35054
-
#33573 Szerintem lesz változás ezen a téren is, mert ugye A3-al jött a finomított mozgás és az már túl sok meló lett volna, hogy ezekhez megfelelő sérülést is társítsanak. Mindenesetre ez a felszereléses dolog ingyenes lesz, ahogy az új megvilágítás rendszer is. Szóval aki nem is veszi meg a kiegészítőt, az is érzi majd a változást. -
#33572 én is ezekre gondoltam, mert ahogy láttam már vagy 30 pont van ahol érzékeli a rendszer a találatot a testen,de ezt nem látni , mert ha el is találod ugyan ugy áll mint a cövek semmi reakció mig el nem ér egy olyan szintet, hogy már nem tud állni és ezután hasalva ugyan ugy 100%osan tud tovább tüzelni.
Ezért lenne jó ha testrészekre vonatkozna az életerő vagy más szisztémával, igy ha a kezet eltalálják az mondjuk 70%ban sérül akkor az a kéz az kiesik a játékból.
DE ugye ehhez kell uj animáció is, hogy ne kezdje el megfogni a fegyvert azzal a kézzel vagy csak pisztolyt használjon addig.
Meg ugye most nem is látod szinte hogy ki mennyire sérült, mert ne fentreng nincs messziről látható jele ezért nem is kap egyből ellátást,mert ugyan ugy lő tovább, de ha jajveszékelve forgolódna akkor elöbb rátalálnak és meggyógyitják. -
#33571 Wow, ezen átsiklottam. Ígéretesen hangzik. A hitpont rendszert nem lehet teljesen kiiktatni, mert valahogy tárolni kell a sérülés mértékét. Az volna jó, ha az egyes testrészek állapota befolyásolna valamit a karakteren. Pl. sántítás, kézremegés(neadj isten inaktivitás) ha a kezet találják el, nyaklövésnél nem tudná kezelni a fegyvert, mert fogná a nyakát.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.05. 09:49:50 -
tpM #33570 -
#33569 ÉS az is üdvözlendő, hogy nemsokára már csak ott fog védeni a felszerelés ahol tényleg befedi a testet. Márcsak a hitpontrendszert és a hozzátartozó animációkat kéne megváltoztatni. -
#33568 Tanoa infók: Kevesebb épület lesz bejárható, inkább a környezetre fókuszálnak. A többség félig bejárható(pl. Kavala kórház) lesz és lesznek nem bejárható épületek is. Azért döntöttek így, mert Altis/Stratis-on ugyan bejárhatók az épületek, de üresek. Arra nincs kapacitásuk, hogy a beltereket megoldják, mindemellett a teljesítményre is hadással volna. Még kísérleteznek az egyensúllyal, de az már biztos, hogy nem lesz az összes épület bejárható. Részletek a SITREP 00117-ben.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.05. 08:24:41 -
spank309 #33567 Augusztus 10.-én indul egy magyar Altis Life szerver akit érdekel azt várjuk szeretettel.
IP / Subdomain
[HUN/EU] Altis Life RP | 200k Start | Housing | High FPS
5.62.105.97:2302 -
#33566 Na ez az amit hiányolok a csapatban való mozgást és harcokat.Ezt kéne alapból megcsinálni a játékban nem addonként.Igy talán nem érezném lonley rambonak magam, csak ezt is alapból tunia kéne az AI-nak ha egy házba behatolást mutatok, ne kelljen orákat tölteni a megtervezéssel és minden utpont lerakásával.Pörgösen csinálják azt amit kell
-
JanáJ #33565 Most hogy GTA-zom, már nem is tűnik olyan szarnak az ARMA irányíthatósága. -
#33564 Az a gond ezzel a számmal, hogy a mine 2. részének intrója miatt, ha ezt meghallom egyből komolytalanságra asszociálok :D -
tpM #33563 Inkább ez!
-
#33562 Erősen ajánlom, hogy a kampány első küldetésre helivel kelljen menni és ez szóljon a pilótafülkében!
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.07.31. 11:30:56 -
#33561 Janájjal értek egyet én is, gyalogosként is nagyon jó a TIR, anélkül nem is armáznék, hozzáteszem, már 8 éve TIR felhasználó vagyok, a tengelyeket már nagyon jól lehet a valós fejmozgáshoz optimalizálni, hogy ne kapjon az ember szemtengely ferdülést. Számtalanszor előnyben voltam (csak multizom), amikor lapulva felderítést végeztem, közeli zajra, lopakodásra körbenézve mozdulatlanul, számtalan group-ot likvidáltam ennek köszönhetően.
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2015.07.31. 05:10:10 -
#33560 Uj videos dev diary a tanoa szigetről -
#33559 Arma.hu tsen van 1-2 srác akik játszanak wastelandet, szerintem nézzetek fel oda, publik ts-en könyebb szervezkedni és az arma közösség tapasztalatom szerint normális. -
Argetlam91 #33558 Sziasztok!
Valakinek nincs kedve tolni Arma3 wastlandset velem és még 2 haverommal?
http://armajunkies.de/ ezen a szerveren játszunk ás poén lenne még több emberrel tolni.
Nem baj ha kezdő vagy mi sem vagyunk túl profik.
Ha érdekel küldj egy privát üzit a steam neveddel, hogy felvehesselek. -
#33557 Én nem szeretem, red orchestra sorozatban is zavart, azzal hogy nincs a képernyő közepén nem látod hova néz pontosan, ahhoz tér látás kellene.
Számomra ez így inkább hátráltató tényező mint előny, pedig életben azért elég kényelmesen lehet forgatni kezelni egy fegyvert. -
#33556 Egyetértek, bár arma 3 óta én sem használom, pedig sokszor jó lenne. Mondjuk nem tudom a letámasztással együtt, hogy működik. -
tpM #33555 Az aiming deadzone egy csodálatos feature volt. Kár, hogy A3-ban sosem működött. :( -
#33554 Ezt a két opciót sose értettem minek bele, sztem élő ember nincs aki ezeket használná,mert annyira elrontja az irányithatóságot vagy a láthatóságot, hogy tényleg az is rosszul lesz aki csak nézi.
Kiemelt fontosságú, hogy a nyulak és a kigyók, hogyan viselkednek, mert már csak ezzel van gond a játékban.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.07.29. 20:03:49 -
#33553 1.50-ben változni fog a földi járművek irányítása. Valami hasonlót akarnak mint a fegyvereknél. Azaz minden jármű más más vezetési stílust igényel majd. 1.50-ben az állatok viselkedését is fejlesztik, erről nem tudok többet. -
#33552 Már az előbb is akartam kérdezni, a Head Bob-ot kikapcsoltad? Mert azzal elhiszem, hogy kellemetlen gyalogos módban.
-
#33551 A parti buszról ez jutott eszembe:
-
#33550 Igen hát többen szóltak ellene, de azért legalább 1 valakinek nagyon bejött. :P Ettől ugyan nem fogom gyalogsággal használni mert TIR nélkül is hányigert kapok... De autóban, repülőben, heliben, hajón, ott akárhogy forgolódok azt bírja fejem... Érdekes. :)
Egyszer Apám kipróbálta az autózást TIR nélkül és mire a boxból kijött (ami egyenes volt) úgy elszédült, leverte a víz, kipirosodott, rossz volt ránézni, totál rosszul lett, mint ha hullámvasúton ült volna. :D Nah én a mászkálós játékokkal vagyok így, szóval most már értem Apámat. :P Én ugyan nem olyan durván leszek rosszul de egyszerűen kellemetlen... Ez a TFT monitor óta van, CRT-vel sosem volt ilyen gondom. Pedig annó nyomattam a CS-t rendesen. :P -
#33549 A parti busz nagyon adja -
Paladin #33548 Jaja, kicsit nagyobb deadzone kell, mint szimekhez. -
#33547 Nekem úgy van beállítva a TIR, hogy középen van egy kevésbé érzékeny rész. Így ha AH-zek vagy gyalogosként megyek nem mozdul meg a nézet kis fejmozgásnál és nem zavar a célzásban.
sirpalee: az a hiba még alfa idején volt. -
JanáJ #33546 Nekem kicsit emberibb is tőle a játék. Pontosabban max a körülöttem levőknek. De értem miért kap tőle más hülyét. :-) -
Paladin #33545 Tény, de futás közben körülnézni, fix pozícióból körülnézni teljesen jó. Különben meg fordulok, ugye játékokban az sem lassabb :)
Én örülök, hogy neked bejön, az érdeklődőnk legalább kapott ellenvéleményt is :) -
JanáJ #33544 Ha egérrel nézelődsz, akkor nem tudsz irányt váltani. Én imádom. Más játékokban van gond, hogy nem értem miért nem tudok forgolódni. Pl GTA V-ben zseniállis lenne. -
Paladin #33543 Szerintem gyalogosként annyira egyszerű alt+egérrel nézelődni, hogy sose éreztem szükségét freetracknek közben.
Persze az nyugis nézelődésre kicsit jobb a fejkövető, de olyankor ugye nem sokat számít amit nyerek vele. Harcban viszont kifejezetten zavart.
-
sirpalee #33542 -
JanáJ #33541 Nem multiztam még vele, de a SP-hez képest többet bír minden jármű és már a SP-ben is vannak über arcade elemek a játszhatóság miatt. Ezen kívűl szét is hackelik a játékot. Amúgy nekem bejön, bár ennyit játékért még sosem adtam. -
JanáJ #33540 Nem értek egyet a többiekkel. Én TIR nélkül nem vagyok hajlandó játszani. Abban egyet értek, hogy túltolták, azaz mindent ezzel akarnak irányítani. Kihajolni nem az igazi, olyan mintha tornásznál a gép elött. De forgolódni zseniális. Imádom hogy nem testtel kell fordulni, hogyfutás közben oldalra tudok nézni, hogy térdelve vagy hasalva körbe tudsz nézni. -
#33539 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Multiban a GTA elég gázos. Furább dolgok történnek mint armában. :D -
sirpalee #33538 Én kikapcsolom a TIR-t ha gyalogosan harcolok armában. Ott csak zavaró.
Amit meg mondtak korábban, merevszárnyúzni ne armában akarj. Nagyon béna. Helikopter, advanced modellel még el-el megy. -
Paladin #33537 Szerintem sem nagyon érdemes gyalogosként. Én már eleve csak az jobbra-balra, fel-le nézést találtam használhatónak, a többi marhára nem volt természetes. De az is csak pár percig volt érdekes, utána már inkább zavart.
(Járműben persze más tészta, rendes helizéshez must have.) -
#33536 Bármire belehet állítani.
Alapból a nézelődés közelítés távolítás a fej forgatásnál a kihajlás és a test mozgatásnál a kilépés, egy darabig van benne egy kis izgalom. Személy szerint ahogy elkezdett fájni a nyakam én átállítottam a kihajlást pedálokra. Sőt a közelítés távolítást se használom csak a nézelődést és azt is kikapcsolom gyalogosként. Ha lenne 3D sztereó támogatás lenne értelme de így nem mindig éreztem a fegyver közepét és elég frusztráló egy idő után hogy még a ezzel is kell küzdeni.
Viszont járművekben nagyon jó élmény, főleg heliben. -
#33535 G25 saját készítésű gombsorral. :)
JanáJ
Van benne valami, dehát olyan jól néznek ki a youtube-os videók ahogy repkednek. :)
Amúgy a gyalogságnál van értelme használni a TrackIR-t? Van előnye ami ér is valamit? Pl ki lehet kukucskálni a fal mögül kilépés nélkül stb stb. Vagy van egyáltalán stb? :D -
#33534 Port ezeket irtam régebben is már.Olyan mintha számháboruznának, nincs jajveszékelés nincsenek érzelmek és kiabálások vagy magukban vagy egymásnak.Mert ezek amiket mondanak ezek taktikai szovegek,de egy valós harcban nem mindig van idő igy mondani, hanem hogy lödd szét a házat meg hasonlók,nem az hogy 1 katona elöttem 200m-re nyugatra.
ÉS ugyan ez vonatkozna az animácioknál is, nincs látható jele ha sérülnek vagy ha eltalálják öket, nincs még AI szinten sem csapatmunka ,hogy fedezékbe vinnék a sérültet.
Az átlag FPS-eknél rendben van,hogy scriptelt situációk vannak,de ott is van egy bizonyos jel ami hatására lejátszódnak a sérülten fetrengő és jajveszékelő animációk és hangok.Itt miért nem lehet ilyen eseményeket definiálni? Ha láb lövést kap akkor huzza a lábát,sántikáljon ha ellövik a kezét akkor azt ne tudja használni a lövéskor stb.
Ugyan igy akadályok leküzdésekor , több variácioban ugorja vagy lépje át az akadály magasságától függöen.
A mellékelt videon meg jó ,hogy látni, hogy elveszti a fedezék mögött a katonát és megprobálja kitalálni, hogy merre megy, de amikor oldalról a bokor mögül célozta akkor azért ne 1 tized alatt vegye ujra észre,hogy kibujt a fedezék mögül, mikor elötte nem is arra nézett.