Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
amúgy srácok küldetés elõtt hogy lehet felszerelést változtatni? úgy értem, hogy másféle fegyvert mint amit alapból ad?

csige791
Nekem egyelore a domination téma tetszik a legjobban.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Te eladnád?És mennyiért?
macleody
Na akkor én is kérdezek. A razor 2 küldinél el lehet kapni Loptyevet vagy mindenképp meglóg?
a manhattan küldetésnél 3 elõõrsöt találtam meg de nem fogadta még el a küldetést akár hogy is kutattam a kijelölt területen nem találtam többet, valaki megcsinálta már azt a küldit? a fegyvercsempészt hol lehet megtalálni?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

w77d
nna kipróbáltam a multit. Ennek a játéknak az az erõssége. egyszerûen hihetetlen hangulat képes kibontakozni 😊

magyar 😉 persze kacsintás nélkül! 😄

www.smart-bus.hu

hmm
az arma maphoz elég ez is? 😊
http://index.hu/tudomany/2009/07/01/elkeszult_a_fold_domborzati_terkepe/

arma.hu vs the world 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

aha.. láttam kódolt a szerver.. el tudná nekem küldeni valaki a kódot ha publikus a számomra is?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

van Arma2 magyar community szerver?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Vorpal
Nem olyan drága az ha mondjuk megveszed az enyémet - a használtakra mindenki fair árat ad, mert az egyéni eladókat könnyebb megfenyegetni, hogy félkész játékot adnak el😊

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Khmmm... Van már eredeti ArmA2-d? Ja, hogy nincs... nesze neked modder... pfffffffff... 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

Gondoltam végigviszem a küldetéseket amik vannak, de már rögtön az elején részben elakadok. Tényleg ennyire gyp-sek a csapattársak hogy nem tudnak elbújni az apc elõl ami jön a parti faluban? Már csomószor visszaloadoltam de mindig mindenkit kinyír az apc. Küldetés elején vagyok, nekem kéne innentõl végigrambózni a pályát egyedül?
Megszólalt az áruló... 😄

Szerintünk érdemes 😊

De nem magad miatt ugye? Mert akkor kivagy rúgva! 😄

www.smart-bus.hu

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e megvenni eredetiben a játékot a véleményetek szerint, tervezem a vásárlást csak drága.(az én pénzemhez képest legalábbis😄)
Ki akartam próbálni mielõtt megveszem, leszedtem, de az Istenért se indul el xd, úgyhogy a tanácsotokra vagyok utalva😛😄.
Elõre is kösz.
[NST]Cifu
A SECUROM másolásvédelmi rendszer mûködése, amíg elindul, és nem rinyál az eredeti DVD-ért, ne aggódj miatta.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Wanted
A játék indításánál kis négyzeteket pipál ki. Mik ezek?
Az utolsó kettõt miért nem pipálja ki?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

[NST]Cifu
Nem, de nem is vesztegetem az idõmet arra, hogy megpróbáljam kisilabizálni. 😊

[NST]Cifu
F-35B (X-35B model), AV-8B, A-10A, C-130J, Szu-25(A), Szu-34. Ezek a repülõgépek vannak a játékban alapból.

hát a kamppányon+ alon van még mit javítani

Szentjános, Katica, és Sváb - BUGok. <#wilting>

Nem tudom követni mik azok amik még fennállnak, és mi az amit már helyretettek a patchek. Mivel nincs még vele tapasztalatom, ostobaságot meg nem akarok írni.

ha piros egy szó rosszul írtam akk kijavítom de most nincs idõ munka van.Csak megmegnézem néha mit irogattok.

Nem nagyon. Inkább azt nem értem, hogy hova siet ennyire??? De komolyan itt már nagyon nagyon sürgõs lehet valami ha egy mondat végére nincs idõ pontot rakni meg spórolni kell pár szóval is.

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

kocka szpík

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

1337sp33k

DOGMAN
LOLL, ti értitek mit akar mondani??? 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Az nem bug, hanem feature.

Egyebkent a gepeden eldocog, de ne akarj egyszerre 5-6 langolo m1a1-et a kepernyodon 😊
Milyen bugok?párat írj lécci

A jármûvek irányítása egyszerû. ( Nem egy Lock On, de VAN rá lehetõség. )
A gyalogosként való közlekedés lényegesen összetettebb, mivel a játék elsõsorban erre van kihegyezve. A billentyüzet kiosztás nem bonyolult, mert magad konfigurálhatod. Viszont tény ,h sok a gomb , mivel rengeteg a lehetõség is.
Gépigényt nem tudom, mert én még nem mertem hozzá gépet venni.
Egyébként tele van buggal, amit majd apránként kijavítanak.
Ha kényes vagy az ilyesmire ,ne vedd meg a jelen állapotában.
Viszont még így is egyedülálló a produktum.

sry az hittem csak xf35 van benne, jó hír 😄

A demot letöltöd és megsasolod, majd szomorkodsz 😊

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

rtfmZoli
Eredeti kérdésemre válaszolna valaki? (#18248)

de van benne A10

Icebird
-winxp mod hatásai

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

nincs benne a10 de egyébként le lehet szállni

rtfmZoli
A repülõkkel le lehet szállni a játékban útra, ill. autóútra? (fõleg az A-10-esre gondolok, mert más szimulátoroknál így van)

rtfmZoli
Sziasztok!

Az Arma2 az én gépemen(8400, 2gb ram, Nvidia 9600 GT GS) hogy fog futni?
Mennyire bonyolult a billentyûzet-kiosztás és az irányítás?(Lock-On ,Flight Sim x , FreeFalcon-hoz viszonyítva) Ezalatt a gyalogosan történõ helyváltoztatást,és a jármûvek irányítására utalok.
Mennyire stabil, érdemes már megvenni, vagy várjak még néhány hónapot a patchekre?

csige791
Kell valakinek olcsoert a kov. konfig:
gigabyte ga-ma74gm-s2h
6000+ x2
2 giga ddr 800

szar az egesz cucc, uh. kb felaron odaadom. par honapos, lenne ra gari de elhagytam a szamlat.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Mármint a játékot?Kül hozzáfüzve itt nincs bekapcsolva a hibjav és munkahelyen nem állítgatom de kül ami piros otthon kijavítom.

DOGMAN
Nekem eddig csak akkor halt le az arma2, ha a teamspeak overlayt (weboldalukról leszedett legfrissebb verzió) futtatom.
Persze értem én, hogy béta, de ha nem teszem directx alap mittomén funkcióra, amig fut az overlay az arma2 el sem indul. Vagyis elindul de behal...
Akinek van egyéb mûködõképes verziója TSOverlayból ne tartsa magában hol lelhetõ fel!

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

a fogalmazás és a nyelvtan 2 külön dolog. mindkettõben hiányosságokban szenved.

DOGMAN
Kipróbálnád??? <#hehe>

[NST]Cifu
-winxp az arma2.exe után?

kit érdekel a nyelvtan számolni olvasni tok kül én csak annyit látok h a halál 1 l mér itt is vannak hmcs-k

Scottt
Igen valami olyasmi,viszont ha nem veszel egy helyesírási szótárt vagy egyéb nyelvtan könyvet az orrodra koppintanak a HelyiKeményCsávók<#ravasz1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem, Ati 4670-es a kártya. Van egy halvány gyanúm, hogy a dx frissítésének lehet köze hozzá, mert a legelsõ peccselésnél csinált magának ilyet automatikusan, azóta meg nem. Persze ez csak tipp, másra nem tudom fogni. Szopás, amennyi idõm mostanában van troubleshoot-ingolni, hát egy hónap múlva se fog futni ez a szar. Köszi!
Helló!Az Arma2-t megéri megvenni mindenkit lehet benne írányítani és olyan egy lövés egy haláll no életdoboz no életerötölt.?