Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Az út túloldalán, egy kis sátor vagy ház elõtt áll alaphangon az ürge, akit macerálni kell, és az elfogadáskor esik össze! A videón amikor a felcserrel beszélsz, akkor pont ballra van neked.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nagyon vártam a gammát, mivel anno a mérföldkõ OFP/ késõbb az arma nagyon tetszett. A Codemasters féle "OFP2"-nek pár hete esélyt nem adtam volna.
Nem tudom akik hasonló "múlttal" rendelkeznek hogyan vélekednek az Arma2 rõl,de én tömören, csak szomorú vagyok, mert inkább vártam volna még rá 3-4 hónapot, mint hogy ezt kapjam a pénzemért. Vágom, hogy multizni így is jó, node a töménytelen AI (stb.) bug-hegyek miatt, pont az NEM élvezhetõ benne ami az erõssége volt, azaz hogy szinte korlátlan lehetõségû salyát és változatos küldetéseket lehet(ne) vele csinálni. Egyszerûen kiábrándító, hogy esetleg majd a 8.-patch majd eljuttatja erre a szintre, ahol alapból lennie kéne. Tényleg nem szívesen, de leírom, ez a gamma így egy prebéta......, és ezt a megjelenés napi patch is alátámasztja. Sajnos mivel tolnék egy kiforrott harci szim-et, amitõl nem akad ki az ember a program hibáitól folyamatosan, azt hiszem ezek után adok egy esélyt az ofp2-nek. El lett hamarkodva a kiadása.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
Hidd el nagyon remek játékélményt nyújt, fõleg coopban és vs-ben.
1. Nincs semmiféle "HUD". Persze meglepõ lenne, ha lenne.
2. A térképen sincs semmi.
Nem szokásom egybõl fikázni egy játékot, de hát ez így egy rossz vicc. Játszhatatlan. A tutorial része nem játszható. Ennyire béne meg nem vagyok. Azt mondja, hogy a cselekvés menübõl kéne választani. Az baszik közölni, hogy hogyan érhetõ el és a billentûzet listában sincs ilyen.
Ezek komolyan gondolták ezt?
Azért nevetséges, hogy egy repszimmel el tudok játszani, de ezzel nem boldogulok és a játékban sincs semmi segítség. Az ilyen hülyeségekkel tudják elvenni az ember kedvét...
Én meg körberepkedtem helivel a szerkesztõben a térképet. Ketteskét visszaküldtem a kiindulópontra, erre félúton belerongyolt egy hegyoldalba.
No offense, de kevés ennyire elbaszott irányítású játékkal találkoztam eddig. 10-szeri keylist átnyálazás után sem találtam meg.
Tud futni max 5 km/h- sebességgel, aszingya a feladat: szaladj el minimum 180 méterre 20 sec alatt. <#mf1>#mf1> hát ezt elbuktad ...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Bár nincs egetverõ különbség az átlagos és a magas beállítás között.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nekem c8200@3200 + 4 Giga 800-as DDR2 vista 64-en simán fut 1600X1050 felbontáson. Ha gyorsan kocsikázok, akkor néha beröccen, de nem zavaró.
A látótáv nálam 3400m, és minden beállítás magas.
A VGA-m 8800Gt IGB Rammal, nincs húzva.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Kompromisszum... Nálam [email protected] + 512-s HD4870, minden normálon, látótáv 3km, felbontás 1680x1050, és még a kampány alatt is megvan a minimum 22-25 fps... így sem randa... ennél szebb képhez 4magos, és 1GB-s VGA kell...
Próbáljunk már meg ezen túl lépni... 😉
www.smart-bus.hu
Elõre is kösz a választ!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Úgy akadozik mintha hiper szuper grafikálya lenne közben meg minden alapon van hagyva ahogy a gép állította meg nem tölti a textúrát nem tudja eldönteni mit töltsön be a leégett kocsit vagy a jót pfff...
Másnak is szarul fut?
visszább vettem a beállításokat, csak most meg a játékban az egér szarakszik, ugrál vissza oda ahonnan elindultam...
köszi!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |