35066
-
Ha esetleg valaki közelebről meg akar ismerkedni az uj tájjal akkor a fidzsi szigetcsoport Tanna szigetére kell ellátogatnia. -
sirpalee #33262 Igen, valami ilyesmi. -
sirpalee #33261 Az a másik. Erre mindig azt mondom, az anyósülésről csitt van. :)
Vagy amikor a kismadarat viszik, mert az menő, meg gyors... De azt nem fogják fel, hogy flare az nincs. -
Nem kéne tulbonyolitani ezt a irányitott rakéta és bombázás dolgot, de a jelenleginél jobb lenne ha egy monitoron A gépben egy szálkeresztet lehetne mozgatni( célzókonténer) amit a célra rátéve egy gombbal befogsz, majd az inditási távolságon belül elinditasz.
Mert most is valami hasonló van,de mégsem az igazi, hogy autómatán ráugrik a célra és befogás és tüz.
Addig rendben van, hogy a gyalogságra koncentrál,de sehol nincs is rákényszeritve, hogy öszhaderőnemi csata alakuljon ki.
-
JanáJ #33259 Az általam látogatott invade & annex szervereken (kb amin sokan vannak és alacsony a ping :-) ez az Alba klón van. 2 db és csak az egyiken van AG.
Helizni szeretek és közép béna szinten is megy, de egy idő után hülyét kapok tőle, mert mindenki pilóta akar lenni, mindenki segít hogy hogy csináld. :-) -
sirpalee #33258 Nem akarom, hogy félreértsetek, nem DCS szintű szimulációt akarok bele. Annak tényleg nagyon kevesen örülnénk. Én igen, de megértem, hogy miért nem lehet.
Csak azon gondolkoztam hangosan kicsit, hogy lehetne kicsit nehezebbé tenni a használatát.
Abban egyetértünk, hogy jelen állapotban két szék közé esés a wipeout? Vele túl egyszerű, ha meg letiltják akkor pedig egy amúgy elég jó csapatjátékra lehetőséget adó feature-t vesztünk el.
JanáJ. Vagy ez. Esetleg csak két Macer egy wipeoutra, nem pedig 6.
Helikopteres dologra... Egyetértek. Mostanában haverral sokat helikopterezünk, és borzasztó. Olyan szituációkból hozzuk ki őket, és mentjük meg őket az újraspawnolástól, hogy abból szép kis videókat lehetne készíteni. (ha nem lennénk lusták hozzá) Erre folyamatosan megy a noobozás, meg hogy ne vezessünk koptert, ha nem tudunk. Legutóbb elkezdtünk advanced modellel repülni (amúgy DCS-ben én Huey-t, haver meg MI-8-at repül), és folyamatosan jött a noobozás. Igen, lassabban tudunk leszállni vele, és kicsit bizonytalanabb is, de nah. Elég idegesítő.
10% : Haha. Nem, inkább max 1. Eddig magunkon kívül senkit sem láttunk azzal repülni invade & annex szerveren. Senkit. Najó, talán 1-2 embert párszáz óra alatt. -
Ami DCS-ben megy az szép és jó, de ahogy te is mondtad ott sokkal nagyobb a látótáv és a pálya is. Armában van gyalogság és egyéb földi egységek amiknek viszon jobb a kisebb pálya, mert feleslegesen sokat kéne mozogni. Sokaknak még a mostani pályák is nagyok.
Arma repülés és a lockolás része sosem lesz olyan, de még megközelíteni se fogja a DCS-t, mert ezekkel a limitációkkal a fejlesztők is tisztában vannak. A BI amúgy sem egy repülő szimulátort csinál, hanem egy combined arms sandboxot, amiben a gyalogság a fő cél a többi csak kiegészíti azt. Szóval kár bármilyen összehasonlítást csinálni és nyavajogni, hogy miért nincs ilyen lock meg olyan. Az advanced helikoptermodelt is beletették, de sztem 10% alatt van akik ténylegesen használják is. Ilyenbe kár időt és pénzt pazarolniuk, mivel nem a DCS-s vetélytársai akarnak lenni.
Aki repülni akar és 20km ről kilőni célpontokat az játszon DCS-el, mert az arra van. Aki gyalogságot akar támogatni és egyben néha szeret gyalogosan is játszani annak ott az Arma. Akik meg egyszemélyes kommandósok és relülőből kiugorva lőnek rpg-vel azoknak ott a Bf meg a COD. Mindenki azt játszhatja amihez épp kedve van. Ez a jó az egészben. :)
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.06.17. 12:56:23 -
JanáJ #33256 A DCS szimulátor. Gondolj bele, ha mindenhez tudás kellene. De értem mit mondasz.
Szerintem a jövőben ez már létező feature lehet egy technikailag elmaradott ellen ellen. (lol).
Amíg keresztbe szállnak fel a kifutóról, meg össze vissza repkednek a helik addig ne álmodozz. :-)
Kis légcsavaros gépek kellenének, amelyekkel hagyományos bombákkal is operálhatsz. Szerintem. Erre jó a Alba utód valami. 2 AA, 2 GBU, meg néha 2 AG. Mondjuk szerintem ezzel a konfiggal 30 méter lenne a hatótávja, de mind1. Én ezzel jól el voltam. AG-t csak akkor lőttem, ha ment a sírás, hogy kell a segítség. A bombákat meg hagyományosan használtam. Az unatkozós időben meg légi egységeket vadásztam.
Sajnos senki nem visz markert, meg az én angolom is a béka segge alatt van. -
JanáJ #33255 Miért a gyári pálya déli része nem elég beépített? -
tpM #33254 Emlékszem, ACEMod 2-ben a Szu-25 Kh-29 rakétáját úgy kellett használni, hogy a fedélzeti lézermegjelölővel megfested a célpontot, tüzelsz, aztán rajta kellett maradnod a célon. Érdekesebb volt, és így nem lehetett csak úgy random lövöldözni: ha rá voltál állva egy célra, akkor kiszolgáltatottabbá váltál. -
sirpalee #33253 Igen, a modern maverick-re.
DCS-ben sokkal elvezetesebb az egesz, mert ott azert szoszolni kell kicsit a hasznalatahoz, es nem csak nyomogatod a T-t hogy lockolja a celpontot (ami kb random megy). A limitalt lockolas (ami csak a celkeresztben levot lockolja) az meg hasznalhatatlan mert nincs TGP. Ha lenne valami egyszerubb TGP, es tenyleg meg kene talani a celt, de utana lockolhatnal. Az megoldas lenne...
... ha nem 5-6 km lenne a latotavolsag, hanem legalabb 25-30, mert most nagyon gyorsan atrepulsz a cel felett, es azonnal durrogtat rad a legvedelem. A flare random mukodik, es emelle gyorsan elfogy.
Van egy ausztral szerver ahova mostanaban felneztem, strayagaming, ott egesz jol megy a csapatmunka, es jeloltek lezerrel. Nagy fun volt ugy szetkapni a radiotornyokat. (annex & invade) Az ido maradek (nagyobb) reszeben meg uncsi volt, bepattantam a wipeoutba, szetkaptam mindent, utana meg a gyalogsag bemasirozott.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.06.17. 10:45:23 -
ugy látszik lekéstem a kóddal vagy valamit rosszul csinálok, mert kiirta, hogy már aktiválva van igy nem engedélyezi .
Egyébként az E3as bejelentésekknél hiányolom azért a DX12es dolgoknak a reklámozását vagy bemutatásást, azt hittem, hogy szinte minden bemutatott játéknál ez lesz a legfontosabb , ehelyett még egy cikket sem olvastam ahol csak megemlitették volna a használatát .
Pedig a deusEx is elvileg alapból támogatja.
A szigettel kapcsolatban, jól néz ki, ahogy eddig midegyik, nem ezekkel volt a gond alapjába véve soha,de a rajta folyo események már más tészta.
Megint sikerült egy olyan területet kiválasztani ahol majd csak ilyen tök egyforma törzsi kunyhók lesznek , nem lesznek zsufolt városok , hogy egy területen lehessen 2 különbözö harcmodort is használni a városi harcot és a nagy területi akciókat.
Megint azt érzem, hogy a bemutató videokban az agyon scriptelt elöre rendelelt események bemutatásával megveszik a játékosokat, majd a játékkal megint ott marad egyedül az egész szigeten a játékos -
JanáJ #33251 Mire gondolsz? Az AG rakétákra? Mert az tényleg durva. Ellenben a többit alig tudod / kell használni. A AA rakéta kb felesleges, simán lepukkantod az AI-t gépágyúval. Az irányítatlan rakétákat alig merem használni mert valaki mindig mászókának nézi a tankokat az LGB meg over kill és rohadtul nem világítja meg senki, mert nem visz LD-tort (de a sisakot meg a szemüveget 30 percig válogatja). -
Lesz DX12!
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.06.17. 09:33:05 -
Még nincs fent az interjú, de azt is mondta Crowe, hogy a kiegészítő főleg a tartalomra lesz kihegyezve, de ha valami megköveteli akkor fícsört is fejlesztenek. -
A kuponkódot nem tudom elolvasni, viszont a tükröződéshez szerintem alapvetően nem kell a dx12, persze azért biztos jön az is.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2015.06.17. 08:51:53 -
Ingyenes Steam kupon ha valakit érdekel.
Ezenkívül Tanoa:
Állítólag a tükröződés a vízen DX12-es fícsör. Még nem találtam hivatalos megerősítést.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.06.17. 07:30:32 -
valaki tudja, hogy mi lehet a gond ha a héten még nem frissült a steamen a dev verzió, pedig minden ugyan ugy van beállitva mint eddig,de mégsem ajánlja fel ,hogy van uj frissités, pedig ahogy a topicját nézem tegnap és ma is elég nagy méretü javitás jött.
-
Akkor ez is :D
-
Nem olyan sok munka ha valaki ad ilyenekre. Én tettem le galambokat olyan helyre ahol tudtam, hogy esetleg végigfut valaki. Triggerrel bekötöttem és elég fosatós lett. :D Menekülsz az ellen elől, már azt hiszed megúszod és akkor felrepülnek a galambok. Jön a hú ba* meg! :D -
sirpalee #33243 Túl egyszerű használni. Ha berakod, akkor a földön harcolók dolga nagyon egyszerű lesz. Ha nem rakod be, akkor meg nem kapnak rendes légitámogatást. -
Paladin #33242 Reméljük a GRAW-ra hasonlít majd jobban, nem a Future Soldierre. Bár tartok tőle, hogy inkább egy Ghost Recon: Far Cry lesz.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.06.16. 12:31:41 -
JanáJ #33241 Mi a baj szegény A-10+-al? Multiban még őt is gyengítik.
Valahogy nem sikerül eltalálni a terepet gyári pályán. Vagy a sivatagi 600m+-os lő távok mellett lőjük egymást a hegy tetőn. (és csak én vagyok olyan hülye hogy nem 3 tárból lövök le valakit, hanem közelebb megyek) Vagy bokor és fa hegyek és meghalok mert az erdő közepéről kiszednek úgy, hogy én még az erdőt sem látom. :-)
Utoljára szerkesztette: JanáJ, 2015.06.16. 12:06:43 -
Csak úgy ... :D
-
sirpalee #33239 Ugyis elbasszak az elejen, es honapokig javitgatjak. Mindig ez van.
Amugy a kepek pofasak, es az esoerdo az en fantaziamat is megmozgatta. Jol lehetne ott harcolni. Meg jo lenne valami uj alacsonytamado is, mert a wipeout egy vicc. -
Ez csak post process effekt, 5 perc alatt összedobok neked ilyet egy küldetés eréig, az a gond vele, hogy nehéz beállítani hogy dinamikusan változzon, az-az ha van egy effekted ami nappalra jó már nem biztos hogy jól mutat esős időben, vagy van egy kifejezetten erdős hangulathoz megfelelő, kiérsz nyílt terepre már nem biztos hogy jó, persze triggerrekkel meglehetne oldani hogy változzon, de sok munka :D -
tpM #33237 Olyan dzsungelbéli képeket akarok, mint az Apokalipszis Most-ban. Van az a rész, mikor bemennek mangót szedni, és olyan fakó kékeszöldes színben mélázik minden. Annyira király... -
Amig nem törölték a linket addig megnéztem a képeket,sajnos a videoról lemaradtam,de gondolom,hogy a héten bemutatásra kerülő videóból vannak a képek.
ÉS a dzsungeles rész akkor utne igazán,ha a fények( nem csak a nap vethetne árnyékot) és árnyékok rendbe lennének téve illetve a már emlitett ütközés vizgálat, hogy kellöen hatékonyan lehessen használni fedezékként a fákat és ne logjon ki mögüle az ember két lépés között.
Meg ugye a fizika, mert hogy néz már ki egy sürü bozotos, ha a robbanásoktól rezzenéstelenül maradnak -
Arma 2-nek más volt a vezetője mint az Arma 3-nak, így elég nehéz bármit is jósolni. Sztem a DLC-k eddig többet adtak a játékhoz mint az A2 idején amiből arra következtetnék, hogy ez a tendencia folytatódik és a kiegészítő is ütős lesz. -
JanáJ #33234 Remélem valami sztori is lesz hozzá. Kíváncsi leszek mennyire lesz használható, mert az Arma 2-ös Chernarusz horror szar volt az elején. -
Paladin #33233 Abban biztos vagyok, hogy nem kapja meg aki bundle-t vett. Miért is kapná?
Az egy 2 (ha számolom a gokartot, akkor három) dlc-s bundle, nem egy season pass. -
Külön meg kell venni és úgy tudom nem lesz különálló, mert akkor bontanák a platformot. Szerintem ugyan azt szeretnék elérni mint a DLC-kel. Jövő hétne majd többet tudunk. -
lemaradtam az utóbbi időben az arma hírekről, ez különálló kiegészítő lesz mint az arrowhead volt?
Esetleg DLC és ha DLC lesz akkor aki megvette a bundle az ezt is megkapja hozzá? -
Igen fizetős lesz, de ezen kívül még sok más is lesz a kiegészítőben. -
Ez a sziget egyébként fizetős DLC lesz? -
tpM #33228 Jaja, mondjuk ilyet az OFP-hez készült dxdll is tudott. xD -
Volt egy videó is, de azt eltávolították, illetve látszik hogy azért foglalkoznak az enginel is, szép lett a tükröződés a víz felületén. -
tpM #33226 Esőerdő!
-
Tanoa lesz az új sziget, vannak képek is, szerintem nagyon szép lett.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2015.06.13. 08:31:16 -
Arma2-ben ,de néha a 3ban is amikor ment a játék és lekerül a képről minden utófeldolgozás meg az egész képre érvényes árnyalat, sokal jobb mint amikor játszik vele az ember.
A másik problémám( az alacson FPS en kivül), hogy elmosódik az egész vagy zizeg és egy idő után már fáj és fárad a szemem töle.
Ez más játékoknál nem nagyon jelentkezik még alacsony FPS-nél sem
Pedig már a menüben minden hasonló dolgok kikapcsoltam,de mégis olyan mintha a késleltetés nem lenne az igazi. és emiatt nem folyamatos
ÉS azért zavaró,mert alapjába véve nem akad nem laggol a játék,de mégis egy elmosodott zizegős hatást kellt.
.png)