8545
Spore
-
#978 Hogy lehet a testrészeket soványitani/vastagitani? (nem jön rá mer béna:D) -
ScOpU #977 Hogy lehet leszedni a trialt?
Hiába kattintok a letöltésre nem történik semmi. Bocs a hülye kérdésért.
Előre is kösz! -
#976 hát ez tényleg beteg :D -
#975 Csak a lénylabor demóő verziója van fönn neten, azt azzal játszunk:D.
-
CUCLI #974 kijött a játék? -
#973 Hogy csináltad hogy így áljon mint egy ember? Hogy állítottad a gerincét? -
#971 hihi :)
sajna a szája nem lett jó, majd talán a full-ban
-
#970 Lementettem és elcsúfitottam. -
#969 Nesztek beteg lény. :)
-
#968 egy újabb lényem:) -
#967 Kódnév: Dalí :D -
#966 Profilon: "Change my Avatar" az avatar alatt. -
#965 Legújabb. Gondoltam én is csinálok már egy "semmikülönös" lényt. :-)
Bár a szája megint dupla, csak itt látszik is a csáprágó, jobban kiemelve az idegen hatást.
-
#964 avatart hogyan töltök fel ide? -
#963 A huszadikai még mindig ugyanaz mint a tizenhetedikei. ¬_¬
Csak itthon később jön és ezért 20. -
#962 Azt hiszem lassan új avatarom lesz. :D Kerge bociiim:
Mellesleg simán le lehet tölteni más lényeit. A letöltött png kép fájlt kell a dokumentum/sporeakármi könyvtáron belül a lények könyvtárába másolni. Mondjuk nálam csak újrainditás után, de akkor látszik a letöltött lény :D
Hmuda breakfestjére raktam rá pár lábat, mert a százlábút szivesebben bekajálom mint a férget :D -
#961 Lesz több ne aggódjatok. Amikor pl. adtok neki szájat, ott vannak ilyen szürke négyzetek, benne ?. Na azok is meglesznek ha megveszitek/letöltitek a teljest. -
#960 profilom.
Akkor az előző postomnál a második kérdés megoldva, az elsőre várom a választ:). -
#959 sztem még van esély élien készitésre :D
megvárom mi lesz teljesben hátha :)
tudom nem nagy szám, de csináltam egy pókicát :D
-
#958 Két kérdés:
Csináltam profilt, de nem látom még mindig a többiek alkotásait, csak a magamét tudom megosztani. Mit csináljak hogy lássam a többi lényt?
Profilomat hol nézem meg? -
#957 Én meg remélem nem:)
Majd a 20. teljesbe legyen több. -
#956 Ööö...elég világosan kimondták, hogy ez a változat a fizetősnek csak a 25%-át tartalmazza, szóval lesz bőven testrész. -
#955 Ez az ingyenes változat. -
#954 Remélem a 17.-én megjelenő változatban több választható dolog lesz mert ha igen akkor az a 10 euro simán megérte. -
#953 Hogy csináltatok profilt?
Ja másik kérdés akkor ez a triál ugyan az ami 17.-én jött volna? -
#952 Igazán dönthetne már úgy az ea, hogy a trialra való tekintettel magasan tolyik a dátumra és most kiadná a teljes verziót. :P -
#951 védő csontocskák vagy mi a szösz :) Ha seggberúgnák akkor a támadójának fog fájni :)
Egyébbként korábbi kérdésedre a válasz, ahogy már lentebb is irták, majd a játékban le lehet tölteni más lényeit, civilizációt a gépedre. Így ha jól csinálom eltaposhatom gusztustalan lényeidet a saját kis játékomban :DDD
apropó.. tüskéket, száj szélét, kinővéseket külön nem lehet színezni ugye? (ugrott az alien remake készítés, igy nem lesz teljesen fekete lény) -
#950 A lény különlegessége, hogy a látható szájon kívül még van egy csáprágója is, amit direkt beferdítettem abba a nagy gombócba a testén. Így mind a látható, mint a láthatatlan száj statjai érvényesülnek. :-) -
#949 a játékban kincshám a neve :D
ilyen kövület féleség -
#948 -
#947 A "potrohán" azok mik? Szemek? -
#946 egy ujabb lényem :)
profilom: itt
-
#945 Hey megjelent a demó?
Honnan lehet leszedni? (PÜbe jöhet köszönöm.) -
#944 Úgy hogy mivel a játék a netről folyamatosan frissíteni fog az általad megosztott lények is bekerűlhetnek mások játékába illetve ha jól vettem ki akkor magát a civilizációdat is megoszthatod és azt beleülteti a gép a te játékodba. Szóval lehet, hogy mikozben a te lényeid még csak törzsi szerveződésben élnek addigra kmarha lényei már ismerik az űrutazást. -
#943 A három eddigi lényem :D
-
#942 Vagy úgy lesz hogy: a játékban megcsinálom a lényem(akár ilyen férrget is) és olyanokkal leszek végig? De azt hogy érted hogy a te Dragon Flyod? Ez nem Online játék... -
#941 Ez egy lénylabo, annak is a demó verziója. A teljes lénylabor 20.-án jelenik meg MO.-n, a teljes Spore játék pedig szeptemberben. -
#940 Hogyhogy "ezek" bolygojára? Lehet több is a teljes játékban? Most ne fogjátok rám hogy nem olvasok utána, olvasok én, de ezt nemértem:P. -
#939 :OOO ez igen!
nem vagyok képben, ez most még csak a kariszerkesztő, vagy már a kész játék? ha nem akkor mikor lesz kb kész a teljes gamma? -
#938 Ötlet ebben nem nagyon, inkább csak aranyos próbált lenni..