Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De 2005 elején azt mondták, hogy 2005 vége. 2005 végén azt mondták, hogy 2005 H1. 2006 március környékén azt mondták, hogy 2006 Q3. Pár hete pedig 2006 Q4.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nagy vonalakban lehet tudni mikor jön ki ?
A robbanások szépek, a grafika is egész fajnt, csak az a Bohemia "védjegy" fostalicska szürkés textúrák zavarnak, fõleg amikor nagyobb teret látsz be jön elõ a textúra ismétlõdést, ezt sajna nem tudták megoldani.
Azért jó kis stuff lesz ez. :D

Mondjuk aki sokat játszott vele annak voltak benne érdekes változások.
A random spawn néhány pályán meggátolta az észnélküli rusholást, néhol a random objectek változtattak a játékmeneten.
De hozzáteszem hogy sajnos az AA elindult egy lejtõn...<#szomoru1>#szomoru1>
2.7 ben lesz kis radar/térkép, lehet majd hummert vezetni (nem egy arma kavalkád de nem is ez a cél), jah és lesz coop küldi is.
Azt azonban ne felejtsétek hogy az AA inkább az amerikai hadsereg propaganda anyaga mintsem játék, akár arcade akar realisztikus.
Mindenesetre ha még élek mikor az ARMA megjelenik, akkor az elsõk között leszek aki megvesz <#vigyor3>#vigyor3>
Én beszéltem rá hogy adjunk neki még egy sanszott de maximális csalódás volt.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A halál csupán a kezdet...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Megharaplak, ha ilyet mondasz! <#nezze>#nezze>
ArmA banner FTW <#hawaii>#hawaii>
Szerintem jó móka lehet:)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nono. A CS számomra egyik legkedvesebb tulajdonságát nem szapulni. A tükrözött fegyverek a jobbkezes fegyvertartásnál tényleg sajnálatos, node a balkezes fegyvermodel lehetõsége számomra a szent grál. Az OFP-ben sajnos balkezes fegyvertartás nincs - ami nagy fájdalom számomra...
FUG->Felderítõ Úszó Gépkocsi
PSzH->Páncélozott Szállító Harcjármû
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Az a Cétéjí amúgy mifán terem? <#idiota>#idiota>
A CS szvsz áll a legtávolabb a valóságtól ,nem igaz ,hogy egy 30-as tár kell valakinek kinyírásához és a "hátrarúgás" miatt a lábára kell célóznom ,hogy hedsátot kapjon egyáltalán ez a hedsát is olyan találomra történik két méterrõl torzójába eresztek egy tárat erre hedsát. Ráadásul a tükrözött fegyverek meg ahogy csapkod föl-le az M4 hüvegykivetõnyílálsának fedele ,hogy látványosabb legyen ,az AUG-ra meg minden CS mester csak aztmondja Bullpup mintha ez lenne a neve.
A BF-et ha nem veszed komolyan egész jó szórakozás de az se hûde élethû.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
FUG @ Totalcar.hu
Az OFP asszondja BRDM-2
A valódi BRDM-2
A játék realitását mindenesetre csak coop módban lehet teljesen kiaknázni, mivel VS pályákon lehetetlen nagy területre kiterjedõ meccseket respawn nélkül nyomni. Ha pedig van respawn, akkor a játékos közel sem vigyáz úgy magára és sokkal kevésbé lesz reális a játékmenet.
www.armed-assault.hu
Sok dolog nem tetszik benne ezen túl is. Alapvetõ hibája, hogy a játék kedvez a CS-s szintû játékmenetnek. Elõre meghatározott, felépített pályák, amit miután a játékosok kiismertek, gyakorlatilag létrejön a lehetséges 2-3 alaptaktika, amihez utána a játékosok általában tartják magukat. Az is unszimpatikus, hogy alapvetõen rusholással kezdõdik a játék. Persze ez már erõsen függ a játékosoktól is, de két hét játék után még mindig azt láttam, hogy a játékosok 95%-a vagy rushol, vagy kempel, és teszi mindezt teljesen függetlenül a csapattársaitól.
Az OFP abban volt óriási elõrelépés, hogy volt alapból 4 sziget, és a szigeten szana szét lehet mászkálni. Természetesen ki lehet ismerni a szigetett, de a nagy szabadságfok miatt rengeteg választási lehetõsége van a játékosnak, így nem ragad le a játékmenet pár alaptaktikánál.
És végül: az AA teljesen agyonvágja a customizálhatóságot. Herótom van az M16/M4/SAW fegyverektõl. Minden átkozott FPS-ben azzal mehetek. Legyen már egy kis változatosság, PKM-et, FAMAS-t, AUG-ot, AN-94-t, G3-at akarok.
A realitás kezdõdjön ott, hogy érzem azt, hogy szabadon dönthetek afelõl, hogy mit csinálok, merre megyek, mit veszek a kezembe, vagy ne adj isten mibe ülök be. Az AA nem ezt adja. Szigorúan megszabott fegyverek, szigorúan megszabott pályák, szigorúan megszabott lehetõségek. Snitt. Innentõl kezdve szép, hogy jól van benne lemodellezve az M4, vagy hogy nem kell 10 lövedéket pumpálnom az ellenfél mellkasába, hogy végre vízszintesbe kerüljön, de ez akkor sem sokkal több egy arcade játéknál.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
MODok is érdekelnének.. (még anno az AVP2vel próbálkoztunk, de nagyon bugos volt..)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
alatt vágtam át mert a dzsippem lerobbant és mire akcio közelbe értem megint meghaltam és ujjab 20 percig boklásztam a pályán me kurva nagy volt :O
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
a hozzállás télelg érdekes mongyuk :P
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
BTW:
SP means Slavomir Pavlicek that's head of "Cenega" (Czech publisher of ArmA). And yes, he said he's confident in ArmA release before December.
Szóval újabb "bizonyos" kijelentés, hogy a játék még December elött kijön... 2145... :)
A halál csupán a kezdet...