Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert miben is van koze barmifele szimulaciohoz a gamenak..?
(en alapvetoen sim-fan vagyok azert is vettem meg)
Nehany pelda: 1. Mit szimulal hogy RPG-7-tel seggbe(!) lovok 1 AVTP-7-est es csak(!)szepen elporlik rajta a toltet..?(ilyen aspektusbol 1 T-72 is elszallna sztm..)
2. Ha egy elesett katonatol elveszem a raketavetojet miert csak egy toltetet vehetek magamhoz..?(egy katona minimum 6 db-t is vihet magaval az egyeni loveszfegyvere mellett 180db loszerrel)Es miert nem vihetek magammal a Dragunov-omhoz legalabb egy geppisztolyt(pl.MP-5)..Egy katona nem birna el cipelni..?(foleg ha felkelo vagyok es a valosagban ilyen variacio siman elkepzelheto)
3. Naplemente utan M-107-tel a repter szemelyzetet probalom semlegesiteni kb 600(!)m tavolsagbol es az elso leadott lovesem utan(altalaban csak egyet szoktam utana poziciot valtok ahogy a valosagban) a tobb 100(!)meterre levo pilota egy AKSU-bol 2 lovesbol leszed..!!!
Ugy hogy felhomaly van es ghili suitban az eroben lathatatlanul lapulok....!!
Ne haragudj...!Mi ebben a szimulacio..?????
Akarsz meg 1000 peldat..????
De CSAK 1-et mondj hogy miben szimulacio....
Ezeket leszamitva(foleg a kuldetesszerkeszto miatt)szeretnemmmegismerni jobban a gamet, es ha mar megy multizni is kicsit...
Csao...!
747 HEAVY
meg mindig a szerkesztovel kuzdok...
csinaltam egy kuldit ahol helivel szallok fel egy repterrol es hogy kisse realisztikusabb, elobb legyen a latvany, betettem 1 eppen felszallo herkulest is..
gyonyoruen elemelkedik de amikor eleri a kuszobot leborit es szepen belefurodik a kiserdobe gyonyoru robbanasi effektet produkalva...
barmhova jeloltem ki a waypoint-okat(es kiprobaltam 1000 fele variaciot a viselkedesere,sebesseg,stb)...
miert van ez..?
tud valaki megoldast..?
747 HEAVY
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
GYIK re panaszkodtatok és hát ide vagy oda írhattok GYIK et - rettentõ könnyû használni a wikiket - és az is választ kap a kérdéseire aki nincs benne a klikketekben.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
ha lesz oda accod egyszerûen copy-paste azt jólvan, a java melót már megcsináltad vele, igyis úgyis...
szal megtámadod Szekig-et és már csinálhatod is.
http://wiki.armed-assault.hu/index.php/Kezd%C5%91lap
A többit a wikiben - és elmondjátok megfelel-e.
ArmA2 Wiki
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Nem arról volt szó h a patch után át lehet állítani a nyelvet angolra?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
majd ha hazaérek feltöltöm valahova, a távoli asztal lassú 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Ha valakinek megvan linkelje be!<#wow1>#wow1>
A Béna.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Pepipék=Pepikét 😊
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
De azé' ne menjünk má' el szó nélkül az a tény mellett, hogy ez akkoriban egy forradalmian új, semmihez sen hasonlítható gáma volt. Egyszerûen felüdülés volt a sok futkározzunk három szobában meg néha a pincében típusú förmedvényekhez képest, amiknek alternatívája volt még a menjünk mindig a korlátok, sövények, romok és autóroncsok által határolt, 20m széles ösvényen elõre a lenini úton gáma.
Arról nem is beszélve, hogy a Cold War Crisis és a Resistance kampányok nagyon ZSÍRul voltak megszerkesztve. Olyan fílingjük volt, hogy nemegyszer dobtam el fél méterre az egeret éjjel háromkor, mikor alkonyulatkor a ködös-esõs erdõben egyszercsak elémtoppant egy egész szakasz <#vigyor>#vigyor>
Végig is nyomtam mindkét kampányt (A Red Hammer-t nem. Az felejtõs volt)
Részemrõl ezekkel véget is ért a kombájnkodjunk korszak, mivel kiderült, hogy én és az Ai-aim jobbak vagyunk a gép AI-ainál <#nyes>#nyes> Ráadásul sokkal élvezetesebb volt a Blondyt vagy a Pepipék nagynéha AK végre kapni egy CTF multiban <#nevetes1>#nevetes1>
www.smart-bus.hu
Na, ha ezt a feelinget bármelyik multis vs visszaadja akkor megiszok a tiszteletedre egy üveg vöröset kísérõnek a másik vöröshöz, mindezt az ölemben egy forróvérü vörössel.
A bor, mint tudjuk voros. De foleg szaraz Storm, szaraz!
Neked ott a helyed a "másik" fórumon Lacko és Konrad társaságában.
Õket homlokhoz szorított csõretöltött szárazkolbásszal sem lehetne kényszeríteni egy jó kis multi zordulásra. De ez legyen az õ problémájuk. Ha nekik ahhoz van kedvük, hogy évszám azon molyoljanak, hogy kiderüljön, az általuk vezérelt AI vagy a gép által vezérelt-e a hülyébb, hát lelkük rajta. Nincs ezzel semmi gond. Az a jó ebben a játékban, hogy mindenki megtalálhatja benne a magának való szórakozást.
"...egy jó kampit több ezren töltenek le...
Csak emlékeztetnélek, hogy "A szemétdombra milliárdnyi légy jár. Ennyien nem lehetnek hülyék."
Pedig de!
Azé' mégis aszondom néked, hogy legyen béke és mindenki játszon ahogy akar, valamint igyon sok vörösboros vörösbort, mert az jó<#law>#law>
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
A Scampi vagy ahogy te írod: kampi az polip a digóknál
A Béna.
Nehéz az AI.-t irányítani???
Nem nehéz az... próbálj meg egy rakat beszittyózott ofp veteránt irányítani egy versus fronton...na az nehéz😄
Utánna könnyes szemmel simogatnád a butuska AI.-k Rohambilis fejecskéjét...
Juteszembe:Tempike hentnaplot akarok de izibe!
Küld e-mailben vagy ahogy akarod de kell!
A Béna.
Kurva nagy hülyeséget irtál,szerintem kicsit legyél óvatosabb.Nagyon nagy szerkesztõi élet van és nálunk is vannak nagyon komoly küldetés szekesztõk.Egy jó kampi összehozása igencsak közös-multi dolog,egy jó kampit több ezren töltenek le,egy jó kampin napokat lehet szórakozní.Továbbá óriási tudást igényel összerakni hetekig és hónapogik tart mire elkészûl.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Felecccsed el!
Több Logitech joyom is volt és fejlesztõmérnökeik megfeszített munkája eredményeként volt olyan is ami már akár két hónapig is bírta!
Jól mondja a Solt kolléga: Saitek ami kell neked. Azok valamiért -elõttem ismeretlen okból- ellenségeik maguknak és csupa tartós, megbízható joyt gyártanak.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És az még él aki az Xboxot dicsõítette? <#eplus2>#eplus2>
😉http://sopronyi.photoshelter.com
De figyelj mert nem mindegy melyik csatornába írsz:
A globális csatornát mindenki látja
A jármû csatornát (sárga): csak a veled egy jármûben ülõk.
A szakasz csatornát(zöld) csak a vele egy szakaszban levõk.
ezekez defaultban a "," és a "." -al léptetheted
http://sopronyi.photoshelter.com
Hadjárat módban lehet fegyvert választani vagy a gép adja azt kész?
egyszeruen nem talalom, vagy csak nem ertem a magyarra forditott dolgokat...
Lenne egy kérdésem.
A küldetések elején mindig van egy térkép amin mutatják a taktikát. Még mutatnak rajta egy kört meg egy vagy kettõ négyzetet.
A négyzetek mellékküldetések és ha igen miután megcsinálom õket könnyebb lesz a fõküldetés ?
Én eksönösen szerezem valami 5-6k volt...
Ma rágyúrok kicsit, hogy belülrõl is úgy vezessem a helit mint kívülrõl 😊
aztán lesz nemulasss, fejjel lefelé a rotorlapátokkal kaszabolom majd az ellen fejét!
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."