8545
Spore
-
#815 A lénylabor kipróbálható verzióját, mikortól lehet leszedni? 17.-e? -
#814 Teljessen igazad van.
Mert az egy ilyen mínusz jel "-", a kivonás jel meg ez "-".
Csak biztos rosz gombot nyomtak. Gondolom. -
#813 Jajj, de jó lesz...
(14 alatt) -
#812 Ja,jó azt én nem minusz jelnek vettem ki:D. Sry, és ígérem értelmezem msotmár amiket írok. Majd linkelem ide a szörnyeket amiket csináltam:D. -
#811 Próbáld már értelmezni, amit elolvasol és csak utána írni újra a fórumra plz! :)
1. Júniusban jelenik meg a lénylabor, szeptemberben a teljes játék.
2. 12000-1500 szerinted mit jelent? -
#810 Nem én csináltam. ¬_¬
Nem lehet még eltölteni az editort.
Majd 17-én lehet.
Igen igaz, hogy akciósan veszed meg a fullt ha előtte megveszed az editor teljes változatát.
Nem létfontosságú, csak afféle demo. A teljes is tartalmazni fogja, ezért adnak kedvezményt, ha előre megveszed az editort.
A teljes játék jelenik meg szeptemerben, csak az editor fog juniusban.
Legyél már egy kicsit talpraesettebb és ne legyél ilyen értetlen. -
#809 Szeptember? Hát nem Júniusban jelenik meg? Itt van előttem a CDGALAXIS nyári kataéógus, és itt úgy van hogy (PC, magyar felirattal, várható:Június 20.)
Akkor nem is június? És hogyhogy:"Igen. Most megveszed 1.500-ért és ha megjelenik a játék akkor 12.000-1.500-at kell fizetned amennyiben bemutatod az 1.500 Ft-os blokkot." Miaz hogy 12.000-1.500-at kell fizetnem amennyiben bemutatom az 1.500 Ft-s blokkot? Nem annyit vonnak le a teljesjáték árából? -
#808 Nem. Csak kedvcsináló, hogy ne unatkozz szeptemberig. -
#807 Ezeket a játékon dolgozók és az újságírók csinálták.
Igen. Most megveszed 1.500-ért és ha megjelenik a játék akkor 12.000-1.500-at kell fizetned amennyiben bemutatod az 1.500 Ft-os blokkot. -
#806 Ja és amúgy a lény labor amit külön lehet megvenni, az létfontoságú a teljes játékhoz? Amúgy már csak 8 nap és megjelenik:D. Veszem megfele:D. -
#805 Amúgy te ezeket hogy csináltad? Le lehet tölteni már a lénylabort? És az igaz, hogyha megvezsem eredetibe a lénylabort, akkor levonják a teljes Spore játék árávól a LL árát? -
#804 Akkor ki vagy nevezve!
Szerintem ird be a Témaindító mellé, csakhogy lássák a renitenskedők, hogy itt bizony ki lesznek purgálva, ha rosszalkodnak! -
#803 Kösz a bizalmat, de ezesetben nem kell házigazda, mert moderátorként mindent meg tudok csinálni amit egy házigazda. :-) -
#802 Hogy lehet kérni ilyet?
HMuda szerintem jó lenne ide házigazdának. -
#801 Harmadik egy Guild Wars mob, -
#800 Jó lenne 1 házigazda amíg nem késő... ez a játék megérdemelné! -
#799 Én most hallok először a játékkról, és tetszik a hallottak alapján.
Hmuda:Tök aranyosak:). -
#798 faxa. Lézerkardjuk is lesz? -
#797 Egy két ötletes alkotás. :-)
A többségük tuti életképtelen lenne éles játékban, de nem is ezért készültek. :-)
-
#796 Ez a kreálás valóban odabasz. -
#795 Várom, várom, várom... -
#794 De nem is ez a lényeg. A lényeg az editor. Nézd meg ezt a két videót és ezután lesz egy kis fogalmad, hogy mennyire bonyolult dolgokat lehet összehozni egy kis fantáziával és odafigyeléssel. És nem csak a lényeket lehet így összerakni, de az épületeket, járműveket és a növényeket is, mindegyiknek külön kis szerkesztővel. Itt MINDENT a játékosok csinálnak és ebben áll a játék lényege és emiatt van úgy oda-vissza mindenki. -
#793 RTS...eh...akkor nagy vonalakban:
Cell Phase: Pac-Man séma.
Creature Phase: egyszerűsített Sims.
Tribal Phase: RTS.
Civ Phase: kezdetleges SimCity/Civilization keverék.
Space Phase: sandbox, godgame, felderítés, kisérletezés, stb, stb. Itt rengeteg lehetőség lesz elvileg. -
#792 Ugyanúgy nem kategorizálható, ahogy a Sims se. -
#791 Na akkor ez gondolom egy RTS játék lesz, mert ez az egyetlen, amit megtudtam a videókból, mert angolt nem vágom naon. -
#790 Nekem ma jött meg a nyári CD Galaxis katalógus. A borítón a Spore: Lénylabor, 1.490,- Ft lesz június 20-án, a teljes játék megjelenését követő első 2 hétben beszámítják az árát, ha valaki megveszi a teljeset. -
#789 Nem tudom hol olvastam/láttam. Nagyjából minden cikket és videót megnéztem amire rá tudtam tenni a kezem szóval vannak olyan dolgok is valószínűleg a fejemben amik nem igazak :) -
#788 Keresni tudni kell.
Sejt szint.
Lény szint.
Törzsi szint.
Kevésbé részletes videók, de a lényeg bennük van:
Civilizációs szint.
Űr szint.
SZERK: illetve itt van még egy, kicsit tágabb látókörű trailer. -
#787 Youtube-on látom a videókat, de abból semmit nem vágok le, csak azt, hogy színes bacik ugrálnak a képernyőn. -
#786 Valóban úgy tünik, hogy kiszedték, mert sehol nem találom. :-) -
#785 Jólvan, akkor talán nem én maradtam le vmi ominózus kiszedtük ezt+ezt a featuret bejelentésről. :) -
#784 Persze ne vegyétek készpénznek amit írok, én is csak a hivatalos interjúk alapján tájékozódom, ami a legtöbbszőr úgyis csak PR-rizsa, de hátha most nem. -
halas34 #783 Remélem, sőt biztos, hogy gondoltak erre, csak biztos ami biztos megkérdeztem, hátha te többet tudsz. Egyébként az xspore-t olvasgatom és állítólag már törölték is kulabácsit:) a sporepediaból(pontosabban az elődjéből). -
#782 Nem tudom mit olvastál, de a hivatalos oldalon még mindig a következő szöveg áll:
"While Spore is a single player game, your creations and other players’ creations are automatically shared between your galaxy and theirs, providing a limitless number of worlds to explore and play within."
A készítők olyan dolgokat igértek, amikkel szerintük könnyedén ki lehet küszöbölni a gyerekes tartalmakat (pénisz/szar/stb). -
#781 Azt, hogy kikapcsolhatod-e azt nem tudom, de ha a készítők logikusan gondolkoznak (márpedig miért pont Wright lenne hülye?) akkor valószinűleg ki lehet majd kapcsolni.
Amúgy én tuti bent fogom hagyni. Ha valami nem tetszik akkor úgyis ki lehet tiltani azt a felhasználót az automatikus letöltések közül, vagy egyszerűen csak jelzed, hogy nem éppen megfelelő a lény és ha elegen szólnak akkor törlik.
Meg gondolom nem lesz nehéz egy adott lényt kitiltani a galaxisból, ha esetleg be is csúszott egy. -
#780 ooops...nem frissitettem... :) -
#779 Ez nem tünik jónak szerintem.
Én úgy emléxem, hogy lehetőséged van letölteni más emberek lényeit és azzal benépesiteni egy bolygót!
Tehát nem lejön józsika hülyesége, hanem letöltheted józsika hülyeségét.
Remélem...
Azért a kettő nem ugyanaz. -
#778 Ez jó hír :). -
halas34 #777 Tehát akkor kikapcsolhatom majd az automata letöltést? Mert igaz, hogy vicess lenne egy kulabácsi bolygó, de ha lehet akkor inkább nem szeretném az univerzumomban tudni őket.:)
Na meg persze kulabácsinál sokkal rosszabb dolgokat is fognak csinálni.:) -
#776 Ezek szerint nagyon rossz cikket olvastam, és félre is értelmeztem valamit :S