Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Jópár hónapig nem tudtam játszani és tegnap mikor beléptem egy King of the hill szerverre meglebődve szembesültem azzal, hogy 1-es szintű lettem. Tudja valaki, hogy mitől lehet? A túl sok kihagyás miatt, vagy volt valami frissítés ami miatt elveszett?
Előre is köszi a segítséget.
Lenovo y510p
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
www.smart-bus.hu
Köszönöm!
Megvan! Ahogy írtad kellett még hozzá két mod, amit összehozza az RHS-t meg ACE-t:
-ACE Compat - RHS Armed Forces of the Russian Federation
-ACE Compat - RHS United States Armed Forces
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.01.27. 19:52:46
Dobozos verziókat már évek óta nem vásárolok, felesleges nekem, hogy porosodjon a polcon, és általában drágább is.
Az, hogy melyik verziót akarod, az csak rajtad áll, ha minden részét kiakarod próbálni akkor az összes DLCvel együtt vásárold, ha csak az alapra vagy kíváncsi akkor csak az alapot. Nem tudom, ahhoz a modhoz mik a követelmények, járj utána, hogy kell e az APEX vagy sem hozzá, hogy minden elemét élvezd a modnak.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Leszedtem az RHS: USA és Orosz módokat, minden ment is frankón, viszont most leszedtem az ACE3 módot, hogy realisztikusabb legyen a játék, de mikor elindítom ezt írja ki alulra:
Game Logic: (@combat_rhs_usf3) at version (3,8,3,1,4) (or higher). You have none."
Game Logic "warning: ace requires ace_combat_rhs_arfr3 (@combat_rhs_afrf3) at version (3,8,3,14)(or higher). You have none."
Nem tudjátok mi lehet ez?
köszi
Meg akarom venni a játékot steamen(ez hogy működik?) érdemes megvenni vagy hagyományosan?
Érdemes e a DELUXE verziót venni vagy elég az alap?
Mondjuk én inkább a WWII moddal szeretnék játszani,ha jól tudom az ingyenes?!
Előre is kössz a választ!
Üdv
Ha máshol keresel küldetést például az armaholic-on akkor manuálisan kell betenni a küldetést. Például ha egyjátékos küldetést teszel be a játék főkönyvtárán belül a "Missions" mappába ha többjátékos küldetést az "MPMissions" mappába kell bemásolni.
Ezen kívül eléggé homályosan fogalmaztál a hibával kapcsolatban, ahány mód annyi probléma tud lenni. Ha pontosabban leírod melyik móddal indítottál és pontosan milyen hibát kaptál, talán tudok segíteni.
Nem gond az sehol, hogy kezdő vagy, egyszer el kell kezdeni.
Ha kicsit kötetlenebb játékot szeretnél mind coopban, vagy Pvp-ben ott az arma.hu.
Ha komolyabb szervezett játékokra vágysz nézz el a Haf oldalára.
Ezenkívül hétvégente van egy nagyobb coop kampány, ide bárki jelentkezhet, csak játéknál tudni kell viselkedni és követni a szakaszvezető parancsait. Erre lehet jelentkezni: link vagy teamspeakon Ziz-nél.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A fejlesztőktől függ mekkora textúra méretet használnak és a pályákat milyen részletességgel dolgozzák ki.
Én amúgy valószínűnek tartom, hogy a nagyobb pályaméret miatt van erre szükség.
Tudom OFF, de egy olyan kérdésem lenne, hogy van a SQUAD nevű játék. Volt már itt is szó róla régebben. Nos a kérdésem annyi lenne, hogy lehet az, hogy a játék alatt tudomásom szerint Unreal engine 4 van (azt hiszem a legújabb?!) Mégis a többi UE játék mellett gusztustalanul csúnya a grafikája, leszámítva a robbanásokat mert azokat tényleg eltalálták. Valószínűnek tartjátok, hogy a közeljövőben csiszolnak még rajta ? Vagy direkt van úgymond lebutítva a MAP méretei miatt? Nem tudom felfogni ezt, hogy hogy lehet ekkora kontraszt játék és játék között ami ugyan azt az engine-t használja.
Valaki fel tudna világosítani? :)
Tudnátok mondani olyan scriptet, vagy valami mást, hogy az ellenség csak akkor lőjön rám, ha fegyver van nálam?
köszönöm!
Így csak DM meg devastation PvP megy rajta.
Mondjuk mostanában nagyon nem volt időm foglalkozni vele a meló miatt :(
A Béna.
Elszórva van egy-két játék.
Minden szombaton van egy nagyobb coop kampány H.AR.C.+HAF+ lengyelekkel, ide bárki csatlakozhat akinek van kedve, csak előre kell szólni a szervezőknél vagy jelentkezni az arma.hu oldalán.
Vs-ből kevesebb van, inkább a túlélős fajták mennek belőle pl Exile.
visszatérnék a virtuális csatatérre, miután bevásároltam az A3-at, és egy kicsit átmozgattam a berozsdásodott tagjaimat.
Vannak mostanában is olyan rendezvények, mint régen a lengyelekkel együtt játszott olaszok/nyugat-európaiak elleni A2-es csaták? Vagy valami szervezettebb coop partik?
Lenovo y510p
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.smart-bus.hu
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.12.27. 04:26:28
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC