35066
-
tpM #34905 Jó lesz ez. Még patchelgetik 1-1,5 évig, aztán jön az Arma 4 alpha (mint A3 esetében). Azt is patchelgetik picit, és lesz egy fantasztikus gammánk. -
Hát, tud kerítést mászni, meg ugrani, meg ütni a kiscsávó, azért az má valami :) -
tpM #34903 De ez az engine (ami a hasonlatodban maga az autó) új. Most tényleg elmondhatjuk, hogy nem az 1000 éves, OFP-t is hajtó engine-t adják megint.
Ha Kubi itt lenne, biztos megkérdezné, hogy "Az AI átmegy a hídon?" -
Persze, de valahogy az az érzésem mint amikor egy 10 éves autot ujrafényeznek és kap egy kis motortuningot, jobban megy meg jol is néz ki, de mégis ott van benned, hogy ez mégiscsak egy 10 éves autó. -
tpM #34901 Igen, ez pont olyan kis demóféle. Még nagyon nincs kész.
Amúgy a betonfalat (kerítés) szét lehet zúzni nehézgéppuskával. -
Na kinek mi a vélemyénye bennyomása rola?
Nekem elég vegyesek, persze még elég korai , de eddig ami számomra lejött, hogy ez igy egy kicsit csalodás.
Lehet, hogy ez csak egy amolyan demo féle amig az arma 4 megjön, de ha ezt a képességek bemutatására szolgál akkor ahhoz sztem nem üt akkorát, ha erre az alapra akarják épiteni majd az A4et és esetleg ujabb 8 évig használni.
Két lehetséges verziot látok, hogy ez nem egy képesség demo amibe mindent belepakoltak és tényleg csak az alap amire majd jönnek a bövitések és ez tényleg anynira az alap most ez szinte csak a alap kiásása
A második verzio, hogy tényleg benne van már minden , akkor viszont karcsu lesz hosszu távon.
Meg ha 8 éven keresztül tervezgették vagy ha csak az utolso 3 évben is , akkor is nem látok olyan nagy ugrást az A3hoz képest.
Töb lett az objektum a pályán és a házakba, jobbak lettek a fények árnyékok , sokkal messzebbre el lehet látni és talán jobban is fut, de
semmi olyat nem láttam amit eddig nem láttunk volna vagy nem lenen az elözöekben sőt vagy ott megvan itt meg nincs meg vagy nincs javitva.
A kocsi vezetése még mindig fura meg az animácio is hozzá, a karakterek nekem nem tűnnek annyira részletesnek , még mindig nincs normális sérülés és dinamikusan mozgathato tárgyak.AI és fizika.
ÉS még mindig olyan érzésem van mintha egy vadász játékban vagy egy túrázós hétvégi piknikre mennék lövöldözni, idilli kis madárcsicsergés gyönyörű tájakon lövöldözünk, semmi nem látszik abbol, hogy a területen harcok vannak és egy háboruban vagyok. -
tpM #34899 Teljesen jól fut a laptopon.
Ui.: te burzsuj pöcs.
-
Solt #34898 Géped sincs... áruló! -
tpM #34897 Itt van szó a fő újításokról:
-
tpM #34896 Újra 11 vagyok. -
Solt #34895 DX12 -
Gascan #34894 meg is vettem meg tegnap, meglepo milyen faszan csereltek le a gorgetosavot ... meg szebben is fut :) -
JonasSandor #34893 A 4-dik részt is bejelentették. -
-
-
-
Attiska #34889 illetve, ha már nincs II. vh-s, valami jó kis PvE szerver? -
Attiska #34888 Létezik II. világháborús PvE szerver még? Régen játszottam eggyel, Exile-s volt, valami hasonló jó lenne. -
Jobban örültem volna ha a fejlesztés megmaradt volna ezen az irányon és nem mennek el a jövö fikcios termékei felé.
Tudom, hogy ez egy 3rd partí fejlesztés, de akkor is több értelme van mint ilyen futurisztikus valaminek mint amilyenné az alap arma vált.
Ahelyett, hogy ilyeneket fejlesztettek inkább azokra a dolgokra kellett volna koncedntrálniuk ami még a operation flashpoint ota benne vannak hibák feature hiányosságok.
Azóta nem képesek megoldani egy jármüből valo ki és beszállást, hogy legalább valami látszatja lenne, hogy valaki ki vagy be akar jönni.
A lépcson ajtokon valo mozgást, a bevilágitatlan terekben nappali violágosság megszuntetése.
A gagyi animáciok és még lehetne sorolni napestig.
Amiket javithatnának, mert már egy árkád játékban is jobban meg van csinálva mint egy magát simulátornak nevezett játékban.
Reméljuk nemsokára az arma4ben orvosolják ezeket az évtizedes hibákat.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.04.05. 17:24:19 -
JanáJ #34886 Magammal elbeszélgetve asszem megoldva: https://armedassault.fandom.com/wiki/KPz_1A1 -
JanáJ #34885 Ha jol ertem, akkor modellezve vannak a belso reszek. Robban loszer talalatra, motor talalat mozgaskeptelenseget okoz. Ami meg lehety hogy ugye adott pancel mas vedettseggel rendelkezik a ket kulonfajta loszerre. Mindenesetre nem jo Leo 1el T-55 ellen menni thermo ide vagy oda -
Nem vagyok benne biztos, de mintha az egyikkel a személyzetet kitudnád szedni anélkül hogy a jármű megsemmisülne, a másikkal pedig valószínű, hogy a járművet semmisíted meg hamarabb, talán még a személyzet ki is ugrik. (Bár lehet ez csak az RHS-ben van így).
Minden esetre nem úgy működik mint a valóságban az biztos. -
JanáJ #34883 Sziasztok! Elkezdtem a Global Mobilization kampányát és megint felmerült bennem, hogy mi a tök különbség van az APFSDS és a HEAT között a játékban. A való életben értem, de az ARMÁ-ban mi? A sebességet még meg tudják csinálni, de ennyi? Az egyik x-et, a másik y-t sebez? -
tpM #34882 Szedjük össze a régieket, aztán csapassuk! -
Fürtös #34881 Zsirland néven fut a szerver. Vegyél fel steamen: Furties -
tpM #34880 re
Fürtikém, én szívesen játszanék ilyesmit. Hányan vagytok? Ica is jön? -
Berkut111 #34879 Az Escape From Tarkov-nal ezt hasznaljak a magyaritasnal : https://crowdin.com/ -
Paladin #34878 Sokat fejlődött, mióta utoljára láttam, elég jónak tűnik! -
Köszi, ez jó ötlet! Ahogy nézem ezek közül a Smartcat ami igéretes. -
Paladin #34876 Javaslom használjatok valamilyen ingyenes CAT szoftvert, sokkal könnyebb lesz követni a változásokat, és hogy melyik kifejezést hogyan fordította más, stb.
Nem fordítottam komolyabban jó ideje, úgyhogy ezek nagy részét már nem ismerem pl. https://www.translationdomain.com/software/5-free-cat-tools-to-use-in-2019/
Én az egyszerű google translation toolkit-et szerettem, de az megszűnt.
-
Jó látni itt ennyi idő után az OFP veteránjait :)
A fordítás: akkor viszont felkellene osztani, ki melyik részt csinálja. -
Fürtös #34874 Én is besegítek ha kell Ice! Van egy kis szerverünk is ahol RHS mod megy ha érdekel valakit ;) . (CTI,Warzone meg CTF). -
1985 OFP Eligazítás Angol
Kicsit megkésve, ez lenne a Kampány eligazítás szövege. A formátum html amit sima Notepad-ba bedobva is lehet szerkeszteni, de ha gond akkor átkonvertálom. -
Berkut111 #34872 Sir! Report for duty! Sir! -
Anno az OFP 1985 kampányhoz készült magyarítást intengráltam az Arma3-ra elkészített változatába.
Mivel az eligazítás szövegek angol nyelvűek, a fordításához keresek vállalkozó kedvű emberkéket.
-
-
-
Nem is ezzel a részével van a legnagyobb gond, és föleg nem a moddolt verziokkal.
A gond a fizika és a sérülés rendszer hiányosságaiban rejlik.
Egy árkád autós játékban valósabb jármümozgás van mint egy simulátornak nevezett armában.
A fegyverek hatásai alig érezhetőek, látványra "érzetre" legalább is nem nagyon. oké a ballisztika megvan, de nem okoz olyan sérüléseket a tárgyakon mint amit elvárna az ember.
A sérülés rendszer még mindig HP alapu.
A karakter kezelése nehézkes , Flashpoint óta alig lehet feljutni a lépcsőn vagy az akadályokon és zárt helyen is világos van . Fegyverkezelés és mozgás is hagy kivánnivalót.
Ezeknélkül egy sokkal gördulékenyebb játékmenet lenne , nem azt mondom, hogy gyorsabbnak kellene lenni, csak, hogy ne legyen szenvedés amikor gyorsan kell reagálni valamire. -
Paladin #34867 Azok úgy tudom az AI-hoz nem nyúlnak (úgy két éve alig játszottam, szóval azóta lehet); de van egy két mod, ami nagyon jó viselkedést csal ki belőlük.
Konkrétan volt olyan, hogy a random küldi által spawnolt engineer ai ránk robbantotta a házat (szóval semmi scriptelt esemény).Azt hiszem a Vcom volt ez a mod. (De mondom, másfél-két éves info, azóta nem tudom mizu.) -
Fürtös #34866 Azokon a servereken ahol én játszom durva az AI. Füstöt, gránátot dobál bekerít, nyomul rád és beszorít. De én általában RHS és ACE moddal játszom.
.png)