sirpalee#33258
Nem akarom, hogy félreértsetek, nem DCS szintű szimulációt akarok bele. Annak tényleg nagyon kevesen örülnénk. Én igen, de megértem, hogy miért nem lehet.
Csak azon gondolkoztam hangosan kicsit, hogy lehetne kicsit nehezebbé tenni a használatát.
Abban egyetértünk, hogy jelen állapotban két szék közé esés a wipeout? Vele túl egyszerű, ha meg letiltják akkor pedig egy amúgy elég jó csapatjátékra lehetőséget adó feature-t vesztünk el.
JanáJ. Vagy ez. Esetleg csak két Macer egy wipeoutra, nem pedig 6.
Helikopteres dologra... Egyetértek. Mostanában haverral sokat helikopterezünk, és borzasztó. Olyan szituációkból hozzuk ki őket, és mentjük meg őket az újraspawnolástól, hogy abból szép kis videókat lehetne készíteni. (ha nem lennénk lusták hozzá) Erre folyamatosan megy a noobozás, meg hogy ne vezessünk koptert, ha nem tudunk. Legutóbb elkezdtünk advanced modellel repülni (amúgy DCS-ben én Huey-t, haver meg MI-8-at repül), és folyamatosan jött a noobozás. Igen, lassabban tudunk leszállni vele, és kicsit bizonytalanabb is, de nah. Elég idegesítő.
10% : Haha. Nem, inkább max 1. Eddig magunkon kívül senkit sem láttunk azzal repülni invade & annex szerveren. Senkit. Najó, talán 1-2 embert párszáz óra alatt.