban, illetve december 31. is. És azért nem mindegy... -
#549 Biztos dátum eddig akkor a 2008.
Szóval várun...várunk... -
#548 Korábban is volt már dátum nem hivatalos oldalakon, szal nem mondhatni első konkrétnak ilyen szemszögből. :) -
#547 Csak egy adalék. Az amazon.co.uk meg március 30-t ír. Szóval tényleg ne élje bele magát senki, mert mindenki csak találgat. -
#546 :-) -
#545 Nem a megfelelő ember szájából hangoztt el, de abszolúte idevág:
"Amíg mi be nem jelentjük, addig minden amit mások mondanak, az hülyeség."
Tekintve, hogy minden nem-hivatalos dátum csak szimpla találgatás (igen, még az üzletláncok kitalációi is), ezért nem nevezném konkrét dátumnak.
Csak a miheztartás végett, mielőtt nagyon beleélné magát valaki. :-) -
#544 Senki nem állította, hogy hiteles adat, de ez talán az első konkrét írott dátum, gondoltam megosztom. -
#543 Kulcsszó: amazon.com
Majd ha hivatalosan is bejelentik a dátumot akkor van értelme a dolognak, de már millió-egy hasonló találgatás volt és az amazon.com is csak hasraütésszerűen kitalált valamit, amivel kitöltik a dátum helyét amíg pontos infót nem kapnak. -
#542 Forrás: PC Dome
Hamarosan egy teljes mértékben különcködő játékot kapunk kézhez, hiszen a Spore egyáltalán nem sorolható be a tucatjátékok kategóriájába. De mikor is lesz ez a "hamarosan"?
Will Wright legújabb remekműve egyáltalán nem hoz majd szégyent elődjeire - The Sims, SimCity vagy SimFarm -, hiszen ismét egy erősen szélsőséges játékot kapunk hamarosan a kezeink közé. A stuff amolyan Populous - Civilization vegyület, melyben óvatosan elhelyeztek némi The Sims szerű nevelési/kezelési rendszert is. Először az apró kis lényünk táplálása a cél, hogy aztán bizonyos (több forrás szerint is meglehetősen rövid) időn belűl eljusson a szaporodás fázisához. Ezek után az élet utat tör magának, így egy egész civilizációt hozhatunk létre, melyben kényünk-kedvünk szerint alakíthatjuk a fajok alakjait, a városok épületeit és még rengeteg egyéb dolgot. A világűr felfedezése ekkor indul el, s egy hatalmas online csatározásba torkolik. Piszkosul jól hangzik...
Na de addig is álmodozás helyett térjünk rá a lényegre, hiszen ha a szimatunk - méginkább az Amazon.com orra - nem csal, akkor a Spore című csoda 2008. március 3-án fog megjelenni az összes előre bejelentett platformra - szóval PC-re és DS-re. Az oldalon egyébként 50 dolláros áron árulják a programot. Sajnos a kiadó/fejlesztő vállalat egyáltalán nem támasztotta még alá ezt az információt, így egyelőre kezeljük óvatosan a dolgot.
-
#541 Szerintem beparázott, hogy nem warezolhat. -
#540 Nemtom amúgy én ezt csak hallottam h mintha internetes lenne de ha nem az akkor viszont simán kell majd... -
#539 onnan hogy a mások álltal létrehozott világokat is meg lehet majd látogatni. Azt hiszik hogy MMORPG és bizony lehetne is azt csinálni belőle (bár szerintem felesleges)
JS88: single lesz, csak mint a Moviesban a feltöltött filmeket, vagy a Simsben a csinált családot (és még sorolhatnám), úgy a Spore-ban mások álltal generált és feltöltött világokat is lehúzhatod, már ha eredeti játékod lesz, nem netről lopott. -
#538 Ez kimondottan singleplayer játék lesz.
Az emberek honnan veszik az ilyen marhaságokat? :) -
#537 Ez télleg csak internetes lesz? Vagy ha lesz is benne single rész biztos nem arra lesz kiélezve ugyebár... -
Keszike222 #536 Amúgy most mikora ígérték a megjelenést?Mert sokszor inkább más időpontot adtak a megjelenésnek és így követni se tudom.