jimcat#33186
Ez a jelenség szerintem az arma felépítésere vezethető vissza mert arma1 óta a játék gyakorlatilag egy keretet szolgáltat arra hogy legyen mit modolni. csak ez az ace volt arma1 és a 2 ben is (emlékeim szerint arma.hu meg nálunk is) szerintem az arma3 hibája abból fakad hogy megpróbálta a jövőbe vinni a dolgokat amit a közösség annyira nem tudta beleélni magát (mert "Mi a tököm az a mx?" és társai kérdéseket mennyit kellet halhatnom az elején)
Mindenki kereste a modolási lehetőségeket hogy mai korunk fegyvereit rakja bele a játékba és nagyon sokat kellet várni hogy minőségi munkák legyenek elérhetőek.(igy gyakorlatilag a mostani modválogatás pontosan visszahozta a jelenkort a játékba)
Mire ide elértünk nagyon sok játékos hagyta az egészet a francba már nem jön játszani elég csak azt azt megnézni fénykorban mennyien voltak arma.hu meg most mi működik sajnos.
Egyébként idén januárban próbálkoztunk egy közös játékkal a M.A.R.K osokkal de csúfos véget ért a sztori.szerintem azon bukott el a dolog hogy nagyon nehéz volt ennyi emberre küldetést csinálni és már belépéskor semmi fps nem volt ami egyből kihozta mindenkiből a hőbörgő énjét.