Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Steamen accounthoz van kötve a játék. Ha fognám és vennék egy új gépet és arra fel akarnám rakni a a Steamen aktivált Empire total war-t pl akkor símán megtehetem, hogy nem a dvd-rõl telepítem, hanem megkérem a steamet, hogy töltse le nekem újra.

Szerintem ArmaII ugyanez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Már írásban is??

www.smart-bus.hu

Bucser
Az MLC chippek közül is van jó pár ami megfelelõ sebességet tud elérni. (pl Intel X25M lapkái oda vissza veri az összes klasszikus hard-drive-ot)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

No igen... karácsonyra szerintem felezõdik az SSD-k ára... 30 körül egy márkás 64gigás már elgondolkodtató...

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
A HD4870X2-ben is Crossfire van, csak ugye egy kártyán...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Én is most gondolkodom a q9550-en, de nyáron olyan keveset ülök a gép elõtt, hogy nemtudom megéri-e nekem. Asszem várok augusztus végéig, addíg hátha olcsóbb lesz.
SSD-vel meg még várni kell szerintem, a használható sebességûek 70 ropi körül kezdõdnek. Persze lehet kapni 25k-ért is, de az olyan is...

Processzor kell ide! Én is most ügyködöm egy Q9550-n... Jobban számít mint a VGA. A 4890-l meg várj... nyár végén jön a HD58xx széria... tuti jók lesznek, ha mást nem leverik a 48xx árait...

Egy 4GHZ környéki 4 magos, meg egy 1GB-s VGA-val már jó lesz...

Mondjuk, ahogy nézegetem, lehet inkább SSD kéne... :S

www.smart-bus.hu

Inkább vegyél egy négymagos Core2-õt,vagy Phenomot.Nem a videókártya a gyenge pontja,hanem a proci,úgyhogy arra gyûjts!

Ka-50

csige791
Én nem SLI-t meg CrossFire-t szeretnék hanem vagy egy HD4870 X2-t vagy egy 1 magos HD4890. Ha érezhetõen jobb a sebesség ARMA alatt az X2 vel akkor rászánom a plusz zsetont, ha nem, veszek egy sima 4890-et. Csak az ARMA miatt fejlesztek, így nem érdekel ha késõbb más játékokban jobb lehet az egyik vagy a másik.
Tud nekem valami infót mondani errõl a dologról ? Elõre is köszi.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

DOGMAN
DE!!! egy dolognak elõtte járj után:
Itt régebben valaki elhintette, hogy a letöltõs verziót csak valami 5-ször lehet aktiválni telepítés után aztán kuka!!!!
De lehet hogy ez nem igaz, az is lehet hogy steamen nem így van, de azért nézz utána ha van idõd....

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Magyarországon teljesen normális! Ha több nyelvû ország lennénk, akkor lenne jogos a reklamáció! Mellesleg, ha nem zavar, hogy drágább, akkor lehetõség van külföldrõl vásárolni...

www.smart-bus.hu

Köszi a tippet, steam lesz belõle. Semmi bajom a magyaritás minõségével egyszerûen jobban szeretném angolul játszani.

Ne aggódj, elmenstruálok én itt magamban 😊

DrRadon
Semmi baj, idegeskedj csak 😄

[NST]Cifu
Igen, mókás a ciril betûs szövegeket olvasni... 😄

[NST]Cifu
Van alternatíva, vedd meg akkor Steamen, angol nyelvû, kész és pont.

Amúgy meg a következõ patch után a magyarításra panasz nem nagyon lehet, konkrétan bizonyos tereken jobb lesz, mint az angol eredeti. 😄

Engem nem igazán érdekel a magyar nyelvi verzió ára, felõlem lehet 2000-el drágább az angol mint a magyar, de az, hogy nincs választás az kicsit gáz.

DrRadon
Gondolkodj kicsit. A kis pénzü magyar piacon 8000-ért jelenik meg a jobban fizetõ angol/német stb piacon drágább. Szerinted mi akadályozza meg pl az osztrákot, hogy ne magyarországon vegye meg? Na?

0Fritz0
Sajnos multiban meg még mindig a többi játékos saját nyelvét írja ki és nem a magyart. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kicsit jobb lett...
Szólj ha normális, hogy CSAK magyarítva adják ki.

Ha ettõl jobb lesz a lelki világod, akkor tedd azt...

www.smart-bus.hu

Nem szoktam idegeskedni, de most megkeresem a kiadót és elküldöm õket a p*csába...

Próbáld meg angol nyelvterületen! 😄

Mellesleg idõ kérdése csak valószínûleg, hogy valamelyik pecs után választható legyen a nyelv...

www.smart-bus.hu

Olvasgattam a fórumot, de remélem, hogy csak vicc, hogy itthon csak magyarul lehet kapni a játékot. Ekkora f*szságot talán csak nem követnek el.

Szóval, hol lehet kapni angolul?

DrRadon
Én sem ismerek ilyet. De majd lesz aki megpróbálkozik vele.

Csak pár példa: Van olyan aki szabadalmaztatta a kereket, mivel még nem volt levédve. Van olyan aki XIV. Lajosra hivatkozik, aki a felmenõjének ajándékozta a Holdat, úgyhogy azt a magáénak tekinti.

Amúgy a Föld állami tulajdon a felszíntõl valahány centitõl lefelé. Tehát ha kincset találsz kis kertedben, nagyon figyelj oda, hány centi mélyen találtad, különben könnyen lehet, hogy az államé lesz 😄

Én nem ismerek ilyen törvényt.. az a föld nem állami tulajdon, hanem az állampolgárok, az adófizetõk tulajdona, néhány része pedig gondolom magánterület...

...de ilyen alapon a Google Earthnek is fizetnie kéne.. vagy nem? Õ meg ingyen osztogatja ráadásul 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Icebird
Kipróbálni elég a demo is hogyan fut, és azzal nincs ilyen probléma!😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Jó Nagyot Mindenkinek 😊

A segítségeteket kérném: Mielõtt megvásárolnám az Magyar ARMA2-t, ki szeretném próbálni a "vasamon",hátha frissíteni kellene.

A Genesis féle változatot töltöttem le. A CD kulcs megadása után rendben települt, de nem indul el:
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.

Legújabb Daemon és Yasu beüzemelve, de lehet, hogy valamelyik opció nem jól van beállítva vagy nem "jól" lépek ki a Yasu-ból ? 😞
"* After cloaking terminate Y.A.S.U using the Task Manager (Don't use the 'Terminate YASU' window that will pop up, but wait for the End Task window -> End now) "

Elõre is köszönöm a segítséget :o
DOGMAN
Buzi kiszedte a kép linket...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
Megtanátam, hogy honnan vették a terepadatokat Arma2-õhöz 😄

A közepe:
N 50.718415°
E 14.098452°

Ez a mûholdfelvétel hol található?Csehország?Megnézném én is...

Ka-50

DrRadon
Mûhóód felvétel átolvad ArmA2 térképbe. A hasonlóság kézzelfogható.

Úgyhogy BIS csõdbe megy, ha valaki kitalálja, hogy jogdíjat kell fizetni az állami tulajdonban lévõ topográfiai adottságok virtuális felhasználása miatt egy pénzért árusított termékben : )

ezt fejtsd ki mert nem tudom feldolgozni <#lama>
macleody
Tök jó lenne a 3d-s szerkesztõ ha tudnék betenni unit vagy group témát. Akkor valszeg erre írták, hogy bugos.
DOGMAN
Ráadásul nem is jó nekünk mert ez a gyári xml-t szerkeszti.
Nekem meg az IDEA-s forrásból kellett xml-t csinálni..

ahogy Cifu is írta, sajnos csak most került fel.

[NST]Cifu
Ma tették közszemlére, az elsõség így a tied. 😄

[NST]Cifu
Hát hogy nagy profizmus, az talán túlzás. 😊

De az eredeti fordítókhoz képest mi Dogman szakértelme miatt jobb helyzetben vagyunk, egybõl láthatjuk, ha a szöveg nem fér ki az adott szövegmezõbe (pl. a "2A42 (600 lövés/perc)" esetén). Így azért könnyebb. 😊

DOGMAN
Megvan az eredeti helyszín...

DOGMAN
Jó lett volna elõbb, így írnom kellett egy toolt ami az IDEA-tól kapott nyers nyelvi fájlokból csinál olyan xml formátumú fájlt, amit az Arma2 megesz.. Cifu-ék szólnak hogy leadták a napi részüket, én nyomok egy gombot azt már csak be kell másolni az arma 2 könyvtárba.

Vorpal
7. be lakom de azt hiszem 5 ér már foga is van 😉

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

valahogy gondoltam, hogy nagy profizmussal készül, így sejtettem azt is, hogy biza masszívan felkészültetek 😊 ennek kifejezetten örülök - és ismételten köszönöm! -, csak gondoltam, hogy ha akár csak 1 linkkel is segíteni tudlak titeket, akkor is megéri 😊 (bár mivel masszívan nyaljátok ti is a fórumot és az armaholicit, nem maradt volna ki nektek sem 😊)

Ha van mellette egy 4 magos CPU! 😄

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
A Crossfire-t probléma nélkül, az SLI-nél vannak kisebb döccenõk, de ott is megoldható.

[NST]Cifu
Köszönjük, de az IDEA-nak van egy saját lokalizációs cucca, úgy is azt kell használni a feltöltéshez, szóval felesleges egy plusz kört bevetni ezért.

Nekünk ráadásul van egy Dogmanünk, aki a csinál buildet a már javított cuccoknak, és a játékban ki lehet így próbálni õket. 😊

csige791
Kihasználja a 2 magos videokarikat a játék ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ez ilyen "Arma Movie" lesz 😊

DOGMAN, Cifu, ill akik még bütykölik a honosítást.
nem tudom, hogy milyen tool-t használtok, de ez talán nyújt egy kis segítséget:
amra 2 stringtable editor

Nem tudom kinek hogy .. de nekem itt a kolléga elég legyötörtnek néz ki.. ráférne egy-két nap tengerparti éjszaka

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hát azt gondolom, hogy ezek az oroszok tudnak valamit ... lehet Bohémiának a következõ Armában már érdemesebb lenne valami más ellenség fele kutatni, már csak azért is, hogy más országokat is jobban bevonjanak a játék történetébe, pl. Kina, vagy a Seth-ek 😊 .. az oroszok addon készitõk igy is úgy is megcsinálják magukat 😊

Amúgy ez mi pontosan? User made kampány?