8545
Spore
  • Malakai
    Dejó, hogy akkor vette fel, amikor először látja az editort.
    De azért jó látni, hogy ha vki nem baromi gyorsan ugrál az editorban egy agyon-vágott videóban, akkor, hogy néz ki.
  • Hmuda
  • Carlos
    Hát ez kész...
    Sejt fázisban fogok a legtöbbet játszani már látom...
  • kopaszrobert
    A grafika szemmel láthatóan sokat javult
  • Carlos
    Édesek!
  • Hmuda
  • Hmuda
  • Carlos
    És igen. Ez tök jó! (banner)
  • gettobuxa
    a régi mókásabb volt
  • Carlos
    Régi nekem jobban tetszett...
  • rotator
    Ez a végső logó? Mert akkor maradjon, a másikon még a régi volt.
  • Hmuda
    Előkerült a régi flash-es banner. Visszarakjam vagy maradjon ez?
  • Hmuda
    Pár perc alatt ezt hoztam össze.
  • Hmuda
    Ok. Majd megpróbálok összerakni valamit a fansite kittel ha nem lehet visszaszerezni.
  • Carlos
    Perszehogy. Lehet, hogy kapunk is valami búnusz kódot, amit majd ha a játékban aktiválunk, akkor nagyon jó lesz nekünk.
    De lehet, hogy csak kétszer fizetetik ki velünk...
  • rotator
    Jaja. :)
    Hmuda, a szerver, ahol a bannert tároltam, a minap elszállt, és már nem is jön vissza, nyugodtan szedd ki...
  • Hmuda
    Meghát a Spore olyan játék ami netelérés nélkül amúgyis elég haloványan teljesítene.
  • Lobsterman
    Szerintem ez senkit sem zavar. Úgyis megvesszük. :D
    Én legalábbis biztos
  • rotator
    A Mass Effectnél is használt online aktiválós SecuROM védelem lesz a játékon (ME hivatalos fórumán kottyantották el).
  • kopaszrobert
    nem muszály, le lehet tölteni a netről(de abban csak a 25%-át tudod tenni a megvetthez képest)
    Újabb képek
    Új videó
  • Pluskast
    Ezt külön meg kell majd venni??? Pfff.....
  • Lobsterman
    A játékot adnák már ki végre :)
  • kopaszrobert
    Jun. 15.-én adják ki az editort.
  • ZsZso
    Asse' tudjuk mi fán terem a torrent :).
  • rotator
    Boltinál biztos nem lesz ilyen (legalábbis Magyarországon elképzelhetetlennek tartom), de digital downloadnál beleférne.
    1500 Ft nem vág a földhöz, ettől függetlenül nagyon übernek kell lennie a cuccnak, hogy ne bírjam ki szeptemberig. :P
  • Carlos
    Amúgy meg csendben jegyzem meg, hogy biztos lesz elmés torrentes verzió is!
  • Zomil
    ha vmi pre-order-ként müködne ugy tényleg jó lenne :)
  • ZsZso
    A szerkesztő 10$ (kb. 1500ft) lesz.

Úgy egész korrekt lenne, hogy kapnál egy kupont, mikor megveszed ezt az editort. Aztán a teljes játék megvásárlásánál ha felmutatnád, 10$ -al kevesebbet kellene otthagyni a kasszánál. (persze nem így fog történni)
  • rotator
    A lebutított verzió ingyenes, abból már képet lehet alkotni. Most az, hogy 4 fajta csáp helyett csak 1 lesz, engem annyira nem érdekel. Mondjuk az gázos, hogy amennyiben az ember megvenné külön, akkor a kész játékban még egyszer rákényszerül erre...
  • Malakai
    Én azon lepődtem volna meg, hogy ingyér hozzá lehetne jutni ahhoz a dologhoz, ami a játék legerősebb pontja...
  • ZsZso
    Azért ez nem semmi. Pénzért árúsítani a szoftverük egy részét ... hát LOL.
    Sims effektus ... húzzunk le annyi bőrt amennyit tudunk ...

Egyébként köszi a hírt.

Még valami: aki nem érti, annak íme még egy kis adalék.

Azon túl, hogy összeállíthatjuk lényünk, egy teszt módra is válthatunk, ahol kipróbálhatjuk milyen animációkra képes. Itt le is lehet majd filmezni, vagy fotózni.

Az editorban elkészített lényünket természetesen tudjuk majd használni a teljes verzióban is.

Hab a tortán, hogy megoszthatjuk másokkal a szörnyikénket...

UI: Arról nem ír, hogy a szerkesztővel járműveket vagy épületeket is összedobhatnánk ... (saját vélemény - lehet az majd júliusban jön, hogy még egy kis pénzhez jussanak :)

• kopaszrobert
    Már biztosan jön júniusban az editor, 2 féle képpen, egy amiben mindent lehet egy kis pénzért és egy ingyenes, amiben csak a teljesnek a 25%-ékát lehet csinálni.Forrás
  • Agamemnon69
    Az egy kivetített figura. Demoralizálást szolgál.
  • kopaszrobert
    Az egyik képen ahol támadják a várost. Ott van egy a többihez képest sokkal nagyobb Szörny,vagy szellem, az mi akar lenni?
  • ToCsEk
    Képek
  • geri222
    Jaja nekem is tetszik ezért is linkeltem be. Egész kulturált, ötletesen megoldott oldalnak tűnik. Regelek is és írok valami szépet a fórumra:)
  • kopaszrobert
    Egész jó,nekem tetszik, de még van mit csinálnia(uk) vele, grat neki(k).
  • geri222
    Ezt ma találtam ha valakit érdekel...
  • kopaszrobert
    egy új Videó került elő, ahol inkább az az új info, hogy megtudjuk nézni hogyan is érzi magát más-más környezetben a lényünk.(legalább is erről még nem hallottam)
  • Hmuda
    Én majdnem biztos vagyok benne, hogy csúszni fog (Maxis betegség). De nem ilyen hamar egy korábbi csúszás után. :-)
    Ha halasztanak akkor azt majd nyár környékén jelentenék be.