8545
Spore
-
#735 az EA már évek óta igy csinálja.. minden játékuknál ott a magyar oldal is (nekem legalábbis eddig ugy tünt) -
#734 Ha minden úgy lesz ahogy igérik simán ez lesz az év játéka.. -
#733 A nevekből látszik, hogy az újabb emberek már nem Maxis alkalmazottak. Vagy családtagok, vagy újságírók...
Francnak idegelik itt a népet még egy hétig... >_< -
#732 azért a Beholder is üt :) -
#731 [URL=http://www.spore.com/sporepedia#qry=sast-500000005501]Idióta... [/URL] -
#730 Igen ez egy nagyon kellemes csalódás:) Végre ránk is figyeltek:) -
#729 huhh hát tényleg elég durván néz ki 1-2 lény :)
viszont az szép dolog, h az oldal magyarul is elérhetö :) -
#728 Ja, amúgy beindult a véglegesnek tűnő Spore oldal.
Emellett fellőtték a Sporepeda elődjének tűnő feature-t is, szóval fent vannak azok a lények amiket a készítők és gondolom az újságírók készítettek. Van egy-két elég durván kreatív darab. -
#727 Editor tutorial videók:
-
#726 Az új hírlevélből -
#725 Végre találtam normális beszúrható verziót.
-
#724 Esetleg időkorlátosat. -
adammmmmmm #723 Az amőbás részből lehetne. -
#722 Pontosan, elvégre elég nehéz lenne egy normális demot csinálni bele, Assassin Creedben se volt a szabadság miatt, akkor itt hogy lenne. -
#721 Mármint a creature editor? -
#720 17.-én Demo
20.-án bolti demo -
#719 áááá...jöhetne már... -
#718 már a Populous-ban is tetszett ez a megoldás, h körbe lehet járni a bolygót :) igaz a 2 játéknak semmi köze egymáshoz, de ez is nagyon megfogott a spore-ban :) -
#717 Sztem eddigi (egyik) legmeggyőzőbb videó... -
#716 -
#715 -
#714 A videóban 17.ét mond.
Már csak 3 hét. Alig várom :) -
#713 Több helyen is olvastam az 576 leendő akciójáról, de az 576 oldalán nem találtam róla semmit, illetve sehol sem találtam előrendelést se róla.
Linket tud valaki adni?:)
Kösz előre is -
#712 Ja jó ez jun27. jelenik csak meg:( -
#711 Online hogy lehet megrendelni az editort? (mert 576-ba nem találom:( ) -
#710 Sztem a gerincet nem lehet annyira összenyomni/kihúzni, max ugye úgy, hogyha azt nézzük, hogy ilyen vízszintes gerincű (kigyó-gyík-fantázia) lény magasságban jóval alacsonyabb, de attól még nem kicsi... :) Szóval szerintem ilyen 2-3 szoros különbségnél többre ne nagyon számíts. -
#709 Jó eséllyel 12k. -
#708 csodás, de mennyi is lesz a teljes game? -
#707 Aham. De a kérdés az, hogy az ogrém lábai között szaladgálhatnak Rozália kedvenc nyuszikái :). Majd meglássuk :) (gondolom ennyire durva különbségek nem lesznek, de tényleg érdekel, hogy mi lesz a max) - remélhetőleg már a lényszerkesztő választ ad buta kérdésemre. -
#706 Hát azok a videok amik a youtoube-n fent vannak az alapján vannak a lények között méret beli különbségek. -
#705 Ez kérem tényleg egy műfaját tekintve "istenjáték" lesz.
Azaz Isteni Játék.
(Nagyon várom, de csak úgy vagyok hajlandó -már a demót is- a boltban
venni ha nem kell 10 naponként újra regelni a neten mint ahogy hallom a kósza híreket)) -
#704 Kíváncsi vagyok, hogy a lények között lehet -e jelentős méretbeli különbség... Azaz készíthet -e Pistike hangyákat, míg Józsika óriásokat, vagy minkettőjük lénye kb. ugyanakkora lesz... (hírlevélben szereplő Orgreszerű lényről jutott az SZMbe) -
#703 Hírlevél. -
#702 Váó, szuper. Akkor no warez. A teljes játéknak úgy is itt kell virítania a polcon. -
#701 Na ez már jól hangzik. :-) -
#700 576-ban kb 2k ez az editor, és ha késöbb megveszed az eredeti gamet és felmutatod a blokkot akkor levonják a 2k-t az árból. :) -
#699 Pont az a lényege az egész videónak, hogy egy tök laikus ember is képes kapásból eligazodni az editorban. -
#698 Nem feledtem el :). Így vagy úgy - de lesz :). -
#697 Ilyen szerintem csak annak, aki fizet, ingyér majd csak pár dolgot lehet rápakolni, legalábbis erről volt szó...
De mivel kedvezményt úgyse adnak a véglegeshez annak, aki megvette a teljeskörű creature creatort, úgyhogy én tuti nem fizetek, kibírom én szeptemberig. :) -
#696 Hihi, ilyenünk lesz nekünk is nemsoká! :)