Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ArmaII ugyanez.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
SSD-vel meg még várni kell szerintem, a használható sebességûek 70 ropi körül kezdõdnek. Persze lehet kapni 25k-ért is, de az olyan is...
Egy 4GHZ környéki 4 magos, meg egy 1GB-s VGA-val már jó lesz...
Mondjuk, ahogy nézegetem, lehet inkább SSD kéne... :S
www.smart-bus.hu
Ka-50
Tud nekem valami infót mondani errõl a dologról ? Elõre is köszi.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Itt régebben valaki elhintette, hogy a letöltõs verziót csak valami 5-ször lehet aktiválni telepítés után aztán kuka!!!!
De lehet hogy ez nem igaz, az is lehet hogy steamen nem így van, de azért nézz utána ha van idõd....
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
www.smart-bus.hu
Amúgy meg a következõ patch után a magyarításra panasz nem nagyon lehet, konkrétan bizonyos tereken jobb lesz, mint az angol eredeti. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szólj ha normális, hogy CSAK magyarítva adják ki.
www.smart-bus.hu
Mellesleg idõ kérdése csak valószínûleg, hogy valamelyik pecs után választható legyen a nyelv...
www.smart-bus.hu
Szóval, hol lehet kapni angolul?
Csak pár példa: Van olyan aki szabadalmaztatta a kereket, mivel még nem volt levédve. Van olyan aki XIV. Lajosra hivatkozik, aki a felmenõjének ajándékozta a Holdat, úgyhogy azt a magáénak tekinti.
Amúgy a Föld állami tulajdon a felszíntõl valahány centitõl lefelé. Tehát ha kincset találsz kis kertedben, nagyon figyelj oda, hány centi mélyen találtad, különben könnyen lehet, hogy az államé lesz 😄
...de ilyen alapon a Google Earthnek is fizetnie kéne.. vagy nem? Õ meg ingyen osztogatja ráadásul 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
A segítségeteket kérném: Mielõtt megvásárolnám az Magyar ARMA2-t, ki szeretném próbálni a "vasamon",hátha frissíteni kellene.
A Genesis féle változatot töltöttem le. A CD kulcs megadása után rendben települt, de nem indul el:
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.
Legújabb Daemon és Yasu beüzemelve, de lehet, hogy valamelyik opció nem jól van beállítva vagy nem "jól" lépek ki a Yasu-ból ? 😞
"* After cloaking terminate Y.A.S.U using the Task Manager (Don't use the 'Terminate YASU' window that will pop up, but wait for the End Task window -> End now) "
Elõre is köszönöm a segítséget :o

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
A közepe:
N 50.718415°
E 14.098452°

Ka-50
Úgyhogy BIS csõdbe megy, ha valaki kitalálja, hogy jogdíjat kell fizetni az állami tulajdonban lévõ topográfiai adottságok virtuális felhasználása miatt egy pénzért árusított termékben : )
Nekem meg az IDEA-s forrásból kellett xml-t csinálni..
De az eredeti fordítókhoz képest mi Dogman szakértelme miatt jobb helyzetben vagyunk, egybõl láthatjuk, ha a szöveg nem fér ki az adott szövegmezõbe (pl. a "2A42 (600 lövés/perc)" esetén). Így azért könnyebb. 😊

www.smart-bus.hu
Nekünk ráadásul van egy Dogmanünk, aki a csinál buildet a már javított cuccoknak, és a játékban ki lehet így próbálni õket. 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
nem tudom, hogy milyen tool-t használtok, de ez talán nyújt egy kis segítséget:
amra 2 stringtable editor
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Amúgy ez mi pontosan? User made kampány?