Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Off.:küldtem neked privát üzenetet, olvastad?
Csak azért is kérdezem mert elég furcsán kezeli mostanában az SG ezeket.
Lenovo y510p
DM Characters
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2015.01.19. 21:10:27
Viszont korábban azt hiszem írták itt, hogy a fejlesztés során a fegyver leeresztést a falnál kivették, mert nagyon macerás volt, vagy ilyesmi.
Ami pedig a fejlesztési időt illeti, ezt a forgásos kilengést megcsinálni marha egyszerű. Ellenben az ütközés modellt megjavításához (ami szerintem az arma3 legnagyobb hibája btw) szerintem az engine alapjaihoz kéne lenyúlni.
Meg a lépcsőn és az ajtóknál alig talál be az ember .Más játékoknál ez már alap és nem arra kell figyelni hogy bejuss az épületbe hanem hogy hol a cél.
IRL ugye hátrányban van, aki hosszú fegyverrel próbál mondjuk épületharcot vívni. Armában viszont semmi sem szimulálta ezt, méteres fegyverekkel ugyanolyan könnyen harcolhattál, mint egy smgvel.
Erre találták ki ezt a forgolódós dolgot, hogy a nagyobb fegyverek forgáskor jobban kilengjenek, szóval ilyen helyzetekben mint az épületharc, előnyt jelentsen a kisebb cucc.
A magam részéről nem vagyok elbűvölve tőle.
Kinek lenne kedve AltisLife-al csapatni? Nem tudom ki ismeri ki nem, vagy ki szokta játszani, de nagy móka lenne. Persze angol tudásúakat várnék 😊. AltisLife.co.uk #2 szerveren szoktam játszani. Nagyon jól irányított (ha valaki ismerné) majdhogynem Arma Life szint. Írjatok PÜt itt akit érdekel hogy bandában nyomjuk a rolelplayt.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ide egy Go pro kellene.
AI-val egyébként nincs bajom, társnak csapnivaló de ellenségnek tökéletesen teszi a szerepét, bizonyos esetekben jobban mint a játékosok, például sokkal jobban eljátssza a mintha órák óta várakozna egy őrposzton, nyugalmi állapotban van és ezért nem is figyel annyira, ez játékosnál szinte lehetetlen.
Egy RO 2 vagy fallout szerű sebzésrendszernek én is örülnék, sőt nekem még a Sof 2 ben maradt meg mennyire jó, de egy olyat nem könnyű megoldani.
Nekem az a bajom, hogy SP-ben kb nekem kell mindent vinnem, mert az AI csak arra jó, hogy feltartson. :-)
Nekem az nem tiszta, miért férnek be a cuccok a zsákba bizonyos sorrendben, ha más sorrend esetén nem. :-)
Nekem az a bajom vele, hogy nem látom, hogy mikortól lesz nagyon fáradt és meddig tart.
A másik dolog meg sajnos , azt biztos nem javitották, hogy csak ott védjen ahol valóban van is mi megfogja, tehát nincs külön hitboxa a kerámiabetétnek és a többi résznek. MEg ugy általában egy 6+ os árkád gémben szakad a test és vérzés hegyek halálhörgésekkel ,de egy realisztikus háborus játékban meg ilyen semilyen az egész.
Például ha nyugalmi állapotban jobbra-balra mozgatod a fegyvert elkezd remegni a kéz mintha kifulladtál volna, 7 másodperc mire stabilizálódik.
Kipróbáltam ezt élőbe is a saját fegyveremen, de én azonnal stabilizáltam fél pillanat alatt pedig forogtam mint egy bolond.
Gondoltam biztos terepen kell lenni, szóval elmentem airsoftozni, lejátszottunk 2 kört és utána megnéztem mennyire igazolódik be.
De igazam volt, ha forgok a fegyvert végig stabilan tudom tartani, minimális a kilengés és a legkisebb mértékben sem kezd el remegni a kezem.
Ráadásul nem vagyok katona, vékony vagyok és a fizikumom se kimagasló, szóval nem tudom hogy jött ez nekik, de jó nagy marhaság.
Gondoltam rá, hogy küldök egy jelentést videóval, de kellene hozzá egy rendes kamera amit tudok rögzíteni a fejemhez, sajnos nincs kéznél egy sem.
ÉS a felszerelés védőképessége sajnos nem felszerelésre terjed ki hanem az egész testrészre,tegát ha van sisak akkor a fedetlen arcon lövést is jobban birja mint nélküle.
DE megint tul negativ vagyok inkább befejezem
Azt jól látom, hogy kicsit hardcore-osították a játékot. Itt most arra gondolok, hogy hülyére tudom pakolni magam, de akkor 5 méter után kifáradok. :-)
Igen amlékszem, már a kettőhöz is moddoltál. :-)
Elég jó kis oldal a lényeget felsorolja, mennyi a tömege, mennyi hely fér el a mellényben és mennyit véd.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Pl:
Itt az egész playlist.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.01.14. 13:24:56
Lenovo y510p
FreddyHawk: Egyetértek, de kishelivel a város felett elhúzni öngyilkosság a pilótára nézve. Tudom, hogy azt aki kiugrik ezt nem érti meg mert ő(ha szerencséje van) biztonságban földetér. Pilóta meg a helivel együtt megy a lecsóba. Én ha veszek egy kishelit mindig csak landolok, mert sokkal gyorsabb és biztonságosabb. Legtöbbször az a baj, hogy a heli szélén ülők elfelejtik hogy miért is ülnek ott. Mióta van járműből lövős kb 1% az amikor valóban hasznos a kint ülő emberke.
Az esetek többségében véletlenszerűen lövöldöznek, gránátoznak ki be kapcsolják a lézert(éjszaka). Ezek a húzások pont nem segítik elő a biztonságos landolást, mert felhívják az ellenség figyelmét az érkező helire.
A másik dolog, hogy KotH stílusú játéknál, mikor veszélyzónába megy a heli a "touch and go" manőver az ideális. Persze nem kell mondanom, hogy vittem már vissza embert mert fél percel a landolás után sem volt hajlandó kiszálni.
Mikor szoktatok játszani? Melyik szervereken? HC vagy külső nézetben?
Lenovo y510p
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
a TITAN MPLR AA rakétavetőt használó kollégák (én) úgyhogy tényleg csak profi pilótákkal érdemes menni, ezt meg kívülről
nem lehet látni sajnos. Gyakran azért nem érnek el az emberek a célterületre, mert a pilóta Tactical Insertion-t erőltet (letenni
az embereket a célterületen) ahelyett, hogy magasan elhúzna és engedné ugrani a katonákat.
Editorban szoktam próbálni, meg a time trial-okban. Azt még kifelejtettem, hogy a kötéllel szállított teher is elég rendesen ingatja a helit és ha ledobod(úgy hogy feszül a kötél) ugyan az érvényes rá mint a kiszálló emberekre.
Lenovo y510p
Ha nagyon ferde talajra szállsz le és a rotort a talajjal egyvonalba helyezet(elengeded a kart) az olyan, mintha oldalra húznád, mert a rotor felveszi a talaj ferdeségét. Ez elkezdheti oldalra húzni a helit, ami ha nagy nem biztos hogy elcsúszik a talajon azaz feldől.
Ilyenkor inkább lebegni szokta a talaj felett pár centivel, míg kiszállnak az emerek. Kiszállás közben folyamatosan csökkenteni kell a collective-t, hogy a heli ne ugorjon fel a súlycsökkenés miatt. 😊
Lenovo y510p
... tegnap king of hilleztem, a celpont az kb. ugye 3 km-re van a bazistol, az elso 4 probalkozas helivel mind sikertelen, leszedtek .. ezzel elment ugy 20 percem mig vartam a helire, aztan fel ra .. 1km-re a celtol meg puff le, es ugyan ez meg 3x .. 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Mesterséges korlát a jelenlegi DX... az ilyen játékoknak nagyon jót tenne a DX12 vagy a Mantle. Ha a VR olyan ütemben terjed majd, mint ahogy arra számítani lehet, akkor hamar lépnie kell a BIS-nek is...
www.smart-bus.hu
Ja a CPU korlátnál valami mesterséges korlátra gondoltam.
Az online a sok júzer miatt cpu igényesebb... minél jobban van terhelve a cpu, annál kevésbé képes kiszolgálni a gpu-t. Az ArmA a nagy látótáv ( más játékban általában 1000m körül van ), a "fizika", plusz a kinézett miatt eleve cpu igényes, erre az onlány rátesz még egy lapáttal.
www.smart-bus.hu
Esetleg ha valaki tud valami tuti oldalt az írhatna!
Előre is köszönöm 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu