• repvez
    én is ilyenekre gondoltam csak egy kicsit szabadabb önállóbb tevékenységgel. például ha beállitottam nekik, hogy veszélyes a terület,de még nagyon messze volt a cél akkor annyira lelassultak a követésben, hogy jött a hol vagyok cimű mutatvány, mikor én simán tudtam haladni, tehát ök is szabályozhatnák, hogy ne csak egy állása legyen ennek a parancsnak, hanem tudják hogy innentől figyelés van,de ha semmi rendellenességet nem tapasztalnak akkor normálisan kövessék a parancsnokot ha ő tud futni akkor ők is jöhetnek.
    A másik meg , hogy csak azt és addig teszik ameddig a parancsot kiadom, tehát ha megadom, hogy 100m-re menjenek a palhou akkor elmennek jobb esetbe oda aztán megállnak és várnak mintha turisták lennének , addig mig nem kapnak máshova utasitást.
    Itt is lehetnének egy kicsit önáűllóbbak, hogy legalább a szük környezetet átvizsgálnák, hogy nincsen ellenség ott vagy fedezékben megvárnák a következő utasitást. Tüz alatt meg önálóan fedeznék a többit, hogy tudjanak mozogni.

A másik meg , hogy egy forróbb helyzetben nincs annyi kezem és figyelmem, hogy mindenkinek a szájába rágjam mit csináljon. élőbe persze könnyebb és multiba szóban,de SP alatt szenvedés.