Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikrek!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Esrohnoil
Mennyi egyforma logo...
Klónok vagytok? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

joebacsi
uhh...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
derossz 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

sziasztok 😊)

+ létezik strelaból balkezes??<#nemtudom><#nevetes1> és erõsen szûkül a csõ a vége felé

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Mr Csé
:C

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

[NST]Cifu
Az orosz kiadó, az Akella érdekes csavart csinált: a játékot Operation Flashpoint 2: Armed Assault néven hozza forgalomba. Az egyik érdekesség az, hogy az OFP név a Codemasters jogtulajdona, akivel az Akella nincs kapcsolatban. A másik, hogy a logó készítésekor a desinger a Battlefield 2-vel álmodott éppen...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Icebird
-továbbra sem forog a keze a kormánnyal.
-katona körbe forgásnál szintén nem kapott animációt csak egy tengely körül forog.
-ki-be szállás jármûveknél rosszabb mint ofpbe.
-a katonák futása lassított felvétel.
-durva lod váltás humvinál egyik kameranézetnél nagyon látni ezt, tiszta négyszögletes a kereke.
-fegyvereknél még mindig belelóg a kéz.
-rosszul kidõlõ falak, fák, bele a jármûbe.
-minden térkép nézés után töltés képernyõ.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

debHUKK
küxi, nem is tudtam pedro hogy finnûl is tudsz 😊
de tényleg jó kis videó érdemes megnézni

Harcolok, Utamból Kotródj!

bakvarnyu
http://www.pcdome.hu/preview.php?id=1872

bakvarnyu
ja de tenyleg , ezt csak ilyen szoftverbzik tudjak <#vigyor1>

PhantomAss
mi az a VBS?

GOOBY, pls

[NST]Cifu
Felkérek mindenkit, hogy a személyes ellentéteit ne itt élje ki legyen szíves. Köszönöm!

Ok nyertél😊
Egyébként nem olyan rossz ám a VBS1, csak egy kicsit többet vártam tõle. (Az lehet mögötte, hogy az ArmA-ból megjelent képek tudatalatt befolyásoltak.)<#vigyor2>

Bucser
érthetõ😄 de ez kb olyan mintha 2 hasonló enginel készült gamet hasonlítassz össze és mikor az egyiket elbasszák a másodikat meg sem nézed mert azt mondod rá, hogy el van baszva azelsõ alapján . (lásd Chrome és Call of Juarez esete haverom játszott chrome-al és mikor meghallotta, hogy call of Juarez alatt ugyanaz az engine mozog ki sem akarta próbálni. Aztán meglátta nálam és hazavitte végigtolta és közölte, hogy ez számára az év FPS-e eddig.) Szóval csak azért mert az engine aznos a célszerûség és a használati szándék baromi különbözõvé tudja tenni a programokat.. nem beszélve a generációs különbségh.. a VBS mikori is?? 2-3 éves?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem ez a minden irreálisan csillog villog efekt amúgysem jön be. Mondjuk erre az a legegyszerûbb megoldás, hogy kikapcsolom, és egybõl reálisabb képet kapok.

Na ezt valahogy én is ugyanígy tudtam. Azért is írtam, hogy sok köze van egymáshoz a két proginak. Nem ocsárolni akartam az ArmA-t, csak hamár a VBS1-re épül az ArmA gondoltam sok hasonlatossága lesz a két proginak, ezek szerint tévesen😞.

Bucser
Sokadrészt meg HDR nagyon sokat tud dobni egy játékon ha valakinek a videokártyája a normális kezelését lehetõvé teszi ()ergo nem ATI X800)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
De mi köze van ennek ahhoz, hogy az ARMA milyen lesz??

Egyélbként azért keült ilyen késõn warez forgalomba az vbs 1 mert eredetileg USB hardver kulcsos melynek feltörése nem 2 nap lévén igen mélyen bele kell nyúlni a rendszerbe. Mellesleg a VBS1 OFP-re épül bbevallottan kicsivel több és az idõk folyamán a modulokkal bõvült tovább. Az arma pedig a vbs1-re épül ergo ARMA is ofp-re épül c sak lehet hogy egy csomó olyan dolog lesz benne az ARMA-ban amoi a VBS-be csak modlokkal került be.

Hát... elméletileg semmi. Nade pont az ArmA megjelenése elõtt kerül warez "forgalomba" a VBS1?

Pont a kinézet nem annyira OFP, amint írtam a többi része az majdnem megegyezik az OFP-vel.

Bucser
"de az sem véletlen, hogy az ArmA megjelenése elõtt látott napvilágot a VBS1 warez változata."

Szerinted mi köze a kettõ dolognak egymáshoz?? Szerintem semmi.

JohnnySmith
Ja kb annyi hogy OFPbõl nötték ki magukat.... meg talán a kinézet..... messzirõl

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ok Te sokkal több infóval rendelkezel a játékkal kapõcsolatban, ebbõl következeõleg biztos, hogy neked van igazad, de az sem véletlen, hogy az ArmA megjelenése elõtt látott napvilágot a VBS1 warez változata.

Reaper
Haverom!

Nagy vonalakban semmi köze a két proginak egymáshoz, max annyi, hogy mindkettõnek OFP az õse...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

[NST]Cifu
Tévedésben leledzel, a VBS1 több és kevesebb, mint az ArmA. A VBS1-ben pl. van jármûben való mászkálás, de például a grafikai része gyengébb. Az alap VBS1 ráadásul semmit sem mutat meg, hiszen alapvetõen a kiegészítõ modulok határozzák meg képességeit, ezért nem is bölcs dolog egy komplett játékhoz hasonlítani. Szóval éppenséggel pont, hogy nem szabad a VBS1 alapján ítéletet mondani...

f2d
Minap az átkos wareznak köszönhetõen a kezembe került a VBS1. Gyorsan feldobtam a gépemre és már teszteltem is, hogy mit tud, azaz ebbõl következtetve, hogy mi várható az ArmA-ban. (Ugye az ArmA ebbõl a játékból fog elágzni, nem pedig az OFP-bõl.) Hát elsõre egy kicsit csalódás volt. Majdnem ugyanaz mint az OFP 1.96, csak idétlenül feltupírozott grafikával (minden fénylik benne), gondolom, hogy ez lenne a teljesen fölösleges HDR. A többi ok, mert igazából OFP, elég kevés küldi van benne, kampány az nincs, dehát nem is ezért született a játék. A gép igénye az nem semmi, vagy csak én nem tudtam még beállítani optimálisan. 900 m-es látótávnál és közepes textura részletességnél, valamint 1280x1024-es felbontásban sem szalad valmi jól. Mondjuk lehet, hogy az én készülékemben van a hiba: 2 GHz proci, 1GB RAm, X850XT. Ez csak egy gyors ismerkedés volt vele tegnap este. Ha valaki már égebb óta gyûri, az bizonyára sokkal jobban tud róla véleményt alkotni, magyarán az õ szava a métrék adó. A warezoltan megjelent VBS1 elõfutára az egy hónapmúlva megjelenõ ArmA-nak, mindenki töltse le és tesztelegesse, hogy mire számíthat kb 30 nap múlva.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Mr Csé

bakvarnyu
gyerekek , ma este be kell rúgni ! <#vigyor1>

http://www.sg.hu/cikkek/47349/armed_assault_novemberben_tamadunk

debHUKK
és az milyen állat 😊

Boconadi
köszi
bakvarnyu
még kb 30-at kell aludni

Boconadi
kiadták már?
bakvarnyu
jó, csak folyton az az indok, ha az Ofp es tarsai gepigenyrol van szo, hogy mekkora nagy a latotav<#vigyor2>

Sanyix
Sõt van az ofp-hez a nogova virus küldetés, na ott 20 méter a látótáv, és jönnek a zombik 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

joebacsi
meg ciki a szitu, és kircsi a bilcsi? 😊
amúgymeg a látótávról annyit, hogy a bf2nek e körül van a maximuma, amit produkálni tud, míg ofp (és ugye valszeg arma) esetén az ekkora látótávolság erõsen a skála elsõ harmadába esik

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nekem tetszik és ez a lényeg.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bucser
elég gáz...

<#rolleyes>

géjm=game=játék

saját szleng<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bucser
mi a szar az a géjm áruld már el?

Ez volt a #2360-nál is, de ne zavarjon. Amúgy meg majd kiderül a full géjmbe, addig meg csak találgatni lehet.

bakvarnyu
http://www.coop-center.de/site/uploads/newspics/arma19906-4.jpg

hát itt egyáltalán nem nagyobb a látótáv mint a BF2-ben, sõt..

<#eljen><#worship>Jó lesz a géjm<#eljen>.

debHUKK
az uj videok xp 3000+ -on futottak állítólag, szal futni fog rendesen, sztem
közép graf beallitassal a mai gépeken, és kicsit butitva az én egy éves gépemen is

Adam II
SPR<#finom><#violent>

Mr Csé
majd a négymagoson milyen jo lessz 😊

Siluro
Nyugi! Eljön annak is az ideje.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
Nem képek kénének hanem a játék😞