35054
  • DummyBoy
    Jóóó lesz ez :) És nagyjából mikorra várható?
  • bakvarnyu
    Pofonegyszeru a torrent.Idemessz: www.torrentspy.com. Rakeresel : armed assault. Letoltod a .torrent kiterjesztesu fajlt.Feltelepited az Azureus nevu programot, es megnyitod benne ezt a .torrent fajlt. Ha megse megy igy akkor marad a 47 db rapidshare link, azt leirtak par oldallal korabban.
  • PhantomAss
    tudna vki linket adni honnan lehet letölteni? pár oldallal ezelőtt van egy torrentes de sajna az nálam nem műxik, hiába írom be a linket a torrentkeresőbe (én hülye vagyok a torrenthez, nemtom hogy kell használni)
  • DOGMAN
  • DOGMAN
    sztem a levegőt normál állapotban tudja csak visszatartani, nem 300 méter futás után :)
    úgy vettem észre normál állapotban is mozog a célkereszt a légzés ütemére csak nagyon finoman, de ezer méteren snipernek ez nagyon sok :D
  • tpM
    Nah az ArmA-ban van olyan lehetőség ,h 'Hold Breath' gondolom célzásnál levegő visszatartás, tudta ezt már valaki működésre bírni? mert én pl x-re beraktam (úgy hogy kivettem a crouchot meg ami be volt konfigolva hozzá) de nem müxik. Futás után a katona ugyanúgy veszi a levegőt és remeg a keze hiába nyomom
  • MrTressy
    missziót és a hadjáratok briefingjét kivéve mindent
  • DOGMAN
    Nyugi van, a magyar menüvel és a rádió commandokkal a héten talán kész leszek, utána tesztelés, majd utána jöhetnek a küldik....
  • DummyBoy
    Öööö ... egy mondat kimaradt :) Szóval a srácok a BI-os fórumon épp ezután nyomoznak ... :)
  • DummyBoy
    Nem, asszem ez csak az alap ... ami a menüket meg ezeket angolosítja ...

A srácok a Bis

Legalábbis ahogy néztem ...

Az meg addig oké, de mikor mission közben elkezdi kiírni csehül hogy mit csináljak ... na az érdekes :)

Kaptam egy Arma-t haveroktól, vagy eladom, vagy megtartom (Ezért jó a StarForce ... nem tudnék visszaélni nagyon a kulcssal ...)

De ... lehet megtartom ... ugyanis míg itt főleg a menü angolosításáról van szó ... addig ez:
    Mission-z és kampány angolosítás :)
  • JohnnySmith
    De ezzel a missziókat is angolosítja? Mert csak a menükről tudok hogy van rá lehetőség.
  • MrTressy
    Lehet belöle angolt csinálni akinek van szlovák armája ezzel angolosithatja
  • DummyBoy
    Most olvasgattam a béna angolommal az angolosítós fórumot és állítólag kész vannak ... vagy valami ilyesmi ... elméletileg a hétvégén derül ki mi lesz az angolosítással ...

Sokan az anticsít progitól félnek, hogy "honosítás" után nem tudnsak majd multizni meg ilyenek ... Érdekes lesz ...

Kiadhatnák azt az angolosítást :)
  • csoola
    sztem az lesz a legjobb, ha mikor majd megejlenik az english, kiirjátok nagy piros betükkel h KIJÖTT AZ ENGLISH VÁLTOZAT, addig meg akkor nem lesznek lfelesleges kérdések...
  • [NST]Cifu
    Kipróbáltam a lefordított tutorial küldetést, de nem kerek sajnos a jelenlegi állapotában. Először is a küldetésválasztó képernyőnál már hiányolja a küldetés bemutatóképét. A küldetés maga pedig ugyan betölt, de nem történik semmi, a kiképző őrmester nem kezd bele a szövegébe. Gondoltam a küldiszekesztővel megmahinálom, de két dolog tünt fel:

1.: A user küldetések immár nem az ArmA könyvtárban találhatóak, hanem a dokumentumaink között (C:\Documents and Settings\felhasználói név\Dokumentumok\ArmA Other Profiles\ArmA profil neved\missions).
    2.: Amikor kiválasztanám az editorban a küldit, azt vágja a képembe, hogy a küldetés read only, és ennyiben maradunk, vagyis be sem tölti.

Most próbálkozom még vele. Eddig sajna magyar szöveget csak a helpben láttam:

[center]
  • DummyBoy
    Mármint hogy lehet belőlle angol verziót kreálni, vagy van már valami kis fordítás?

Én kölcsön kaptam haverom ArmA-ját, nekem eddig tetszik, bár sokat nem tudtam nyomni vele ... eddig 1280x1024 Minden normal. PostProcessing low, 4xAA 8XAF élvezhetően fut :) És még tetszik is ... csak kicsit gáz hogy mindig valami Pozor vagy Zmernáren van :)
  • MrTressy
    leirva=leforditva

Nekem simán megy xp alatt ha nem indul el akkor újra kell mountolni 1x-2x de elindul végül
  • MrTressy
    van angol hozzá angol patch egyedül a küldetés leirások nincsennek leirva
  • PhantomAss
    na lécci télleg:vki írja le hogyan kell indítani aki már leszedte, mert ha műxik én is kipróbálnám -természetesen csak addig amíg nem jön az english version -akkor irány a bolt..:)addig jáccok az ofpvel
  • Raptor 2
    állítolag a megoldás: VISTA
  • SubZero911
    Valaki talált már megoldást az indítási problémára??
  • dienesoft
    háát...akkor vhogy így fog futni nálam is...várom már hogy lejöjjön ez a csehszlovácsku verzio:D
  • LizardX
    tpM, Cifu: kösz az infókat!
  • MrTressy
    Minden low árnyék kikapcs.Városban 25 fps körül mocorgott 1280x1024ben egy barton 2400mhz,1 giga ram,GF6800 on
  • pedro870

• Me0w
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1035251678
  • Raptor 2
    AZt valaki megtuggya mondani, hogy csinájjam meg, hogy gépinditásko lehessen választani, hogy VISTA, vagy XP indujjon?
    (Külön particion vannak, a Vistát raktam fele először, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan...
  • dienesoft
    Fúú mennyit OFP-tem régen!Ez most tök jól jött, minden új gamet végigvittem mostanába, most meg egy felújítás is!:) amugy sehonnét sem jön gyorsan, de türelmes vok, hátha..:S
  • [NST]Cifu
    Tegnap sajna nem volt időm foglalkozni vele, ma este vagy holnap reggel megnézem, igérem. ^^
  • JohnnySmith
    Na a setup és a training 01 fordítása elkészült :)
    A trainig hamarosan tovább fordítjuk csak hát időőőő.....
    Icebird-nek és Cifu-nak tesztelésre elküldve.
  • HUmanHunter
    amd 64 3000+ 512 ram és 6600GT vel érdemes leszedni?
  • tpM
    Jah az baromi jó pálya :D asszem Finmod 1.4 kell hozzá.Egyébként Cifu, az a D30as ágyú meg bugos nem lehet elpusztítani :) 5szacseltól nem robban fel
  • Me0w
    Jajj.
  • Beers
    Kicsit jobb!
  • marcio mela
    A radeon9600pro-hoz képest jobb vagy rosszabb a connect3d radeon 9600 xt?
  • joebacsi
    kemény :)
  • pedro870
    Kicsit off:

Ha már ai: ofpben van egy szenzációs pálya, vmi sniper cucc. A lényeg:

- egyik oldalon van asszem kb 5-6 katona, mindegyiket alakíthatja player
    - másik oldalon van 1 db játszható civil, ő a sniper terrorista forradalmár
    - illetve van kb 10-20 sima civil ai

A lényeg: a városban el vannak rejtve dobozok, bennük dragunov. A mesterlövész célja, hogy az összes katonát kiszedje. A katonáknak pedig a túlélés a célja, illetve hogy elkapják a snipert. Ha civilt ölnek, vesztettek.

Na amiért az egészet felhoztam: a sniper ugye ide-oda kell hogy mászkáljon a városban, elvegyülve az ai tömegben, aztán egy fegyvert felvesz, háztetőre fel, lő, fegyvert eldob, vegyülés újra. Na és mi lett: a sniper játékosok elkezdtek ofp-s ait játszani, mint amiket Cifu is említ. Mész az utcán, majd hirtelen lefekszel, bár okod nincs rá. Sétálsz egy fal felé, majd mikor nekiütközöl, nézel ki a fejedből bambán. Futsz egy kicsit, majd megállsz és forgatod a fejed. Ennek az eredménye pedig az lett, hogy szimpla viselkedés alapján ritkán sikerült kiszűrni a snipert. :) Na ennek a pályának armában is lesz létjogosultsága.
  • obe
    rendben, részemről is befejezve, valóban ez már off...elnézést

cifu:
    bár általában követem a fórumot passzívan, de ugylátszik elkerülte a figyelmemet az obli kitárgyalása, és természetesen nem is álítom hogy ugyanarról lenne szó..bocs én voltam a figyelmetlen..köszönöm az udvarias válaszokat

• [NST]Cifu
    Obe: Az Oblivionos hasonlat már párszor ki volt tárgyalva a topicban, a topiclakóknak már a könyökükön jön ki. Ez kb. olyan, mint amikor az HL2 topicban 530x merült fel az a kérdés, hogy "mit kell csinálni a fehér garbós nővel a liftnél, mert nem történik semmi?".

Oda és vissza kitárgyalva lett, hogy mi az, ami miatt az ArmA egyedüli a piacon, eredetileg a kérdésem, amire válaszoltál költőinek indult, mert nincs igazán ehhez fogható játék (amiben amúgy meg tévedtem, mert a WWII Online végülis ilyesmi, ill. bizonyos részen még több is (dinamikus online háború)).

LizardX: Sajnos én úgy látom, hogy egy-két apróságtól eltekintve azért nem fejlesztettek rajta túl sokat. Szép, hogy csapatban mozognak, és látványosan fedezik egymást, vagy hogy nem áll neki az út közepén tárazni, hanem a ház oldalához megy (de nem feltétlen mögé), ám továbbra is csinál olyanokat, hogy zavarodottan lefekszik-feláll-tesz öt lépést-lefekszik-feláll... Az is zavaró, hogy a "mindent látó AI" effekt továbbra is benne maradt. Ha leraksz egy útra egy Satchelt, és felrobbantod a konvoj élén haladó BMP-2-őt, akkor a teherautókról leszálló gyalogosok két másodperc alatt kilőnek, mégha egy domboldal peremén, fák között kuksolsz. Továbbra is problémát jelent a sofőröknek néha a kormányzás, és nem, vagy csak hihetettlen szenvedések árán jutnak ki a szorult helyzetükből, ha például mögéjük állt egy másik jármű.

tpM'91: Azért az ArmA nem készül olyan hú de sok ideje. Tavaly tavasszal kezdék el a fejlesztését, és a grafikai újítások döntő többsége idén tavasztól került bele. Van pár dolog, amit a VBS1-ből még áthozhattak volna (mint a járművön való független mozgást) persze, tény. Nézd viszont a jó oldalát. Amit ígértek, azt azért belerakták. Van JiP, van végre rendes multi-gunner lehetőség, és van benne használható, valódi tüzérség például:

[center]
  • pedro870
    Mókásnak találom, hogy amikor video options-ben az általános beállítást very low-ra teszem, majd a terrain detailt, mivel így is normal marad, lenyomom very low-ra, az általános beállítás szerint a beállításaim megfelelnek a very highnak. Pedig very ocsmány :). Hát ez van. Mondjuk 800*600-ban így játszható, és csak kicsit rondább mint az ofp :). De legalább többször dob ki asztalra. Mindegy, mire lesz egy kicsit erősebb gépem, szerintem a BIS is javítja a hibákat.