8545
Spore
  • Kmarha
    az EA már évek óta igy csinálja.. minden játékuknál ott a magyar oldal is (nekem legalábbis eddig ugy tünt)
  • MarkBlade
    Ha minden úgy lesz ahogy igérik simán ez lesz az év játéka..
  • Hmuda
    A nevekből látszik, hogy az újabb emberek már nem Maxis alkalmazottak. Vagy családtagok, vagy újságírók...

Francnak idegelik itt a népet még egy hétig... >_<
  • Zomil
    azért a Beholder is üt :)
  • Hmuda
    [URL=http://www.spore.com/sporepedia#qry=sast-500000005501]Idióta... [/URL]
  • Pluskast
    Igen ez egy nagyon kellemes csalódás:) Végre ránk is figyeltek:)
  • Zomil
    huhh hát tényleg elég durván néz ki 1-2 lény :)

viszont az szép dolog, h az oldal magyarul is elérhetö :)
  • Hmuda
    Ja, amúgy beindult a véglegesnek tűnő Spore oldal.

Emellett fellőtték a Sporepeda elődjének tűnő feature-t is, szóval fent vannak azok a lények amiket a készítők és gondolom az újságírók készítettek. Van egy-két elég durván kreatív darab.
  • Hmuda
    Editor tutorial videók:

• Faterx
    Az új hírlevélből
  • Hmuda
    Végre találtam normális beszúrható verziót.

• Nohab
    Esetleg időkorlátosat.
  • adammmmmmm
    Az amőbás részből lehetne.
  • kopaszrobert
    Pontosan, elvégre elég nehéz lenne egy normális demot csinálni bele, Assassin Creedben se volt a szabadság miatt, akkor itt hogy lenne.
  • rotator
    Mármint a creature editor?
  • Faterx
    17.-én Demo
    20.-án bolti demo
  • Carlos
    áááá...jöhetne már...
  • Zomil
    már a Populous-ban is tetszett ez a megoldás, h körbe lehet járni a bolygót :) igaz a 2 játéknak semmi köze egymáshoz, de ez is nagyon megfogott a spore-ban :)
  • Malakai
    Sztem eddigi (egyik) legmeggyőzőbb videó...
  • Hmuda
  • Hmuda
  • Lobsterman
    A videóban 17.ét mond.
    Már csak 3 hét. Alig várom :)
  • HarryProf
    Több helyen is olvastam az 576 leendő akciójáról, de az 576 oldalán nem találtam róla semmit, illetve sehol sem találtam előrendelést se róla.
    Linket tud valaki adni?:)
    Kösz előre is
  • AntiHero
    Ja jó ez jun27. jelenik csak meg:(
  • AntiHero
    Online hogy lehet megrendelni az editort? (mert 576-ba nem találom:( )
  • Malakai
    Sztem a gerincet nem lehet annyira összenyomni/kihúzni, max ugye úgy, hogyha azt nézzük, hogy ilyen vízszintes gerincű (kigyó-gyík-fantázia) lény magasságban jóval alacsonyabb, de attól még nem kicsi... :) Szóval szerintem ilyen 2-3 szoros különbségnél többre ne nagyon számíts.
  • rotator
    Jó eséllyel 12k.
  • Saddalim #708
    csodás, de mennyi is lesz a teljes game?
  • ZsZso
    Aham. De a kérdés az, hogy az ogrém lábai között szaladgálhatnak Rozália kedvenc nyuszikái :). Majd meglássuk :) (gondolom ennyire durva különbségek nem lesznek, de tényleg érdekel, hogy mi lesz a max) - remélhetőleg már a lényszerkesztő választ ad buta kérdésemre.
  • Pluskast
    Hát azok a videok amik a youtoube-n fent vannak az alapján vannak a lények között méret beli különbségek.
  • Faterx
    Ez kérem tényleg egy műfaját tekintve "istenjáték" lesz.
    Azaz Isteni Játék.

(Nagyon várom, de csak úgy vagyok hajlandó -már a demót is- a boltban
    venni ha nem kell 10 naponként újra regelni a neten mint ahogy hallom a kósza híreket))
  • ZsZso
    Kíváncsi vagyok, hogy a lények között lehet -e jelentős méretbeli különbség... Azaz készíthet -e Pistike hangyákat, míg Józsika óriásokat, vagy minkettőjük lénye kb. ugyanakkora lesz... (hírlevélben szereplő Orgreszerű lényről jutott az SZMbe)
  • Hmuda
    Hírlevél.
  • ZsZso
    Váó, szuper. Akkor no warez. A teljes játéknak úgy is itt kell virítania a polcon.
  • Hmuda
    Na ez már jól hangzik. :-)
  • ToCsEk
    576-ban kb 2k ez az editor, és ha késöbb megveszed az eredeti gamet és felmutatod a blokkot akkor levonják a 2k-t az árból. :)
  • Hmuda
    Pont az a lényege az egész videónak, hogy egy tök laikus ember is képes kapásból eligazodni az editorban.
  • ZsZso
    Nem feledtem el :). Így vagy úgy - de lesz :).
  • Malakai
    Ilyen szerintem csak annak, aki fizet, ingyér majd csak pár dolgot lehet rápakolni, legalábbis erről volt szó...
    De mivel kedvezményt úgyse adnak a véglegeshez annak, aki megvette a teljeskörű creature creatort, úgyhogy én tuti nem fizetek, kibírom én szeptemberig. :)
  • ZsZso
    Hihi, ilyenünk lesz nekünk is nemsoká! :)