35054
-
#33131 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Arma2 - steam verziónál, működik a multi?
Vagy az is sajnos behalt a gamespy lelövése óta?
Köszönöm! -
#33130 +1 -
Jude666 #33129 Sziasztok!
Aki szeretne jókat játszani, az csatlakozzon hozzánk!
Nem kell más csak pár terabyte mod+ egy kis jókedv!
Várunk mindenkit szeretettel!
LINK -
sirpalee #33128 Steamworks. ;)
Day-Z-nél megcsinálták. Szóval tudnak a srácok, ha akarnak.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.05.28. 14:02:31 -
#33127 Nincs mit kijavítani. Így működik. Reinstallnál oda kell figyelni a mentésre. -
Fox121 #33126 akkor szüneteltettem kicsit majd ha kijavítják rendesen :) -
#33125 1.46-al jön majd két új parancs ami lehetővé teszi a távoli futtatást. Ez sokat javít majd az agyonscriptelt küldetéseknél(KoTH, Wasteland, Epoch).
Kiegészítő: Az új térképet gazdaggá akarják tenni, ezért a temérdek elem egyes részeit külsősöknek adják ki(közösség tagoknak). Vajon ez lesz az első olyan, aminél a belterek is meglesznek csinálva? -
#33124 Hack-et nem javaslom, mert bannolnak és akkor esélyed nemlesz többé. Haver is bepróbálkozott és szóba se áltak vele. És az adminok osztoznak a blacklisten. Szóval utána, se wasteland, se epoch, se KoTH. Szóval megvette inkább még1x a játékot. -
#33123 kezdheted előröl :) -
Fox121 #33122 na neee szóval buktam az egészet mert wint újra raktam ... :S mit lehet csinálni akkor ? előröl nem kezdem az tuti :) hack ?:) -
#33121 Egyekőre. Egy ideje már tervezik, hogy nem lokálisan lesz mentve, hanem a felhőben. Régebben az volt, hogy v9-re már így lesz. Most v10-re írják. :) -
#33120 A mentést a gépeden tárolja a Dokumentumok\Arma 3 és Arma 3 - Other Profiles(profilodtól függ, hogy melyikben van) mappában, szóval ha azóta pl. újratelepítetted a windowst de nem mentetted el a mappák tartalmát, akkor ezért is hiányozhat a mentésed. -
#33119 Nálam minden OK. Szerintem attól is függ, milyen régi volt a mentésed. -
Fox121 #33118 most néztem kint van King of The Hill 9 verzió felmentem de lvl1 lettem ilyenkor ki 0 mindent pontomat? -
sirpalee #33117 Jó cucc, én is ezt használom. :) -
tpM #33116 Nekem ilyen cukiságom van:
-
Solt #33115 Plusz a komolyabb lapokon már X-Fi van integrálva... :) -
#33114 oké nem azt mondtam, hogy nincs,csak azt hogy 3-4 éve nem jött ki uj fejlesztés , és az átlag user nem is vesz emiatt külön hangkártyát a gépébe. Meg a játékokban sincs már EAX és hasonló támogatás ami megkövetelné a használatukat.
-
#33113 What?! Asus xonar megvan? :D Az alaplapi hangkártya max facebookozni való :) -
#33112 Talán játék szempontjából az még akár hasznosabb ha a hangkártya tipusára lehet szavazni, mármint, hogy alaplapi vagy dedikált PCI-os.
Bár nem hinném, hogy nagyon sokan lennének a dedikáltak, max azok akinek a régi időkből megmaradt , mert mostanában talán már a boltokban sem nagyon kapni és a fejlesztés terén sem nagyon hallani ujjakról -
#33111 Nem azzal a céllal indítottam, hogy bármilyen módon hassak a fejlesztésre. Csupán érdekel, hogy hányan játszanak hangfalakon. :) -
#33110 Szavaztam,de ez sztem nem igen fog számitani a hang fejlesztésében. mert hiába lesz jó a hang generálása, ha szar minőségű hangfalon fülesen szólal meg és ugyan igy forditva is ha rossz hangok vannak a játékban attól nem lesz jó minőségű, hogy egy high end cuccal szolal meg.
Arról nem is beszélve ha csak a többség által preferált eszközre optimalizálnák, azzal megint csorbulna a többi ember játékélménye.
Tehát egy a hangeszközöktől fuggetlen minőségi megoldást kell késziteniük igy aki , minőségi cuccot használ az minőségibb hangot is fog hallani. -
#33109 Akik regelve vannak dobjanak egy vote-ot: http://forums.bistudio.com/showthread.php?191946-What-kind-of-speaker-headphone-do-you-use Köszi -
#33108 -
#33107 Már aznap megirtam oda,de ma kiegészitettem, hogy belinkeltem az előző ticketet is -
#33106 írd oda ticket-edhez, hogy most megy, de azt is, hogy volt már ilyen, hogy ment aztán megint nem. -
#33105 nekem a battle eye nem települt az istennek se, de a patch után újra leszedtem és most jó :) -
#33104 A tegnapi javitással újra müködőképes lett a játék, nem tudom, mi változott benne ami javitotta,de most nem fagy le a menüben való kattintástól. -
Feró Flex #33103 Végre nem képregény nálam:O)Király lett nagyon!Köszönöm szépen:O))) -
tpM #33102 Ajj, el kell készülnöm azzal a kicseszett acséval. Addig úgysem halljátok az igazságot. -
#33101 "Believe me guys - arma3's audio is in for a treat in the future. In my opinion there basically will be no need for sound mods anymore, other than taste, which is why I will stop active work on my stuff and instead focuss on supporting Dusa's crew any way I can." -
#33100 megagoth1702 élménybeszámoló és hangal kapcsolatos infók:
http://forums.bistudio.com/showthread.php?191711-My-trip-to-Bohemia-HQ-in-Mnisek-%2828-April-2015-1-May-2015%29-Audio-Q-amp-A-inside -
tpM #33099 Ha jól látom, itt már fent is van. -
#33098 Esetleg lesz SM is? -
tpM #33097 Lesz majd X is. Addig is, vannak RHS-hez konfigok. :) -
jimcat #33096 Lassan megy is fel a szerverre egy tesztet azért megejthetnénk! -
Paladin #33095 Na, tudtam, hogy ha egy napig nem nézek rá, akkor kijön :) -
#33094 Én mondjuk hiányolom belőle az ACE-X et.
Pont arma 3 nál lenne értelme modern fegyvereknek és egységeknek a futurisztikus helyett. -
tpM #33093 Közben hivatalosan is kijött az ACE, ha valakit érdekel. -
#33092 Biztosan fejlesztenek rajta, hisz még csak most kezdték el. Én arra lettem figyelmes tegnap KoTH játszés közben, hogy a torony tetején ahogy a torony széléhez mentem felerősödött a tücsök ciripelés, ha visszahúzódtam az ajtófelé akkor meg tompult. Ez nemtudom mióta van, de nagyon tetszett. Le is lőttek közbe. :D
Néztem a Dev-esben a hangokat, egyelőre csak a Explosive Charge és a gránátoknak van új.