35066
-
jimcat #33183 JanáJ www.hafclan.eu itt néz körül ! mi is egyébként péntek este kilenctől szoktunk 2-3 órában játszani egy héten 15-20 an vagyunk föleg magyarok és szinte csak coop-ot játszunk és szívesen csatlakoznánk ace3 as szerverhez most lesz átállás agm ről
van állandó szerverünk meg armasync a modok letöltésének egyszerüsitésére.
Utoljára szerkesztette: jimcat, 2015.06.05. 19:46:01 -
Solt #33182
-
arma.hu -
nekem sincs mikrofonom, vagy legalább is a PS3eye- beépitett nem ugxy müködik ahogy kéne és a melo mellett eléggé kiszámithatatlan, hogy mikor érek rá.
Az uj szigettel kapcsolatban valahol a csendesoceán térségben kell keresni, mert a premier kezdését PDT idő szerint határozták meg.
Pacific Daylight Time (PDT) és nem AM/PM verzióban
Talán ez sem véletlen vagy csak azért mert a kiálitás helyszine ott van ?
Remélem a terület mellett más ujdonságról is hirt adnak, DX12 ,win10 támogatás egyéb játékot érintő ujitásról -
tpM #33179 Össze kéne verbuválni egy minimalista-ACE rajongó Arma 3 csapatot, akikkel lehetne nyomulni saját kis hoston, saját, egyéni ízlésre készült küldikkel.
Solt papi biztos benne lenne; én is, ha vennék mikrofont végre. Repvez? JanáJ? -
néztem a mai dev-patchet és elgondolkodtam azon, hogy mitől olyan nagy a mérete, mikor csak pár bejegyzés a változások listája és azok sem vlami plusz dolgokt rejtenek hanem egymeglévő ujrapozicionálása vagy modositása. Ebből a közel 600mb-ba máskor egy uj játék vagy egy teljes kiegészitő a játék mellé is elfért volna.
A multis részhez csak annyit tennék hozzá, hogy kellene egy központi gyári szerver , mert igy hiába van egy átfogóbb mód mint az ACE3, RHS és a többi, nem elég csak azt felrakni hanem mellette még a szerver üzemeltetője mellérak 1000-nyi kisebb modot is . és emiatt hiába akarsz egy ACE3as szerverhez kapcsolódni nem lesz kompatibilis egymással a 2 verzió.
2 okból nem szoktam multizni.
Az egyik a már emlitett, minden nyitott szerver agyatlan rohangálós lövölde
A másik, hogy ezernyi modot le kell tölteni egy játék kapcsolódása elött és utólag ezek a modok nem törlödnek , mikor kiderül, hogy az a szerver mégsem olyan jó.
Igy hamar telemegy szeméttel a gép foglalja a tárhelyet és esetleg a játék müködésére is kihathat.
Talán valami olyan megoldás kéne, hogy a szerver futtassa csak a modokat a cliens csak a modositó értékeket kapná meg . -
tpM #33177 Annak idején még úgy volt, hogy az RHS és az ACE 3 egybe lesz forrva, mennyivel könnyebb lenne... -
JanáJ #33176 Köszi. Melyik szerver? Agondom hogy még az ACE-t sem raktam fel, mert heti 4 órát ha tudok játszani és ebből nem szeretnék egy percet sem telepítgetni. Ugyan ezért nem rontanám senki coop élményét azzal, hogy egy óra után elhúzok a küldi közepén. -
jimcat #33175 hozzánk jöhetsz a csapat egész jó igyekszünk érdekes küldiket összedobni , mondjuk nem vagyunk normálisak ezt már a hangok is megmondták a fejemben :-)
Utoljára szerkesztette: jimcat, 2015.06.05. 14:17:07 -
jimcat #33174 semmi csak az abaj hogy megállapodunk hogy legyenek ezek a modok vagy azok a modok. Nyilván mindenkinek van egyéni igénye, használunk saját ruházatot satöbbi
De ez avval is jár hogy végül is bezárkózunk mert nem biztos hogy mindenki le akar tölteni 15 giga modot hogy kipróbálja hogy nem is tetszik neki az egész.
Én ezt teljesen megértem erre volt jó pl egy arma2 domi vagy ne adj isten egy ace, nagyjából azonos modok voltak egyszerű volt szerverek közt az átjárás. Most van sziget, agm, ace3, fegyver, optika , heli meg mindenféle teljesen jogosan kellő mod.
-
JanáJ #33173 Nem tudtok valami normális coop szervert mondani ami nem a holdon van, ai ellen puffoghatok, és normálisan fut. Hülyét kapok, hogy ha le tudok ülni játszani 2 órát, abból egy a szerver keresés. -
tpM #33172 Mi akadályoz meg, hogy a társaságotokkal összedobjatok koop küldiket? -
jimcat #33171 inkább feküdnének rá a multiplayer küldetésekre, akár olyan formában is hogy támogatnának pénzdíjasan lenne mondjuk félévente egy kisebb összeg amit szavazással meg lehetne nyerni.(mint ahogy volt most a pénzdijas modolás)
Mert nagyon szétszakadt a dolog ahány szerver annyi féle mod vagy king of the hill ( ami ha jól tudom inkább tvt)
Nagyon kevés minőségi küldetés van coop témában és nem igazán találjuk a helyünket még mindig. Vannak probálkozások de fps halál a vége szinte mindig ha nagyobb mennyiségü ai-t pakol le a küldetés
sziget lesz új ok. de minek? pici módolással a szomszéd falut is megtalálom szerintem -
Vulkanikus sziget-nek tűnik.(ez a kép is redditről van) -
Paladin #33169 Hát, nem tudom. A dél keresztje az északi féltekén a huszadik szélességi foktól látható, Kuba kb ezen a határon van.
Azért nem gondolnám, mert ha már onnan választanak valamit, akkor szerintem inkább egy kisebb szigetet, amit egészében le lehet modellezni.
A pesszimista énem azt mondja, hogy valami száraz afrikai terület lesz, mert ott altis-os asseteket fel tudnak használni, plussz meg tudják úszni a folyók/tavak kérdését. Pls ne legyen igazam :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.06.05. 09:53:39 -
tpM #33168 Kuba. -
"The raw image of the stars in the teaser shows the constellation Crux, which is a deep southern hemisphere constellation not visible from the northern hemisphere. Judging by the angle of the constellation next to the horizon, we can assume that this terrain is near the equator and not far south, which places it somewhere in the tropics. Your guess as to which continent it is on!"
Ezt a redditen írták. -
sirpalee #33166 Uj-Zeland kene. :)
Haver ott volt katona par evet, es meselte milyen helyekre es idojarasban dobtak ki oket gyakorlatozni... Utos lenne. -
Jó lenne amit felsoroltál, de egyelőre azt se tudjuk milyen éghajlatú lesz. Kiszivárogtattak egy képet:
Amiről már megállapították, hogy valószínűleg a déli féltekéről nézve látható. Szóval lehet, hogy afrika? -
tpM #33164
-
Remélem lesznek benne belső tavak, folyók ,patakok Ahogy egy VBS3as videon láttuk régebben.
ÉS esetleg változatosabb település fajták is, tehát a kis városokban, üzletsorok emelete épületek ami teljesen eltér a falvakban látottaktól, A3nál szinte egyforma mind.
tpM: kössz a linket :) -
tpM #33162 Csaknem két hét. :D -
Hamarosan bemutatják az új területet. -
Audio Roadmap!
http://dev.arma3.com/post/oprep-audio-roadmap-update -
Remélem ezt is olyan alapossággal, fogják fejleszteni, mint a fáradás és a letámasztás rendszert.
Ha az épületekben való mozgást legalább olyan szinten megoldják, mint a többi FPS-ben esküszöm a többi hibáját elnézem ( csak vicceltem :D) DE legalább is elnézőbb leszek.
OFF: A banner alá be lehetne tenni az A3 forum linkjét? könnyebb ugy odajutni.
-
Hog: Sztem jók a méretek, csak az ütközés vizsgálat régi. Szerintem az még A1-es és azóta csak rontottak rajta az átlépés animációval. :S
Már pedzegetem a BI-fórumban a collisiont és úgy néz ki sikerült több ember figyelmét felhívni rá, szóval megy a duma. Remélem hozzászól egy BI fejlesztő is. Jó lenne tudni, hogy mikor szeretnék javítani. -
Pont az ilyen dolgokat nem tudom megérteni ami semmi plusz erőforrásba vagy egyébbe nem számit bele és mégis elrontják alapból.
Tehát mi miatt nem használnak valós méreteket egy épület vagy egy ember vagy bármyilyen tárgy esetében?
Egyrészt modellezni is könynebb ha valós méreteket használnak , másrészt a tárgyak egymásra hatását is könnyebb kiszámolni összehasonlitani.Számos hibaforrás megelőzhető lenne .
Ezek számomra felfoghatatlan dolgok. -
Ha épületbe megyek automatikusan benyomom a gyaloglást, és úgy is zavaró az épületben való mozgás, egyrészt az épülethez képest az ember el van méretezve, másrészt rossz az ütközés modell, be akad ide oda nehéz pozicionálni, az épületeknek sokkal magasabb beltérrel kellene rendelkezniük( és jobb ütközés modellel).
-
TuskoMobile #33155 Lenyultam az egyik ellentől a misszióban amikor elterelő támadásokat kellett csinálni pár bázis megtámadásával az első egy légelhárító bázis volt ahol sajnos nem lehetett a légelhárítót használni megint egy dísz volt viszont benne jól felpakoltak minden fegyvert.
Bár az ellenség egységeinél is szép számban voltak Titánok.
Misszió pontosan aszem Campaigns/Adapt/Topolia.
Jön egy heli majd a küldetésben és azt leakartam leszedni de nem működött viszont már próbáltam a fegyvert valamelyik előző misszióban akkor sikerült szóval nem értem mi a baja most. -
az ego :D -
tpM #33153 Mi akadályoz meg abban, hogy Armában is így állítsd be?
Utoljára szerkesztette: tpM, 2015.06.01. 13:26:10 -
Hát igen itt van elrontva a dolog a gyaloglásnak kéne alapértelmezettnek lenni és a dupla W-re futni és a shift+w-re meg sprint.
Nem a futásnak az alapnak.
Más FPS-ekben teljesen jól elvagyunk a gyaloglás meg a futással , igy tényleg nem elég a 10ujjunk , hogy mindent egyszerre nyomkodjunk amikor kell. -
Nem, de ha precízen akarnék mozogni át kéne szoknom arra, hogy ha bemegyek egy épületbe akkor bekapcsoljam a gyaloglást a futás helyett. Én viszont inkább futok. :) -
Gondolom, de egy ablaknál való pozicióváltásnál csak nem nyomja senki a sprintet. -
Lehet armában is lassan mozogni, de többnyire mindenki fut(ahogy én is). Aztán vannak azok akiknek még az is lassú és lényegében leragasztják a sprint gombot. -
ugy értem az utolsó mondatot, hogy mint az autós játékoknál van amelyiket tök jól lehet irányitani billentyűzetról is mig a másiknál csak korláttol korlátik lehet vezetni ugy.
Tehát az armánál is ha egy kicsit akarsz odébb menni akkor lehet egy egész métert ugrik odább , mig más játékoknál ugy tudsz poziciót váltani célzásnál, hoy akár centiket is tudsz modositani .
Ezért is lehet az ajtóbejáratnál a gond mert egy kicsit helyebiteni akarsz, az már sok lesz ezért még a másik irányba megint vissza kell lépni , aztán ez igy megy addig mig végül bennt nem találod magad. -
szerintem attól lehet, hogy az egész kép nagyítódik. Az utolsó mondatot nem értem. Mozogni meg kell, mert a sniperek szeretnek a dombtetőkről a tornyot lőni. :D
Tusko:
- bővebben? hogy próbálod használni a Titan AA-t?
- ha a csatattagok akkor parancsot adsz nekik, ha nem azok akkor maguktól keresnek. Milyen küldetés egyébként, mert az nagyban befolyásolja?! -
TuskoMobile #33146 Vki pls a Titan AA miért nem működik nekem?
Botoknak hogy lehet ammo-t adni? (itt nincs ammo truck hogy onnan lehessen)
-
13 és 16 perc körüli lövéseknél az optikás és a leresesztett nézetek között nagyon nagy távolság különbségnek tünik mintha megnyulna a távolság attól, hogy leveszed az optikát.
DE ez lehet annak a következménye,hogy az egész láttér nagyitódik ki az optika nagyitására és mikor vissza vált máshol lesz a csávó poziciója?
Nem tudom,de mindensesetre minden egyes lövés után helyesbiteni kell mozgással a löállást,mert nem ugyan az a vége mint ahol elkezdődött.Vagy csak ilyen izgága vagy :) -
Csoki: KoTH HC-s szerverek valamelyike :)
Repvez: A CQB részre tényleg ráférne valami ráncfelvarrás, mert vannak idegesítő dolgok benne. Pont azokat amiket te is említesz. Arcade játékoknál ilyennel nem találzom. Ott valahogy nem félek bemenni az ajtón, mert tudom, hogy képes vagyok rá még ha lőnek is közben. :D
Letámasztás közben sztem hátra mozogtam. Tudsz mondani egy időpontot?
.png)