35054
-
#33613 nemvagyok fuggo nem vagyok fuggo ezt mondogatom magamnak ;)
-
tpM #33612 Én sem tudok letenni róla. Vannak időszakok, mikor félreteszem, de pl. valamelyik nap is arról álmodtam, hogy editorban összehozok valami lövöldét. :'D -
Sith #33611 Nekem gyakorlatilag az OFP óta ez az egyetlen játék ami időről időre előkerül, igen lehet nem tökéletes, lehet egy bughalmaz, de a mission editor és a millió mod miatt elég nehéz megszorítani :) -
#33610 Szeretném, ha a helikopterek hangja közelebb állna a valósághoz. Remélem Ti is! Vote pls: http://feedback.arma3.com/view.php?id=25135
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.13. 20:57:09 -
#33609 Hát igen, ez az a játék amihez idő kell. De ha valaki rászánja azt az x órát és megérti, megtanulja a játékot játszani és elfogadja a hibáit akkor olyan élményt nyújt amit más játék közel sem hoz.
Edit: és sztem ezt a BI is tudja, mindezek mellett folyamatosan fejleszti és jönnek a javítások újdonságok ingyen! Úgy fejlesztik mintha MMO lenne, csak ez nem havidíjas. :D
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.13. 19:09:21 -
#33608 Köszi a válaszokat! Igazából annyira nem sietős nekem a dolog, úgyhogy megvárom a kövi akciót. :) -
#33607 En 24 euroert vettem meg a summer sale folyaman az extended version-t (minden szirszar egyben), megvetelkor elbizonytalanodtam, vissza akartam adni (de nem bvettek mivel egyszer volt free weekend es akkor toltam vele 8 orat) , azota csak es kizarolag multizok(de megfogadtam magamnak hogy a singlet is megfogom nezni vmikor)
jelenleg : nel jarok
szvsz ha futja vedd meg dragan ha nem vard ki amig megint leertekelik (iden eddig kb 3x volt leertekelve) nagyon nagy gamma
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.08.13. 18:43:33 -
#33606 Leárazások vannak időnként, és több oka is van hogy nem ment le az ára.
Kategóriájában nincs konkurencia, a multi élet tartalma igen magas és a frissítések és fejlesztések még mindig nem álltak le.
Az alap verziójú játék teljesen más mint az új.
A 20 millió módot meg se említem, amik szintén frissülnek és napi szinten jönnek ki újak.
-
npolos #33605 volt már leárazva a steam-en :) Arma3
-
#33604 Hali!
Szemezgetek már egy pár napja az ArmA3-mal, viszont nézem, hogy relatíve még mindig drága (45 €), és két éve a piacon van már. Ennek lehet tudni az okát? Ennyire egyeduralkodó lenne a piacon? (Várható esetleg valamikor leárazás?) -
#33603 Tudnak róla és egyelőre azt javasolják ne álljon át senki, ha nem muszály. Az 1.50-el javítanak ezen.
repvez: ez azt is jelentheti, hogy maradnak azoknál a fícsöröknél amit eddig is használtak, azaz újakat nem vonnak be, csak a meglévőket turbózzák fel DX12-es megoldásokkal. -
#33602 Amiota W10 re valtottam, gyakran lepked ki a arma3 unexpected process hibakra hivatkozva, erre van valami otlet ? (latest nvidia video driver felrakva, arma ujrainstallalva) -
#33601 Hát ugy, hogy valamelyik videoban emlitették , hogy nem minden feature lesz dx12-esre átirva és , hogy nem mindegyik lesz excluziv a kieghez hanem valamit az alapjáték is megkap.
Innen gondolom, hogy ez egy öszvér megoldás lesz csak ami lehet kimerül annyiban, hogy egy dx12vel feltétlenül meg kell változtatni azt megcsinálják, hogy ne omoljon össze a rendszer a win10+dx12 alatt,de a többi marad a régiben .
Ahogy egyes játékoknál, hogy csak kap egy kompatibilis patchet attól még nem lesz dx12 re irva és optimalizálva.
pedig ezalapján, lenne mit hasznositani ebből armához a nagy területen sok egység
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.08.13. 12:57:19 -
#33600 Hogy érted hogy nem teljes egészében? Még semmi konkrétumot nem tudunk a DX12-vel kapcsolatban, csak azt, hogy lesz. Minden bizonnyal írnak majd egy OPREP-et róla, hogy mit csinálnak át és mit várnak tőle illetve, hogy mi mire számíthatunk. -
Solt #33599 Kezdetnek jó, már az is meglep, hogy ilyen "hamar" váltanak! :) -
#33598 sajnos nem teljes egészében és néhány dolgot az alap játék is átvesz belőle , ugy mint a tenger shader meg ilyen apróságok. -
Solt #33597 Ezek szerint DX12-s lesz az új kiegészítő, és 2016 első felében várható.
-
#33596 Jaja, jó kis update lesz. Azt hiszem benne lesznek a RemoteExec azaz a multi optimalizációs cucc valamint a jármű irányítás módosítások és még sok animáció, hang és AI javítás. -
#33595 A hét végén jön az 1.50RC
Erről a terrain processorrol hallott valaki? még a végén egyszerübben lehet csinálni területet , mondjuk egy magyart :P -
myky76 #33594 Köszönöm!
Sikerült...köszi!
-
tpM #33593 Szia,
A helikopter init mezejébe add meg a következőt: this flyInHeight 400
Waypointoknál is megadhatod más és más értékkel. -
myky76 #33592 Sziasztok!
Kérem segítsen valaki!
Szeretnék csinálni a helikopteres küldetést egy kis magasból lövöldözéssel.
Belépek az Editorba és elküldöm a helit egy pontra beállítom, hogy körözzön a megadott terület felett, azonban ezt midig csak 50m magasba teszi...
Van mód arra, hogy beállítsuk a helikopter utazómagasságát ill. járőrözés magasságát mondjuk 400-800m magasra?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv! -
#33591 oktató anyag bis és Dyslexi közreműködésével:
videó
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2015.08.07. 18:33:53 -
#33590 ebben még az zavar engem, hogy a falakon és épületen belül is egyből célrafordul az AI és egyáltalán nem az jön ki gyöztesen aki meglepetés szerüen mozog felkészülve a támadásra.
Lehet a hallásával is kéne kezdeni valamit, mert mig mi nem minden esetben halljuk az AI mozgását vagy ha igen akkor nem tudjuk 100% ra ilyen pontosan beazonositani a hang forrását.Mert itt is látni ahogy megmozdult a kerités mellé egyböl rácélzott és csak azért nem tüzelt mert fal volt közte .
Tehát az AI-t egyrészről okositani ( utvonal keresés, CQB, csapatmozgás) másrészről butitani kéne ( célzás , látás hallás) -
#33589 Azt hiszem ez az a hiba amit te is megtapasztaltál. Jó hír, hogy 1.49-ben javítva lesz azaz a dev-es verzióban már benne a javítás.
-
JanáJ #33588 Nem értek egyet veletek. Mindenki ezt játsza, csak az OFP nem 1940-ben kezdte.
Az a baj, hogy szerintem a fejlesztők nincsenek eléggé benne a a haditechnikában. Pl viccek ezek az éjjellátóka jövőben. De a térképen megjelenítést már az OFP is tudta, ha nehézséget állítottál. :-) -
Fürtös #33587 RHS mod.
Mig ki nem jött bottal se piszkáltam ezt a szart, azóta meg minden nap
Vannak jó kis PVP sector control meg CTI szerverek. Mondjuk mostanában az RHS Epoch-ra kaptunk rá.
Ez a Future concepció egy halva született ötlet, arra volt jó hogy pár olyan ember is megvette aki COD on és hasonlókon szocializálódott. -
#33586 Nem is a lézerekre gondoltam meg az ugribugri jetpackes dolgokra mint a COD-ban, ugy mégennyire se jönne be.
Az nem tetszik, hogy ott van a katonákon grafikailag a futurisztikus cucc mint a szem elé kivetitő a mikrofon meg a gps,de semmi nincs ami ezt használná.
Tehát a szem elé kivetitővel pont hogy a HUD-ot meg jelenithetnék, irányt ,távolságot ,koordinátát stb. Éjjellátó , hökamera infra stb..
A térképen nem látni a saját csapatok mozgását vagy, hogy ki mit tervez.
ÉS akkor a jármüveket még nem is vettük számitásba.
Igy sokkal jobb lett volna ha kinézetben és funkcióban is maradnak a 90es éveknél -
tpM #33585 A modern korszerűt jelent. -
#33584 Nekem kimondottan tetszik ez a kinézet. Szerintem jobb ahogy most van, mint ha lézerrekkel lövöldöznénk, nem? Ami most van az olyan mint az előzők, csak "modern". Ezért aztán semilyen hatással nincs a játékmenetre, mert azt és úgy játszuk ahogy eddig. -
#33583 Nálam is még mindig OFP a nyerő , mert annak tényleg letehetetlen volt a kampány része folyamatos töltögetés nélküli.
Az összes többi csak a grafikán nyujt többet ,de a kampányok és a küldetések sehol nincsenek , még azt sem mondanám, hogy legalább egy küldetésbe megprobáltak mindent belepakolni ami prezentálnbá a játék minden tulajdonságát.
Ahogy már sokszor irtam 2 tucat katona meg pár tank és repülö az össz felvonult sereg a legnagyobb csatában is.
A3 a többihez képest annyival jobb, hogy jobban megy a gépemen és folyamtos a frissités,de ez a jövöbeni kinézetü ,de nulla funkcios felszereléssel nagyon mellé löttek és az egész egy kietlen valami. -
tpM #33582 Viszont Arma 3 ugyanolyan sivár tartalom terén, mint az 1. -
JanáJ #33581 Nekem az OFP maga az orgazmus, hogy végre van egy ilyen játék. Az ARMA2 mert még a jelenben voltunk, az A3, meg mert ez tudja a legtöbbet. -
#33580 Tankok sebzésrendszere:https://community.bistudio.com/wiki/Arma_3_Tanks_Config_Guidelines#Damage_handling -
#33579 detto, arma elég nagy lehúzás volt így utólag. -
JanáJ #33578 OFP, ARMA2, ARMA 3 a sorrend nálam. -
#33577 Itt az eredeti:
-
IRL arma ;) en meg jatekban iz lezuhannek (probalgattam ;) -
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.05. 15:11:49 -
JanáJ #33574 Összességében tetszik ez a fejlesztéseket fizessük ki ha akarjuk rendszer. :-)