35066
-
Azért a színekhez sok köze van az időjárásnak is. Nem mindegy, hogy borús az idő vagy süt a nap. De amúgy egyetértek. Lehetne sokkal színesebb és élénkebb.
Azt hiszem hog csinált valami filteres modot vagy mit.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.06.12. 18:56:49 -
A domborzat tényleg nagyon jó,de a szinekkel és a fény árnyék részekkel remélem a későbbiekben majd tudnak kezdeni valami, mert ezek miatt teljesen elveszti a valósághűségét az egész.
ARMA-ban minden barna volt a 2-ben mindenféle szinek ,de inkább sárgás beütésű volt az egész táj , a 3asnál meg olyan fakó minden , pedig lehetne szép szines és éles kontraszztos képeket is előállitani -
-
Valamit olvastam, hogy az 1.46 os nem lett olyan nagyon jó és, hogy visszatértek az 1.44re, mert összeomlások voltak vele? MA egy hotfix is jött ki -
tpM #33219 Próbáld ki... nekem ugyanolyan. -
Fixed: Iron / back-up / CQB sight FoV was inconsistent across weapons
Fixed: Naked eye FoV was inconsistent across vehicles
Fixed: Magnification magnitudes back to the designed values after recent changes in default FoV
Fixed: Naked eye FoV is consistent across vehicles even for helicopter gunners -
tpM #33217 Már egy hete így van, dev branch-en vagyok. -
dev-es verzióban? variálnak most valamit a fov-okkal meg a zoom-okkal. -
tpM #33215 Mik ezek az őrült zoomolások fegyvereknél? Persze, valamennyire jó ráközelíteni a célra, de nemrég valami megváltozott, és sima irányzékokkal is olyan nagyítást kapsz, hogy szörnyű. -
igen -
akarod mondani ddos? -
DoD-al támadják őket hackerek. :-( Meg kérdeztem twitteten. -
Paladin #33211 Ja, én is így értettem, csak kicsit sietősen fogalmaztam :) -
köszi! -
nagy patchek általába tartalmi cserére utalnak. Az 1GB az jelen esetben hangok. AH-9+visszhang, könnyű földi járművek lövéshangjai+visszhang, gránátok+visszhang, robbanóanyagok+visszhang, 30mm löveg hangok cserélye+visszhang.
Újak pl a tank torony mozgáshang, vannak valami új fegyver töltés hangok is azt hiszem. több hang egyes fegyverekhez és ezek variálódnak lövéskor. hangrobbanások hangját is lecserélték azt hiszem, hasonló módon ahogy a fegyverekét. -
Paladin #33208 Na itt van.
Rengeteg fix ahogy szokott, meg a hangokkal variáltak, ez jön le gyors ránézésre.
-
Paladin #33207 Fel sem tűnt hogy volt :) Most hogy kérdezted, meg akartam nézni az oldalukon, hogy mi volt benne, de nem megy a devhub órák óta. -
marja #33206 Álca by USA -
sziasztok!
lehet tudni hogy ez az utolsó 1 gb-os patch tegnap mit tartalmazott? -
JanáJ #33204 Én meg k**va jó fej! (Meg kicsit hazudós.) Szóval játszunk. -
JanáJ #33203 Nem küldetést, hanem a gép ellen domizni. Településeket foglalj el, meg ilyenek. -
Paladin #33202 Én is introvertált vagyok :) De a három állandó jellegű tettestársam már vagy három hónapja nem tudom rávenni egy kis armázásra, szóval lassan már ismerkedni is hajlandó vagyok ;) -
tpM #33201 Introvertáltak vagyunk, na. -
Hmm... Coop-ot egyedül játszani?!
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.06.09. 11:58:10 -
JanáJ #33199 Nagyon egyetértek! Szerintem egész jól ráéreztek, utánajártak a jövőbeni dolgoknak, még ha van is pár hülyeség. De ezek a külsőségek, maga a technológiai szint a most használtat tükrözi.
Ami még zavar, hogy nem törekedik senki valami játszható átmenetre az FPS és a valóság között. Pl. a sima játékban egy lepke fingra is le tudok szállni helivel külső nézetben, de csak belsővel bárhova szívás. De ugye élőben azért csak van még 3 pár szem a helin aki segít, hogy Józsi b+ ne a fűzfára akaszd fel a farok rotort. Vagy pl lehetne kicsit szélesebb látószögű a NW helin, mert ritka hogy jön velem még három játékos, hogy legyen periférikus látásom este. :-)
Utoljára szerkesztette: JanáJ, 2015.06.09. 10:21:50 -
JanáJ #33198 Nem látom mostanában a szerver listában és utoljára csúcs időben voltak 8-an fent, ebből 4 külföldi trolkodott és engem is lőtt. :-( -
JanáJ #33197 támogatom -
JanáJ #33196 Szerintem mostanában nem agyatlan a lövöldözés a nyitott coop szervereken. Nekem az a bajom, hogy annyira megszigorították a dolgokat, hogy nem lehet már egyedül játszani rajta. Multkor elvittem egy IFV-t hogy odagurulok a csit csat hoz és keresek egy lövészt, erre már ordított az admint, hogy első figyelmeztetés hogy ne vigyem el egyedül a járművet... -
Nem a Bis fejleszti a softvert hozzá( 56 s től)?:
-
Solt #33194 Na ne célozgassunk! :D -
I7 4500U, 8850 2GB VRAM, 8GB RAM, nem egy atomerőmű, de a singleplayeres bohóckodásokra eddig tökéletesen megfelelt. ^^ (Nincs mindenkinek konstans 60FPS-s ingerküszöbe, felének is örülök :D ) -
tpM #33192 Lapossal te legföljebb UAV controller lehetsz, ott úgyis megszokott a lagg. :D -
Lemegy a kva vizsgaidőszak, veszek az ösztöndíjból egy SSD-t a laposba meg egy mikrofont és tolhatjuk.
-
személy szerint én örülök az új szigetnek.
Igaz sok sziget jön ki, de egy rész módok nélküli játéknál így lesz változatosság, másrészt coopos szervereknél sincs kihasználva a legtöbb sziget, mivel sok közüle csak összehányt, egy-egy terület van kidolgozva(feltételezem az amivel kezdett az illető és még volt türelme hozzá)
ráadásul ezek a szigetek a már megszokott alap arma 3 as vagy arma 2 es növényzetet használják és épületeket használják, ami azért elég monoton már.
-
jimcat #33189 A másik dolog hogy 2035 ben sem lesz egy hadseregben sem általános hogy csak a legmodernebb technikát alkalmazzák.Lesz ott még bőven ak-47 is. -
tpM #33188 Az expanzióval még helyrehozhatják amúgy... -
tpM #33187 Ugyan... semmi gond nem lenne ezzel a futurisztikus megközelítéssel, ha érdekes tudna lenni, de sajnos nem az. Most tényleg az zavar, hogy nem tudod, mi az az MX? Azon kívül a többi fegyver mind létezik, csak kicsit más formában.
Engem az zavar inkább, hogy semmi új, különleges feature-t nem hozott magával ez az időutazás. Fegyverre, sisakra szerelhető kamerák; csapat adatait, információkat közvetítő kijelző a sisakban; különféle tűzvezető rendszerek, illetve rakéta rávezetési módok (ideértve bizonyos programozható gránátokat, lövedékeket, amiknél be lehetne állítani, hogy mikor robbanjon fel, lásd: XM-25) és még sorolhatnám. Tele lehetne, ötletes, mégsem túl elrugaszkodott, érdekes lehetőségekkel ez a 2035, de ehelyett csak egy sótlan addonpack az egész. -
jimcat #33186 Ez a jelenség szerintem az arma felépítésere vezethető vissza mert arma1 óta a játék gyakorlatilag egy keretet szolgáltat arra hogy legyen mit modolni. csak ez az ace volt arma1 és a 2 ben is (emlékeim szerint arma.hu meg nálunk is) szerintem az arma3 hibája abból fakad hogy megpróbálta a jövőbe vinni a dolgokat amit a közösség annyira nem tudta beleélni magát (mert "Mi a tököm az a mx?" és társai kérdéseket mennyit kellet halhatnom az elején)
Mindenki kereste a modolási lehetőségeket hogy mai korunk fegyvereit rakja bele a játékba és nagyon sokat kellet várni hogy minőségi munkák legyenek elérhetőek.(igy gyakorlatilag a mostani modválogatás pontosan visszahozta a jelenkort a játékba)
Mire ide elértünk nagyon sok játékos hagyta az egészet a francba már nem jön játszani elég csak azt azt megnézni fénykorban mennyien voltak arma.hu meg most mi működik sajnos.
Egyébként idén januárban próbálkoztunk egy közös játékkal a M.A.R.K osokkal de csúfos véget ért a sztori.szerintem azon bukott el a dolog hogy nagyon nehéz volt ennyi emberre küldetést csinálni és már belépéskor semmi fps nem volt ami egyből kihozta mindenkiből a hőbörgő énjét.
-
tpM #33185 A turáni átok. -
Fura, hogy a magyar közösség ennyire szerteágazó. Mintha nem akarnánk egymással játszani, vagy nem is tudom. Kis ország és mégis szét van szakadva még az a pár ember is. Sg fórum, arma.hu, hafclan és még biztos vannak mások is.
.png)