8545
Spore
-
#896 kép -
#895 olyant még nem találtam.. :D kereső is csak alien felhasználó nevet dob ki, szóval tiéd a pálya egyelőre :D -
#894 Ezdeszép:O. Amúgy én is csinálom a lényeket:D. Majd rakok be képet. -
#893 loool :D
alien még nincs? :) -
#892 valaki elmebeteg megelözött :S
őt én akartam megcsinálni (magyarázat: ő itt egy kedvenc lény lenne a Star Craft játékból) :D :D:
-
#891 Nem nagy szám, alig öt perc alatt raktam össze (ebben két újrakezdés is volt :P). Inkább kivárom a teljes verziómat, mert a testrészek száma tényleg elég harmatos ebben a változatban (alig van pár száj és mind egy kaptafa).
-
#890 valami hihetetlen.. sporepedian másodpercenként 5 új lény születik :D remélem 10 perc múlva én is beszállhatok :D -
#889 nah kis utánaolvasás után :
UK-ban egy pc-s ujsághoz kiadták hamarabb a lénykészitö trial változatát, ezért tölhetö le más oldalakról -
#888 öhm amugy, ha a trial van fenn warezon annak mi értelme? :D
mert az ugyis letölthetö lesz ingyen nem? :) -
#887 Én is várom már a teljest. Sajnos mi Magyarok állandóan késöbb kapjuk meg a játékokat, mint az Amerikaiak(többnyire). -
halas34 #886 Most próbáltam ki, egyszerűen zseniális!!! Alig várom, hogy megvegyem a teljeset!!! De most megyek is!! Még rengeteg ötletem van!!! -
#884 hmm jó lenne tudni hogy hol van az a letöltés vezérlő... -
halas34 #883 Én megpróbálom ezt a "trialt", bár 20. -án úgyis megyek a cdgalaxisba megvenni a teljeset. Ők is levonják majd a játék árából a "lénylabor" árát. -
#882 Írták, hogy az a levél csak értesítő, hogy tudomásul vették. Gondolom majd megjelenéskor küldik a mások mailt. Amúgy egyszerűbb ha leszeded a download managerüket (linket már nem tudok). Abba bejelentkezel és amint elérhető, fel fog tünni a listában. -
#881 Hmuda neked jött valami link az emailedre miután megrendelted a gamet? Mármint én kifizettem de a levél értesítőben nincs semmi linkutalás ami alapján majd 17-én le tudnám szedni. -
#880 Kint van kalóz oldalakon a trial verzió. Előre szólok, hogy aki bármiféle warez linket berak, az minimum három pontot kap. Találjátok meg magatoktól, vagy egymás közt. A lények jöhetnek. :-) -
Aragorn83 #879 Már én is próbálgatom, tegnap késő este óta. Megkaptuk a progi elérhetőségét közvetlen a Maxistől. Szerintem ez a teljes verziós változat.
Nagyon nagy a játék. Ha esetleg érdekelnek a lényeim keressetek rá a nickemre a Sporepedian.
Üdv: Aragorn83 a My Spore-ról -
#878 Nem, egyszerre jön mind a kettő, csak mivel a Balkánon élünk így itthon elvileg csak 20-án kellene megjönnie.
Ami fent van sporepedián meg még mindig az újságírók, családtagok, haverok és franctudja még kiknek a munkái.
A fizetős változat szinte biztosan aktiváló kulccsal lesz védve, ami már alapból kizárja, hogy warezzel bármit is fel lehessen tölteni. -
#877 Már én is megkaptam nállam is 16 van. -
#876 Eddig úgy volt hogy 17.én jön az ingyenes változat, 20.án meg a teljes nem? Gondolom a preorderesek meg 4 nappal korábban kapják az arcukba a teljeset. De csak spekulálok megint :)
Egyébként van egy kis gyanúm hogy valahova már kikerült a CC mert már 827 lény van fent sporepedián, nagyon sokféle név alatt. Nem hiszem hogy ez csak a Maxis staff lenne :S -
#875 Most landolt a ládámban:
"Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
The product listed below will now be available on 16 June 2008
Order ID: xxxxxxxxxx
Product ID: xxxxxxxx
Product Name: SPORE™ Creature Creator"
A hivatalos oldalakon a bannerek még mindig 17-ét írnak. Vagy késnek az átírással, vagy az előrendelők előbb kapják meg. -
Szeszmester #874 Én is várom a játékot, majd megalkotom a saját Cthulhum és Alienem :) -
#873 GYanitom, hogy szerintem is, bár ez olyan fura... beharangoznak a egy ficsört, aztán kieg lesz belőle... bár... nem érdekel... úgyis megveszem... és erre alapoznak! LoLz... -
#872 Egyébként egy érdekesség: itt
Ez egy 35 perces demonstráció Will Wright részéről ez még a kezdetek kezdetéről. Itt még olyan megoldást alkalmaztak, hogy külön lemodellezték a vízben lévő életet is. Szóval nem ugrották át a sejtszíntű és a szárazföldi élet közötti szakaszt. Nagy valószínűséggel egy kiegben majd ezt is lehet választani. -
#871 De régóta várom már csak azabaj h szerintem lény labbal nemleszek el szeptemberig=( -
#870 Összedobtam egy butus FAQt is, úgy néztem ezek a kérdések nem nagyon szerepltek az előbbi oldalon.
Ha van ötletetek, priviben keressetek ...
http://sporefaq.extra.hu/ -
#869 Találtam magyar FAQt: GYIK. -
#868 Szinte 100%-ios biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy rengeteg kiegészítő fog megjelenni. Szinte az egész játék ordít a kiegészítőkért. -
#867 A játékban lesznek küldetések amit meg kell csinálni vagy szabadon azt csinálsz amit akarsz? Gondolok itt a Sims és a Sims krónikák közti különbségre. -
#866 A repülést-vizi életet szerintem kiegészítőkkel fogják integrálni a játékba. Ez mégis csak a Maxis. Lesz itt kieg bőven :D
Már egy éve is mondogatta Wright hogy van még a tarsolyukban sokminden(pl egyéb fejlődési szakaszok) amik nem kerülnek be az alapjátékba, de a játékosok elé fog kerülni előbb utóbb.
Azért annyit remélek hogy nem lesz végeláthatatlan expansion áradat mint a Sims-nél. Nagyon sok ember azért utálta meg azt is mert hónaponta jött ki az új csomag, és mást se lehetett hallani mint Sims-Sims-Sims. -
#865 Szerintem is Depis:D. -
#864 Hát ezen vitatkozhatnánk egy jóízűt :). Legyen igazad. A lényeg, hogy aranyos :). -
#863 Akkor meg depis-------> szomorú -
#862 A teremtményeimnek lehet tolla, bundája vagy tűskéi?
Igen lehetnek. Nézd meg a galllériát ott találsz ilyen teremtményekről képeket.
Nekem erre futotta:). -
#861 ja meg:a szárnyak faszán néznek ki! -
#860 há éehet lebegni kis ideig a levegőben -
#859 köszi -
#858 mondjuk jó lenne, ha lenne vmi értelme a szárnyak használatának :) -
#857 itt a pontos válasz, de most tényleg nincs időm lefordítani:
Is Spore multiplayer? An MMORPG?
The short answer: No. Will Wright describes Spore's on-line feature as Asyncronous Sharing. Spore is unique in that while it has multiplayer elements involved there will be no direct live contact with other players. Players' created content gets saved to a master server and will be downloaded by the client-software of other players. In this way, a player will interact with the content created by another player in a non-intrusive manner. -
#856 Gyors fordítottam egy kis FAQt:
Lehet repülő lényem?
Igen, ha adsz neki szárnyakat. Egy kis ideig tudsz majd lebegni a levegőben, de semmit nem tud majd a levegőben csinálni a lényed.
Lehet vízben élő lényem??
A pool fázisban 2D grafikával igen. De ahhoz, hogy igazi lénnyé váljon teremtményed, ki kell másznia a szárazföldre.
Az űrben egész flottákat tudok majd irányítni?
Nem. Az űr fázis nem stratégiai játék, hanem egy "homokozó". Egy UFOt irányítassz ami szó szerint AKÁRMIRE képes. Teljes civilázációkat írthatsz ki vagy hozhatsz létre. Új fajokkal népesíthetsz be bolygókat, stb. Ha nem tetszik egy planéta, még fel is robbanthatod!
... hirtelen ennyire futotta az időmből. Nyugodtan folytathatjátok :). Én is fogom, amint lesz időm/kedvem.