Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nem hülye ötlet...

Kéne csinálni egy GYIK-ot... kezd unalmassá válni a(z) ( indokolatlan ) nyávogás!

www.smart-bus.hu

Ugye be van kapcsolva nehézségnél a Super AI (Okosabb MI vagy mire fordítottam magyarul)?

w77d
amúgy szerintem nem sikerült annyira a játék, mint amennyire várta a nép. Legjobban a programozók baszták el az optimalizálással, de így 4 óra játék után az ai sem éppen tökéletes

w77d
saját

w77d
saját

Nem értem mi baja van mindenkinek a játékkal... Szerintem rohadt jó lett... Én reggel óta ezzel játszok, és még mindig nem unom. Szerintem nem bugosak a botok, nálam teljesen jól mûködnek, oké volt olyan hogy a pl a falat õrizték de ennyi belefér. Hát én már elég sok salyát és változatos küldetést csináltam. Csináltam, város harcot, éjszakai óriási csatát, partraszállást, ejtõernyõs támadást, tankcsatát, mesterlövész küldetést és még mindig van elég sok ötletem. Szerintem teljesen jó lett a játék, nekem legalábbis nincs vele semmi bajom.

LSC
Hali tudna esetleg vki segiteni? Manhattan pályán elfogtam a nõt, a másik informátor házában felrobbant, megtaláltam a templom mögött a fegyver raktárat, átkutattam a vörös területeket összesen 3 tábort találtam és most passz nemtom mit kéne csinálni és merre. Nem teljesített a fõbázis, a vezetõ megölése és a kis táborok sem. Fogalmam nincs merre kéne menni pedig az angollal sincs gondom.

Viktorr
Nagyon jók,köszönöm szépen!

[NST]Cifu
Az illetõ akkor esik össze, amikor az elsõsegély küldit elfogadod, átellenben veletek! Odasétálsz, és a középsõ egér gomb (vagy enter, ha jól rémlik) elõjön a menü. Itt van olyan, hogy húzás (?) és úgy tudod elhúzni. Akit nézel a videóban, azt nem lehet pátyolgatni! Nem azt kell húzni!

Az út túloldalán, egy kis sátor vagy ház elõtt áll alaphangon az ürge, akit macerálni kell, és az elfogadáskor esik össze! A videón amikor a felcserrel beszélsz, akkor pont ballra van neked.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Üdv Emberz.
Nagyon vártam a gammát, mivel anno a mérföldkõ OFP/ késõbb az arma nagyon tetszett. A Codemasters féle "OFP2"-nek pár hete esélyt nem adtam volna.
Nem tudom akik hasonló "múlttal" rendelkeznek hogyan vélekednek az Arma2 rõl,de én tömören, csak szomorú vagyok, mert inkább vártam volna még rá 3-4 hónapot, mint hogy ezt kapjam a pénzemért. Vágom, hogy multizni így is jó, node a töménytelen AI (stb.) bug-hegyek miatt, pont az NEM élvezhetõ benne ami az erõssége volt, azaz hogy szinte korlátlan lehetõségû salyát és változatos küldetéseket lehet(ne) vele csinálni. Egyszerûen kiábrándító, hogy esetleg majd a 8.-patch majd eljuttatja erre a szintre, ahol alapból lennie kéne. Tényleg nem szívesen, de leírom, ez a gamma így egy prebéta......, és ezt a megjelenés napi patch is alátámasztja. Sajnos mivel tolnék egy kiforrott harci szim-et, amitõl nem akad ki az ember a program hibáitól folyamatosan, azt hiszem ezek után adok egy esélyt az ofp2-nek. El lett hamarkodva a kiadása.

Molnibalage
Erre gondoltam. 3. szinten van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DrRadon
Lehet, hogy a játék beállítások - nehézségi szintnél a legmagasabb fokozaton van? Akkor nem jeleníti meg a nyilakat.

Molnibalage
Milyen narancssárga nyilat? Ez volt a másik problémám... Esküszöm, hogy nem látok semmiféle jelzést. Bólyákat sem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Te Balázs! Ha most kiderül, hogy nem is azzal az emberrel próbálkoztál, akit meg kell gyógyítani, akkor tuti, hogy az egészet átmásolom a Falcon topikba!!!! 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

w77d
rossz emberkét akarsz cipelni XD

Nézd meg hogy mit mutat a küldetés, hogy merre menj... Nem azt az embert kell ellátni! Kövesd a narancssárga nyilat.

macleody
Na meg is van a hiba. Nem azt a csávót kell elsõsegélyben részasíteni. Kicsit messzebb van egy másik, nézz körül.
DrRadon
Szívesen. Csak azért ajánlottam, nehogy az legyen, hogy 10 perc után uninstall, mert találkoztál pár buggal. (egyébként ezek szerint mindenütt mûködik, csak ott nem. Gondolom azért, mert már kezelésbe vette a másik)

Hidd el nagyon remek játékélményt nyújt, fõleg coopban és vs-ben.

Molnibalage
Én ez látom. Rongyosra nyomkodtam a középsõ gombot a katona körül. Több különféle helyzetben is. A multira majd esetleg késõbb ráérek, köszi az ajánlatot.

DrRadon
Biztos. Multiban majdnem minden mûködik. (Azért majdnem, mert vannak hibás pályák, de csak ritkán és azok sem életveszélyesen)

Molnibalage
Biztos? Soha nem játszottam emberszimálátorral. Nem azzal akarom kezdeni, hogy 20 percig folyamatosan csak kérdezgetek, hogy ez miért és az miért nem jó. Ha már legalább irányítani tudom a manust akkor jöhet egy próba. Most töltök fel egy videót, hogy én mit tudtam kihozni.

macleody
Befejezem a videó konvertálást és megnézem nálam mi a helyzet.
DrRadon
Balage türelem. Menj multizni, az az élmény nem a kiképzés. És menetközben rájössz mindenre.

w77d
pedig teljesen egyértelmû, már csak az a kérdés, hogy mi baszta el a te verziódat...

Molnibalage
Nálam egyszerûen nem törétnik semmi a középsõ kikkre. Minden deafulton van. További vicc, hogy a kiképzés elsõ másodperceiben hangzik el, hogy az útvonalpontok jelzi, hogy merre kell mennem. Nos.

1. Nincs semmiféle "HUD". Persze meglepõ lenne, ha lenne.

2. A térképen sincs semmi.

Nem szokásom egybõl fikázni egy játékot, de hát ez így egy rossz vicc. Játszhatatlan. A tutorial része nem játszható. Ennyire béne meg nem vagyok. Azt mondja, hogy a cselekvés menübõl kéne választani. Az baszik közölni, hogy hogyan érhetõ el és a billentûzet listában sincs ilyen.

Ezek komolyan gondolták ezt?

w77d
nálam csak annyi, hogy ránézek a sebesültre, középsõ klikk, görgüvel kiválasztom hogy húzni vagy gyógyítani akarok és bal klikk...

w77d
hát megpróbáltam, de tiszta fû lettem és semmit sem haladtam XXD

Molnibalage
Sajnos semmit sem törénik az egérgörgõ használatára. Az égvilágon semmi. Görgetem, nyomom, de semmi. Vagy elõtte space-szel ki kell jelölni célként? Tényleg szánjon meg már valaki azzal, hogy hogyan kell lépésrõl lépésre.

Azért nevetséges, hogy egy repszimmel el tudok játszani, de ezzel nem boldogulok és a játékban sincs semmi segítség. Az ilyen hülyeségekkel tudják elvenni az ember kedvét...

macleody
Te meg baxtál úszni mi? Dezertõr 😊
w77d
nekem még az volt durva, amikor a tengerpartról indultam, mentem a szárazföldre befelé vagy negyed órát, erre azt mondja, hogy ússzak 30sec alatt 50 métert... ott állok egy hegy tetején és nézek XXD

macleody
Kiképzésen még nem próbáltam csak bevetésen. Odamész hozzá tekersz egyet az egérgörgõn és ott lesz a választható dolgok közt.
macleody
Hát ezeken hangosan felröhögtem 😄
Én meg körberepkedtem helivel a szerkesztõben a térképet. Ketteskét visszaküldtem a kiindulópontra, erre félúton belerongyolt egy hegyoldalba.
Molnibalage
Árulja már el nekem valaki, hogy hogyan lehe a sebesült katonát felkapni a kiképzésen.

No offense, de kevés ennyire elbaszott irányítású játékkal találkoztam eddig. 10-szeri keylist átnyálazás után sem találtam meg.

DOGMAN
Mehhe megnéztem a kecskét mint tanyasi feeling összetevõt.
Tud futni max 5 km/h- sebességgel, aszingya a feladat: szaladj el minimum 180 méterre 20 sec alatt. <#mf1> hát ezt elbuktad ...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

w77d
a játékban az a legjobb mód, amikor a fegyvereket jármûveket és élõlényeket lehet kipróbálni. Kibaszott jó, hogy a tesztelés közben fogadhatsz el feladatokat és kapsz értük pontokat mik unlockolnak további elemeket. Most például egy csirkével menekültem az orvvadászok elöl XXD

0Fritz0
Ekkora felbontáson kemény 10-12 fps dukál.
Bár nincs egetverõ különbség az átlagos és a magas beállítás között.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Alapvetõen CPU kell hozzá és RAM.

Nekem c8200@3200 + 4 Giga 800-as DDR2 vista 64-en simán fut 1600X1050 felbontáson. Ha gyorsan kocsikázok, akkor néha beröccen, de nem zavaró.

A látótáv nálam 3400m, és minden beállítás magas.

A VGA-m 8800Gt IGB Rammal, nincs húzva.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

<#nyes>ezt amit irtál lassan a faq-ba lehetne tenni sztm.. hehe

Hölgyeim! Itt nem ( csak ) a hiper-szuper grafika eszi az erõforrást, hanem a nagy látótáv, illetve az AI. Állítólag 4 magos gép "illik" hozzá. Emellett persze az optimalizáció sem az igazi, de akinek van szimulátoros múltja bármilyen téren, az tudhatja, hogy itt a háttérben zajló fizikai számítások is rengeteg erõforrást elvisznek.

Kompromisszum... Nálam [email protected] + 512-s HD4870, minden normálon, látótáv 3km, felbontás 1680x1050, és még a kampány alatt is megvan a minimum 22-25 fps... így sem randa... ennél szebb képhez 4magos, és 1GB-s VGA kell...

Próbáljunk már meg ezen túl lépni... 😉

www.smart-bus.hu

Nem tudom elindítani a játékot... Vagyis a játék elindul csak amikor elakarok kezdeni pl egy pálya tervezést akkor azt írja hogy valami cfg hiányzik... Mit tegyek?
Elõre is kösz a választ!

[NST]Cifu
A hiba a te készülékedben van, nálam hasonló gép van (E8500@3,4Ghz, 4giga ram, HD4870X2, Vista 64bit, stb.) és bizony 1920x1080-as felbontásban, csak nem minden maxon (Post process alacsonyan, élsimitás alacsonyan, a többi maxon) teljesen játszható a játék. Ahol gondok vannak, például a Vörös Aratás küldiben, ott a CPU gyenge sajnos, a sok AI, a ballisztika és hasonló számítása bizony már kemény dió...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

w77d
hát gyerekek így egy óra próbálkozás után a játék alap jó ötletét agyoncsapja a programozás... miért nem lehet már hozzáértõket felvenni??

... és telistele van óriásbugokkal <#ticking>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

w77d
igen, nagyon hiper szarul optimalizált a játék...

Hát emberek én nem értem ezt a játékot!
Úgy akadozik mintha hiper szuper grafikálya lenne közben meg minden alapon van hagyva ahogy a gép állította meg nem tölti a textúrát nem tudja eldönteni mit töltsön be a leégett kocsit vagy a jót pfff...
Másnak is szarul fut?

w77d
nna sikerült felpecselni, max beállításokon diavetítés :S
visszább vettem a beállításokat, csak most meg a játékban az egér szarakszik, ugrál vissza oda ahonnan elindultam...

a.carkey
Half Life 2nél éreztem hasonlót.

A medve nem játék.

Ohh, hát ez ilyen egyszerû? Azt hittem ennél bonyolultabb a megoldás .) Körül sem néztem rendesen a beállítások között <#idiota>

köszi!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

w77d
most a patch csak az air2.pbo-t nem tudta felpeccselni <#fejvakaras> ott van a fájl a helyén azt megnézte, de nem tudja peccselni, viszont a peccs telepítõ megy tovább...

ezt hozta ki: Update 1.01-1.02\ADDONS\AIR2.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1