8545
Spore
-
#615 Pletyka volt vmelyik spore fórumban, december végén.
De ha te mondod, akkor biztos nem olvastam...
Márciusban meg majd úgyis eldől. :) -
#614 Ilyet biztos nem olvashattál.
-
#613 Őő, vhol mintha nyarat olvastam volna... -
#612 szivemből szóltál! :D -
#611 Ha márciusban télleg jönne a gamma, akkor februárban muszáj kidobniuk a karikészítőt. Ohh, bárcsak azzal pepecselhetnénk már :). -
#610 lassan -
#609 Hát már szerintem is lasan be kellett volna izzítani a marketinggépezetet... :( -
#608 Királyság ... nincs konkrét időpont a megjelenésre. ;(
Remélem márciusról már nem fogják tovább tologatni, de így egyre csökken ennek az esélye. -
#607 http://www.xspore.com/
most van itt egy újabb interjú + 6kép -
#606 Valami nyúz? -
#605 Na akkor én valamit nagyon félreértettem. Köszönöm szépen a felvilágosítást Hmuda! (és elnézést a félretájékoztatásért) -
#604 De a jószándék megvan :P -
Thanatos #603 nemhiszem hogy ezt még tudod fokozni :D -
#602 nah, hagyjuk, nem akarom hogy még több ember hülyének nézzen :D
és ne is offoljunk. -
#601 Jó, hát lehetne az is, hogy egy jövőbelátó szerkezet a játék és a játékosok közt kisorsolja a jövő heti lottószámokat, de nem az. :) -
#600 jah az azelőttiben nem :D de ott meg a volna szócska :P -
#599 értem hogy csak az lesz hogy megosztani, de ti nem értitek azt hogy azt mondtam hogy LEHETNE :P
meg az azelőtti hsz-ben is ott van hogy lehetne, csak egy kis nyelvtan. -na,-ne -ná né XD -
#598 Semmi gond nincs, csak azt nem érti meg, hogy attól mert a progi online le tud húzni pár kilobyteos fileokat és azokat használja akkor, amikor a játékban egy új lénnyel találkozol az baromi távol áll egy multiplayerre lehetséges játék dizájntól és azt engedő motortól. -
Thanatos #597 dm, jéééézus, látom nagyon nem vágod miről fog ez a játék szólni :) -
#596 Értem én, de én úgy gondoltam , hogy lehetne egy játékban IS mint pl egy deathmach.
-
#595 A multi maximum külön játékként jöhet szóba mint a Sims-online esetében. -
#594 Nem érted, nem egy közös, központi univerzum van, hanem mindenkinek saját magának generál egyet játék közben (az egész stuff procedurális) és ha van netkapcsolatod, akkor nem saját maga által szült lényekkel népesíti be, hanem valódi emberek által gyártottakkal, amiket a háttérben lehúzogat. -
#593 ha nem lesz benne, akkor valamiféle patch vagy kietgészítő biztos lesz amiben Multi is lesz, mert azért jó volna egymást leigázni
Meg mostanság én is sok játékkal csak a multi miatt játszok. -
#592 MMO-hoz annyi köze van mint Mohamed Alinak egy Barbie-babához.
NINCS MULTIPLAYER (a hétköznapi értelemben véve) ! Van egy központi szerver ahová felkerülnek a legyártott cuccok és amiket mások leszedhetnek (vagy leggyakrabban a játékuk saját magának szedi le), ha épp olyan helyre mennek a saját kis játékukban amit még nem fedeztek fel és azután azt csinálnak vele amit épp akarnak.
A content-megosztáson kívül abszolúte semmiféle interakció nincs a játékosok között, mindenki elszöszöl a saját kis galaxisában. Olyan mint a Sims. Ott se tudnak egymással kapcsolatba lépni a játékosok, csak a letölthető tartalmak jelzik in-game, hogy rajtuk kívül is vannak más játékosok (a Sims-online-t most hagyjuk, az elvileg egy bukott projekt). -
#591 bolygólyát -> bolygóját (szorry :), ezt nem direkt írtam el, s nagyon szúrja a szemem :)) -
#590 Na pontosan ez az a rész, amit nem értek. A következő infókat nyaltam be pár cikk olvasása után:
- valami hibrid MMO lesz a játékban ... nem CSAK online játszható, de mégis olyan mint egy MMO
- mások bolygóira ellátogathatsz, vagy használhatod a mások által megalkotott épületeket, tárgyakat, járműveket, stb.
- más játékosok bolygóit nem gyalulhatod le akárhogy ... tehát olyan tuti nem lesz, hogy egy fél éven át pátyolgatott néped egyik nap még virágkorát éli, másnap mikor belövöd a játékot már csak por és hamu borítja az egy nappal korábban még móka és kacagás uralta bolygód
Szóval az utsó két pont megértette velem mért lesz ez egy olyan MMO, ami nem is MMO :). De hogy a gyakorlatban hogy lesz azt nem tudom. (a másik bolygólyát ugye látni fogod, de csak akkor léphetsz vele kapcsolatba, ha egyszerre vagytok fent? Vagy körökre osztott lesz akkor?! Szóval erre nagyon kíváncsi lennék)
Aki tud vmi konrkétabbat, pls ne tartsa magában. -
gettobuxa #589 sehol nem olvastam, azért kérdeztem mert ránézésre olyasmi mint az online játszahtók... -
#588 hol olvastál ilyent? single-t terveznek, és az eredeti játékot megvásároltaknak, lehetőséget az online letöltésekhez, saját világ megosztására stb-re -
gettobuxa #587 ez nemtom hogy sikerült sorry :) -
gettobuxa #586 csak online játszható lesz?
mert ha nem akkor várom nagyon! nem baj, ha késik, csak csinálják meg faszára! -
gettobuxa #585 csak online játszható lesz? -
#584 Még mindig március? már elég közel van... -
#583 mit hazudsz?
-
#582 OHMÁJDÁDNESZ!!!!!!!!!! -
#581 Nincs télapó :) -
#580 Off:
látom te vagy a perfectworld-os magyar oldalnak az adminja :D
On:
amúgy jöhete valami világotmegrengető info... -
#579 az http://www.xspore.com/ -on
October 13, 2007-re rakták fel.És onnan találtam ezt a videót.
a Youtuben meg added 4 days
a joined date-et hol nézed? -
#578 A hülye vagyok ... hülye YouTube ... mindig azt hiszem a joined date, hogy az a feltétel ideje. Én kérek elnézést :). -
#577 Nem csoda ... 11 hónapja tették fel :D -
#576 Kösz a linket (bár ebben semmi új nem volt :-) ).