8545
Spore
  • mama2
    Lol. Nem is online játék te.Csak meglehet osztani az általad készített lényeket a töbiekkel az interneten. Vagyis én úgytudom.
  • ZsZso
    Nem.
  • Rage47
    havidíjas lesz a játék?
  • ZsZso
    "Bár amit leirtál az nem fedi jelen esetben a teljes igazságot."
    Ha az irományom első felére gondoltál, akkor pesszimista vagy, ha a másodikra, akkor pedig optimista :).

Én egy kicsit se hasonlítok a Galaxis Útikalauzra. Amit írok nem mindig felel meg a valóságnak ;).

- na most tehetek be még egy jó lényt, hogy ne csak OFFoljak :I

Fantos: szerintem nem szomorú, csak tele van a töke a világgal :)
  • Fantos
    szomorú szemei vannak és ez nem tetszik benne
  • Carlos
    Aranyos...
    Bár amit leirtál az nem fedi jelen esetben a teljes igazságot.
  • ZsZso
    Kérem ne feledjük, hogy attól, hogy valaki fiatal, nem feltétlen hülye is. És fordítva is igaz ... ha valaki hülye, nem azért hülye mert fiatal.

és hogy ne csak OFFoljak, íme egy kedvenc:
  • Fantos
    az a növény az beteg
  • Carlos
    Érik a kickban! Márha tudod miaz!
  • Pluskast
    Nem. Csak gyerek...
  • mama2
    Itt még meteor is csapódhat be? Aztaaaa:O
  • Hmuda
    Szerintem direkt csinálja...

Ha ennyi magyarázás után se képes arra, hogy egy minimális önállóságot mutasson az információszerzésre akkor én ugyan többet nem koptatom a körmeimet.
  • Malakai
    Még mindig nem olvasol el semmit, amit írnak mások a topicban, meg gondolom a videókban a szövegre se figyelsz...
  • mama2
    Ezt nemértem:"A játékosok által ezen a nyáron létrehozott nagyszerű alkotások segítenek majd benépesíteni a játék világát, amikor a SPORE szeptemberben megjelenik, így bizonyos értelemben a SPORE Lénylabor jelenti a SPORE születését.”
    Ezekszerint, amit majd a játékosok világszerte, lényeket csinálnak a lénylaborral, azok a teremtmények lesznek benne a teljes játékban?
    De azt hogy? Vagy ez nem is single játék lesz? Vagy én megcsinálom a játékban a szörnyem, a gépnek automatiukusan leszenek előre megcsinált lényei?
  • mama2
    Ja...sry... de akkor is.
  • Carlos
    Kár, hogy nem arra a kommentedre válaszoltál, amire én az enyémet irtam...
  • mama2
    Ajde zsirkirály felül a harmadik:). Amúgy láttam egy előzetest, ahol az ürhajó, lepakolja a holdra a kolóniát, a földet meg felrobbantja:O.
    OEzekeszerint átlehet majd költözni más bolygókra? Sirály:).
    Carlos: Nem csak én várom a magam 13 évemmel úgy gondolom. Miért kell állandóan a koromat felhozni?
  • Hmuda
    Az utóbbi pár napban felkerült, említésre méltó lények:

• Carlos
    14 év alatt nemcsoda...
  • mama2
    Igen-igen, még 5 nap, úgy várom már jajj:).
  • Fantos
    még öt nap!
  • mama2
    Ja-ja, bassza a fülemxD...
  • Ams
    kis off.
    ennek a csajnak a hangja nem kicsit sexy :)
  • Carlos
    Invictus, Mithis, Stormregion.
  • Thanatos
    én nem modntam hogy nem lehet 3hétig elszüttyögni..., sőt...
  • Thanatos
    tény, de összeségében mégis csak korlátolt, szóval szeritnem badarság egy artist munkájához hasonlitani, ennek a toolnak is, meg egy artistnak is teljesen más a feladata, ez kb olyan mintha az ember azt mondaná hogy ez a tengeralattjáro sokkal jobb mint az a vadászrepülő, a kettőnek köze nincs egymáshoz azon kivül hogy mindkettő hadieszköz :)
  • Fantos
    azt lehet tudni hol dolgozol?
  • Carlos
    Az attól függ. Ahol eddig dolgoztam ott egy ember elbírta a cuccot. És kihagytam a 2D-st, aki a textúrákat csinálja... :)
  • Fantos
    a hang külön sem egy ember munkája de lehet baromságot mondok
  • Carlos
    Ehhh...játékfejlesztésben dolgozom. Hidd el, el lehet egy ilyenen szüttyögni 3 hétig. Plusz az anim amit be kell kötni...
    Amit itt csinált az kábé 3 ember melója:
    3D modell
    Animáció
    Hang
  • Hmuda
    Egy kis ráfordítással könnyedén össze lehet hozni olyan dolgokat amik egy hivatásos dizájnernek is becsületére válna.

Az persze már más kérdés, hogy az az eszköz ami ezt lehetővé teszi, az több évnyi megfeszített és végtelenül bonyolult munka eredménye.
  • Thanatos
    marketing szövegnek jó, de azért nem teszi hozzá a különbséget hogy itt milyen célra és miylen ekretek között hoz létre egy lényt 3 perc alatt meg egy artist mit tud csinálni 3 hét alatt :)
  • Carlos
    "Én most létrehoztam 2-3 perc alatt egy lényt, maximum 30 kattintással és feltextúráztam. Egy 'artist' ezen 3 hétig dolgozik!" -wright

OMFG ez a videó zseniális!!!
  • Hmuda
    Előrendeltem az editort.

16-án 20:00 (CDT) lesz a letöltési időpont. Az itteni időzónában ez kábé hajnali 3:00 17-én.
  • mama2
    bazzeg ez kell azonnal
  • Hmuda
    A korábbi két editor-tutorial videóhoz itt a legújabb (test drive).

• Hmuda
    "csak persze nem tuda sajna hogy közlekedni"
    Ezt most magyarul légyszi.
  • Fantos
    én még láttam egy jópofa körte lényt szemekel :D
    csak persze nem tuda sajna hogy közlekedni
  • Hmuda
    Könyörgöm, te olvasni is szoktál, vagy csak írni taítottak meg? Olyan baromi érthetően le lett írva minden a #810-ben, hogy már művészet azt nem megérteni.
  • Carlos
    "Próbáld már értelmezni, amit elolvasol és csak utána írni újra a fórumra plz! :)" at #811