8545
Spore
  • AntiHero
    Hogy lehet a testrészeket soványitani/vastagitani? (nem jön rá mer béna:D)
  • ScOpU
    Hogy lehet leszedni a trialt?
    Hiába kattintok a letöltésre nem történik semmi. Bocs a hülye kérdésért.
    Előre is kösz!
  • Zomil
    hát ez tényleg beteg :D
  • mama2
    Csak a lénylabor demóő verziója van fönn neten, azt azzal játszunk:D.
  • CUCLI
    kijött a játék?
  • mama2
    Hogy csináltad hogy így áljon mint egy ember? Hogy állítottad a gerincét?
  • Zomil
    hihi :)
    sajna a szája nem lett jó, majd talán a full-ban

• mama2
    Lementettem és elcsúfitottam.
  • Malakai
    Nesztek beteg lény. :)
  • Pluskast
    egy újabb lényem:)
  • Lobsterman
    Kódnév: Dalí :D
  • Hmuda
    Profilon: "Change my Avatar" az avatar alatt.
  • Hmuda
    Legújabb. Gondoltam én is csinálok már egy "semmikülönös" lényt. :-)
    Bár a szája megint dupla, csak itt látszik is a csáprágó, jobban kiemelve az idegen hatást.
  • Pluskast
  • Hmuda
    A huszadikai még mindig ugyanaz mint a tizenhetedikei. ¬_¬

Csak itthon később jön és ezért 20.
  • Kmarha
    Azt hiszem lassan új avatarom lesz. :D Kerge bociiim:

Mellesleg simán le lehet tölteni más lényeit. A letöltött png kép fájlt kell a dokumentum/sporeakármi könyvtáron belül a lények könyvtárába másolni. Mondjuk nálam csak újrainditás után, de akkor látszik a letöltött lény :D

Hmuda breakfestjére raktam rá pár lábat, mert a százlábút szivesebben bekajálom mint a férget :D
  • mama2
    Lesz több ne aggódjatok. Amikor pl. adtok neki szájat, ott vannak ilyen szürke négyzetek, benne ?. Na azok is meglesznek ha megveszitek/letöltitek a teljest.
  • mama2
    profilom.
    Akkor az előző postomnál a második kérdés megoldva, az elsőre várom a választ:).
  • Zomil
    sztem még van esély élien készitésre :D

megvárom mi lesz teljesben hátha :)

tudom nem nagy szám, de csináltam egy pókicát :D

• mama2
    Két kérdés:
    Csináltam profilt, de nem látom még mindig a többiek alkotásait, csak a magamét tudom megosztani. Mit csináljak hogy lássam a többi lényt?
    Profilomat hol nézem meg?
  • AntiHero
    Én meg remélem nem:)

Majd a 20. teljesbe legyen több.
  • Hmuda
    Ööö...elég világosan kimondták, hogy ez a változat a fizetősnek csak a 25%-át tartalmazza, szóval lesz bőven testrész.
  • Pluskast
    Ez az ingyenes változat.
  • Pluskast
    Remélem a 17.-én megjelenő változatban több választható dolog lesz mert ha igen akkor az a 10 euro simán megérte.
  • AntiHero
    Hogy csináltatok profilt?

Ja másik kérdés akkor ez a triál ugyan az ami 17.-én jött volna?
  • Hmuda
    Igazán dönthetne már úgy az ea, hogy a trialra való tekintettel magasan tolyik a dátumra és most kiadná a teljes verziót. :P
  • Kmarha
    védő csontocskák vagy mi a szösz :) Ha seggberúgnák akkor a támadójának fog fájni :)

Egyébbként korábbi kérdésedre a válasz, ahogy már lentebb is irták, majd a játékban le lehet tölteni más lényeit, civilizációt a gépedre. Így ha jól csinálom eltaposhatom gusztustalan lényeidet a saját kis játékomban :DDD

apropó.. tüskéket, száj szélét, kinővéseket külön nem lehet színezni ugye? (ugrott az alien remake készítés, igy nem lesz teljesen fekete lény)
  • Hmuda
    A lény különlegessége, hogy a látható szájon kívül még van egy csáprágója is, amit direkt beferdítettem abba a nagy gombócba a testén. Így mind a látható, mint a láthatatlan száj statjai érvényesülnek. :-)
  • Zomil
    a játékban kincshám a neve :D

ilyen kövület féleség
  • Hmuda
  • mama2
    A "potrohán" azok mik? Szemek?
  • Zomil
    egy ujabb lényem :)

profilom: itt

• AntiHero
    Hey megjelent a demó?

Honnan lehet leszedni? (PÜbe jöhet köszönöm.)
  • Pluskast
    Úgy hogy mivel a játék a netről folyamatosan frissíteni fog az általad megosztott lények is bekerűlhetnek mások játékába illetve ha jól vettem ki akkor magát a civilizációdat is megoszthatod és azt beleülteti a gép a te játékodba. Szóval lehet, hogy mikozben a te lényeid még csak törzsi szerveződésben élnek addigra kmarha lényei már ismerik az űrutazást.
  • Lobsterman
    A három eddigi lényem :D

• mama2
    Vagy úgy lesz hogy: a játékban megcsinálom a lényem(akár ilyen férrget is) és olyanokkal leszek végig? De azt hogy érted hogy a te Dragon Flyod? Ez nem Online játék...
  • mama2
    Ez egy lénylabo, annak is a demó verziója. A teljes lénylabor 20.-án jelenik meg MO.-n, a teljes Spore játék pedig szeptemberben.
  • mama2
    Hogyhogy "ezek" bolygojára? Lehet több is a teljes játékban? Most ne fogjátok rám hogy nem olvasok utána, olvasok én, de ezt nemértem:P.
  • Frosty01
    :OOO ez igen!

nem vagyok képben, ez most még csak a kariszerkesztő, vagy már a kész játék? ha nem akkor mikor lesz kb kész a teljes gamma?
  • Malakai
    Ötlet ebben nem nagyon, inkább csak aranyos próbált lenni..