35066
-
Úgy tűnik, hogy azért valamennyit javult a játék. A kb. 1,5 évvel ezelőtti állapothoz képest kb 10-el több az átlag fps, így akár egy 120 fős KOTH szerveren is megvan a fix 30 (és végre ez nem ingadozik). -
lacinkacinka #34744 Üdv!
Nemrég kezdtem a játékot, így szeretnék kérni egy kis segítséget!
Olyan kérdésem van, hogy a kiegészítőket azokat hova kell bemásolnom, illetve hogyan?
Pl: találtam egy ilyen símaszk csomagot, ezt szeretném feltenni.
https://forums.bistudio.com/forums/topic/184464-call-of-duty-ghosts-headwear/
Ilyen file-okból áll: https://www.dropbox.com/sh/h4w7gmhxxz02wm3/AABYnxFM9qkO2JS3gKV619Ura?dl=0
És ha feltettem, hol tudom használni őket? Csak multiban vagy single-ben is?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Arma 2 alá nem hiszem, hogy lehet olyan gépet tenni amin akadásmentesen fut. Én inkább az Arma 3 javasolnám, mert újabb a motor és sokkal jobban optimalizálták mint a Arma 2 utolsó állapota. -
beci43 #34742 Arma 2-höz egy gtx 580,Radeon 5870 szintű vga bőven megfelel,proci lehetőleg 4 magos vagy annál nagyobb legyen,a ram viszont minél több,annál jobb.Ja,nem árt egy SSD sem. -
Sziasztok!
Gépberuházás előtt állok (laptop) és érdeklődnék, hogy milyen paraméterekre szűkítsek ahhoz, hogy az Arma 2 (full) szép grafikával, akadás mentesen tudjon futni?
Jelenlegi gépemen is fut, de minden LOW beállítás sajnos. :(
Illetve Arma 3-at is kipróbálnám, bár oda közepes beállítás is bőven jó lenne. :)
Nagyon köszi!
M. -
szupi amit mutattál csak én ennyire nem vagyok penge. itt szó esik init.sgf file-ról na innen magas. lehet nem lesz mozgó céltábla. ha csak egy skriptet kell bemásolni az objektumba az ok ( pl. ammo box arsenallá tétele). nagyon köszönöm a segítő szándékod, de mint a Tizedes meg a többiekben Albert a komornyik mondta: hiányoznak az alapok. ha esetleg szánná rá időt a megvilágosodásomra hálás lennék, ha nem azt sem veszem zokon, kurva meleg van
-
pl.: https://www.reddit.com/r/armadev/comments/1yldyg/moving_targets/?st=j4wrbfck&sh=bc798ab4 -
-
Bocsi félre értelmeztem a kérdést, az aikat vettem mozgó céltáblának 
Céltáblásra nem tudom a választ. -
köszi ezek mennek, céltáblákat szeretnék mozgásra bírni (persze a mozgókat:)) ehhez gondolom script kell amit nem találok. amit leltem az nem műxik. köszi még egyszer a segítséged. -
Miután letetted az egységeket, kijelölöd amit éppen mozgatni szeretnél, átmész a waypoint részre, kattintasz kettőt a térképen adsz egy move parancsot, majd ez folytatod míg elér arra a pontra ahová szeretnéd vinni.
Ha járőrt szeretnél az utolsó waypoint legyen cyrcle ebben az esetben ha eljut az utolsó waypointhoz elkezdi előröl a folyamatot. -
Sziasztok! editorban hogy tudom rávenni a mozgó céltáblákat a mozgásra? köszi a segítséget. -
Nekem sokkal stabilabb lett és sztem több az fps is. Az új sziget hangulatos, vannak rajta érdekes helyek. Jetek is bejönnek, főleg a black wasp és a shikra. -
Próbáld meg átállítani az allokátort:
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2017.06.30. 21:44:34 -
Paladin #34731 Vanilla volt automatikus, ace és többi mod általában billentyűhöz kötötte.
A röppályát megnézni valami moddal lehet, de nem tudom melyikkel. Viszont ha arsenalban lövöldözöl, ott alapban is kirajzolja, ha az neked elég. -
A távolságmérésre rájöttem közben. Billentyűhöz rendelték hozzá, korábban ez automatikus volt.
Viszont az még mindig érdekelne, hogy lövés után hogyan láthatom a röppályát? Mod vagy beállítás? Aki sniperkedik írjon már rám thx! -
THX a linket! Ezt milyen modokkal lehet elérni?
Régóta nem játszottam, de most valamiért nem tudok távolságot mérni. Ez bug vagy valamit máshogyan kell csinálni? Valaki tud ebben segíteni? THX! -
Te vagy az tirexi? Miért nem veszel kórájhetet? -
4850 hd #34727 hello mindenki imadnam eszt a jatekot ha birna a gepem de felemetesen szarul fut foleg a varos harcba sajnalom de uj procit nem veszek vetem uj vga gtx1070 8gb memoriat 16 gb 1600 ssd de lofasz kell a proci na ne ,de van egy megoldas erre valtotam nekem valo sok akcio es nem tul elrugaszkodo https://www.youtube.com/watch?v=dtwOdL6ogJ4 argo a neve es nem rossz :)))))))))))))) -
Még régebben néztünk utána tehát azóta ez már változhatott, de:
DX12 elkezdték megcsinálni arma 3 as motorjára, de nem hozott semmi javulást így nem folytatták a fejlesztést.
Erre kitalálták hogy akkor a DayZ alá megcsinálják és azt a motort ültetik át Arma 3 alá, csakhogy miután DayZ alá bekerült a motor kiderült hogy átültetni rá az arma 3 at közel sem olyan könnyű, rengeteg kód és fejlesztés ment volna a levesbe, így ezzel is felhagytak.
Ezek után neki álltak a 64 bites fejlesztésnek, ez kijött már egy 4-5 hónapja.
Elsősorban az olyan gépeket előnyös ahol több magos processzor van és több mint 3 giga ram.
A Jet DLC nekem nincs meg és nem is lesz, az új sziget eléggé hasonló Altiszra, csak színesen az épületek, és kicsit szebben kidolgozottabb a domborzat.
-
Solt #34725 Köszönöm, de egyelőre kihagyom... az, hogy nem lesz DX12 csak hab a tortán. Rá kellett jönnöm, hogy megkoptak az érzéseim az ArmA iránt... anno is inkább a közösség miatt volt ez nagy kedvencem, online játékra meg egyáltalán nincs időm. Plusz a többi szimulátor VR alatt annyira leköti a kevés szabadidőmet, hogy úgysem játszanék vele... a GTA V-t is megvettem és amióta megvan az OR el sem indítottam. :) -
Nem úgy volt hogy, a day Z motorját dolgozzak at dx12 re és azután beteszik Arma alá is? Csak az a baj hogy semmi infó sincs semmirol hogy nekialltak volna.
Egyébként a 64bit sokat javitott a gyengébb gépeken való futamon? A jet dlc és az új sziget milyen? -
Úgy tudom nem lesz DX12 arma 3 hoz, helyette csinálták meg a 64 bites verziót, szerintem tégy vele egy próbát, mert nekem bestabilizálta az fps-t átlag 50-60 körülire. -
Solt #34722 Szép hozzászólás... mennyit gondolkoztál rajta? -
tpM #34721 Én hasonló okból nem tartok itthon wécét: félek, hogy lehúznám magam rajta. -
Solt #34720 Nem... megint csak felhúznám magam rajta... majd, ha lesz DX12! :) -
Mi a helyzet, megvetted az Apexet? A fejhallgatót amit rendeltem, természetesen nem küldték, mert azóta felemelték az árát egy tizessel. Nem akarnak bukni rajta. -
tpM #34718 Mesterlövészeknek :) -
Solt #34717 Dettó így vagyok én is... :) -
Megkén venni, az a baj csak vásárolok mindent,játszani meg alig játszok:) -
Hihetetlen. Mióta várok erre, de tegnap este rendeltem meg egy fejhallgatót, elmegy rá az összes zsé. -
Solt #34714 APEX kapott egy 66%-s leárazást steam-n! Megér annyit? :) -
APEX akció 66%os leárazás -
tpM #34712 -
Sziasztok!
Jópár hónapig nem tudtam játszani és tegnap mikor beléptem egy King of the hill szerverre meglebődve szembesültem azzal, hogy 1-es szintű lettem. Tudja valaki, hogy mitől lehet? A túl sok kihagyás miatt, vagy volt valami frissítés ami miatt elveszett?
Előre is köszi a segítséget. -
Sziasztok !!
Ezt a kieget használta már valaki?
Tanoa Híd -
Ez jó lehet az újoncoknak,nekem meg az ilyen kiegészítők miatt érdekes, amik eddig elkerülték a figyelmemet: Arma 2: Army of the Czech Republic. -
Solt #34708 ArmA Bundle -
metlogen #34707 Még egy kérdésem lenne, ACE mod-ban, hogy lehet parancsot adni a csapatomban lévő embereknek, hogy pl hasaljanak, guggoljanak, lopakodva menjenek? Mert amik idáig voltak gombok 0-7 vagy 0-8, azok most nem működnek mert az ACE felülírta őket.
Köszönöm! -
metlogen #34706 Köszönöm!
Megvan! Ahogy írtad kellett még hozzá két mod, amit összehozza az RHS-t meg ACE-t:
-ACE Compat - RHS Armed Forces of the Russian Federation
-ACE Compat - RHS United States Armed Forces
.png)