Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
HáBéDé-t

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Pletykák szerint a Marksman DLC-ben benne lesz.
Béla9248
Köszi szépen! Majd talán a 4. ben gondolnak rá! 😉

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

DancZer
Animációról nem tudok, de vannak modok amikkel le lehet támasztani a fegyvert. Alapjáték egyelőre nem tudja.

Lenovo y510p

Béla9248
Sziasztok! Valahogy le lehet támasztani a fegyvert? Mármint kihajtani a lábat.

DancZer
50% kedvezmény az Arma 3-ra a steamen. 33 órás akció!

Lenovo y510p

Győri Devi
A helikopter dlc csak annyi pluszt ad, hogy tudod vezetni a két új helikoptert. Minden egyéb benne van a játékban, de a két új helibe csak utasként szállhatsz be ha nincs meg a dlc.
Utoljára szerkesztette: Gyõri Devi, 2014.11.29. 17:00:34

やられたらやり返す。倍返しだ!

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy ez a helicopter dlc mennyire fontos vagy nem fontos a public szerverekhez? Pl ha az egyik szerver használja és nekem nincs meg akkor nem fogok tudni csatlakozni? Vagy hogy működik?

Köszi előre is a válaszokat! 😊

Üdv!
DancZer

Lenovo y510p

repvez
igen láttam, hogy milyen modokat használtak hozzá,csak az a bajom, hogy ezek a modok csak akkor érvényesülnek ha egy missionban én beleszerkesztem, hogy ott és ugy csinálja. az lenne a jó ha olyan modok lennének, hogy felteszem és akkor akár az alapkampányban is használható lenne mindenféle utánállitás nélkül.
DancZer

Lenovo y510p

DancZer
Téves, a végén fel van sorolva az összes mod amit használtak és minden amit látsz kivitelezhető.

Lenovo y510p

Sziasztok valaki ismer valami jó warfare cti modot? Bázis lehessen építeni, tehát legyen stratégia része. Benny modot(BECTI BE) ismerem, de van valami fejletteb mod? Tudom ezt már kérdeztem de hátha 😊
király
Hogthar
Ez nem egy hanglecserélő mód!
Figyelembe veszi a környezetben lévő objektumokat és a fegyvered kaliberét és aszerint generál visszhangot, az-az működik más hangmódokkal is.
A mód készítője a J.S.R.S. ajánlja hozzá.
Itt a mód elérhetősége.
Itt a fegyver amit használtam a videóhoz, és ennek az alaphangjára keverte rá a visszhangot.
Nagyobb csatákban nagyon adja, volt szerencsém kipróbálni coopba 15 fővel.
Bocs a noobságért de nem találom a log file-t. melyik mappában kéne lennie?
repvez

Ez is elég hangulatosra sikerült, csak kár hogy jónéhány animáció mozgás és hang csak a video miatt van megkreálva és játék alatt nem használható , látható. és, hogy még a gyári kampány alatt az eligazitásoknál is csak a szabvány terjegesésre futja ,semmi egyéni mozgásformák.

Hogthar: jónak igérkezik ez a hangmód, meghallgatnám még több résztvevősbe is több fegyver egyszerre. egyébként a lövedék becsapódásnak van hangja ?
Hogthar
Ezt a hangmódot ajánlom nagyon jó! :
videó
DancZer
Szerver logba mit ír?

Lenovo y510p

Dedikált szerver? Gondolom az.
Abban nem nagyon vagyok otthon 😊
Ebben a topicban, illetve a hivatalos wikin le van írva minden, amit alapban tudni kell hozzá.

Ha látod a servert, de belépéssel vannak gondok, akkor lehet mondjuk az én igen korlátozott ismereteim alapján - mod probléma, vagy nem minden port van engedélyezve, ami kell, esetleg a Battleye is huncutkodhat..

Meg biztos sok más is, reméljük valaki hozzáértőbb is idenéz 😊
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni szerverbeállításban? Szeretnék indítani egy privát szervert,de valamiért nem tudok belépni egyből kidob.
Ha valaki esetleg megosztaná velem a titkot hálás lennék :-)
Nem a saját gépemen van a szerver, hanem egy szervergépen.
Utoljára szerkesztette: szabi07, 2014.11.12. 12:24:45
Sziasztok valaki ismer valami jó warfare cti modot? Bázis lehessen építeni, tehát legyen stratégia része. Benny modot(BECTI BE) ismerem, de van valami fejletteb mod?
DancZer
Van 30%os kuppnom ha érdekel, asszem év végéig érvényes. Akkor kaptam mikor szavaztam a make arma not war-on.

Lenovo y510p

Scottt
Ránéztem,be is lőttem a dolgokat,így egész kellemes beállításokkal ~25fps-t kapok ami tekintve, hogy mégiscsak egy SSD nélküli laposról meg egy 1.10-es sorozatszámú virágbolti Armáról van szó szerintem tökéletes(Gondolom 1.1-1.3 között azért van még pár fps különbség az optimalizálás miatt.)

De karácsonyra tuti SSD meg eredeti Arma kerül a fa alá <#vigyor3>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Meg, de nem tudom fejből 😊
Arma3.hu-n van egy link ahol az optimális beállításokról írnak, az alapján lőttem be. Textura részletességet magasra tudom húzni, a legtöbb apró varázslatot is, a látótávon kell spórolnom sajnos, ott érződik a gyenge proci, 2000 körül kell tartanom.
[email protected] mellett is procilimites tud lenni...( GTX780 )

Egyébként itt egy jó módszer a cpu limit tesztelésére,

1. a kérdéses játékban / játékokban készíteni kell egy mérést a megcélzott beállításokkal (felbontás, minőségi beállítások, CPU és rendszermemória órajel, VGA órajelek)
2. ezután ugyanezt a mérést el kell végezeni úgy, hogy a VGA-n mind a core, mind a memória-órajel 10%-kal alacsonyabb (pl. 1000 MHz core és 1500 MHz memória esetén le kell menni 900 MHz-re és 1350 MHz-re)
3. ha az eredményként kapott FPS-értékek között 9-10% körül van a különbség, akkor a CPU sebessége elég a VGA-hoz (pl. 70 FPS helyett 63.5 FPS)
4. ha ennél kevesebb (pl. 70 FPS helyett 68 FPS), akkor a CPU (vagy ritka esetben a platform valamelyik másik eleme) korlátoz - minél kisebb a különbség, annál jobban (fenti példában már nagyon)

www.smart-bus.hu

repvez
Az biztos , hogy nem használja ki a VGA-t mert én egy 4850 1gb os verziójával játszom és jobban megy mint az a2.
965BEx4 és 8gb ddr3 mal
Scottt
Meglehet kérdezni, hogy milyen beállításokkal játszol?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Procit írtam, Intel G860. A vga most gtx750ti 2gb.
milyen CPUval tolod es milyen videokarid lett ha szabad kerdeznem?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Igen, az tény, hogy az armának fontosabb a proci, mint a vga.
Pont nemrég voltam kénytelen vga-t cserélni mert a korábbi beadta a kulcsot, és bár az új úgy 10-20%-kal nagyobb teljesítményű, armában nincs semmilyen teljesítménynövekedés.
Oké, procikban nem vagyok annyira jártas 😊 . Annyi biztos, hogy akkora bontásra a 290x baromira erős. Pont ugyanilyen kártyáim vannak, és ennél sokkal nagyobb bontáson is gyakran a proci fogja vissza arma-ban.

shaken, not stirred

Szerintem nem fogja az vissza. Az én kis szutyok g860-om a maga 2800 körüli cpu benchmark eredményével teljesen jól viszi általában (persze nem 50fps-en, hanem 30-35 körül), max ha városi harcban tucatnyi aivel harcolunk, akkor megy alacsonyabbra.
A 4690K a benchmarkon 7700+ -at mér, szóval úgy háromszor olyan erős, mint az enyém - szerintem nem lesz vele gond 😊
milyen proci kene? esszeru hatarok kozott, monitorom max 1680*1050-et visz el

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

A videókártya bőven elég. Ezt a konfigot inkább a proci fogja majd vissza arma-ban.

shaken, not stirred

210e forint korul gondolkodom, h vennek egy uj CPUt, videokarti + alaplap. A jelenlegivel multizni nem nagyon tudok Armaban, mert csak ilyen 15-25 FPSt kapok.

Lenne valakinek javaslata? Armahoz kene 😊

egy ilyen kombora gondoltam:
Intel Core i5-4690K 3.5 GHz
SAPPHIRE R9 290X TRI-X OC 4GB DDR5

.. + az alaplap a maradekbol valamilyet
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2014.11.06. 18:46:43

Borisz80
Megvettem már régen a deluxot, csak eddig még nem raktam fel.

RHS Escalation addon
USA és Orosz erők. Na ezzel visszatért a régi Arma. Ajánlom mindenkinek aki okádik a jövőtől 😄

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Béla9248
Köszi a válaszod! Ebay-en vettem, csak kulcsot kaptam a steam-hez! Semmit sem kaptam! 😞

DancZer
A Helikopter DLC mindenki számára lehetővéteszi a járműből lövést, kötéllel teherszállítást és az új repülőmodelt. Egyedüli korlátozás, hogy a két új helit nem tudod pilótaként, másodpilótaként, lövészként használni, csak utas lehetsz ha nem vetted meg.

Borisz80: a fentiek miatt szerintem érdemes megvenni az A3-at, szerintem most már nagyságrendekkel jobb mint az A2.
Béla: A deluxhoz adnak térképet, soundtrack-et meg még pár extrát. A DLC-ket nem tartalmazza.

Lenovo y510p

az uj heli DLCben uj repmodell is jott ha jol ertem.. ez csak azonak lesz akik megvettek a DLCt vagy mindenkinek es a DLC vasarlok csak a heliket kapjak?

Borisz80
Köszi!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Na, közben eszembe jutott egy topic, ami sokat segíthet az indulásban ha a régi cuccok tetszenek.

Van ugye az All in Arma (AiA), amivel elérhetővé vált az összes korábbi Arma játék tartalma, feltéve, hogy azok is telepítve voltak. (Térképek, tárgyak, fegyverek, járművek, stb).
Tavasztól ennek van egy olyan változata, ami standalone, vagyis ezek a dolgok a korábbi programokból "kiemelve", önálló (nem pici) csomagként is letölthetők. (Legális ofc)

Amiért ezt elmondtam, az az, hogy indult tavasszal egy olyan project is, ami ezeket a mai szemmel kissé már kopottas régi dolgokat az elmúlt másfél évben Arma3-hoz készült egység, fegyver, stb modokkal helyettesíti.
Ez a topic gyakorlatilag leírja, hogy milyen egységeket, fegyvereket, járműveket milyen Arma 3-as moddal helyettesítenek.
Ha jól rémlik, az egész gyakorlatilag egy playwithsix-es gyűjtemény formájában működik, és használható az AiA feljavítására is.
Ugyanakkor a topic jó támpont, ha szeretnél csak bizonyos dolgokat beemelni az Arma3-ba, szinte "tartalomjegyzékként" használható 😊
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.11.04. 15:22:33
Akkor nem néztél elég alaposan.
Ott van az MCC (arma 2-ből ismert on-the-fly mission creator), az ALIVE (totál élő helyszíneket lehet csinálni, haverokkal pont egy olyan altison játszunk így, ahol ezer NATO és ezer CSAT egység vív harcot, háttérben civilek élik az életüket, stb), az AGM (modpack, fegyvertámasztástól medical modulig minden), a CSE (AGM rivális), stb... az összes top mod.

Ami a hagyományos fegyverzetet illetti, ott az RHS, ami konkrétan pont egy hidegháború végi egység és fegyverpack, orosz és amerikai egységekkel, járművekkel. US, USSR

és ezek csak a Make arma, not war résztvevői.

De van még csomó egység és fegyver pack. Pl. massi cuccait érdemes megnézni.
Mellesleg ezek nagy része már év elején is megvolt, amikor játszani kezdtem. Szóval inkább keresni kéne kicsit (armaholic, vagy a BIS forum mod topicja)
Borisz80
LOL! Akkor azt hiszem maradok az Arma 2-nél. Valahogy csak megleszek búvárkodás nélkül is...

Ha már 2035-re csinálták a játék korszakát akkor legalább tényleg olyan haditechnika legyen (pl. van ormótlan A-10 hibrid marhaság, de nincs F-35??? Koncepciótlan.). De így... olyan mintha csak a modell lenne futurisztikus de a tulajdonságaik azok maradtak '90-es évek.

repvez
Az a baj, hogy amit láttam a make arma not war pályázatokat mégcsak érdemleges fejlesztést sem láttam köztük, csomó zombis szarság meg az ökörködéses modok, sehol egy ACE vagy mint a OFP nél az FFUR meg a CSLA total konversionok,de mégcsak egy anim , fizika vagy AI mod sem.,
Vagyunk ezzel így egy páran... 😄

www.smart-bus.hu

Én is arra várok 😄

A Béna.

Hát igen,nagyon várok már valami ilyesmit én is.
Borisz80
Sziasztok!
Létezik valami mod csomag ami átalakítja jelen korrá ezt a futurisztikus "Crysis" Armed Assault-ot?

Béla9248
Sziasztok! Volna egy kérdésem. Melyik kiadást érdemes megvenni a sima arma 3-at vagy a digital deluxot? Mik a plusszok a deluxban? Megéri-e?