35066
-
Akkor csalódni fogsz, de kellemesen!
Ugyanis a BI azt mondta, hogy az Arma3-hoz egy igazi kiegészítőt akarnak, nem olyat mint az Arrowhead volt. Ami jót jelent elnézve, hogy a DLC-kkel mennyi mindent kapunk ingyen! Azt már tudom, hogy az új járművekre is az lesz érvényes mint a DLC-s helikre/fegyverekre. Aki nem veszi meg a kiegészítőt az is beleülhet, de csak passzív utasként. Egyelőr azomban semmit sem mondanak. Illetve annyit, hogy ha nem sikerül idén összehozni elképzelhető, hogy jövő év elején lesz megjelenés.
-
Gascan #32820 jol nez ki ... gondolom ez is 13 eur korul lesz ... kivancsi vagyok milyen nagyobb expansion packon dolgoznak most, ilyen Arrowhead kaliberure szamitok -
tpM #32819 Mostantól lesztek szívesek priviben folytatni ezt a zúgkereskedősdi témát. -
-
Oda van írva, hogy EU-n belül van lehetőséged ÁFA mentesen vásárolni törvényesen. Biztos egy adócsaló szar vagyok amiért elolvasom a feltételeket :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.03.17. 15:20:44 -
Solt #32816 tpM! isten ostora lesújthatna... -
Paladin #32815 Ok, akkor nem 6600, de kinguinon áfástól 7500 körüli az ár, még mindig olcsóbb. Plussz nem kell tartanom attól, hogy tényleg jó lesz-e a kód.
-
MrSnail #32814 Attól még, hogy nem választod ki a VAT-ot még nem azt jelenti, hogy nem is kell, csak adót csalsz, de szerencsére nem vagyunk egyformák. -
Hát bocsi de azt benézted, mert itt áfát nem nagyon kell fizetni, a shieldet nyugodtan kikapcsolhatod, úgyhogy az 6600 = 6600, mert én elolvasom mi van kiírva :) -
Solt #32812 Szerintem hagyjuk ezt.. beraktad, ha van olyan hülye aki ilyen hirdetésre ugrik akkor rád fog találni... Elég volt ebből. Köszi. -
MrSnail #32811 Bocs haver, de a 6600+ Áfa+ tranzakciós díj= 8000+párszáz forint. tudom, hidd el, pár hete vettem meg. -
Márcsak a nagyítás hiányzik belőle amugy jónak tünik
-
újabb finomság:
-
Na jó, de ehhez nem jár az Ingyenes Zeus DLC!
-
Bocs haver, de itt még mindig 6600 :) -
Paladin #32806 Az országban lehet h most épp a legolcsóbb, de pl. kinguinon több mint egy ezressel olcsóbban hozzá lehet jutni, máshol még olcsóbb.
(A Zeust kiírni meg kicsit szánalmas.)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.03.16. 14:37:34 -
amugy lehet csak félreértés,de nekem kicsit gyanus, hogy egy ingyenes DLC-vel próbálod ugymond odacsaogatni a vevőt amit alapból mindenki letölthet akinek megvan az alap a másik dolog ,meg hogy az Arma2-nek a képével hirdeted?
A G2G oldalon meg már 6,5k-ért lehet venni A3-at . -
Csak kulcsot adsz? -
jimcat #32803 és még nem volt aktiválva ? Mert én már hallottam olyat hogy valaki eladta a dvd arma3 és már aktiválva volt aztán mi győzködtük hogy úgy nem fog menni a dolog! -
Meszi212 #32802 Nem!
Vásárlás után kapod a cd kulcsot,amit steam-en tudsz aktiválni,és egyből jön is le a játék a DLC-vel együtt! -
Steam-en volt már aktiválva? -
Meszi212 #32800 Az országban a legolcsóbban!
ARMA 3+ZEUS DLC /CD key/ -
sztem is mindenképp, ez igy nem a kor szinvonala -
Stief #32798 Köszi!
-
Nekem megfelel. :) -
Gascan #32796 azert nem csak en gondolom, hogy a mostani sebzesmodellen kene allitani? -
Előző részekben egyszerűbb sebzésmodel volt. Most viszont attól függ, hogy mi van a karakteren. Régebben mindegy volt, hogy hátizsákot lövöd meg vagy a vállát, ugyan annyit sebzett. -
Paladin #32794 AGM-ben is van armor nerf. CSE-ben pedig szintén lehet a sebzésmódosítót állítani (csak azt komplikáltabb már kész missionökhöz használni).
(Meg biztos vannak még modok, ez csak a két nagy modpack jelenleg)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.03.15. 12:22:41 -
Gascan #32793 az elozo reszekben a melleny kevesbe volt "csoda"? :) .. nekem meg ez hibadzik, meg hogy nem lehet meg mindig rendesen kozlekedni epuletekben -
tpM #32792 HP növelő csodamellény. Ha nem visel ilyet, itt is megfekszik az ellen 1-2 találattól.
AI mod gyanánt amúgy bCombat-ot használok, annak a configjában van egy ilyen "sebzési szorzó", amit lehet állítgatni. Nálam 1.25-ön van, tehát minden lövedék 25%-kal nagyobbat sebez élőerő esetén.
Utoljára szerkesztette: tpM, 2015.03.15. 11:29:37 -
Gascan #32791 masik kerdes, rosszul emlekszem, hogy Operation Flashpointban meg eleg volt 1-2 talalat ahhoz, hogy kinyiffantsuk az ellenseget? talan meg Arma1-ben is .. szoval ez csak Arma 2-3ban kezdodott, hogy fel tar kell ahhoz, hogy kidoljon valaki? -
Gascan #32790 tudja valaki hogy mukodik a KOTH, ki finanszirozza a szervereket a KOTHhez? .. hogy mindegy melyik szerveren jatszok, elmenti a dolgaimat -
Arról felesleges beszélni, hogy minek kellet volna bennelennie az elejétől, mert nyilván mindenek ami most bennevan+ace, és már Arma 2ben! +60 FPS-el!
Azok a dolgok amiket eddig megcsináltak(és előtte a community), szerintem mind sokkal jobb lett. Zeus, fegyver letámasztás, fegyver kezelés(visszarúgás, sway, fáradság), szvsz a hangok is!
Nem azt írták, hogy nem csinálják meg, hanem azt hogy nem most. Rengeteg dolog van még ami sokkal több, jobb lenne mint a szél, meg a csőben a golyó.
Szél: továb nehezítené a pontos találatokat(mennyivel? AI rekonfig). Már a swayt meg a fáradtságot is könnyes szemmel nyelték le egyesek.
+1 a csőben: a fegyverekhez az animációkat újra kellett volna csinálni, látszata meg alig van és lehet 1 hónap munka. -
KOTH, Epoch, Battle Royale, kb a sorrend is ez :) -
Stief #32787 melyik a legnépszerűbb modok az armához mostanság? -
sirpalee #32786 Szvsz ez csak mellébeszélés. Ilyen featureknek lenne helye a játékban, de igen nem félúton, hanem még az elején. -
tpM #32785 A szél bevonását a ballisztikába pedig azért mellőzték, mert így egyeseknek túl nehéz lenne (amit a teljesítményről ír ennek kapcsán, azt nem hiszem el, mosolyogtam is, mikor a következő mondat már a nehézségről szólt :)). De valljuk be, ilyen dolgokat nem így félúton kéne betenni egy játékba. -
sirpalee #32784 Azert egy vicc, hogy az extra, csoben levo loevedeket meg mindig nem csinaltak meg. Gyakorlatilag a marksmen dlcben lesz egy feature aminek mar megejeleneskor ott kellett volna lennie (bipod), es par uj fegyver. De ennyi, kesz. Mennyi is lesz a DLC? -
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CAEFj91VAAAzidu.mp4
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.03.14. 20:38:32 -
http://dev.arma3.com/post/oprep-marksmen-weapons
.png)