Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
sziasztok! érdemes megvenni az ARMA2-t?? van olyan jó hangulata és realisztikus annyira mint az elsõ rész??

ha jó tudom directxet kell firssíteni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ati810
Hello.
Addon-t (jármû, fegyverek, map-ok stb.), hogy lehet a játékba tenni ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Molnibalage
Leszedtam a demót. Futtatáskor az eredmény.

Ötlet?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nesu
Szal csak annyit keress egy sarkot és rázd ki nehogy egy csepp bennt maradjon Baby !Olvass a sorok közt ,az nVidia vezérlõpult arra van ,hogy kiszürd amit lehet szoftveresen

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hat... nem egy COD az biztos. En meg a demoval szorakozok, de mar 2. fokozaton elegge megizzaszt az AI. Voltam multiban coopban, de ott is szivtunk mint allat. Szoval addig orulj amig nincs sok ellen 😊
Én nem tom milyen játék akar ez amúgy lenni de a kampányt csinálom most kell behatolni ha jól emlékszem valami csernuska városba... esik az esõ az elején.
Na szaladok mint a nyúl pár ellenség akad mint állat kb 15FPS lelövöm az embereket azt semmi nagy akció háború feeling sehol.Ennek ilyenek kell lennie?Alig van ellenség!

A demo multi az katasztrofa!A teljesben is ?
Hát a fagyás az játék hiba jellegû.. hibát észlelt leállt... lefagy és egyszer csak kiírja...
Portalanítva nemrég volt!

Házban nincs meleg?
Nem porosak a hütõ felületek?
Kieg táp rajta van a videókártyán (ha kell hozzá)?
Háttérben fut valami program?

Milyen jellegû a fagyás (kékhalál, feketeképernyõ,van-e közben hang)?

Részletesebben mert itt senki sem mentalista 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

a demóban belõttem egy eléggé látványbarát beállítást..azaz a látótávolság 2000...de ezt még 1500-re is levenném....az árnyékok minõségét is levettem, sztem egy játékban grafikai szinten nem pont az árnyékok meghatározóak....a többi beállítás mind Magas, árnyék alacsony...illetve a szûrést és az élsimítást is nagyon le vettem...de nem is hiányzik hogy megmondjam õszintén....na mindegy, nekem ez a látvány bõven megteszi, így is szép...

...csak az a baj, hogy 15-19 FPS körül ingadozik a teljesítmény...kevés nagyon tudom, de ennek ellenére mégsem szaggatt!!!! picit mintha lassított felvétel lenne....és igazából én megelégednék 25-30 FPS-el bõven.....ezt ki lehet szerintetek hozni a játékból 2300Mhz-rõl 2,8 vagy 2,9Ghz-re való tuninggal? meg jó, talán még memóriára is költenék....de elsõsorban a proci izgat...sztetek? nyerhetek 5-10 FPS-t proci húzásával?
Majd, ha meglesz a játék 😞

Scottt
Lényeg, hogy fut😄
Tempus mikor lesz már hang mod?^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

4800+ @2500MHz-es proci, 4GB ram
Windows 7, nincs húzva semmi, catalyst 9.6

DOGMAN
RAM memória? Proci? Oprencer? catalayst verzió? húzva vane proci, vagy ram, ha igen elég-e nekik a beállított feszültség a BIOSban?

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
De mondta 😄
Mivel mindenképp a video-ram hibájra vagy annak hibás kezelésére utal a hiba képe. Többen is mondták, hogy vagy mem-et növelsz ha AGP vagy csökkented a minõséget hogy kevesebb rammal is beérje, vagy jobban hûtöd a kártyát.
Végülis mind1 hogy mi lett mondva az a lényeg hogy rájöttél hogyan jó!

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Nekem állandóan kifagy a játék + nagyon sz*rul fut!
HD4850-es kártyám van és kb 20FPS-el megy!

Scottt
Köszi(úgy néz ki szoknom kell ezeket a beállításokat mert így jónak látszi^^)
Radon:Azt nem mondtad, hogy próbálgassam alacsonyabb beállításokkal na mindegy lényeg, hogy eddig jó volt😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DrRadon
Az mi? Nem hallottunk még róla.

Bár lehet erre is csinálok FX-szet, 1-nél sikeres volt 😊

ACE2

zsír😄

DrRadon
Aha, ez Armában is szokott visszhangozni 😊

kedvencem az volt amikor OFPben valamelyik hülye mindig nyomta a "MIKO"-t... meg tele volt a térkép MIKO-val xD

Srácok, milyen modokat/addonokat terveztek támogatni?
lesz saját pack mint asszem ofpflasnél, vagy vártok inkább valami faszán összegyúrt gigamega "kész picsa/meleg málé" jellegû csomagot?

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

DOGMAN
Tényleg ki emlékszik még arra, hogy kicsoda "Kapi az ölõ" ??? 😄😄

DOGMAN
Már rég olvastam én is, most nekiálltam, fõnök kérdezte miért könnyes a szemem...majd megfulladtam

Hentnapló 29. epizód. Idáig ez a legelvetemültebb bejegyzés. Igy elbeszélõsbe se gyenge, de ha errõl lenne videótok, az kitenné az irányjelzõt rendesen.
Akarom mondani az elakadásjelzõt. <#eljen>

Biztos sokat kapott edzésen, és átmeneti emlékezet zavara támadt! 😄

www.smart-bus.hu

DrRadon
A röhej az, hogy pár hete már a szájába rágtuk ezeket, amire persze az volt a válasza, hogy megcsinálta 😊

Igazán örülök... és természetesen nincs mit! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Levettem minden "átlagra" élsimítás,anzio,utóeffekt kikacs,133%-as izével nem jelentkezett eddig^^

Az nem a játék hibája, hanem map-é... 😊

Mellesleg a hiba jelenség fenn áll még? Tudod a képhibád... valamit csepegtess már...

www.smart-bus.hu

DOGMAN
Az újszülötteknek minden vicc új....

videókat a "VIZUÁLIS ÉLMÉNYEK"-ben is tessék megnézni: klánindulót különösen ajánlom 😄

Scottt
Na megvolt az elsõ multim arma.hun
A játék elég bugos mert CTI-ben nem mutatta a zászlókat és a bázisokat sem,ha meg meghaltam berakott az óceánba 1 rakat hulla mellé...:/

Azt a leborult szivarvégit! <#taps>

www.smart-bus.hu

Icebird
Na ezt még:
Keleti örömtréning TCZ St. Pierre
Az amúgy tank nélkül készült pályán egyszer csak megindultunk M1 csordával!😄😄
Hogy vártuk a pillanatot hogy bevethessük, és azt a reakciót keleten!😄😄😄

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

DrRadon
<#vigyor>

Hát ez lol !!!

Müxik a lapotok. Minden kérdésemre választ kaptam már a bevezetõben. Próbáltam felkészülni mentálisan a valóságra, mielõtt rákattintottam a linkre, de a sztori eredetibb attól amire felkészülni emberileg lehetséges.
Egy IGAZI Lajosbácsi, aki hivatásból öli a disznót ? Megyek is, azt folytatom a kimûvelõdést .

Le a kalappal ember, ez tényleg ZSÍÍÍÍR <#worship>

DrRadon
Meghekkelték a 88-asok, miután kiütöttük õket 😊

Mi van a H.A.R.C oldallal?
Mindig ezt írja:

CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php

Error reported as: <6>: Nincs megfelelõ kapcsolat a mySQL-hoz. Ellenõrizd az e107_config.php file-t, hogy megfelelõ információkat tartalmaz-e.

DOGMAN
Hentes történések kb 30-astól visszafele kezdenek beindulni, majdnem mindegyik egy-egy multi gamézás leírása 😄

DOGMAN
www.tanyalap.hu

A multi partykat meg itten tudod jól elolvasni: (idõrendben visszafele van számozva)
Hentes történések

Ha nem menne az oldal akkor sorry, épp költöztetés alatt áll másik szerverre.

Jaaaj ne sírjál, merakkor én is ! Majd mi játsszunk veled. Jön Anyám is, meg a szomszéd csávó az már 3. Te meg Lajos bácsi az kapásból még kettõ ugye ?
jó hát ez még igy nem Bodajk... <#nevetes1>
Anno mi is készültünk egy cimborámmal, h részt veszünk valamelyik ilyen nagyszabású megmozdulásotokon. Olvastuk a neten a "toborzót", Csak nem bírtunk fuvart szerezni. Annyira fanatikusak meg azért nem voltunk, h monitorral a hónunk alatt betámadjuk a pályaudvart, de annyira igen, h KOMOLYAN fontolóra vettük, mielõtt elvetettük.
Szilánkosra röhögtük magunkat, azokon a Flashpoint szigeteken , ahol ZSIRduzzasztó, meg ilyenekkel lehetett találkozni. Egyébként egész jók voltak ezek a szigetek, mi használtuk is õket elég aktívan. Mi ez a "zsírozás" egyébként ? Te vagy ZSír, vagy ez egy klán, vagy szekta ? Most tényleg. Évekig barkóbáztunk a haverral ,h kik lehettek ezek az arcok ?

Ügynök úr , figyeljen már kicsit. Csináljuk úgy ,h mindenkinek jó legyen !
Nem tudom honnan hozattad a tiédet, de ha alapból angol, akkor érdekel.
Én megvenném az itthon kaphatót ami meg a hazait beszéli, ( Még kicsit szarul, de majd Dogman leZSÍRozza nekünk )
sakkó' cserélnénk ? ( Egy az egyben persze )

Elég zöld ?

Ez a felajánlás részemrõl azért különösen korrekt, mert a te változatod többe került. De hát amit erre mondani szoktak :
"Na itt van egy papucsom, h fel ne fázzá', azt ami meg a szekrényedbe vót azt köszöömszépen !" <#kacsint>

DrRadon
ArmA2-n még nincsenek kiforrva ezek a dolgok.

ArmA1 alatt voltak ilyen grandiózusabb nemzetközi vs háborúk (IC, AToW), magyar oldalon meg majsz pályák (ezek mind célkereszt és külsõnézet nélkül természetesen).

Szóval, idõvel itt is lesznek gigahentek.

Icebird
Bodajk 3 egész pontosan😊

Icebird
Hát meg a mobájel pentium összerakás(na az volt ám a fanatizmus😄)!
Focin Blondy volt Davids, enged enged enged, Davids!!! hagyd élni!😊
Összekell hozni újra ezt a feelinget!

DOGMAN
Igen Bodajk 2 azt hiszem. Esett a hó májusban, majd rakok fel youtube-ra videokat..