35054
-
#8810 Igazad van! Nem is értem mért nem BF2-vel foglalkozol akkor, ahelyett hogy itt erőlködsz?!:)
Nem kell itt senkit meggyőzni már hogy jó vagy rossz az ArmA, az már úgy gondolom jó pár hónapja lezajlott és az itt lévők nevében aszhem nyugodtan mondhatom hogy ezt nem is akarjuk újra napirendre hozni!:)
-
Gauge #8809 eez gy félig kész szimulátor...tele van hibákkal! Ráádásul tegnap fent voltam pár szerveren , de mindenhol köcsög csiterek voltak, szal multizni sem lehet normálisan... (az emberek haltak maguktól) .
Szerintem egyébként meg nincs akkora különség BF2 és ArmA között. Valóban vannak nem reális funkciói a BF2-nek, de egyelőre az jobban játszható... -
blash #8808 "Enables some kind of super AI that hears and sses more and has better tactics. This is for both friendly and enemy sides."
http://armed-assault.eu/index.php/Dedicated_Server_Profile
Elvileg ugyesebbek tole, s persze mindket oldalt. -
bbchris #8807 A Super Ai az hol érvényesül ? A saját vagy az ellenséges oldalon ? Ok tudom hogy lehet láma kérdés de sajna fogalmam nincs .
Hang - Akkor nem csak nálam van ez a baj ez részben megnyugtatott .
Még mindig látom van egy-két emberke aki a BF2-vel hasonlítgat annak én is írnék hogy a BF2 az Arcade !!! Az Arma pedig szimulator . A valóságban hol látni ugráló pattogó katonákat lövöldözés közben ?! Nyilván valóban hangulatosabb a BF2 az tény de nem a valóság . De javaslom akik kritizálják az Armát azok játszanak a Stalkerral stb , egy akkora vacakra sikerült játékot életemben nem láttam még . A Grafik az kíváló meg csodálatos aztán azon kívül meg semmi . Egy tárat az ellenségbe mondhatom kíválóra sikerült . -
#8806 szerintem is, de ez van eszt kell szeretni vagy lehet más fosszarszutyokhányadék árkád fpssel játszani -
lee56 #8805 Csak szerintem gáz, hogy 5-6 patch és több hónap várakozás kell, hogy egy gaménak nooormális hangjai legyenek. -
tpM #8804 azlesz 8) -
#8803 Faq by tpM -
fkubi #8802 Ebben mi az uj? Ez volt OFPben is.
Pl a lock hianyzik belole...
-
#8801 tnx ájsz
ennek a hírnek igazán örülök, remélem ebben már javítva lesz a hang -
bucsher #8800 444 -
tpM #8799 ugylátom nekem kell megirnom :> -
blash #8798 nemtom, nem en irtam a fakot -
bucsher #8797 ez miért nincs a faqban?
ja, mert pofázni könnyű, dolgozni büdös. -
blash #8796 olvas, orul: http://community.bistudio.com/wiki/Multiplayer_Server_Commands -
tpM #8795 \o/ -
#8794 miért csak a bloody streets map megy nálunk? -
blash #8793 Ott a basc:
http://basc.fabinet.hu
1.05 van mar naluk. -
Gauge #8792 Neked még ott se... -
fkubi #8791 Minden este van valami. Ha szerencsed van, nem a szamitogep elott... -
Gauge #8790 ma este? :)
-
tpM #8789 nincs
bár Hétfőre tervezünk egyet. -
Gauge #8788 adress: www.arma.hu
port: 2340
pass: armahu
Itt minden este van Arma hent? -
#8787 kombát operéjsönz wtf -
fkubi #8786 Otthon az ember nincs faszlamakkal korulveve...
-
bucsher #8785 másfajta szmájlid nincs? látom nagy gyűjtő vagy. -
#8784 Ha nem zavar ,az nem egy fizetős fórumbanner,hanem csak sima logó te gyökszi.
De látom olyan kemény fejed van,hogy egy Hilti is leégne rajta
Látom nagyon tetszik a kifejezés "faszláma" Otthon is így beszélsz,vagy csak itt ilyen nagy a pofád?
-
#8783 Akarod mondani:
-
neuro #8782 Akkor már így :)
-
fkubi #8781 Mission accomplished -
#8780 epititek ti magatoknak..es meg csodalkoztok hogy a kutya se jar a szerveretekre mi?! muhahaha -
bucsher #8779 és igen már csak te hiányoztál
köszi hogy építed nekünk a scenét -
#8778 Höhö nem semmi ez a magasroptu es kifejezettem "scene epito" ki tud nagyobbat beszolni a masiknak, vagy ki tud tobb embert le "faszlamazni".......gyorsan-gyorsan szedjetek elo a helyesirast is..az meg nem volt ma ebben a korben...meg a bugyuta roviditeseiteket is...kelllleneek! mondom! gyorsan-gyorsan kinehagyjuk a ziccert! -
blash #8777 Igen, az egy kotsog, en sem olvasom miatta. -
bucsher #8776 eszemben sincs fizetős fórumbannert szerezni
pont amiatt fikáztalak le
te faszláma -
bucsher #8775 akkor is hegesztette valaki
súlyosbító tényező, hogy BISes :) -
Gauge #8774 Megnéztem sok ingame videót. Azért szereztem meg :) De a játék élmény az első játék után sokban nem adta vissza azt, amit vártam. Valószínűleg lesz ez még job is :) -
tpM #8773 Lehet, hogy új FADE :D még OFP:R-ben is be lehetett menni a házakba.
Grafika..hát biztos nem látta Ice meg Cifu képeit, normális géppel nagyon is jó grafikája van.És majd ha a BF2 ennyi idő alatt tölt be 1 400négyzetkilóméteres terepet szóljatok. -
Cugel #8772 Nagyon tudlak sajnálni.
Milyen alapon hasonlítasz össze egy akció játékot evvel?
Neked is lehet véleményed, de nem hiszem, hogy otthon addig nem nézhetnéd a barátok közt-et amíg végig nem játszottad az ARMA-t... :)
Tehát ha nem tetszik ne játssz vele, ennyi.
1: A grafikára meg nem lehet panaszod, ott valami nagyon nem jól van beállítva...
Ja igen, erőgép nem árt, ha tényleg látni is akarsz valamit.
Addig is nézz meg egy-két ingame videót...
2: Egyébként nemhogy be lehet menni, de lift is van néhány emeletes házban...
4: Nem jobb, ha egyből mutatja, hogy mit konfiguráltál 2x, vagy 3x ugyanarra a gombra?
Szvsz nagyon is felhasználóbarát.
3: Az, hogy nem fáradnak el:
próbálj pontosan célozni futás után... :)
C -
#8771 1.: Te mit tettél fel OFP-t?
2.: Valóban lehet hogy OFP-t tettél fel... nem minden házba lehet bemenni de a házak 75%-ba igen (igaz ajtó nincs, de be lehte menni fel lehet menni lépcsőn létrán igaz a létrázáshoz el kell tenni a fegyvert)
3.: Futástól elfárad. Próbálj meg veterán módban mondjuk 200 méter sprint után megállva pontosan lőni.
4.: Irányítás beállítása tökéletesen beállítható minden akár több billentyűre is.
5.: Igen csak a BF2 nem tölt be egy kb 1000 négyzetkilométeres szigetet minden töltésnél igaz?
Ja még valami: Grafika rondaságához: Anno Bgabor belikelt egy képet hogy milyen ronda volt az AH-1Z. Na kérem az azért volt ronda mert a gépe nem volt elég gyors a odváltáshoz és fel volt húzva a grafika maxra. Vegyél le a grafból (pl object quality-t egy szintel lejjebb) és úgy nézd meg. megmondjuk az árnyékok is mehetnek siman normalba.