Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Icebird
ArmA radio😊
ma 19:00-tól pofáznak a játékról, de lengyel igy csak annyit érteni hogy Operation Flashpoint és Armed Assault😊 Viszont jó zenék mennek rajt.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

PhantomAss
naonüber 2 vh-s modnak ott az il2😮)))

GOOBY, pls

f2d
OFF
Ha valakit érdekel, egy srác árul egy SB Pro PE-t. Kicsit borsos az ára, de szerintem meg lehet próbálni alkudni.
ON

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

joebacsi
hind sztem nagyon hiányzik, meg harrier is kaphatott volna egy repcsit ellenfélnek, így megint csak levegõ-föld fegyverzet lesz kidolgozva, dogfight megint sehol, pedig ekkora területen már lenne értelme a modern gépekkel is 😞
(bár ha a camel-eket szánják dogfightra, és kap viszonylag normálisabb fizikát, akkor márcsak idõ kérdése egy nagyonüber második vh-s mod...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Icebird
én is arra várok hogy itt majd valaki kiokoskodja😊

repvez
Tudsz valami direkt linket hozzá mert azon az oldalon nem találtam steam adáshoz tartozo linket.
Icebird
ma 18:00-kor lesz valami ArmA a GameStar-TV-n!

[NST]Cifu
Szvsz ott volt a kész addon, oszt berakták mert poénnak tartották. Talán belefûzik valahogy a történetbe (mivel mindkét oldalon van, lehet, hogy egymás ellen fognak repülni ?), de én sem értem amúgy mit keres ott.

Sanyix
Nemtom miért erõltetik be azt a sopwith camelt, kicsit ilyejétmúlt eszköz 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Az addonok pbo-iban 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Bármelyik komolyabb netes boltban megrendelhetõ, szóval ilyen téren nem akkora gond. Csak éppen mégis kínos lenne, hogy ha csak ilyen vargabetûvel lehet majd hozzájutni a játékhoz...

Ha mûködik Mo-ra is (játék dvd), akkor ok. De ezt nem tudom, kérdeztem már itt.

SötétBarom
amazon.com?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Így van, online nem lenne semmi gond, de Mo-gal kapcsolatban erõsen aggódom. Ha nem lesz letölthetõ változat, és forgalmazó sem, akkor szervezhetjük a bécsi utakat (ahol meg csak német nyelvû verzió lesz).

[NST]Cifu
Ha lenne bármi info, már írtam volna.

Mondjuk vicces, amikor a hiv. fórumon ugyanazok sírnak az US kiadó és megjelenési dátum hiányán, akik a Steam-es online kiadást felvetõ topicban annyira ellenezték a STEAM-et. Mennyivel egyszerûbb lett volna, és nem kellene az adott ország megjelenési dátumjai miatt aggódni...

SötétBarom
nemfasza. <#shakehead>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A magyar/angol/international megjelenésrõl tudtok valami bíztatót mondani? Eddig úgy tûnik, ott jelenik meg, ahol épp tudtak rá kiadót/forgalmazót találni.

[NST]Cifu
Nemvannak.

SötétBarom
???

Hol van a sherman, a T80, a T55, Mi21, A10, Jeep...
Vatafakk!? =(

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

[NST]Cifu
A "Déli" oldal jármûvei (változatok):

Páncélozattlanok:

HMMWV (sima, M2 géppuska, MK19 gránátvetõ és TOW változat)
5 Tonnás teherautó (sima, M2 géppuska, lõszerszállító, üzemanyagszállító, szervízkocsi)
Csónak (sima, egy M2 géppuskával és 2 M2 géppuskával)

Páncélzott jármûvek:

Stryker (sima (M2 géppuskával), MK19 gránátvetõ és TOW változatban)
M113 (sima és sebesültszállító változat)
M162 Vulcan
M1A1

Légi jármûvek:

AH-1Z
AH-6
MH-6
MH-60 (2db M-134 Minigun géppuskával)
MH-60 (FFAR rakétákkal)
Harrier
Camel (elsõ világháborús vadászgép)

Telepített fegyverek:

Tábori tüzérség (105mm-es?)
Állványos gránátvetõ
(Állványos géppuska?)

Az "Északi" oldal jármûvei (változatok):

Páncélozattlan jármûvek:

UAZ (sima, géppuskás és gránátvetõs)
Ural (sima ponyvás, nyitott, lõszerszállító, üzemanyagszállító és szervízkocsi)
Csónak (fegyvertelen)

Páncélzott jármûvek:

BMP-2 (sima illetve sebesültszállító)
BRDM-2 (géppuskatoronnyal vagy pct. rakétával)
Shilka
T-72

Légi jármûvek:

Ka-50
Mi-17 (géppuskás és rakétás változat)
Camel E (elsõ világháborús vadászgép)

Telepített fegyverek:

Vontatott tüzérség
Állványos géppuska
Állványos gránátvetõ

Ellenállók oldal:

M113
Land Rover (sima zárt, sima nyitott és géppuskás)

Civil oldal jármûvei:

Skoda 120 (Fehér, Kék, Piros és Zöld)
VW(?)
Szedán
Busz
Pick-up (dobozos, nyitottplatós és divat-pickup)
régi pick-up (dobozos, nyitottplatós és divat-pickup)
Ural

JohnnySmith
Legalább magyar nyelven kiadhatnák ha már angolul nem megy 😊)))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Megjelenési dátumok:

Szlovákia: 2006.11.10
Csehország: 2006.11.10
Lengyelország: 2006.11.10
Ausztria: 2006.11.30
Németország: 2006.11.30
Svájc: 2006.11.30

[NST]Cifu
Komplett cseh nyelv... ez nem valami vonzó. 😊

JohnnySmith
35Euro körül (10ezer)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

De elobb jovoheten lanbuli Pilismaroton *\o/*

#ofp.hu@irknet

igen, és ezt nagyon jó kis henttel fogjuk megünnepelni 😊

www.armed-assault.hu

újra Csehszlovákia lesz novembertõl? <#idiota>

TheSuperMan
jeee

Lex Luthor te kecie!!!!

cseho+szlováko: 2006.11.10.

www.armed-assault.hu

Sabottal se rossz...
Viszont, ha mindezek a módszerek nem mennek, akkor hajigáld meg kõvel, az segít.<#vigyor1>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE bop.agria.hu

© PhantomAss 2006. szept. 04. 20:04
tudja vki hogy a flashpointban hogyan lehet lõni a stingerrel vagy a sztrelával? nem akarja követni a célt....( az OFP fórumot nem találom azért ide írok)

De ha ki is van kapcsolva a celkereszt, akkor is ugyanugy jarsz el, ahogy irta sanyiksz. Az optikas nezetben a szalkeresztet folyamatosan a celon tartod, megvarod mig szep egyenesen repul a heli vagy repcsi, jobb gomb, majd tuz, s talalatig koveted a szalkereszettel. S ha mindent jol csinaltal, akkor jol leszeded.

De lehet AT-vel vagy rpg-vel is helire vadaszni ;>

#ofp.hu@irknet

Ez ám a jó hír, fõleg a BIS-nek. Egy kicsit félõ, hogy mostantól inkább a jóltejelõ és biztos bevételt jelentõ VBS1/2-t fogják fejlesztni, és kevésbé koncentrálnak az ArmA-ra, Game2-re. Ha eddig ráértünk, ez a kisidõ már igazán nem számít (2145).<#hehe>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE bop.agria.hu

[NST]Cifu
Az amerikai tengerészgyalogság megveszi a komplett VBS rendszert trénging céljára.

Magyarul korlátlan számú VBS1, VBS2 és azon is túl mutató használat. Árról nem írnak, de jó sok zöldhasóról lehet szó...

Sanyix
Jobbklikk a célra, ha nincs kikapcsolva a célkereszt, meg is jelenik a célon egy fehér kocka, aztán tûz.

PhantomAss
hali
tudja vki hogy a flashpointban hogyan lehet lõni a stingerrel vagy a sztrelával? nem akarja követni a célt....( az OFP fórumot nem találom azért ide írok)

GOOBY, pls

Sanyix

Sanyix
Hát ezen nagyon nemlátszik hogy mezitláb lenne, túl messze vannak. Lehet hogy papucs vagy szandál van rajtuk.

Adam II
Elég csóró országban lesz a háború a civilek még a buszmegállóban is mezítláb vannak. Viszont van köztük egy két teltkarcsú alak biztos választaniuk kellet kaja és cipõ között.

Icebird
OFP Elite: mozgó buszon mászkálás

PhantomAss
ja..... leesett<#gunyos1>

GOOBY, pls

f2d
Hivatalos neve: Vér István, csak becézgetik.

PhantomAss
mi az a vérpistike? én sztem az vagyok....<#violent>

GOOBY, pls

Sanyix
Én meg azokat az illetõket ismerem akik csak az east csatin sírnak a bugok miatt, meg olyat is akinek akkor tûnnek fel a rossz dolgok ha easten van, westen soha 😊

Ja! Annak az illetonek a jo isten is 1 bugos szar.

ld. még : Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!
f2d
A Resistance-ben a liftaknát is lehetett használni.😊

repvez
Van egy uj video amibe bemutatják hogy lehet használni liftet az egyik épületben.
Bezony ezt az illetöt én is ismerem...

A Béna.

En ismerek valakit, akinek az igazi T80 is bugosszar lenne 😊