Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrRadon
Hölgy? Mik a paraméterei?

Vorpal
Pesten 5 ért? bárki viheti.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

macleody
😄

a.carkey: köszi
a.carkey
A fõmenüben nyomd meg!

A medve nem játék.

annak nincs ertelme, jobbra-ballra az 180 fok, de a hetedik sor utan szivesen lederivalom a helyvektorodat, vagy kiintegralom a gyorsulasodat, es nah akkor ugyan oda jutunk vissza 😊 ahhoz a sebesseghez, amivel en lefejelem a barpultot, de elobb megkerdeznem hogy egy elektrozadowszki kozelharcra melyik pityut ajanlod 😊

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

macleody
Valahol azt olvastam, hogy van benne 3D-s szerkesztõ. Az alt+e kombinációra jön elõ. Persze nálam nem mûködik.
macleody
"egyszer jonnetek el velem ti kocsmazni..."

Akkor mi lenne? Jobbra-balra elõre-hátra haladnánk 45°-os szögben? 😄
😄

www.smart-bus.hu

nem tom mi a jelenseg neve, de ez van ha egy hobby gamer veszelyes vizekre teved 😊... egyszer jonnetek el velem ti kocsmazni... 😊 mind1, have fun, birom ezt a forumot

Tõlem! 😄 Úgy imádom hallgatni, hogy: "ez nem igaaaaaaz... de honnan???" 😄

www.smart-bus.hu

Igen, amúgy a jelenségnek beceneve is van, csíterfutás 😊

Minél gyorsabb valakinek a mozgása, annál könnyebb észrevenni... rohangáljatok csak! 😄

www.smart-bus.hu

mégis mindig mindenkit lehagyok 😛

Én meg megosztok veled egy sokkal titkosabb hidden feature-t:
W+D-re hasonló történik 😄

Sztem ezt rajtad kívül az egész világ tudja 2001 óta 😊

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

már OFP óta ez van 😄

Van 1 hidden feature a game-ben, pl. A+W komboval mindenkinel gyorsabban fogsz futni 45 fokos szogben balra elore, mivel a ket sebessegvektor osszeadodik 😊

Gondoltam megosztom, online legyenek a magyarok futasban bajnokok!

Egyszer még visszakockulok, madj ha eladod a géped nékem 😄

[NST]Cifu
Off
40" TV plusz TrackIR... hát igen, élvezetes, fogalmazzunk így. ^^
On

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Akkor nem kell élsímítás, ha ehhez a felbontáshoz egy 19" körüli monitor tartozik...

HA ennél nagyobb akkor biza kell az... egy 32" tv esetén meg pláne. nem beszélve Cifu 40-esérõl😊 (Télleg Cifu milyen rajta az Arma II?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Tudsz neki olyan parancsot adni, hogy vegyen fel másik fegyvert (ha van hulla a környéken).

Icebird
ja, ezt csak úgy beraktam, és remélhetõleg lesz folytatása😊

hát, azért a kérdésem meghaladja a basic controls szintet, mellesleg végig is néztem, hátha, de nem kaptam választ a kérdésemre. azért köszi.
Icebird

Hello.

Lenne két kérdésem, remélem tud valaki segíteni. Alapértelmezett billentyû beállításoknál elvileg a T, Z, U betûkkel lehet váltani a karaktereim között, ezt párszor használtam is, pl. ha sniperrel akartam elintézni egy embert, de a gépnek nem sikerült.
Eljutottam odáig, hogy az USMC kivonult a területrõl és úgy alakítottam a játék menetét, hogy a NAPA oldalán el kellett foglalnom 4 falut.
Itt a spanyol faszinak elfogyott a lõszere és az istenért sem tudtam újratölteni. Nem találtam hozzá parancsot. Ha odamegyek egy ilyen védelmi álláshoz, akkor ott van egy olyan funckió, hogy "újratöltés, javítás, tankolás" vagy valami hasonló. Ott ha azt megnyomom, akkor csak "javít", levesz x pénzt és akkor az egység sérülései eltûnnek. Viszont így sem tudom újratölteni a faszi fegyverét
A legegyszerûbb megoldás ugye az lenne, ha átáváltanék rá és akkor feltölteném, viszont nem tudok átváltani semelyik karakterre sem.
Csak Cooperrel lehetek.
Valaki tudna súgni, hogy mit kéne csinálnom, mert végül sikerült elfoglalni a falvakat, de azért ez így szar...

Üdv.
jó, irónikus voltam 😛

m1c1mack0
Te már csak tudod 😉

"Én G36 Sniperrel, VSzSz Vintorezzel, SzVD-vel, M24-el/M40-el és XM8 Sniperrel lövöldöztem a játékban, nem mondhatnám, hogy pontlövõk lennének, és azt sem, hogy a távolságtól függõen állítanák a céltávcsõ beállításait."
Bocs ez fél OFF, de ez már az OFP-ban is megvolt, hogy egész pontosan lehetett az SZVD PSO-jával távolságot becsülni.
Mert a dugás és a detoxban ébredés mindennél többet ér 😄

w77d
én 24"-os FullHD monitoron játszok.

De jó is lenne beleülni a commander székbe újra, kár, hogy minden félretett pénzem elköltöm valamire de nem konfig fejlesztésre 😄

Fogunk jókat játszani, ebben biztos vagyok! 😊 Mi tpM-l ketten is jókat játszottunk ACE-l. Képesek voltunk fél órákat kúszni, hogy egyet lõhessünk! 😄 De a többiekkel is kiváló coopokat nyomtunk... némelyik egészen parádésra sikeredett... semmi felesleges kommunikáció, viccelõdés. Doom irányított, és mindenki tette a dolgát! 😊 Jó lesz ez mester... 😉

www.smart-bus.hu

jaja, a longest day és a domination nagyon jó (Xeno-nak úgy nézem, hogy a kisujjában van😊)
de ahogy írod, elég egy marha és úgy lesz kula a party, ahogy van.

noha én noob vagyok szerkesztés területén (leginkább a meglévõ missziókat elemezem, onnan alkalmazok scripteket, vagy legjobb tudomásom szerint minimálisan módosítom az igényeimnek megfelelõen), de azt tervezem, hogy a kis készülõ missziót úgy készítem fel TK ellen, hogy aki aktívan TK-zik, az átkerül egy börtönbe (épület, melyet nem hagyhat el x ideig, vagy egyéb)
arra már láttam megoldást, hogy aki más, oldal azonos játékost meglõ, az azonnal bekapja azt a sebzést, amit a másiknak okozott. az elzárást jobbnak vélem, de ez sem tûnik olyan rossznak.
csak lenne már linuxos szerver bináris...... (most úgy fest, hogy emiatt összedobunk egy win szerver licenszt, ami majd virtualbox-ban fut linuxon, amíg nem kapunk linuxos szerver binárist)

én is végignyomom a single részét majd irány a multi :B

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

egyébként érdemes a 3d felbontást a normál felbontáson alkalmazni, majd az MSAA-t felnyomni. jóval kevesebb az erõforrás igénye, minõségben meg még talán jobb eredményt is nyújt (vagy ugyanazt)

[NST]Cifu
A vicc az, hogy akadnak már elég decens co-opok. A Longest Day és a Domination, vagy a Marines nem is olyan rossz. Csak sajnos elég 1-2 vérpistike hogy 30-50 ember játékát elrontsa...

az élsimítás nem felbontás függvénye, 32"-n is bõven van különbség.

A multi részéhez annyit tennék hozzá, hogy türelem! 😊 Még nagyon nincsenek normális pályák. A coop része biztos fantasztikus lesz, ha egy-két már ismert fanatikus csinál pár igazán igényes küldetést. A VS meg akkor lesz majd az igazi, ha mondjuk 10vs10 játszunk egymás ellen ilyen "terõletfoglalósdit". Ott majd lehet taktikázni, fegyvert választani, stb... nem olyan agyatlan dirr-dúrr piff-paff mint a zászló birizgálás! A külföldi szervereken uralkodó állapotok általában borzalmasak. Mindig van egy-két Cifu által is említett evolúciós zsákutca. Persze vannak normálisak is, de, hogy hol, melyik szerveren azt majd mindenki kitapasztalja magának a saját vérmérséklete szerint...

Szóval türelem, egyelõre ízlelgessétek... aztán majd ACE2 után ráérünk komolyan venni! 😉

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Szvsz a felbontásnak nincs köze az élsimításhoz, én 1920x1080-ban játszom, és bizony jót tesz az élsímitás, eltünteti a "szálkás" vonalakat, éleket.

DOGMAN
bazz most nézem 3D render paramétert írtál... bocs

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
Ehhe 1920x1200-as felbontás az natív-e???
Ha nem mekkora a natív felbontása a monitorodnak és mennyi a képátlója?

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

w77d
1920x1200 3dfelbontás, minden magas beállításon kivétel az árnyék és az élsimítás, mert azokat kikapcsoltam (ekkora felbontásnál nem kell élsimítás) és a legnagyobb csatában is olyan 20-27fps...

Mindenféle rossz szándék, vagy sértegetés nélkül, de te addig addig gyûröd a dolgot, amíg valahogy nem igazolod önmagad felé a vélt dolgaidat. Ettõl nem lesz igazad. Döntsd el, hogy a tények érdekelnek, vagy az egod.

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Játsz Co-opot, az komolyabb. 😊

[NST]Cifu
Egy bizonyos tavolsagig teljesen laposak a roppalyak..Ha pl.egy adott fegyvertipus--a jatekban beallitott optikaja szerint--10m es 600m-en pontlovo akkor 250; 300; akarhany; meteren ha valami fedezek mogul csak a feje latszik ki a celpontnak, es 20cm roppalyaemelkedest szamitunk nem talalom el a fejet csak a 2 fenti esethez kozeli tavolsagbol..De el lehet talalni ugy hogy szepen ul a celkereszt kozepen a fejebubja..

Én G36 Sniperrel, VSzSz Vintorezzel, SzVD-vel, M24-el/M40-el és XM8 Sniperrel lövöldöztem a játékban, nem mondhatnám, hogy pontlövõk lennének, és azt sem, hogy a távolságtól függõen állítanák a céltávcsõ beállításait.

Kulon gond(nekem)hogy nem lehet clickes modszer szerint celozni,allitani az optikakat, de ezt lehet kesobb vmi mod megoldja..
OK hogy a mildot celzas hasznalatosabb foleg surun poziciot valto celpont eseteben, de hat en ilyen maradi vagyok..

A harcétren senki sem fog nekiállni a távcsövét piszkálni, mindenki belövi egy számára ideális távolságra, és a fok vagy mil-beosztás pedig pont arra szolgál, hogy a szükséges korrekciót elvégezd a célzásnál. Eszembe nem jutna a les tetején nekiállni újra benullázni a fegyverem, csak azért, mert az Õzbak saccra 300 méterre van, nekem meg a Meoptám 150 méterhez van beállítva/belõve. 😊

Itt egyébként fel is hívnám a figyelmed, hogy a célpont távolságát normális nehézségi szint esetén te is csak becsülni tudod. 😊

De olyat nehez megemeszteni hogy a 300m-re levo HMMV tetejerol az M2 es lovesz csipobol(!) tuzelve(mivel ilyen aspektusban van neki a fegyver, szo sincs celzasrol..!!)a sorozatabol masodik lovedeke leszed mikor kikukucskalok valami sarok mogul....

Ez AI, és köze nincs a ballisztikához...

[NST]Cifu
Igen, csak sajnos ahhoz megfelelõ társaság is kell, tegnap egy haverral megnéztünk pár szervert, hát... kínos jelenetek voltak. Bugos UH-60, amibe nem lehet utasként beszállni, a megtelt UH-60-ba be nem fért játékos fogta magát, és beleeresztett egy Javelint a helikopterbe, stb.

Sajnos a CTI nem annyira bejövös nekem. :S

rajta* 😊 -miért nem lehet javitani?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

2 napja játszottam egy magyar szerveren.. nemtom ki volt jarta.. de ketten nyomták egymás ellen, fél órán keresztül egy lõvés se dördült el 😊 Sok értelme van egy ilyen ingerszegény környezetnek multiplayerbe? 😊

Lopotevet nekem se sikerült elkapni elsõre, pedig már 2x is végigjátszottam azt a részt

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

747 Heavy
Hello..!
Hasonlo configom van..
Nem irnad le milyen beallitasokkal jatszol es milyen FPS ertekeket kapsz..?
Koszi

747 HEAVY

747 Heavy
Jol szemlelteti a kep mirol beszeltem..
Egy bizonyos tavolsagig teljesen laposak a roppalyak..Ha pl.egy adott fegyvertipus--a jatekban beallitott optikaja szerint--10m es 600m-en pontlovo akkor 250; 300; akarhany; meteren ha valami fedezek mogul csak a feje latszik ki a celpontnak, es 20cm roppalyaemelkedest szamitunk nem talalom el a fejet csak a 2 fenti esethez kozeli tavolsagbol..De el lehet talalni ugy hogy szepen ul a celkereszt kozepen a fejebubja..
Kulon gond(nekem)hogy nem lehet clickes modszer szerint celozni,allitani az optikakat, de ezt lehet kesobb vmi mod megoldja..
OK hogy a mildot celzas hasznalatosabb foleg surun poziciot valto celpont eseteben, de hat en ilyen maradi vagyok..(raadasul ez olyan arcade(?) game eseteben is volt mar mint a COD4..pl. mikor Zakajevet kene likvidalni jol latszik a szel okozta roppalyamodosulas..)
De olyat nehez megemeszteni hogy a 300m-re levo HMMV tetejerol az M2 es lovesz csipobol(!) tuzelve(mivel ilyen aspektusban van neki a fegyver, szo sincs celzasrol..!!)a sorozatabol masodik lovedeke leszed mikor kikukucskalok valami sarok mogul....
Ertheto..?

747 HEAVY