8545
Spore
  • Lobsterman
    Jah ez trial, kicsit kevesebb mint 25% festék és "tárgy" van benne
  • Hmuda
    "Szeretném benyújtani a gazdinak azt az ötletet, hogy egyetlenegy helyre gyüjtögessék össze a képeket."

Van már ilyen, úgy hívják Sporepedia.
  • Fantos
    valaki dobjon meg kérem egy PM-el honnan hoigyan mit mert énis szeretnék szörnyikét csinálni
  • DarkSector
    Iszonyat kemény ahhogy nézem ezeket a képeket, és állítólag ez még csak TRIAL, ami sok felszerelés nem tartalmaz!!!
    Szeretném benyújtani a gazdinak azt az ötletet, hogy egyetlenegy helyre gyüjtögessék össze a képeket.
    Valami galériafélébe a FAQ-ban ha nem nagy gond.

És miért van, hogy 50% iszonyat minőségű, a többi meg, mintha a legkissebb felbontásban lenne és recés mint állat. "recés mint állat"-->
  • Lobsterman
    jajj hát egy kimaradt. a legújabb
    köveshátú majomlábú izébogár
  • Lobsterman
    pár dög amiket délután óta csináltam. hiába no ráakadtam a cc-re :D
    humanoid próbálkozás:

a seggéből köpköd :)

hátradőlős

kezeslábas, nagyon sok csonttal :)

kedvenc lovecrafti rémálmom :)

ez olyan klisés boxolóhal

és egy zebra a végére
  • Hmuda
    Hirtelen nem volt ötletem és megpróbáltam összerakni a Spore történelmének első bemutatott lényét, a "Willosaurt".

Jópár dolog hibádzik, de nagyvonalakban megvan. :-)

• Lobsterman
    Azért elég finoman meglátszik hogy akármennyire kevés alkatrész is van(főleg a szájak terén) azért a kreativitás rendesen kiüt sok embernél. Hát majd ha kijön a teljes...
  • Hmuda
    Most valamiért nagyon le van halva a szerverük. Minimum 30 másodperc mire felcsatlakozik és legalább 10x kell próbálkozni, hogy feltölthessek valamit.

De két lény azért felkerült.

Az egyik a nemrég említett repülő lény újradolgozása (rossz volt az animációja).

A másik meg egy natúr négylábú ragadozó.
  • Lobsterman
    Annak van benne érdekes aki játszott a Mass Effecttel is :)
  • Ron Ragm
    Sima lábak, csak letöröltem a lábfejeit.
  • mama2
    A lábakat hogy raktad rá?
  • AntiHero
    ? semmi érdekes nincs benne.
  • ronhaven
    Conjoined Twins
  • AntiHero
    Ujjab lényem. Semmi mást nem lehet már rárakni:)
  • Malakai
    Újabb minimál humanoid, egy kis szürke akart lenni. :)
  • Malakai
    Igen, azt autómatikusan átlátszóvá teszi.
  • Ron Ragm
    Amúgy ezeket a nagy átlátszó png-ket a fekete háttérnél csináljátok?
  • Ron Ragm
    It does not wish to cause any touble. It just wants to spread the world about the Enkindlers. It means no harm.

• Keszike222
    De rég írtam már ide. Látom sokaknak meg van már a lénylabor demoja. Ha valaki lenne olyan kedves dobjon már meg egy Privát üzenettel ahol letölthetem én is. Előre is köszi.
  • mama2
    Aranyos. Ezekszerint, amiket itt csinának a lénylaborral az emberek, azok a lények lesznek benne a játékban, úgy hogy valaki leszedi és berakja? Szóval akár a te pókod is benne lehet?
  • Hmuda
    Az új kreálmányom:

Azt találtam ki leíráshoz, hogy amíg a föld fölött lebegve közlekedik, addig a csáp végén lévő nyúlványokkal keresi a kaját. :-)

Bár az editoron belül elég gáz a mozgása, szóval azon még alakítok egy ideig.

• martin1992
    már találtam két hibát a lénylaborba
    fejcsúzás
    ez a második az elsőt régebben írtam
  • Hmuda
    Jah, ezt már észrevettem egy ideje, csak pont a repülést nem engedi kipróbálni. Csak ugrik egyet. :P
  • martin1992
    amúgy ki lehett próbálni az ugrásokat, csapásokat, rohamokat, táncot ha amikor rárakod a testrészt akkor ha add valami bónuszt akkor jobbra fent megjelennek ilyen kis ikonok és rákattintva megcsinálja az adott dolgot
  • AntiHero
    Don'go

• Hmuda
    Az eddig általam látott pókok közül egyik se volt elég pókszerű, úgyhogy csináltam én is egyet. :-)

Ezen már jól elkülöníthető a fej-tor-potroh trió.

• mama2

na így mostmár jó.
  • mama2

Dínót akartam csinálni, hát... ilyen lett:D.
  • Hmuda
    Előbb felrakom a szervet, majd rá a szemet.

Ha a szerv túl nagy, akkor lekicsinyítem, átrakom a csáp másik oldalára és "behajtom" a bőr alá. Így láthatatlan, de attól még működik.
  • mama2
    Hogy raksz szerveket a szemek mögé?
  • Hmuda
    Tudom, hogy van már minimum egy Beholder a pédiában, de ez képes lőni a szemeivel (beraktam egy-egy ilyen szervet a szemek mögé) és a fő szembe rejtett mini-szárny lehetővé teszi a LVL1-es repülést (jó lenne kipróbálni, de majd a teljesben).

• mama2
    Hát jah nekem is. Leszedném a teljest 20.-ig, amíg megjelnik itt is a teljes, azt megveszem.
  • mama2
    Érdekes, ahonnan én leszedtem, ott már nincs fenn:S. Érdekes.
  • Lobsterman
    Kéne a teljes verzió. Ez a 2 féle száj 8 verzióban nem tetszik :S
  • Lobsterman
    # Creatures Uploaded Total number of creatures uploaded: 5796
    # Total Users Total number of users: 4414
    # Creatures Uploaded in last 24 hours Creatures uploaded in last 24 hours: 5496
    # New Users in the Last 24 Hours New users in last 24 hours: 3991

Tanulságos :D
    Ja és ha a youtube nem omlik össze... 2 másodpercenként megy fel újabb video csak a spore kapcsán :)
  • AntiHero
    KÖSZI

Kész közbe az első lényem:) Elég kezdetleges, de majd jönnek az újjak.

• DarkSector
    Van egy link, hogy honnan lehet letölteni?
  • mama2
    egérgörgő.
    ScOpU: Nem ott kell letölteni, mert ott majd csak 17.-én lehet letölteni, amikor megjelnik a hivatalos demó verzió. Fönn van interneten fenn. Ha kell küldj PÜ-t, azt elküldöm a linket.
  • Lobsterman
    Egérgörgő