Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem számít szerintem mi lehetett volna inkább hogy mi lehet még.
Ha akartok változást most érdemes visszajelzéseket küldeni, most figyelnek a legjobban a játékosokra kitudja meddig, ki kell használni.
A fegyver kitámasztást is végre beleimplementálják.
Mintsem, csillivilli grafikával szenvedjek és magányos ramboként játszam a kampányt mert az AI val nem lehet .
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
2. ezt sztem ok is tudjak, szoval ha nincs akkor oka van
Nekem normalis multi misszio hianyzik, meg a ragdollal csinalhatnanak valamit mert olyan mintha tenyleg csak rongybaba lenne mindenki 😊 ... plusz a weapon collision, fegyverutkozes ... kozelharcban epuletekben meg mindig nem az igazi sztem
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
2. Ha a modereknek jobb leirásaik lennének , hogy mi mit befolyásol a modolás során, hogy optimálisabb legyen akkor lehet ez kevésbé játszana közre a lassulásban.
3. az action menünél meg látni az első pontot, hiába mondja mindenki az OFP ota, hogy kéne egy jobb semmi változás .
4. A DLC megvalósitás nekem is tetszik, hogy ilyen modulos,csak elöbb az alapot kéne rendbetenni.
5 lásd az elöbbit. Amig az alapdolgok nincsenek maradéktalanul kivitelezve addig felesleges uj featuroket belepakolni mert nem fogja hozni azt az élményt mintha egy jó alapra menne.
Csinál valaki egy modellt, de nem figyel a poligon számra, vagy a textúra méretre. REKLÁM😞Én figyelek erre, szóval módjaimat lehet tölteni nyugodtan):REKLÁM
Erről is beszél a videóban, az emberek nyavalyognak a kevés fpsért és egyből hibáztatják a BIS-t miközben az egész hihetetlenül összetett, számít a küldetéstől, mennyire scriptelt és mennyire van teli hányva Ai-val és a módok is összejátszanak egy szóval komplex.
Majd említette, hogy egy egyenruha móddal akartak készíteni egy képet, de 10 fps volt, míg alap armánál 30-40.
Ezt a részt kicsit furcsálltam ugyanis a modell alap arma 3 as, és csak egy konfig paranccsal máshonnan nyitja meg a textúrát tehát a poligon szám megfelelő és valószínűleg a textúra méretet se vitte nagyobbra a készítő, ugyanis elég nagy az alap.
Valószínű itt a gond azzal lehet, hogy a mód máshonnan volt megnyitva, esetleg nem volt töredezettség mentesítve.
Szóval ha ilyen módot használtok érdemes figyelni rá hogy a a játék főkönnytárából nyissátok a módot és az arma mappát a móddal együtt töredezettség-mentesítsétek akkor tuti nem lehet probléma belőle.
DancZer: Nagyon sok új játéknál ezt az üzletpolitikát csinálják, ami undorító elismerem, de én szerintem fölösleges kiemelni egyet főleg úgy hogy teljesen másról szól a két játék. Ott ezt meglehet csinálni és meg is kell, nem véletlenül.
Shortcutokat lehet venni, azokkal azonnal elerhetsz adott fegyvereket, attachmenteket es nem kell osszegyujteni a killeket hozza. A tobbi meg sima DLC, ami mar par eve standard az iparban. A bohemianal is. De azokban van rendesen azert tartalom. Nezz utana a phantom assignmenteknek, azok egyszeruen zsenialisak. 😊
shaken, not stirred
Hogthar: BF-et azért hozta fel, mert ott, megveszed a drága játékot és fizethetsz még1x, hogy használni is tudd egyből az összes fegyvert stb, és ne kelljen unlockol-nod. Míg armában csak egyszer fizetsz, plusz kaptunk Kart, ZEUS!!!, Bootcamp, Helicopter DLC-ket ingyen, és aki akarta megvehette a két helit. De akik nem vették meg azok is látják, beleülhetnek csak nem vezethetik. BF-ben ilyen nincs, ott nem mehetsz fel olyan szerverre amihez nincs meg a DLC-d.
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Biztos vagyok benne, hogy egy 120 fős Frontlines-nál nem 10 FPS-em volna. 😊 Visszatérve a KotH-re, jobb volna 2x60 mint 1x120.
Lenovo y510p
- van benne hiba, de meg egy ilyen sandbox nem letezik
- gyakran a moderrek hibai miatt van rossz FPS (egy peldat hoz fel, egy csoportkepet szok a shacktac csinalni, ahol kb 100an vannak rajta Armaban egy erdos resz elott, ha modder cuccba vannak oltozve akkor 10-15 FPS, ha Arma3 default cuccba akkor 40+)
- nem tetszik neki az action menu, meg hogy a BF4ben mindert fizetni kell 😊
- Arma 3 DLC megoldasa tetszik neki
- sok jo es uj dolog jon meg, ha jol ertettem egy Arrowhead fele kiegiszto is ..
A BF 4 es összehasonlítást kicsit fölöslegesnek éreztem, aki megnézi a videót armázik valószínűleg és nagyon jól tudja a különbségeket.
A DLC-t persze ki kellett emelni mennyire különböző, de mondhatta volna így is: Más játékokkal ellentétben itt...
Igazság szerint az ilyen összehasonlítások már a könyökömön jönnek ki, minden játék másban jó és másért élvezzük.
De ettől függetlenül a többiben igaza van, mostanság nagyon látszik, hogy igyekeznek a BIS srácok.
IRL valóban az ilyen fajta hangtompítók minimálisan növelik a lövedék sebességét, de elhanyagolható mértékben. (Olyan értelemben nem csőhosszabbítás, ahogy te gondolod).
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.01.24. 01:08:11
sebzés az eredeti fegyverhez képest % megadva.
mennyit fog vissza a torkolat tűzből.
mennyit fog vissza a lövés hangjából( ai számára fontos).
mennyi ideig látható a lövedék.
mennyi ideig hallható.
mekkora a sebessége az eredeti fegyverhez képest.(% ban megadva).
Mekkora a légellenásása vagy ilyesmi.
Gyors kinéztem a sajátból. Kb minden módnál változó ez az érték ki hogy képzeli el.
Alapnál büntet azt hiszem a sebzés 0.8 on van.
UI.: a Hidasnál majdnem lefordultam a székről. El is képzeltem a következő:
Skynet majdnem meghódította a világot, de nem tudott továbbjutni a hidas problémán. A probléma gyökere, hogy a hadviselését a lehető legjobb szimulátorból vette ami nem más mint az arma.
Miután az emberek legyőzték skynetet a apró, de mégis végzetes hibája után, szobrot emeltek a bohemiának, és végül megtanulták értékelni és szeretni a játékot a hibáival együtt.
Ezekért a fárasztó sorokért mindenkitől elnézést 😄
Lenovo y510p
Mai gyöngy: a géppuskásom pisztollyal nyomja, me' mé ne.
Kérdés?
Lenovo y510p
In space no one can hear you scream.
Lenovo y510p
shaken, not stirred
iszont a 9 millis géppisztoly borzasztó volt... Bugos vagy mi? Volt olyan katona akit 2.5 tárral tudtam elintézni, szórt, alig sebzett stb...
shaken, not stirred
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.01.22. 10:49:23
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Lesz benne rendes fegyverletámasztás! Sima "pihentetés" illetve letámaszthatod az állványt, és akkor azon tud forogni maga a fegyver. Mint a RO-ban.
A többi hír nem fontos. 😄
www.smart-bus.hu
Van ott még sok ígéretes dolog a terveikkel kapcsolatban!
Aminek nagyon örülök: elég jól látják, miben vannak hiányosságok és gondok, és a tervek szerint jófelé fókuszálnak.
Címszavakban, összevissza: új map (belakott?), pathfinding javítás, server browser átalakítás, interakciók fejlesztése (végre nem csak görgős menü?), revive, 3d editor, stb
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.01.21. 18:50:49