35054
-
#32969 Sztem egy SSD megoldaná a problémád. szvsz egy ilyen géphez már alap, sőt! bűn ha nincs! :) Nemrég láttam haverom notiján, hogy megy(jobb gpu-ja van mint nekem, viszont nincs ssd-je) és az objektumbetöltés lassúsága elvette a több FPS varázsát.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.04.13. 11:47:10 -
#32968 Találkozott valaki olyan "hibával", hogy scope használata esetén illetve sima jobbklikkes zoomolásnál(jellemzően ha objecteket tölt be) a játék "szaggat", hirtelen leesik az fps? Akkor is beszaggat, ha mondjuk meglőnek vagy felrobban valami, vram és a ram sem fogy el, SSD-m nincs, grafikai beállítástól függetlenül, nagyon kicsi látótávnál is csinálja(akkor is ha egy üres mapon vagyok), próbáltam az összes config filet letörölni, újratelepíteni steamről, de semmi se segített. i5 4570, GTX 970, 8gb 1600mhz cl9 ram, cpu és gpu utilization is "alacsony", nincs semmiféle hatalmas "kiugrás", szóval ötletem sincs, hogy miért lehet ez, alapvetően az fpsem jó, de ezek a szaggatások nagyon játszhatatlanná teszik. Ja és nem az új patch óta ilyen, mindig ilyen volt, viszont eddig azt hittem, hogy a vram kevés, de az új videokártyával is csinálja.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2015.04.13. 09:14:09 -
#32967 Sztem a DLC-k azért kerülnek ennyibe, mert a többi részét(a sok munka) ingyen van. Tényleg amolyan becsületkassza szerűség. Azt is eltudom képzelni, hogy amit a DayZ-moddal beszedtek Arma2 idején, most tartalékként felhasználva kisérleti alapon megy az Arma3 DLC. Felmérve, hogy milyen a felhasználók vásárlási hajlandósága.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.04.13. 08:31:15 -
sirpalee #32966 Már ez is picit lehúzás. :) Már a modok, és a rengeteg user made content miatt (amihez ők max supportot nyújtanak, de elnézve pár hiba javítási sebességét... nem igazán) is hosszabb az élettartalma mint a hasonló kategóriájú játékoknak. Tök jó, hogy ilyen updateket raknak bele, de közben még alapvető hibákat sem javítanak ki. Pl még mindig eldobálja a kontroller beállításokat multiban, ha véletlenül megnyitod az options-t? Vagy még mindig felrobbannak a greyhawk-ok a felszállópályán? :D
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.04.12. 23:20:27 -
#32965 Kérem tegyék meg szavazataikat: http://feedback.arma3.com/view.php?id=23544 Köszönöm -
#32964 Az már elég nagy lehúzás lenne, ami számomra nem volna szimpatikus húzás. :)
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.04.12. 22:50:24 -
JanáJ #32963 Megvettem főleg a Paladin által írt dolgok miatt.
Én a helyükben még gyári skineket adnék arany áron, hogy a pénzes réteg girdó lehessen és tolja a pénzt az ARMA 4-be (nekem). :-) -
#32962 Én is hasonló okok miatt vettem meg. Nem is annyira a content miatt. Inkább azért, hogy támogassam a BI-t és legyen még Arma sokáig. -
Paladin #32961 Helikopterhez képest több a prémium tartalom.
De alapvetően én ennyit más játék esetében nem adnék érte.
Viszont itt megvettem a bundle-t, és természetesen nem bánom. Ami feature, és fejlesztés benne van a premium tartalom mellett; az a munka megérdemel ennyit, akkor is, ha ingyen is odaadták.
Kicsit ilyen becsületkassza ;) Én értékelem, ahogy a DLC-khez áll a BIS, (és mert épp meg is tudom tenni,) ezért fizetek :)
-
Gascan #32960 van aki megvettem a marksman dlc-t? elegedettek vagytok vele?
picit olyan erzesem van, hogy azert lett ilyen draga, mert par emberrel fizettetik ki azt is, amit a free update kereten belul tettek a csomagba
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2015.04.12. 13:33:38 -
sirpalee #32959 A steam account eladása szabályellenes. (törölhetik érte az accot is, szal semmi értelme ilyennek) -
Meszi212 #32958 STEAM account eladó!!!
SPINTIRE és ARMA 3 eredeti(15órás játékidővel) játékokkal!
Érd.: [email protected] -
Meszi212 #32957 Asus Cerberus gamer mikrofonos fejhallgató
-
#32956 ehhez képest az arma hangok elég gagyik! -
JanáJ #32955 Mi a különbség a letámasztásban, hogy villa láb vagy négyzet van a kis ember alak mellett? A "támasztós" villalábas fegyverek pontosabbak lesznek, mintha egy karabélyt "teszek le"? -
#32954 -
#32953 3 -
#32952 Az ace 3 alpha már megjelent:link
AnarchoiD: arma 3 t ajánlom, arma 2 tovább fejlesztett verziója, és optimalizáltabb is.
Ráadásul mostanra már talán több mód is van hozzá mint arma 2 höz. -
Paladin #32951 Jól.
Egy-két héten belül jön az Ace 3 is, ha eddig nem lett volna elég, ami van :)
De egyébként is bármire lehet kb modot találni.
Én nem venném semmiképp a kettőt (ha választani kell), de ez szubjektív, van aki rühelli 3-ban levő vanilla fegyvereket és technikát (mondjuk ha eleve érdekelnek a modok, akkor ez nem olyan fontos szempont :) ). -
#32950 Tanacsot kernek, utobbi idokben lattam tobb havert is arma2 -vel tolni, neztem a streamjaiket es kedvet kaptam a dologhoz.
szerintetek arma 2 vagy 3 -at vegyem ? (az ar nemszempont, csak 1 db gammat akarok venni es nem mindkettot) :)
- 2. melett szol hogy ugylatom tengersok mod van hozza viszont kvazi randa a grafikaja
- 3. melett a jo (jobb) grafika szol, nemtudom hogyvan mod ugyileg eleresztve
-
#32949 Hallgasd meg mondjuk ezt:
vagy ezt
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.04.10. 14:10:33 -
#32948 Legóból készült Navid(fegyver a Marksmen DLC-ből): http://imgur.com/a/jFN3f
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.04.10. 12:03:26 -
#32947 Engem az a magas csattogás visz a sirba ami gondolom az elrepülö lövedék hangját lenne hivatott szimulálni,de nekem inkább jobban bejön az a fajta golyó süvités mint ami a black hawk filmben vagy a brother in arns carentan részének a nyitó jelenetében hallani.
Egyébként tényleg igy van, hogy a viszhangból nem sokat venni észre.
DE hogy jót is mondjak, nálam nem romlott a játszhatóság sebessége és talán mintha jobban is lehetne löni most hogy igy meg lehet támasztani a fegyvert és nem kolbászolja korbe a monitort a fegyvert mozdulatlan egérnél -
tpM #32946 A hangok lettek iszonyatos módon elszexualizálva... Ez a visszhangos dolog nem ér valami sokat, ugyanis egy tűzharcban semmit sem érzel belőle. Most vagy limitálták a számukat, és egyszerre 2-3 mehet csak, vagy nagyon bénán lettek bekonfigolva, de vagy egyáltalán nem, vagy csak alig lehet őket hallani.
Editorban próbáltam: leraksz 2 ellenséges szakaszt egymásét keresztező waypointokkal, te meg elbújsz úgy 50 méterre, és végig ez fog menni: tak klakk klikk kakk tum tum... Rémes. -
JanáJ #32945 Köszi. Én tili-tolizom a beállításokat, mert repülni más jó mint lent bokrot ugrani, de 40-50 fps-t én már jónak látom. -
Solt #32944 Kemény vagy csoki! :)))
Kiváncsi vagyok, hogy a FreeSync monitorok mennyit javítanak a darabos mozgáson...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.09. 18:49:54 -
#32943 De zavar, de csak ha 10-15 alá megy. addig elviselem :) -
#32942 valaki meg tudná nekem mondani hogy az orange-2-es gyakorló drillnél ,hol a fenében van a cél a mesterlövész puskának? a 4es löállásnál?
Már feljebb vettem a láto távot és a objektumok megjelenitését,de még igy sem látom.
A térképen van valami piros kör,de azon a tájon én nem találok céltáblára utaló jelet. -
Gascan #32941 multiban varosban 100 emberes szerveren tuzharc kozben nekem is 30 FPS korul van ... amugy 40-60 ugyan ilyen korulmenyek kozott -
Solt #32940 És nem zavar, hogy oldalirányú mozgásánál akadozik a kép? -
#32939 Nálam inkább a látótáv+minőség a cél, nem az fps. Multiban amúgy sem megy nálam 30 fölé. -
Solt #32938 Részemről fix 60 a cél, a 60 hz-s monitoron így a legfolyamatosabb a kép. -
JanáJ #32937 Zsír. :-(
Amúgy ti hány FPS-re lövitek be a játékot. -
#32936 Modok nélkül, modokkal nem enged fel a KotH szerverekre. Editorral csináltam magamnak egy küldetést, azzal szoktam tesztelni, hogy hogy fut a játék különböző beállításokon. -
#32935 10 fpst? Mégis miért? Modok nélkül játszol? Milyen küldetés? -
#32934 Közel 10 fpst vesztettem, sajnos így már játszhatatlan=/ -
#32933 Steamen már elérhető a DLC, 1.3GB a patch. -
Paladin #32932 Azt írták, este. -
#32931 Nem ma kellett volna megjelennie a Marksman DLC-nek? Mert még sehol nem láttam, hogy hirdették volna vagy ilyen későre teszik a megjelentetést? -
#32930 Add uram, hogy Ő legyen az igazi.