8545
Spore
-
#1018 Jah ez trial, kicsit kevesebb mint 25% festék és "tárgy" van benne -
#1017 "Szeretném benyújtani a gazdinak azt az ötletet, hogy egyetlenegy helyre gyüjtögessék össze a képeket."
Van már ilyen, úgy hívják Sporepedia. -
#1016 valaki dobjon meg kérem egy PM-el honnan hoigyan mit mert énis szeretnék szörnyikét csinálni -
#1015 Iszonyat kemény ahhogy nézem ezeket a képeket, és állítólag ez még csak TRIAL, ami sok felszerelés nem tartalmaz!!!
Szeretném benyújtani a gazdinak azt az ötletet, hogy egyetlenegy helyre gyüjtögessék össze a képeket.
Valami galériafélébe a FAQ-ban ha nem nagy gond.
És miért van, hogy 50% iszonyat minőségű, a többi meg, mintha a legkissebb felbontásban lenne és recés mint állat. "recés mint állat"--> -
#1014 jajj hát egy kimaradt. a legújabb
köveshátú majomlábú izébogár
-
#1013 pár dög amiket délután óta csináltam. hiába no ráakadtam a cc-re :D
humanoid próbálkozás:
a seggéből köpköd :)
hátradőlős
kezeslábas, nagyon sok csonttal :)
kedvenc lovecrafti rémálmom :)
ez olyan klisés boxolóhal
és egy zebra a végére
-
#1012 Hirtelen nem volt ötletem és megpróbáltam összerakni a Spore történelmének első bemutatott lényét, a "Willosaurt".
Jópár dolog hibádzik, de nagyvonalakban megvan. :-)
-
#1011 Azért elég finoman meglátszik hogy akármennyire kevés alkatrész is van(főleg a szájak terén) azért a kreativitás rendesen kiüt sok embernél. Hát majd ha kijön a teljes... -
#1010 Most valamiért nagyon le van halva a szerverük. Minimum 30 másodperc mire felcsatlakozik és legalább 10x kell próbálkozni, hogy feltölthessek valamit.
De két lény azért felkerült.
Az egyik a nemrég említett repülő lény újradolgozása (rossz volt az animációja).
A másik meg egy natúr négylábú ragadozó.
-
#1009 Annak van benne érdekes aki játszott a Mass Effecttel is :) -
#1008 Sima lábak, csak letöröltem a lábfejeit. -
#1007 A lábakat hogy raktad rá? -
#1006 ? semmi érdekes nincs benne. -
ronhaven #1005 Conjoined Twins -
#1004 Ujjab lényem. Semmi mást nem lehet már rárakni:)
-
#1003 Újabb minimál humanoid, egy kis szürke akart lenni. :)
-
#1002 Igen, azt autómatikusan átlátszóvá teszi. -
#1001 Amúgy ezeket a nagy átlátszó png-ket a fekete háttérnél csináljátok? -
#1000 It does not wish to cause any touble. It just wants to spread the world about the Enkindlers. It means no harm.
-
Keszike222 #999 De rég írtam már ide. Látom sokaknak meg van már a lénylabor demoja. Ha valaki lenne olyan kedves dobjon már meg egy Privát üzenettel ahol letölthetem én is. Előre is köszi. -
#998 Aranyos. Ezekszerint, amiket itt csinának a lénylaborral az emberek, azok a lények lesznek benne a játékban, úgy hogy valaki leszedi és berakja? Szóval akár a te pókod is benne lehet? -
#997 Az új kreálmányom:
Azt találtam ki leíráshoz, hogy amíg a föld fölött lebegve közlekedik, addig a csáp végén lévő nyúlványokkal keresi a kaját. :-)
Bár az editoron belül elég gáz a mozgása, szóval azon még alakítok egy ideig.
-
martin1992 #996 már találtam két hibát a lénylaborba
fejcsúzás
ez a második az elsőt régebben írtam -
#995 Jah, ezt már észrevettem egy ideje, csak pont a repülést nem engedi kipróbálni. Csak ugrik egyet. :P -
martin1992 #994 amúgy ki lehett próbálni az ugrásokat, csapásokat, rohamokat, táncot ha amikor rárakod a testrészt akkor ha add valami bónuszt akkor jobbra fent megjelennek ilyen kis ikonok és rákattintva megcsinálja az adott dolgot -
#993 Don'go
-
#992 Az eddig általam látott pókok közül egyik se volt elég pókszerű, úgyhogy csináltam én is egyet. :-)
Ezen már jól elkülöníthető a fej-tor-potroh trió.
-
na így mostmár jó. -
Dínót akartam csinálni, hát... ilyen lett:D. -
#989 Előbb felrakom a szervet, majd rá a szemet.
Ha a szerv túl nagy, akkor lekicsinyítem, átrakom a csáp másik oldalára és "behajtom" a bőr alá. Így láthatatlan, de attól még működik. -
#988 Hogy raksz szerveket a szemek mögé? -
#987 Tudom, hogy van már minimum egy Beholder a pédiában, de ez képes lőni a szemeivel (beraktam egy-egy ilyen szervet a szemek mögé) és a fő szembe rejtett mini-szárny lehetővé teszi a LVL1-es repülést (jó lenne kipróbálni, de majd a teljesben).
-
#986 Hát jah nekem is. Leszedném a teljest 20.-ig, amíg megjelnik itt is a teljes, azt megveszem. -
#985 Érdekes, ahonnan én leszedtem, ott már nincs fenn:S. Érdekes. -
#984 Kéne a teljes verzió. Ez a 2 féle száj 8 verzióban nem tetszik :S -
#983 # Creatures Uploaded Total number of creatures uploaded: 5796
# Total Users Total number of users: 4414
# Creatures Uploaded in last 24 hours Creatures uploaded in last 24 hours: 5496
# New Users in the Last 24 Hours New users in last 24 hours: 3991
Tanulságos :D
Ja és ha a youtube nem omlik össze... 2 másodpercenként megy fel újabb video csak a spore kapcsán :) -
#982 KÖSZI
Kész közbe az első lényem:) Elég kezdetleges, de majd jönnek az újjak.
-
#981 Van egy link, hogy honnan lehet letölteni? -
#980 egérgörgő.
ScOpU: Nem ott kell letölteni, mert ott majd csak 17.-én lehet letölteni, amikor megjelnik a hivatalos demó verzió. Fönn van interneten fenn. Ha kell küldj PÜ-t, azt elküldöm a linket. -
#979 Egérgörgő