8545
Spore
-
#655 Hát nincs ezekben tisztesség? Betegséggel és a spore megjelenési dátumával nem viccelődünk. "Spore megjelenési dátumát szádra ne vedd!" :)
Viccet félretéve ... azért ilyen poénokat én hanyagoltam volna a helyükben ... egyszerűen nem jó az ördögöt a falra festeni, ráadásul aki kicsit is figyelte a Spore kálváriáját tudja, hogy nem lenne oly meglepő a dolog, hisz csúszott párat. Szánalmas egy hír ... -
#654 Könyörgöm. Április 1-én minden nagy horderejű hírt azonnal semmisnek kell tekinteni amíg másnap meg nem erősítik. Plusz nem ártana elolvasni a teljes cikket. Még a feltételezés is, hogy igaz lehet... -
#653 remélem csak április elsejei tréfa... -
#652 Április 1 -
#651 Eljutott, egyfontos információ a megjelenéssel kapcsolatban az Xsporehoz.
Itt -
#650 HÍRLEVÉL! -
#649 Mostanában egyre gyakrabban fejlesztik/frissítik a hivatalos oldalt
FAQ
Fansitekit -
#648 Csak a találgatás a gépigényt illetően. -
#647 azért érdekes az újságban az is hogy melyik szakasz mennyi időre köti le a játékost.
Nah a 3. oldalán a bal felső sarokban az az ajánlott gépigény? -
#646 pillanatok alatt kint lesz warezban az tuti... -
#645 Hát sajnos ez van, talán eljut idáig az editor. -
#644 Pontosan erről beszélek. "Hamarosan *néhány* ember megkapja az editort, hogy a megjelenés idejére már legyen felhasználói tartalom." -
#643 "EA has promised some people will get the standalone editor soon, which means Sporepedia will be well-furnished with user content by the time Sore is relased."
Csak azt mondja hogy megkapják egypáran előbb. -
#642 Ha jól olvasom, nem mindenki számára lesz elérhető az editor a megjelenés előtt? -
#641 A harmadik képen a gépigény az csak az ajánlott?Link -
#640 háhá átírták a tavacska fázist Egysejtű fázisra a hivatalos oldalon:D -
#639 még 12.én xsporera raktak 15db új képet.
és egy videó is található, de nem sok infot mond, és kapott egy GoggleBlogot is. -
#638 assasin's creed?
Én szarrá untam 2 óra alatt. -
#637 jaja, lesz még addig mivel elütni az időt, assára én is kiváncsi leszek, de ne offoljunk. -
adammmmmmm #636 Abban igazad van hogy rajzfilmszerű. De attól még jó játék lesz. Engem nem zavar hogy szeptemberben jelenik meg. Jön az assassin's creed márciusban. Azzal el leszek májusig. Aztán jön a mass effect. Szerintem azzal meg simán el leszek egy jó ideig. -
Cormac #635 Sziasztok!
Nos megint egy játék, amit nagyon várok. Habár jobban örültem volna, ha:
1. kevésbé rajzfilmszerű és inkább komolyabb a grafikája
2. nagyobbak a bolygók a videókon látottnál (mondjuk 70%-a a föld méretének), vagy ZOOM-mal oldják meg a reálisabb méreteket.
Ezekkel együtt nagyon várom a játékot és tuti megveszem eredetiben. -
#634 Videó
Karácsonyi téma,betű lények :D -
#633 Tessék kérem a legújabb screenshotokat megnézegetni, fantáziálni, ámuldozni etc -
#632 Nem baj. Időközben befutott májusra a Mass Effect, úgyhogy elleszek szeptemberig, polírozzák csak szépen a játékot.
:) -
#631 Te ezt mondod :) Én pedig azt, hogy nyugtával dícsérd a napot. :) -
#630 Szeptember? :( Az jó soká lesz... -
#629 Akit eseteg nyers formában érdekel a dolog:
http://anon.doubleclick.edgesuite.net/anon.doubleclick/cms/ElectronicArts/Maxis/2008/362711/new/spore.html -
#628 Megkaptam életem (és valószinűleg a történelem) első Spore hírlevelét.
Tartalma:
Egy link ehhez a videóhoz,amiből kiderül, hogy a legújabb megjelenési dátum 2008. szeptember 07. Hogy ezt tartják-e az már megint más kérdés.
A másik egy kis levél WW-től a rajongókhoz:
Hi, I’m Will Wright and I’m working on a new game called Spore™. You’ve heard of it? Oh, that’s right, you signed up to get the Official Spore Newsletter. According to my notes, we haven’t sent a single newsletter out. Maybe that’s why I’ve been hearing from so many fans wanting some new information on Spore.
While we finish up the game over the next few months, we’ll be sharing more information with you and other fans. As a newsletter subscriber, you’ll be among the first to get new Spore information, screenshots, videos and other cool features from the Spore team. Check out our launch date teaser, and of course you can visit Spore.com for updates anytime.
Thanks again. You’ll hear from us soon.
Hirtelen fordítás:
Üdv, Will Wright vagyok és jelenleg egy új játékon dolgozom melynek neve Spore™. Halottál már róla? Oh, persze, hiszen feliratkoztál a hivatalos hírlevélre. Ha minden igaz, eddig egyetlen levelet se küldtünk ki. Lehet ezért van az, hogy a rajongók állandóan nyaggatnak, hogy mikor adunk már ki új infókat.
Miközben a következő hónapokat a játék tökéletesítésével töltjük, addig is szeretnénk minél többet megosztani veletek és más rajongókkal. Mivel feliratkoztál a hírlevélre, az elsők között fogsz értesülni a legújabb információkról, képekről, videókról és még sok más remek Spore-al kapcsoaltos hírről. Nézd meg a legújabb launch-teasert és persze a spore.com kapuja mindig nyitva áll, ha a játékról akarsz újdonságokat megtudni.
Köszönöm. Hamarosan hallasz felőlünk.
A levél végén megemlített egy listát, ami csak a feliratkozott embereknek lesz elérhető (mármint gondolom nekik lesz a leghamarabb).
- exkluzív videók.
- feljelsztői naplók.
- fansite kit.
- közösségi események.
- rendezvények és versenyek. -
#627 Kérem ez a játék maga a csoda lesz!
Imádkozzatok értem hogy megérjem -
#626 Még csak most kezdek neki a harmadiknak, de örömmel látom, hogy a galaxis->naprendszer->bolygó->felszín átmenet sokkal folyamatosabb mint a régebbi videókon. Eddig semmi új, de nem is vártam. :-) -
#625 Csakhogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: szerintem a MassEffect-re értette, hogy boxon már kint van. A Spore még egyik platformra se jelent meg. -
#624 ott van.
Nézzétek meg.
1ső
2.
3.
4. -
#623 ? Nincs kint. -
gettobuxa #622 boxra már kinn van régen, lehet azért olvastál ilyesmit :) -
#621 heh.. nekem is pont szülinapi ajándék lenne. (06.10)
de úgy olvasom másik fórumokon mintha ez már rég óta kint lenne. -
#620 Nagyon lassan készülget, persze még mindig jobb, mintha... -
#619 A mostani EA közleményben is említik a Spore megjelenést, de csak annyit, hogy még az idén (a téli ünnepi szezon elött)... -
adammmmmmm #618 Ha nem késik akkor meg van a születésnapi ajándékom.(06.28)De ha a mass effectet kiadnák pc-re akkor az lesz az ajándék. -
#617 Platform/Megjelenik:
Nintendo DS - 2008. 06. 13.
PC - 2008. 06. 13
Katt
Ennél csak nem lesz messzebb :S:S
http://www.xspore.com/ itt is egykét újabb info, interjú -
#616 Csak reménykedem...