35066
-
Solt #33665 Senki sem tökéletes! :) -
sirpalee #33664 +1
A Metal Gear a tökéletes, filmszerű játékélményről szól, komplex történettel és zseniális karakterekkel. Az senkit sem érdekel, hogy nem realisztikus. Kismillió olyan dolog ad, amit egy arma stílusú játék sose fog. -
Fürtös #33663 Úgy látom itt senki nem játszott metal gear soliddal 
Ha lőni kell már régen rossz
Az első 2 rész kijött PC-re a harmadikat emulátorral toltam,a negyedikhez meg veszek egy konzolt mert az csak arra jött ki, de nagyon rá vagyok kattanva.
Az egyik legnagyobb játék a videojátékok történetében. -
Gascan #33662 ez egy egesz jo atirat .. epp arrol van szo h nem mondja meg hova kell loni, hogy kell eljutni a celig ... ilyen szempotbol eleg szabad a jatekemete ... lehet hivni kimento helikoptert, oda ahova szeretned .. ha tuz alatt vagy akkor valzseg ledurrantjak es akkor kell b terv
egesz jo -
Solt #33661 Úgy-úgy... bőven elég a júzernek, ha a tűzgombot nyomogatja, nehogy leterhelődjön az agya! :D -
Kihagytad az auto aim-ot és a hozzá extraként a lassítást :D mintha amúgy nehéz lenne :D -
Solt #33659 Plusz ez a mindent a szádba rágnak... ott az ellen, ide lőj, arra megy, átlátszik a sziluettje mindenen... sírni tudnék ezektől! -
Az egy elvetemült ember lehet aki konsolon lövöldözös vagy autós játékokat játszik és kontrollerrel irányitja.Egyszerüen én nem tudom elhinni, hogy mi jó van abban úgy. Amitől meg falramászok, amikor egy PC-s játékot a nagy expokon kontrollerren promoznak.Onnantól az a játék már halott ,mert vagy konzol átirat vagy oda szánják jobban. -
Gascan #33657 probalkozott itt valaki a Metal Gear Solid sorozattal, Ground Zeroes? ... ha igen, mit gondoltok rola?
egesz jonak tunik nekem, a kommandozos fajtabol .. az AI turheto, nem mesz bele felesleges tuzharcba es ez rakenyszerit, hogy elore tervezz
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2015.08.24. 12:44:29 -
Én gondolkoztam rajta, de azzal együtt már 3 armám lenne. :D Meg nekem csak a szobor meg az ezüst medál kellene.... -
Annak aki eléggé fanatikus vagy gyüjtő vagy csak sok a pénze vagy mindegyik -
hát igen ez sem értem hamár realistikusság és hasonlók akkor a sérülések látványával is kezdhetnének valamit, egy árkád vagy zs kategóriás játéknál is komolyabban mutatják ha valakit eltalálunk, most itt nem arról van szó, hogy testrészek szakadjanak és röpködjön mindenfelé,de azért amikor valami komolyabb telibekap egy katonát akkor ne csak egy horzsolásos sérülésnek tünjön , esetleg a falra is fröccsenhetne vér .
Lehet hogy egyenlöre nem ez a fő csapásirány ,de pár ilyen apró részlet sokat dobhatna a játékélményen, lehet többet mindtha a valóságnak megfelelő széleltéritést programozzák bele. -
Nagyon látszik hogy útóeffekt, a fények is módosítottak, szemcsésített minimálisan a kép, a vér és a fegyverfüstön is látszik hogy nem játékbeli, túl egyedi és túl illeszkedik a környezethez. -
Fürtös #33652 Ez Ingame? Mert mintha nem látnék ilyen vérpacákat a játékban... -
-
Jó lenne ha ilyen lenne az ingame.
-
Öm... Linkeltem videókat... -
sirpalee #33648 En majd csak hetvegen sajna. De kivancsi leszek, mert nagyon sokat vezettem regen armaban jarmuvet. Csak a tankokat csinaltak meg, vagy minden jarmuvet? -
Sith #33647 Nem tudom mi bajod van, engem már lőtt ki AI mozgó autóból, ghiliben bokroalól, ehhez képest a szikla mellől semmiség :) -
Miért javitottak rajtuk ? (gonosz) :P
Tegnap a deves 1.51es verzióval nyomtam egy kicsit de hamar elszakadt a cérna, mert az adott szituáció felbosszantott.
12 saját katona és 4 ellenséges az ellenség a völgybe az erdőszélén,m i fenn a domboldalba.Lefekszek egy szikla mellé ,nem vettek észre majd leadok pár lövést erre a 3-4. lövésük eltalált , majd utánna még tovább néztem a tüzharcot és a saját katonáim állva tölem 2-3 méterre puffogtatnak egy karcolás nélkül, bezzeg engem fekve a szikla mellöl 3 lövésből 300m távolságból nyilt irányzékkal kiszednek.
Tehát mind szép és jo ,hogy már nem látnak át a bokron,de azért ne legyenek már ennyire mesterlövészek, hogy a hang irányát cm pontosan belövik és még célozni is olyan pontosan tudnak miközben teljesen váratlanul rájuk lönek mintha ez a legnagyobb természetesség lenne a világon.
Azért egy kis morál és félelem faktor növelés igazán rájuk férne. -
Ámen! Meséljetek inkább arról, hogy mit szóltok az 1.50 es javításokhoz?! AI, tank, karakter ütközés. -
sirpalee #33644 Mea culpa akkor, csak az a tény, hogy cikkeket írogatott oda és hazigazda volt a neve alá félrevezetett. Nem nagyon járok oda, csak abu hülyeségeit olvasni, meg azt a topicot ahol néha tirexit kibeszélik. :)
Abu elvakult fanboy az amd és az új konzolok felé. Lehet nem látod, de nagyon sok dolgot kever és felreért, ami nagyon rossz jel olyan embernél aki szeretne szakmai cikkeket ír. Nagyon az érződik, hogy témában kb egy sor kódot nem írt, vagy sosem került szembe valódi problémákkal.
Téma lezárva. :) -
Solt #33643 Nem tudom Te kivel kevered Abu-t, de nem moderátor PH-n, a szakmai felkészültségébe pedig igen nehezen lehet belekötni! :) Max az AMD fanságot lehet felróni neki! :)
tpM: :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.08.20. 14:58:54 -
tpM #33642 Tisztára mint amikor Solt a nőkről beszél.
Utoljára szerkesztette: tpM, 2015.08.20. 13:58:58 -
Nem akartam írni, de ha már elkezdted. :D egyetértek. -
sirpalee #33640 Majd ha végetér a nyaralás, hazarepülök, és kipihentem a jetlaget, akkor lehet megnézem. De alapból rossz érzéssel mennék olyan helyre, ahol abuhoz hasonló balfék moderátor lehet. :D -
Solt #33639 Én nem így gondolom, de ez itt erősen off. Ha úgy gondolod, hogy jobban tudod, van PH-n topik, ahol kifejtheted a konkrét álláspontodat, örömmel olvasnám! ;) -
sirpalee #33638 Pedig az. :) Elolvasott egy halom pdf-et, cikket, megnézett jópár prezentációt de nagyon látszik rajta, hogy nem fogja fel az ott leírtakat. -
Solt #33637 Teljesen hozzá nem értő? :D Azért ez egy kicsit erős volt! :) -
sirpalee #33636 Abu megint félrebeszél. :) Ezért baj, ha egy teljesen hozzá nem értő szakmainak tűnő cikkeket próbál írni. -
-
Solt #33634 DX12 lehetőségek
Bízom benne, hogy ebből mi is látunk majd valamit! :) -
JanáJ #33633 yipá. Agyf@szt kaptam mikor az 1500+ ló a 60+ tonnával megszeppent egy közepes kátyútól, vagy mikor az emelkedőn lenyomott egy járókeretes nyugger a banya szatyrával :-) -
Azért így már sokkal királyabb!
-
-
Vissza váltottam 1.48-ra és ég és föld. 1.50-ben úgy mászik a dombra mintha kötélen húznák, 1.48-ban meg meg se mozdul. Határozottan jó lesz tankozni! -
1.50-ben úgy érzem jobb lett a lánctalpasok írányíthatósága. Még mindig van úgy, hogy megtokik egy nagyobb gödörben, de sokkal jobb. -
azért enynire amatőr nem vagyok -
Ahaaa, értem, köszönöm. :) (Bocs, hogy ilyen full kreténségeket kérdezek, csak perpill még nem tudom, hogy mi hol merre hány méter. :D ) -
sirpalee #33626 Nem tudom, nem használtam még, csak az első google keresés végeredménye. Elnézve ez egy mod, szóval kelleni fog hozzá a játék.
.png)