Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Lenovo y510p
Utoljára szerkesztette: Gyõri Devi, 2014.11.29. 17:00:34
やられたらやり返す。倍返しだ!
Azt szeretném kérdezni,hogy ez a helicopter dlc mennyire fontos vagy nem fontos a public szerverekhez? Pl ha az egyik szerver használja és nekem nincs meg akkor nem fogok tudni csatlakozni? Vagy hogy működik?
Köszi előre is a válaszokat! 😊
Üdv!
Lenovo y510p
Figyelembe veszi a környezetben lévő objektumokat és a fegyvered kaliberét és aszerint generál visszhangot, az-az működik más hangmódokkal is.
A mód készítője a J.S.R.S. ajánlja hozzá.
Itt a mód elérhetősége.
Itt a fegyver amit használtam a videóhoz, és ennek az alaphangjára keverte rá a visszhangot.
Nagyobb csatákban nagyon adja, volt szerencsém kipróbálni coopba 15 fővel.
Ez is elég hangulatosra sikerült, csak kár hogy jónéhány animáció mozgás és hang csak a video miatt van megkreálva és játék alatt nem használható , látható. és, hogy még a gyári kampány alatt az eligazitásoknál is csak a szabvány terjegesésre futja ,semmi egyéni mozgásformák.
Hogthar: jónak igérkezik ez a hangmód, meghallgatnám még több résztvevősbe is több fegyver egyszerre. egyébként a lövedék becsapódásnak van hangja ?
videó
Abban nem nagyon vagyok otthon 😊
Ebben a topicban, illetve a hivatalos wikin le van írva minden, amit alapban tudni kell hozzá.
Ha látod a servert, de belépéssel vannak gondok, akkor lehet mondjuk az én igen korlátozott ismereteim alapján - mod probléma, vagy nem minden port van engedélyezve, ami kell, esetleg a Battleye is huncutkodhat..
Meg biztos sok más is, reméljük valaki hozzáértőbb is idenéz 😊
Ha valaki esetleg megosztaná velem a titkot hálás lennék :-)
Nem a saját gépemen van a szerver, hanem egy szervergépen.
Utoljára szerkesztette: szabi07, 2014.11.12. 12:24:45
Lenovo y510p
De karácsonyra tuti SSD meg eredeti Arma kerül a fa alá <#vigyor3>#vigyor3>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Arma3.hu-n van egy link ahol az optimális beállításokról írnak, az alapján lőttem be. Textura részletességet magasra tudom húzni, a legtöbb apró varázslatot is, a látótávon kell spórolnom sajnos, ott érződik a gyenge proci, 2000 körül kell tartanom.
Egyébként itt egy jó módszer a cpu limit tesztelésére,
1. a kérdéses játékban / játékokban készíteni kell egy mérést a megcélzott beállításokkal (felbontás, minőségi beállítások, CPU és rendszermemória órajel, VGA órajelek)
2. ezután ugyanezt a mérést el kell végezeni úgy, hogy a VGA-n mind a core, mind a memória-órajel 10%-kal alacsonyabb (pl. 1000 MHz core és 1500 MHz memória esetén le kell menni 900 MHz-re és 1350 MHz-re)
3. ha az eredményként kapott FPS-értékek között 9-10% körül van a különbség, akkor a CPU sebessége elég a VGA-hoz (pl. 70 FPS helyett 63.5 FPS)
4. ha ennél kevesebb (pl. 70 FPS helyett 68 FPS), akkor a CPU (vagy ritka esetben a platform valamelyik másik eleme) korlátoz - minél kisebb a különbség, annál jobban (fenti példában már nagyon)
www.smart-bus.hu
965BEx4 és 8gb ddr3 mal
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Pont nemrég voltam kénytelen vga-t cserélni mert a korábbi beadta a kulcsot, és bár az új úgy 10-20%-kal nagyobb teljesítményű, armában nincs semmilyen teljesítménynövekedés.
shaken, not stirred
A 4690K a benchmarkon 7700+ -at mér, szóval úgy háromszor olyan erős, mint az enyém - szerintem nem lesz vele gond 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
shaken, not stirred
Lenne valakinek javaslata? Armahoz kene 😊
egy ilyen kombora gondoltam:
Intel Core i5-4690K 3.5 GHz
SAPPHIRE R9 290X TRI-X OC 4GB DDR5
.. + az alaplap a maradekbol valamilyet
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2014.11.06. 18:46:43
RHS Escalation addon
USA és Orosz erők. Na ezzel visszatért a régi Arma. Ajánlom mindenkinek aki okádik a jövőtől 😄
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Borisz80: a fentiek miatt szerintem érdemes megvenni az A3-at, szerintem most már nagyságrendekkel jobb mint az A2.
Béla: A deluxhoz adnak térképet, soundtrack-et meg még pár extrát. A DLC-ket nem tartalmazza.
Lenovo y510p
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Van ugye az All in Arma (AiA), amivel elérhetővé vált az összes korábbi Arma játék tartalma, feltéve, hogy azok is telepítve voltak. (Térképek, tárgyak, fegyverek, járművek, stb).
Tavasztól ennek van egy olyan változata, ami standalone, vagyis ezek a dolgok a korábbi programokból "kiemelve", önálló (nem pici) csomagként is letölthetők. (Legális ofc)
Amiért ezt elmondtam, az az, hogy indult tavasszal egy olyan project is, ami ezeket a mai szemmel kissé már kopottas régi dolgokat az elmúlt másfél évben Arma3-hoz készült egység, fegyver, stb modokkal helyettesíti.
Ez a topic gyakorlatilag leírja, hogy milyen egységeket, fegyvereket, járműveket milyen Arma 3-as moddal helyettesítenek.
Ha jól rémlik, az egész gyakorlatilag egy playwithsix-es gyűjtemény formájában működik, és használható az AiA feljavítására is.
Ugyanakkor a topic jó támpont, ha szeretnél csak bizonyos dolgokat beemelni az Arma3-ba, szinte "tartalomjegyzékként" használható 😊
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.11.04. 15:22:33
Ott van az MCC (arma 2-ből ismert on-the-fly mission creator), az ALIVE (totál élő helyszíneket lehet csinálni, haverokkal pont egy olyan altison játszunk így, ahol ezer NATO és ezer CSAT egység vív harcot, háttérben civilek élik az életüket, stb), az AGM (modpack, fegyvertámasztástól medical modulig minden), a CSE (AGM rivális), stb... az összes top mod.
Ami a hagyományos fegyverzetet illetti, ott az RHS, ami konkrétan pont egy hidegháború végi egység és fegyverpack, orosz és amerikai egységekkel, járművekkel. US, USSR
és ezek csak a Make arma, not war résztvevői.
De van még csomó egység és fegyver pack. Pl. massi cuccait érdemes megnézni.
Mellesleg ezek nagy része már év elején is megvolt, amikor játszani kezdtem. Szóval inkább keresni kéne kicsit (armaholic, vagy a BIS forum mod topicja)
Ha már 2035-re csinálták a játék korszakát akkor legalább tényleg olyan haditechnika legyen (pl. van ormótlan A-10 hibrid marhaság, de nincs F-35??? Koncepciótlan.). De így... olyan mintha csak a modell lenne futurisztikus de a tulajdonságaik azok maradtak '90-es évek.
www.smart-bus.hu
A Béna.
Létezik valami mod csomag ami átalakítja jelen korrá ezt a futurisztikus "Crysis" Armed Assault-ot?