Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
www.smart-bus.hu
az arma maphoz elég ez is? 😊
http://index.hu/tudomany/2009/07/01/elkeszult_a_fold_domborzati_terkepe/
arma.hu vs the world 😊
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ki akartam próbálni mielõtt megveszem, leszedtem, de az Istenért se indul el xd, úgyhogy a tanácsotokra vagyok utalva😛😄.
Elõre is kösz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az utolsó kettõt miért nem pipálja ki?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nem tudom követni mik azok amik még fennállnak, és mi az amit már helyretettek a patchek. Mivel nincs még vele tapasztalatom, ostobaságot meg nem akarok írni.
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Egyebkent a gepeden eldocog, de ne akarj egyszerre 5-6 langolo m1a1-et a kepernyodon 😊
A gyalogosként való közlekedés lényegesen összetettebb, mivel a játék elsõsorban erre van kihegyezve. A billentyüzet kiosztás nem bonyolult, mert magad konfigurálhatod. Viszont tény ,h sok a gomb , mivel rengeteg a lehetõség is.
Gépigényt nem tudom, mert én még nem mertem hozzá gépet venni.
Egyébként tele van buggal, amit majd apránként kijavítanak.
Ha kényes vagy az ilyesmire ,ne vedd meg a jelen állapotában.
Viszont még így is egyedülálló a produktum.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Az Arma2 az én gépemen(8400, 2gb ram, Nvidia 9600 GT GS) hogy fog futni?
Mennyire bonyolult a billentyûzet-kiosztás és az irányítás?(Lock-On ,Flight Sim x , FreeFalcon-hoz viszonyítva) Ezalatt a gyalogosan történõ helyváltoztatást,és a jármûvek irányítására utalok.
Mennyire stabil, érdemes már megvenni, vagy várjak még néhány hónapot a patchekre?
gigabyte ga-ma74gm-s2h
6000+ x2
2 giga ddr 800
szar az egesz cucc, uh. kb felaron odaadom. par honapos, lenne ra gari de elhagytam a szamlat.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Persze értem én, hogy béta, de ha nem teszem directx alap mittomén funkcióra, amig fut az overlay az arma2 el sem indul. Vagyis elindul de behal...
Akinek van egyéb mûködõképes verziója TSOverlayból ne tartsa magában hol lelhetõ fel!
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"