Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Addon-t (jármû, fegyverek, map-ok stb.), hogy lehet a játékba tenni ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Ötlet?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Na szaladok mint a nyúl pár ellenség akad mint állat kb 15FPS lelövöm az embereket azt semmi nagy akció háború feeling sehol.Ennek ilyenek kell lennie?Alig van ellenség!
Portalanítva nemrég volt!
Nem porosak a hütõ felületek?
Kieg táp rajta van a videókártyán (ha kell hozzá)?
Háttérben fut valami program?
Milyen jellegû a fagyás (kékhalál, feketeképernyõ,van-e közben hang)?
Részletesebben mert itt senki sem mentalista 😊
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
...csak az a baj, hogy 15-19 FPS körül ingadozik a teljesítmény...kevés nagyon tudom, de ennek ellenére mégsem szaggatt!!!! picit mintha lassított felvétel lenne....és igazából én megelégednék 25-30 FPS-el bõven.....ezt ki lehet szerintetek hozni a játékból 2300Mhz-rõl 2,8 vagy 2,9Ghz-re való tuninggal? meg jó, talán még memóriára is költenék....de elsõsorban a proci izgat...sztetek? nyerhetek 5-10 FPS-t proci húzásával?
Tempus mikor lesz már hang mod?^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Windows 7, nincs húzva semmi, catalyst 9.6
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Mivel mindenképp a video-ram hibájra vagy annak hibás kezelésére utal a hiba képe. Többen is mondták, hogy vagy mem-et növelsz ha AGP vagy csökkented a minõséget hogy kevesebb rammal is beérje, vagy jobban hûtöd a kártyát.
Végülis mind1 hogy mi lett mondva az a lényeg hogy rájöttél hogyan jó!
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
HD4850-es kártyám van és kb 20FPS-el megy!
Radon:Azt nem mondtad, hogy próbálgassam alacsonyabb beállításokkal na mindegy lényeg, hogy eddig jó volt😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
lesz saját pack mint asszem ofpflasnél, vagy vártok inkább valami faszán összegyúrt gigamega "kész picsa/meleg málé" jellegû csomagot?
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Akarom mondani az elakadásjelzõt. <#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mellesleg a hiba jelenség fenn áll még? Tudod a képhibád... valamit csepegtess már...
www.smart-bus.hu
videókat a "VIZUÁLIS ÉLMÉNYEK"-ben is tessék megnézni: klánindulót különösen ajánlom 😄
A játék elég bugos mert CTI-ben nem mutatta a zászlókat és a bázisokat sem,ha meg meghaltam berakott az óceánba 1 rakat hulla mellé...:/
www.smart-bus.hu
Keleti örömtréning TCZ St. Pierre
Az amúgy tank nélkül készült pályán egyszer csak megindultunk M1 csordával!😄😄
Hogy vártuk a pillanatot hogy bevethessük, és azt a reakciót keleten!😄😄😄
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Egy IGAZI Lajosbácsi, aki hivatásból öli a disznót ? Megyek is, azt folytatom a kimûvelõdést .
Le a kalappal ember, ez tényleg ZSÍÍÍÍR <#worship>#worship>
Mindig ezt írja:
CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php
Error reported as: <6>6>: Nincs megfelelõ kapcsolat a mySQL-hoz. Ellenõrizd az e107_config.php file-t, hogy megfelelõ információkat tartalmaz-e.
A multi partykat meg itten tudod jól elolvasni: (idõrendben visszafele van számozva)
Hentes történések
Ha nem menne az oldal akkor sorry, épp költöztetés alatt áll másik szerverre.
jó hát ez még igy nem Bodajk... <#nevetes1>#nevetes1>
Anno mi is készültünk egy cimborámmal, h részt veszünk valamelyik ilyen nagyszabású megmozdulásotokon. Olvastuk a neten a "toborzót", Csak nem bírtunk fuvart szerezni. Annyira fanatikusak meg azért nem voltunk, h monitorral a hónunk alatt betámadjuk a pályaudvart, de annyira igen, h KOMOLYAN fontolóra vettük, mielõtt elvetettük.
Szilánkosra röhögtük magunkat, azokon a Flashpoint szigeteken , ahol ZSIRduzzasztó, meg ilyenekkel lehetett találkozni. Egyébként egész jók voltak ezek a szigetek, mi használtuk is õket elég aktívan. Mi ez a "zsírozás" egyébként ? Te vagy ZSír, vagy ez egy klán, vagy szekta ? Most tényleg. Évekig barkóbáztunk a haverral ,h kik lehettek ezek az arcok ?
Nem tudom honnan hozattad a tiédet, de ha alapból angol, akkor érdekel.
Én megvenném az itthon kaphatót ami meg a hazait beszéli, ( Még kicsit szarul, de majd Dogman leZSÍRozza nekünk )
sakkó' cserélnénk ? ( Egy az egyben persze )
Elég zöld ?
Ez a felajánlás részemrõl azért különösen korrekt, mert a te változatod többe került. De hát amit erre mondani szoktak :
"Na itt van egy papucsom, h fel ne fázzá', azt ami meg a szekrényedbe vót azt köszöömszépen !" <#kacsint>#kacsint>
ArmA1 alatt voltak ilyen grandiózusabb nemzetközi vs háborúk (IC, AToW), magyar oldalon meg majsz pályák (ezek mind célkereszt és külsõnézet nélkül természetesen).
Szóval, idõvel itt is lesznek gigahentek.
Focin Blondy volt Davids, enged enged enged, Davids!!! hagyd élni!😊
Összekell hozni újra ezt a feelinget!