35066
-
Egyébként az AI-nál nem lehetne még több ilyen "ha -akkor" tipusú összefüggéseket beépiteni ?
Tehát több legyen az önálló, cselekményre leadott válaszreakció az AI részéről és ne kelljen mindent a szájába rágni? -
Gascan #32860 be lehet valahol allitani, hogy az alap sebesseg ne a futas hanem a gyaloglas legyen? -
.Látom a hülyeség ragályos :P igy egyből könyebb lenne nyelvet tanulni nem? hunglish nyelvet vagy Magyar nyelvtan szabályai szerint de angol szavakkal: -
JanáJ #32858 Ha ennyire HC-ban nyomnánk akkor lenne még pár dolog. Gyalásó gomb ne legyen rókalyuk ásásra? :-) -
JanáJ #32857 (lakehorsechair) -
tpM #32856 ACE-ben annak idején Alt + 0 volt. Jól jött, ha az ember véletlenül "beverte" az egeret a billentyűzet szélébe.
-
Szerintem sem fontos, mert itt ha löni kell akkor löni kell ha meg nem lehet akkor meg ugysem aktiv . amugy meg nem lenne jó a tüzváltóra tenni ha nem lehet egyből biztosittt állásba térni bármelyik állásból. Mert nem adná ki magát tul jól ha be akarod biztositani aztán sorozatra áll vagy épp bebiztositja magát amikor épp löni akarsz.
Meg amugy is nincs semmi negativ hatása egy friendly kill-nek még talán jobb is egyel kevesebb AI akivel vesződni kell.
Multiba meg szervezettebb a dolog talán nem kolbászolnak eléd. -
Sith #32854 Szerintem nem kell túlbonyolítani, simán a tűzváltó gombbal tudod biztosított állásba tenni a fegyvert pld (aszem R6 ban is így volt megoldva) -
Sztem ez már elég hardcore dolog, ami a kezdőknek felesleges bonyolitas. Ráadásul külön gomb legyen, vagy action menü? Sztem direkt nem csinálták meg. -
Paladin #32852 Ja, a legtöbb modpackban benne van... de tényleg minimális meló lehet megoldani.
Off
Amatőr... az Flyhemachine ;)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.03.20. 15:00:27 -
Sith #32851 Egy olyan dolgot hiányolok, ami nem is lenne nagy munka ( igaz értelme se sok lenne) de én valamiért hiányolom.
Utoljára a rainbow six valamelyik korai részében lehetett biztosítani a fegyvert (aszem mod van rá de azért mégis...).
Off
ShitIron
Flyingmachinemotherifgood -
DEhogynem, amit csak le lehetett tükörforditani magyarra azt mi megtettük. a tanár meg néha kért egy kis időt , hogy feldolgozza .Természetesen ezek jobban megmaradtak mint az eredeti jelentés. -
tpM #32849 Motherbookdriver nem volt? Ő az anyakönyvvezető. :D -
Solt #32848 Aliendriver... ezen kikészültem, hatalmas! :DDDDDD -
Az ilyenekről mindig az angol órák jutnak eszembe, ott voltak ilyenek.
motherticket =anyajegy
aliendriver=idegenvezető
half island=félsziget
STB...
:P -
Paladin #32846 Igazad van, tök nyilvánvaló :) -
Solt #32845 :DD -
tpM #32844 A mark az jelet, nyomot jelent. Nem érdekel, az amatőrök a guglinál mit képzelegnek. -
Nyomozóférfi ? Melyik fordítót használtad? mert még a google forditó is mesterlövész vagy kiváló lövésznek forditja -
tpM #32842 Azt javaslom, maradjunk akkor a szó szerinti fordításnál: nyomzóférfi.
Szóval Danczer, leszel kedves átjavítani a czikkelyt: Április 8-án lát napvilágot a Nyomzóférfi névre keresztelt Letölthető Tartalom Csomag (röviden LTCs).
Utoljára szerkesztette: tpM, 2015.03.20. 09:16:28 -
Paladin #32841 Nekem is eszembe jutott, de túl általánosnak tűnt :)
Haverom szerint (aki vagy húsz éve hivatásos katona, és USA-ban él jelenleg) a magyar megfelelője a "Céllövő"
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.03.20. 00:02:48 -
Egyébként én is egy kicsit meg vagyok zavarodva a név és a tartalom miatt a DLC-nél.
Mert ha szorosan a szóra gondolok akkor a marksman az maga a személy aki a fegyvereket használja. de mégha csak a fegyvereket is nézzük általában ezt a fajta titulust a nagy tapasztalatú preciziós lövészekre használjál, akik közé a sniper is tartozik, igy gondoltam, hogy kerül bele egy sniper fegyver is.állitható távcsővel
Erre tettek bele pár MG-t ami kis jóindulattal sem lehet preciziós fegyvernek hivni.
ÉS én mikor elöször megláttam a DLC megnevezését, komolyan azt hittem, hogy egy külön egységfajta lesz és, hogy magát a karakter modelleket fogják feltuningolni benne plusz mozgásformákkal jobb közlekedés az épületben . egyéb extra kütyük a felszerelésén. -
sirpalee #32839 Lövész puska(fegyver)?
Csak tipp én még a saját szakmámnak sem ismerem a magyar szakkifejezéseit. :) (illetve ismerem de kerülöm :D ) -
Paladin #32838 Bizony.
Eddig is alkalmaztuk a suppressive fire-t, mert úgy illik, de azért sokkal jobb, hogy értelme is lesz :) -
Solt #32837 Ha ez így is működik, akkor az elég impresszív előrelépés... köszönöm! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.19. 18:37:17 -
Pont emiatt írtam inkább marksmannek mint precíziós fegyvernek.
Solt: Jobb AI-ról van konkrétum, csak nem részleteztem.
1. Érzékelik az ellenséges lövedék elhaladását lövedéktől függően(5-7m ig).
2. Fedezékbe vonulnak ha lősz rájuk, nem pedig lehasalnak(még nem teszteltem, csak olvastam).
3. Nincs láthatatlan kapcsolat a csapattagok között. Ha valakire rálősz az először elkiáltja magát, hogy lőnek rá(ha meghal és nem látta senki csak akkor tud a csapat többi tagja róla, ha volt rádióellenőrzés vagy látták) majd fedezékbe vonul. Utána rádión jelenti a csapat többi tagjának és megy felfele a hierarchián(szintén csak olvastam, még nem teszteltem).
4. Fejlesztettek a támogatáson is(supressing fire).
5. Optimalizálták egyes részeit pl. a halott embereket 50m után figyelmenkívül hagyja, az élőket 3000m után(3000m reális, mert a felett már nem vesz észre az emberi szem egy ember méretű tárgyat). -
Paladin #32835 Mesterlövész éppen lehetne, de nálunk az a sniper megfelelőjeként honosodott meg, és az nem mindegy. Viszont a magyar terminológiát annyira nem ismerem, hogy jobb javaslatom legyen a marksmanre :) -
tpM #32834 Meg a "marksman" fegyvert simán írhatnád precíziós fegyvernek, esetleg mesterlövész puskának v. hasonló. -
Solt #32833 Mit jelent a jobb AI? Erről van valami konkrétum?
Pici elírás: "közepes képpuska" -
Április 8, Marksmen DLC: http://www.arma.hu/
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.03.19. 16:24:02 -
új MG töltések:
-
így elsőre talán az Epoch az ilyen, bár én sosem játszottam vele.
tpM: épp azért mondom, hogy ha ők még az Arrowhead et is kevésnek tartották akkor mit kapunk majd az Arma3-hoz?!
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.03.18. 09:27:07 -
Stief #32829 Jó warfaros CTI modok vannak még arma 3-ban? Arra gondolok amikor a bázis építés fejlesztés menedzselése szükséges, és a városok elfoglalása hozza a pénzt. Kérlek írjatok pár ilyen modot ha vannak. Kösznöm előre is. -
tpM #32828 De akkor ennyi erővel a NATO ne tudja használni a CSAT fegyvereket, és vice versa. :D -
Az első részben felsorolt dolgok nincsenek a játékban megoldva ugyhogy ez nem lehet akadály. elekadás sem lesz , pedig az americas armyban az is volt
A másiknál meg félre értesz hidegen hagy , hogy milyen fegyverek vannak a DLC-ben, mert többnyire csak kinézet különbség lesz az alaphoz képest azért meg nem fizetek.
Az viszont már jobban érdekel, hogy ha olyan szituációba kerülök ahol a DLC-s fegyveres emberkéket lelönek körülöttem és én kifogyok mindenből akkor hiába lesz ott fegyver körülöttem akár magamra is irhatnám, hogy ide lőjjetek mert nem tudok majd visszalöni. -
Azért ez közel sem ilyen egyszerű, az irányzék és annak állítása teljesen más különböző fegyvereknél, a tárat máshogy kell kezelni, a tűzváltó máshol található, a tartás, a kiegyensúlyozottság, elakadásnál miként kezeld a fegyvert, máshogy kell felhúzni egy M4 est mint egy g36 ost és ha hiszed ha nem egy átlagos amerikai bakának igen is nehézséged okoz olyan fegyvert használnia amire nem kapott kiképzést :D
Persze érthető lenne ha különleges erőkről beszélünk, viszont mi értelme lenne a DLC-nek ha bárki használhatná.
Ha nem veszi meg valaki használja az alapfegyvereket. Ha téged nagyon zavar az elméleti buktatója miért nem használhatod azt a fegyvert, vedd meg a DLC-t. -
Azért a fegyverek nem olyan bonyolult rendszerek, hogy ne tudná bárki használni aki már lött hasonló fegyverrel.
Az tiszta sor hogy repülöt helikoptert és egyébb jármüveket nem lehet váltogatni mint az alsógatyát,de a fegyverrel mindegy milyen ugyan ugy kell célozni és tüzkésszé tenni.
Az hogy a tisztitáshoz és egyéb karbantartáshoz szétszedni hogy kell már más tészta,de itt csak a lövésen van a hangsúly.
Én voltam és simán löttem 2 féle pisztollyal és 2 karabéllyal SVD-vel meg PKM-el. nyugati oldalon is hasonlóan az M16os rendszerüen möködik a legtöbb fegyver. De harctéren a hullánál nagy valószinüség szeruint amugy is tüzkész álapotban marad a fegyver aminél márcsak a elsütő billentyűt kell meghúzni.
Milyen reklám, hogy jelenik meg vagy mit befolyásol közbe?
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.03.17. 20:42:12 -
tpM #32824 Miért, az Arrowhead-del mi volt a gond? Arma I.-nek volt olyan az expansion-je, hogy 1 pici sziget volt benne, meg 5 új karakter egy kis kampánnyal, na az tényleg nevetséges volt. Az Arrowhead viszont nem tudom mivel lehetett volna több így egy expansion keretein belül. -
Sehogy, ha felveszed jön a reklám. Ne vedd fel, keress olyat akiét felveheted. Más tészta ha az életed múlik rajta, akkor talán bevállalod a reklámot arra a rövid időre. Ha másképp nem megy, képzeld azt, hogy nincs kiképzésed arra a fegyverre. :)
Végsősoron ez egy termék, és sztem még mindig jobb így, mint, hogy egyáltalán nem tudnátok együtt játszani. Nem voltam katona, de nem tartom valószínűnek, hogy a harctéren is csak úgy felveheted más fegyverét, hogy azzal harcolj tovább.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.03.17. 20:27:37 -
És arról esetleg infó, hogy azt , hogy oldják meg ha olyan emberek is játszanak együtt akinek megvan a DLC és akinek nincs , akkor a hullájától ne vehessem fel az uj fegyverét? Mert a jármüveknél még csak megértem, hogy ráfogják, hogy zárva van vagy hasonló,de egy fegyvert azért bármikor felvehetek ha a szügség épp ugy hozza.
.png)