35054
-
tpM #33010 Dehogynem. Már Arrowhead előtt azt mondták, hogy kivonultak a lőtérre és felvettek mindenféle hangot, a becsapódásoktól kezdve lövésdörejeken át mindenfélét. Ezek sem az OA-ba, sem pedig az A3-ba nem kerültek bele. Bármilyen újítás, amit a hangok terén eszközöltek vagy nem, vagy csak félig működik. -
#33009 Tudtommal eddig soha nem ígérték, hogy komolyabban fejlesztik a hangrendszert. OA idejében mondta a magyar srác, hogy újra írják az egészet. Akkor ebből nem sokat éreztük. Most alig mondtak vmit és már most mennyit változott. Sztem ütős lesz a kiegészítő. -
tpM #33008 Ja, ígérgetni mindig is tudtak. Ez a "jégyhegycsúcs" sem működik normálisan, az a helyzet. :D -
#33007 Hamarosan jön egy újabb audio OPREP. És ami kiderült, hogy amit a Marksman DLC-vel kaptunk audio változtatások, az csak a jéghegy csúcsa. Olyan dolgok amiket "gyorsan" ide tudtak adni nekünk. Ígéretesen hangzik.
http://forums.bistudio.com/showthread.php?154605-Audio-Tweaking-(dev-branch)&p=2926563&viewfull=1#post2926563
-
tpM #33006 Ez nem semmi. :D
-
#33005 Kösz hasznos :) -
#33004 15gb letölthető adat tartalom hivatalos forrásból moddereknek -
#33003 Meglepődnék ha a trackir-el is rendesen működne. -
#33002 Erre én is gondoltam, de nem működik jól, még ha meg is oldod célzásnál a váltást, célzó módban is lehet nézelődni trackIR esetén és látszik hogy csak egy lapról van szó :\
nem is beszélve ha mozogsz akkor torzul, vagy ilyenkor autó az egész világot pipeli nem csak egy lapra helyezi rá? -
tpM #33001 ACE-ben meg úgy van megoldva, hogy nem a lencsén van a PiP, hanem a lencsén kívül mindenhol. :)
Szóval simán belenagyítasz a világba, viszont a lencsén kívül mindent hátrébbpipelsz.
Nyelvúlyíttás lvl 99. 8-) -
#33000 Köszi, meglesem, ha jó megcsinálom én is a sajátjaimra, csak a szálkeresztet nem belevetítem hanem elé teszem így nem lesz mosott. -
tpM #32999 Arsenal-ban könnyen ki tudod választani, szerepel az optika mellett, hogy "3D". -
tpM #32998 A 3.6-os US Forces pakkban. -
#32997 tpM: Melyik RHS verzióba volt ez a real 3D acog? -
#32996 Hmm tényleg 1 hónapos, észre sem vettem, csak a verziót figyeltem(1.43), amiből arra következtettem hogy a marksmen dlc(1.42) után fog jönni.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2015.04.20. 15:44:42 -
#32995 A post egy hónapos. Ha még mindig él a szerver akkor azt jelenti, hogy a dev-es verzióval is van állandó szerver. -
Gascan #32994 az mit jelent h hivatalos? az eddigihez kepest mi valtozik? -
#32993 Jön a hivatalos KOTH. -
#32991 Akkor már nincs sok hátra, ugye? -
tpM #32990 4 éve lesz júliusban. :D -
#32989 Jó ez az ego, csak jó lenne már látni is belőle valamit, vagyis pontosabban hallani. Mert mintha késne az ACSE(röpke 2 évet)
Szóval mikor várható?
-
tpM #32988 Már bocsi, de az ACE SM-beli crackjeimmel egyszerűen sem a BIS, sem pedig Jarheadék nem tudják felvenni a versenyt. Át kéne dobni 3 alá. -
5:46-nál a pattogás nagyon tetszik.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.04.14. 20:08:44 -
#32986 Az első kettő a soundcloud-os demóról ugyan az mint ami a játékban van, csak a kezdeti csapás nélkül.
Ha ezt megnézed megérted miért nincs ott a csapás:
-
Feró Flex #32985 Elnézést kérek -
tpM #32984 Nem tudom miről beszélsz. :D Én nem ilyesmire gondoltam. -
Feró Flex #32983 Nálam is képregény lett a játék az Ace3-al,akadozok össze-visssza -
#32982 azért látom nem csak nekem furcsa ez a crack hang .
Ennél még a strandpapucsos is jobb :) meg azt a mutáns szöcskéket lehalkithatná valaki, hogy ne nyomja el a lövés hangját :)
valami hasonló jobb lenne
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.04.14. 15:11:54 -
tpM #32981 Amúgy szerintem nagyon jó ez a menü. Kíváncsi lennék, hogy TrackIR-rel mennyire könnyű kezelni. -
Feró Flex #32980 Köszi Mester -
tpM #32979 Bal Ctrl + Win gomb.
Amúgy a billentyűzetkiosztást az alap billentyű beállítások alatt lévő configure addons gombbal tudod elérni. -
JanáJ #32978 Nem. Új mentéssel sem jó. Régivel nem is próbáltam. -
Feró Flex #32977 A füldugót hogyan tudom használni?Hogyan tudom beadni magamnaka morfint?
Köszi -
#32976 Nagyon hasonló a konfigom, csak gyengébb a videókártyám(660 GTX), tapasztaltam én is korábban és az SSD tényleg megoldotta. -
#32975 1 éves, nem hiszem, hogy valami baja lenne, leterhelve sincs, van egy csomó szabad hely. -
Paladin #32974 Patch előtti mentést töltenél vissza? Mert a korábbi mentések update után sosem működnek. -
Gascan #32973 milyen idos a HDD? nem lehet hogy mar oregszik, romlik ... ilyenkor altalaban belassul az egesz HDD, lasabban toltenek be a programok .. onnan is eszre lehet venni h sajat gepre klikkelsz es milyen gyrosan tolti be monjuk a C particiot stb.
nekem ez volt a gondom a regi HDDvel, ezert is kellett vennem ujat .. a regi HDD csinalt hasonlokat mint ami a te panaszod -
JanáJ #32972 Miért? Tuti lenne olyan hülye, aki két új szemüvegért is ad 10 dollárt. :-)
Amúgy van ötletetek miért nincs marksman óta mentésem SP-ben? Ha visszatöltaném akár mert meghaltam, akkor hibát dob. :-( -
#32971 Western Digital Blue WD5000AAKX 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 6.0Gb/s, ilyen HDD-m van, de szerintem indokolatlanul sokszor szaggat be, SSD-re sajnos most nincs pénzem. -
Gascan #32970 nekem is hasonlo konfigom van, viszont nekem csak nagyon ritkan szaggat be .. siman jatszhato .. nem mindegy az sem sztem hogy milyen SATA3 HDD-d van .. van olyan aminek az olvasas/iras segebssege jobb ... az enyem elvileg jatekokhoz valo, picit dragabb is volt ... de elegedett vagyok vele