Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shaken, not stirred
Ezért kérdeztem én is, hogy nem azért veszi valaki meg a dobozost, hogy csodálja otthon, hanem mert lehet arról szeretné telepiteni,mert olyan netje van, hogy több nap mire lejön és lemezről meg feltenné fél óra alatt.
http://cdgalaxis.hu/PC/21848/ryse-son-of-rome-csak-kod.html
"FONTOS: a játékban Steam-es aktiváló kód található, ennek segítségével a Steam-en keresztül tölthető le és telepíthető! A játék elképzelhető, hogy tartalmaz dvd lemezeket, de ezek segítségével NEM telepíthető, hanem a Steam-en keresztül lehet aktiválni és utána letölteni és telepíteni.
A kiadótól kapott információ szerint a gyártási folyamat során a négy lemezből kettőnek a teljes, erre a régióra szánt szériája sérült (a gyártósoron alkalmazott nem megfelelő tálca miatt). A hiba az egész kontingenst érinti, és jellemzően megakadályozhatja a lemezről telepítést."
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2014.10.28. 21:27:32
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Utoljára szerkesztette: toocha, 2014.10.19. 09:00:17
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2014.10.18. 14:55:55
Ki lehet valahogy kapcsolni az elmozdulást távcsöves puskánál, vagy le lehet valamivel támasztani mint az ACE2 ben ?
Kezdek agyf.t kapni tőle...
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Tegnap ejjel kikapcsolt gepnel volt egy aramkimaradas, es reggel mar nem kapcsolt be. Semmi jelet nem ad mikor bekapcsolom. Az egyetlen jel amibol meg lattam h van benne lelek, az az, h miutan lekapcsolom a tapot hatul, megnyomom a bekapcs gombot a gepen es a led a DVD iron kivillan egy pillanatra (ezt szoktam csinalni mielott szetszedem a gepet tisztitasra, h ne legyen aram alatt semmi benne).
2 dologra gondolok
1.) a tapban kieghetett valami (amugy is mar eleg oreg, sztem 10+ eves)
2.) az alaplap
van valakinek javaslata?
(masik foglalatban probaltam, lehuztam a geprol mindent, csak csupasz gepet inditva se mukodik)
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2014.10.14. 11:59:31
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Utoljára szerkesztette: MiG man, 2014.09.28. 15:17:32
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
A játék steam only, szóval kétlem, hogy más csatornán is terjesztenék tapaszokat, főleg a bétát.
((Virágboltiról meg nem beszélünk, de ott annak is örülni kell, h a rendes patch-et kihozzák))
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.09.28. 15:12:12
Az jó dolog, ha folyamatosan javítanak rajta, sőt, ez elvárható, hisz a BIS érdeke is, mivel így tartják fent a folyamatos érdeklődést. A probléma az, hogy az alapok rosszak, amire építkeznek. Régi engine-t használnak, régi megoldásokkal, és nem vették a fáradságot, időt és pénzt arra, hogy az egészet a mai követelményeknek megfelelően elölről - vagy mélyebbről - újratervezzék és újraírják. Holott ezt más játékfejlesztői stúdiók rendre megtették. Itt egy 2001-ben debütált engine folyamatos toldozásáról van szó, amit megpróbálnak a felszínen javítani azért, hogy a nagyközönségnek tetsszen. De mára eljutottunk egy olyan szintre, ahol ez nagyon meglátszik, és nem csak itt, hanem hivatalos, vagy más nemzetközi fórumokon is vitatéma a jelenlegi hibák okai.
Mindenki szereti az ARMA-t, mi javítani nem tudunk rajta, mindannyian játszunk vele, de vannak olyanok, akik a használat mellett a hibákat is folyamatosan felhozzák. Nincs ezzel semmi baj, hisz a kritikák is előrevihetik a platformot, ez is lehet egy - esetleges - ösztönző ereje a jövőbeni fejlődésnek és a fejlesztéseknek.
De minden hibája ellenére, mi is játszunk az ARMA-val (és szeretjük).
Amúgy is, azoknak az eseteknek a nagy részét, amikor elvárható lenne, hogy tudjon lőni az ember a járműből, ez a megoldás azért lefedi.
Úgy vettem észre hogy Arma 3 nál összeszedték magukat és folyamatosan javítanak rajta.
Szóval szerintem DancZernek igaza van, mintha csak a hibákat látnátok benne.
Amit keresel azt találod, hozzáállás kérdése.
Én lehetőséget látok az új ülés rendszerben, te pedig azt, hogy még mi lehetne és milyen szar hogy az nincs.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.26. 14:33:16
www.smart-bus.hu
ÉS ahogy mondani szokták mindenki azt "bántja" akit szeret., nincs ezzel másképp az arma sem,nem azért irjuk,mert nem szeretjük épp ellenkezőleg azt szeretnénk ha még jobb lenne.Nem öncélu a "nyavajgás" hanem ötletelés.
Amiket leirunk az csak egy amolyan kibeszélés, hogy másnak is ugyan ezek előjönnek e vagy csak egyéni nyűgök,de sokszor bebizonyosodik, hogy collectiv ez és ez valahol megnyugvás , hogy nem én vagyok a [email protected] lehet ilyenből épp talál az ember olyan észrevételt amiből tud tanulni olyan ötlet amit tudunk a fejlesztők felé jelezni vagy vannak belsős infok stb..
És igen is örülök, hogy egy évvel a megjelenés után még mindig napi szinten jönnek a javitások.
Utoljára szerkesztette: tpM, 2014.09.26. 13:01:05
Például: CH-67 Huron 😊) miért nem lehet legalább a katonai típusjelöléseket és neveket használni, azok nem védett nevek. Ugyanis, ha 20 év múlva is repülni fog a Chinook (akár ilyen szögletes formában is), akkor sem lesz Huron a neve, csak legfeljebb új betűjelzést kap. Ezt például nagy hülyeségnek tartom, és ez már nem is a program hibája, hanem a fejlesztőké.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2014.09.26. 11:05:07
Lenovo y510p
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.25. 19:09:16
Egyébként nem értem mitől olyan nagy gond ez a jármüből tüzelés.példán levezetve.
Van egy katona megáll a plató elött megnyomjuk azu actio billt felkerül a platóra.Itt mi olyan különleges történik vele ami modnjuk egy első emeleti ház padlóján nem ?
Mozog alatt a kocsi igen ,de nem fénysebességgel és nem olyan nagy kitéréssel, hogy ne lehetne lekövetni. Igy ha a fizika ugy hatna rá ahogy kell akkor a plató felületén maradna mozgás közben is és igy szabadon oda menne rajt ahova akar egyedül amit korlátozni kéne az a plató határain tuli mozgás megakadályozása,de ez is ha lenne ütközésmodell eleve adott lenne.
Csak mig egy 10 tonnás teherautó métereket ugrat 50km/h-nál addig nem csodálkozok semmin.
Én is azt látom, hogy sok az egyezés a régi OFP-vel ugyan ez a helyzet a DCS szimulátorral is. Mert hiába irják, hogy phisixs meg ragdoll támogatás nem látom hatásást,sztem a ragdollnál, pont az volt a lényeg, hogy nincs előre leanimálva a mozgás hanem ahogy esik ugy puffan ezt nem látom sehol a játékban..A legelső videokban még benne volt azóta mintha visszatértek volna az előre definiált mozgásokra .A halottak meg mintha fixen odaszegezték volna öket nem mozdithatók odább se robbanás se a kocsi semmi .Ha ragdoll lenne akkor lenne ilyen mint a half-lifeban.
Egyébként a fejlesztőknek pont ez lenne a dolguk ,hogy ismerik a programjuk korlátait,de megprobálnak olyan dolgokat ktalálni amivel áthidalhatják ezt a határt.
Ez pontosan így is van, ismerik az engine korlátait, azért nem tudják megoldani az általad leírt javaslatokat. A baj ott van, hogy már anno az alapokat rosszul fektették le, vagy akkor még nem gondolták, hogy ilyen követelmények lesznek. Szerintem a jelenlegi A3-as engine legalább 50%-ban még az OFP enginjének az alapjaira épül, ami - hát valljuk be - mai szemmel már eléggé korlátozott képességekkel bír. De ha ebbe belenyúlnának, akkor olyan sok minden kellene módosítani, ami egyszerűen nem éri meg időben és pénzben sem.
Talán egyszer - a negyedik részt 😊 - az alapoktól fogják kezdeni, mint mondjuk a Farcry sorozatoknál, de addig is egy bizonyos fokú korlátozottság megmarad az engine miatt.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.25. 17:42:51
Mert már olvastam pár hszt,, hogy egy DLC-be pénzért kicsit gyenge a 2 heli és legközelebb majd egy uj fegyver vagy skint kapunk csak majd DLC-ként pénzért. ?!
Egyébként a fejlesztőknek pont ez lenne a dolguk ,hogy ismerik a programjuk korlátait,de megprobálnak olyan dolgokat ktalálni amivel áthidalhatják ezt a határt.
Ilyen lenne a linkelt csónakban guggolás vagy amit régebben én is linkeltem, hogy szabadon máskálhatnék a platon csónakban igy nem lenne gond a kitekeredett testhelyzettel.Csak azt kéne korlátozni, hogy ne tudjak kiesni a platóról csónakbol csak mondjuk egy gomb megnyomása után ,hogy leugorjak róla.Máshol ezek külödnek. Amugy is ez az action menű is egy katasztrófa máshol annyira gyorsan egyszerüen meg az akadájokon átugrás ajtónyitás pedig nincs mindenre külön gomb meg ikon .
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.25. 16:56:08
Lenovo y510p
Erre javasolták ezt a megoldást:
Ettől függetlenül ha jobban belegondolsz, az hogy más járműből is tudsz lőni az csak egy plusz mivel az egész járműből lövés a Little Bird stílusú helik-re van kitalálva, azaz ott ülsz egyhelyben és nem forogsz, mozogsz. Ezt tűzték ki célnak és ezt meg is csinálják. Megtehetnék, hogy más járműben ülnél mint egy fadarab, de talán attól még az is jobb ha tudsz lőni valahogy, valamerre még ha korlátozva is vagy. 😊
Lenovo y510p
Ami a legközelebb van hozzá az ez :
minigun
2 uj helikopterrel ami megint "futurisztikus" kinézetü gépek.Nem értem, hogy eddig mindegyik részben felhasználhatták az eredeti gépeket mind kinézet mind megnevezésben, most miért nem.Az hogy a jövöben játszódik már kitárgyaltuk, hogy nem jelent semmit,mert semmi jövöbemutató tulajdonság képesség nincs az A3ban ami ezt igényelné.
Gondolom többet nyomott a latba, hogy a 2 emberkére ráilyesztettek amikor lecsukták öket és emiatt minden létező dolgot átneveztek, nehogy belekössenek jogvédők.
A járműből való lövés is bekerül, igy nem sok idejük marad tesztelni finomitani a dolgot (persze tudom, hogy utánna is fogják) DE jól kivágták magukat azzal, hogy nyitott platformra tették az üléseket igy rá lehet fogni ,hogy ezért fix a hely.
Csak ugye mindig hangoztatva van hogy A3ban azért nem lehet ezt meg azt megcsinálni normálisan,mert itt minden kötetlenül lehet megtenni.
Egy COD vagy BF-*ben azért nem bosszantó ez a dolog,mert tudod amerre nem tudsz fordulni onnan nem fognak lőni és a sorörödet sem lövik ki addig mig a történet nem ezt kivánja,de itt bármelyik sarokról löhetnek és ebben nem fér bele az hogy azért halsz meg ,mert korlátozták a mozgásod, pedig nem lenne indokolt..
Vagy ha mindenáron fixre teszik a helyet akkor legalább olyan mozgásokat tennének bele mint pár játéknál a fedezékrendszerrel, a fix hely miatt a WASD gombok felszabadulnak ezeker arra az időre lehetne használni kihajoláshoz vagy egéb pozicióváltáshoz.
Persze amig az alapdolgok nem müködnek addig felesleges is ilyennel erőlködni, mikor egy nyitott ablakból nem lehet kihajolva sem löni ,mert kiesel rajta vagy a közelébe sem érsz.
100 szónak is 1 a vége fizika és ütközés vizsgálat ez ami kell és sokminden megjavul.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nvidia_graphics_processing_units
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2014.09.25. 10:23:22
Lenovo y510p
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2014.09.25. 10:16:04
Lenovo y510p
Utoljára szerkesztette: jimcat, 2014.09.25. 09:38:25
Lenovo y510p
Physx mennyit tesz hozzá a játékhoz? multiban ez hogy nézz k?i ezekre valakinek
van tapasztalata?
A helyedben én felraknám steamre, letöltöd és simán a dvd kulcsot adod meg.
Több ismerősömnek is müködött ez a megoldás.
A Béna.