Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Akkor mi lenne? Jobbra-balra elõre-hátra haladnánk 45°-os szögben? 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
W+D-re hasonló történik 😄
Sztem ezt rajtad kívül az egész világ tudja 2001 óta 😊
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Gondoltam megosztom, online legyenek a magyarok futasban bajnokok!
40" TV plusz TrackIR... hát igen, élvezetes, fogalmazzunk így. ^^
On
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
HA ennél nagyobb akkor biza kell az... egy 32" tv esetén meg pláne. nem beszélve Cifu 40-esérõl😊 (Télleg Cifu milyen rajta az Arma II?😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lenne két kérdésem, remélem tud valaki segíteni. Alapértelmezett billentyû beállításoknál elvileg a T, Z, U betûkkel lehet váltani a karaktereim között, ezt párszor használtam is, pl. ha sniperrel akartam elintézni egy embert, de a gépnek nem sikerült.
Eljutottam odáig, hogy az USMC kivonult a területrõl és úgy alakítottam a játék menetét, hogy a NAPA oldalán el kellett foglalnom 4 falut.
Itt a spanyol faszinak elfogyott a lõszere és az istenért sem tudtam újratölteni. Nem találtam hozzá parancsot. Ha odamegyek egy ilyen védelmi álláshoz, akkor ott van egy olyan funckió, hogy "újratöltés, javítás, tankolás" vagy valami hasonló. Ott ha azt megnyomom, akkor csak "javít", levesz x pénzt és akkor az egység sérülései eltûnnek. Viszont így sem tudom újratölteni a faszi fegyverét
A legegyszerûbb megoldás ugye az lenne, ha átáváltanék rá és akkor feltölteném, viszont nem tudok átváltani semelyik karakterre sem.
Csak Cooperrel lehetek.
Valaki tudna súgni, hogy mit kéne csinálnom, mert végül sikerült elfoglalni a falvakat, de azért ez így szar...
Üdv.
Bocs ez fél OFF, de ez már az OFP-ban is megvolt, hogy egész pontosan lehetett az SZVD PSO-jával távolságot becsülni.
www.smart-bus.hu
de ahogy írod, elég egy marha és úgy lesz kula a party, ahogy van.
noha én noob vagyok szerkesztés területén (leginkább a meglévõ missziókat elemezem, onnan alkalmazok scripteket, vagy legjobb tudomásom szerint minimálisan módosítom az igényeimnek megfelelõen), de azt tervezem, hogy a kis készülõ missziót úgy készítem fel TK ellen, hogy aki aktívan TK-zik, az átkerül egy börtönbe (épület, melyet nem hagyhat el x ideig, vagy egyéb)
arra már láttam megoldást, hogy aki más, oldal azonos játékost meglõ, az azonnal bekapja azt a sebzést, amit a másiknak okozott. az elzárást jobbnak vélem, de ez sem tûnik olyan rossznak.
csak lenne már linuxos szerver bináris...... (most úgy fest, hogy emiatt összedobunk egy win szerver licenszt, ami majd virtualbox-ban fut linuxon, amíg nem kapunk linuxos szerver binárist)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szóval türelem, egyelõre ízlelgessétek... aztán majd ACE2 után ráérünk komolyan venni! 😉
www.smart-bus.hu
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Ha nem mekkora a natív felbontása a monitorodnak és mennyi a képátlója?
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
www.smart-bus.hu
Én G36 Sniperrel, VSzSz Vintorezzel, SzVD-vel, M24-el/M40-el és XM8 Sniperrel lövöldöztem a játékban, nem mondhatnám, hogy pontlövõk lennének, és azt sem, hogy a távolságtól függõen állítanák a céltávcsõ beállításait.
Kulon gond(nekem)hogy nem lehet clickes modszer szerint celozni,allitani az optikakat, de ezt lehet kesobb vmi mod megoldja..
OK hogy a mildot celzas hasznalatosabb foleg surun poziciot valto celpont eseteben, de hat en ilyen maradi vagyok..
A harcétren senki sem fog nekiállni a távcsövét piszkálni, mindenki belövi egy számára ideális távolságra, és a fok vagy mil-beosztás pedig pont arra szolgál, hogy a szükséges korrekciót elvégezd a célzásnál. Eszembe nem jutna a les tetején nekiállni újra benullázni a fegyverem, csak azért, mert az Õzbak saccra 300 méterre van, nekem meg a Meoptám 150 méterhez van beállítva/belõve. 😊
Itt egyébként fel is hívnám a figyelmed, hogy a célpont távolságát normális nehézségi szint esetén te is csak becsülni tudod. 😊
De olyat nehez megemeszteni hogy a 300m-re levo HMMV tetejerol az M2 es lovesz csipobol(!) tuzelve(mivel ilyen aspektusban van neki a fegyver, szo sincs celzasrol..!!)a sorozatabol masodik lovedeke leszed mikor kikukucskalok valami sarok mogul....
Ez AI, és köze nincs a ballisztikához...
Sajnos a CTI nem annyira bejövös nekem. :S
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lopotevet nekem se sikerült elkapni elsõre, pedig már 2x is végigjátszottam azt a részt
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Hasonlo configom van..
Nem irnad le milyen beallitasokkal jatszol es milyen FPS ertekeket kapsz..?
Koszi
747 HEAVY
Egy bizonyos tavolsagig teljesen laposak a roppalyak..Ha pl.egy adott fegyvertipus--a jatekban beallitott optikaja szerint--10m es 600m-en pontlovo akkor 250; 300; akarhany; meteren ha valami fedezek mogul csak a feje latszik ki a celpontnak, es 20cm roppalyaemelkedest szamitunk nem talalom el a fejet csak a 2 fenti esethez kozeli tavolsagbol..De el lehet talalni ugy hogy szepen ul a celkereszt kozepen a fejebubja..
Kulon gond(nekem)hogy nem lehet clickes modszer szerint celozni,allitani az optikakat, de ezt lehet kesobb vmi mod megoldja..
OK hogy a mildot celzas hasznalatosabb foleg surun poziciot valto celpont eseteben, de hat en ilyen maradi vagyok..(raadasul ez olyan arcade(?) game eseteben is volt mar mint a COD4..pl. mikor Zakajevet kene likvidalni jol latszik a szel okozta roppalyamodosulas..)
De olyat nehez megemeszteni hogy a 300m-re levo HMMV tetejerol az M2 es lovesz csipobol(!) tuzelve(mivel ilyen aspektusban van neki a fegyver, szo sincs celzasrol..!!)a sorozatabol masodik lovedeke leszed mikor kikukucskalok valami sarok mogul....
Ertheto..?
747 HEAVY