Fel kell tölteni (a kuka és a "szerkeszt" közötti gomb a listában).
Nem hinném. Azért a procedurális animálásnak is vannak határai, amin túl már túl bonyolult és túl sok energiát emésztene fel. Valahol meg kell húzni a határt.
Ja, sikerült megosztanom végre a dögöt.
De még 1 kérdés akadt. Csak 30 lényt látok a sporepediában. Miért, hogy tudok többet látni? A profilom
Két kérdés:
1, Regisztráltam csináltam lényt, lementettem, de nem jelenik meg a sporepediában. Miért?
2, Mi ez a bonyolultságmérő izé? Épp csak belemelegedtem a lényem készítésébe és kiírja hogy túl sok az alkatrész. Pedig csak 8 lába 4 keze 2 szem 1 száj meg némi díszítés van rajta. Ez remélem csak a demo korlátozása.
Lecseréltem az avatarom egy aranyosabbra és kicseréltem a bemutatkozó szöveget. ^.^
SZERK: lehet kár volt az a gülü a végére. Így tisztára olyan mint egy lufi. :D
Áh, kétfele néző lábakat nem lehet sajnos, pedig akartam olyan Evolúciós (film) "ez most jön vagy megy" lényt. :)
Viszont én is kipróbáltam a youtube feltöltést...
Hejj. De jó lenne ha meg tudnám venni a CC teljes verziót. Csak sajna nem tudok itt Pécsett olyan boltról aki biztosan kedvezményezné a teljeset ha ezt megveszem(Media Marktban nem bízom). Aki tud ilyen boltról Pécsen az szóljon :)
martin1992#906
sporepedián martinka néven vagyok fent má van 4 db lényem.
Elsőnek semmi extra, tizenkettő egy tucat lény. :)
Én spore pedián, 30 lény találtam. amit a készítők csináltak. Hol nézhetem meg a többiek alkotását?
Újabb. Skorpio és szitakötő keverék. Scorpi-Fly a neve.
hm amugy, ugyan én letöltöttem, de levileg ez már hivatalos trial, szoval amikor bejön a regisztrácios ablak, akkor az nekem üres, ez azért lehet mert trial? :S